Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

«Μετανάστες» ανάβουν φωτιές στα δάση στην Μαλακάσα! Έλληνες εγκαταλείπουν τα σπίτια τους

«Μετανάστες» ανάβουν φωτιές στα δάση στην Μαλακάσα! Έλληνες εγκαταλείπουν τα σπίτια τους (ΒΙΝΤΕΟ)

«Μετανάστες» ανάβουν φωτιές στα δάση στην Μαλακάσα! Έλληνες εγκαταλείπουν τα σπίτια τους 

26 Μαΐου, 2020 
Το πιο σοβαρό της υπόθεσης είναι πως ο αντιδήμαρχος Μαλακάσας, γράφει στην επιστολή του ότι οι 500 κάτοικοι της περιοχής, εγκαταλείπουν τα σπίτια τους καθώς η καθημερινότητα τους περιστοιχίζεται από ανασφάλεια.
Ζητά να ληφθούν άμεσα μέτρα, πριν τα πράγματα γίνουν χειρότερα.

Μάάάάάάάάάάάλιστα… ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ, ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ!
Στην Αμερική, παίρνουν τα όπλα και τινάζουν τα μυαλά του εισβολέα στα σπίτια τους,  στον αέρα.
Στην ΓΚΡΑΙΚΥΛΟΓΚΡΕΤΣΙΑ, ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ!!!
Κι αυτοί οι γκραικυλοραγιάδες, θα πάνε να πολεμήσουν τους τούρκους, όταν μας την πέσουν….
Βρε, αυτοί θα ανοίξουν λαγούμια να κρυφτούν… και θ’ αναπνέουν με… καλαμάκια του φραπέ…
Δύστυχη Πατρίδα, που σε κατάντησαν οι γραικυλοραγιάδες και ερπετά που ασκούν εξουσία…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Δήμαρχε, τώρα είναι αργά… έπρεπε από την πρώτη στιγμή, να σταθείτε ΒΡΑΧΟΣ, και να μην επιτρέψετε να εγκατασταθούν οι λάθρο στην περιοχή σας.
ΤΩΡΑ ΘΑ ΧΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΟΣ ΣΑΣ…
                                  
Σε απόγνωση ο αντιδήμαρχος…
Στην Μαλακάσα, οι κάτοικοι έχουν φτάσει στα όριά τους.
Την περασμένη Κυριακή, οι παράνομοι μετανάστες βγήκαν στην κεντρική πλατεία της Μαλακάσας και ξεκίνησαν να τσακώνονται με καδρόνια.
 «Είναι το παιδί μου εκεί», ούρλιαξε μάνα, κάτοικος της περιοχής και μητέρα ενός 13χρονου.
Όπως αναφέρεται, οι φωτιές μέσα στο δάσος από τους παράνομους μετανάστες είναι συχνό φαινόμενο και σε αρκετές περιπτώσεις έχουν καταγραφεί ζημιές. Μάλιστα, οι μουσουλμάνοι ξηλώνουν τα ξύλα από τα παγκάκια και τα χρησιμοποιούν ως προσάναμμα.
«Η κατάσταση στη Μαλακάσα και στην ευρύτερη περιοχή του Ωρωπού είναι τραγική» γράφει στην τελευταία επιστολή του προς το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, ο αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Λίτσας. «Ιδιαίτερα μετά την ελεύθερη πρόσβαση των προς απέλαση μεταναστών, ήδη μετράμε τον πρώτο νεκρό!», συμπληρώνει.
Πρόκειται για έναν μουσουλμάνο από τη Σομαλία, ο οποίος παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ την περασμένη βδομάδα όταν ξαφνικά πετάχτηκε στο δρόμο με αποτέλεσμα να μην προλάβει ο οδηγός Ι.Χ να πατήσει φρένο. «Δυστυχώς αυτό συνέβη γιατί οι μετανάστες κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα στο δρόμο» εξηγεί ο κ. Λίτσας.
Το πιο σοβαρό της υπόθεσης είναι πως ο αντιδήμαρχος Μαλακάσας, γράφει στην επιστολή του ότι οι 500 κάτοικοι της περιοχής, εγκαταλείπουν τα σπίτια τους καθώς η καθημερινότητα τους περιστοιχίζεται από ανασφάλεια. Ζητά να ληφθούν άμεσα μέτρα, πριν τα πράγματα γίνουν χειρότερα.

Πηγή

attikanea

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπομονη κατοικοι της Μαλακασας . Τωρα που ο Κασιδιαρης εφτιαξε κομμα μαζι με τον Γουδη οχι μονο οι λαθρομεταναστες θα τιθασευτουν αλλα και οι πυρηνικες υπερδυναμεις θα υποκλιθουν προ του Ελληνικου μεγαλειου . Μαλιστα θα προτεινα αν μου επεφτε λογος να συστρατευτουν ο Πλευρης που ως γνωστον υποστηριζει τον αυτοχθονισμο δηλαδη οτι ειμαστε ιδιοι και απαραλλακτοι ως ειμασταν στον καιρο του Αγαμεμνονα ο Καλεντζης που δεν θεωρει μεγαλο κακο την τριπλη κατοχη επι ναζισμου η συντακτικη ομαδα του Θεοδοτου που εχει αναλαβει εργολαβικα την αποκατασταση του ευρωπαικου γιγνεσθαι οπως ηταν πριν τον 16ο αιωνα και ολοι αυτοι οι λαμπροι συνεχιστες των Αριστοτελη Θουκυδιδη να κανουν συσκεψη με τον Αμυρα που υποσχεται ταυτοχρονα την αναβιωση της Αρχαιας θρησκειας συν την καταληψη της Κατω Ιταλιας και τον Λιακοπουλο που εχει κονε με τα Νεφελιμ και Ελοχιμ . Δυστυχως η ευτυχως μαλλον δυστυχως θα ελεγα αν μου επεφτε λογος αυτοι εκπροσωπουν στην Ελλαδα τον λεγομενο εθνικο χωρο . Αλλα επειδη ειμαι ενας φτωχος εργενης ας θαυμαζουν οι εθνικοφρονες τους πιο πανω κυριους που απαντες εχουν αγνωστο πως υπερβολικα καλη οικονομικη κατασταση αναντιστοιχη του διωγμου που υποτιθεται βιωνουν . ΑΜ

Ανώνυμος είπε...

Και ένα συμπληρωματικό σχόλιο .Η Καλλιόπη Σουφλη που έμμεσα προτείνει αυτοδικια καθώς και όλοι όσοι προτείνουν αυτοδικιες αν κάποιος αφελής πειστεί και σκοτώσει κάποιον θα αναλάβουν τα έξοδα της δικηγορικής εκπροσώπησης ? Και αν η απόφαση είναι καταδικαστική θα αναλάβουν τα έξοδα της φυλακής ? Έχει γεμίσει ο πατριωτικός κατ ευφημισμό χώρο είτε από ψώνια είτε και από λαμόγια που λίγο απέχουν από τον χαρακτηρισμό παλιάνθρωποι .Και ο αντιοικουμενιστικος χώρος μια που το blog ασχολείται κυρίως με εκκλησιαστικά θέματα δεν πάει πίσω .ΑΜ

amethystos είπε...

Φίλε έπρεπε κάποιος νά τά πεί. Εξάλλου δέν είμαστε ικανοί ούτε γιά συλλογικό ξεσηκωμό διαρκείας, τό μόνο μέσο αντίστασης, πώς νά σκεφτούμε παροχή βοήθειας σέ πιό απαιτητικές ευθύνες!!.

Ανώνυμος είπε...

ΑΜ!!!!!

χαλαρωσε είπε...

https://odysseiatv.blogspot.com/2020/05/leymordaza.html