Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Η παραβίαση του λογισμικού της ζωής

Παραθέτοντας στην ανάλυση που ακολουθεί σοβαρές πηγές για το θέμα του εμβολίου εναντίον του COVID-19 και της «πανδημίας», καθώς επίσης κατανοώντας τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων που έχουν μεγάλες οικονομικές επιτυχίες στη ζωή τους, τεράστια δύναμη και ανυπολόγιστη περιουσία, με αποτέλεσμα να νοιώθουν Θεοί, είναι λογικό να προβληματιζόμαστε – πόσο μάλλον σε συνδυασμό με την παγκόσμια διακυβέρνηση που προωθείται, η οποία είναι αδύνατη χωρίς τον έλεγχο των μαζών που μάλλον προϋποθέτει την επέμβαση στα γονίδια τους. Μπορεί λοιπόν να αντιπαθούμε όσο τίποτα άλλο τις θεωρίες συνωμοσίας, αλλά η αλήθεια είναι πως οι συνδυασμένες προσπάθειες των δισεκατομμυριούχων, των κρατών και των επιστημόνων είναι ξεκάθαρες – ενώ το κλείδωμα των οικονομιών και η χειραγώγηση των κοινωνιών από τα ΜΜΕ, εφοδιασμένων με καλοπληρωμένους επιστήμονες «τύπου Τσιότρα» παγκοσμίως, δημιούργησαν τις κατάλληλες προϋποθέσεις μίας αδιαμαρτύρητης αποδοχής του εμβολίου που θα τροποποιεί μόνιμα το ανθρώπινο DNA, ακόμη και με τον καταναγκασμό εκ μέρους του στρατού.    

Ανάλυση

Δεν είμαστε κατά των εμβολίων, αλλά εναντίον της υποχρεωτικότητας τους – αφού είναι προφανώς αντίθετη με το δικαίωμα των ανθρώπων να αποφασίζουν οι ίδιοι για τη ζωή τους, επιλέγοντας μόνοι τους σε ποιούς ξένους οργανισμούς θα επιτρέπουν να εισχωρούν στο σώμα τους. Υπάρχουν άλλωστε αρκετοί άνθρωποι, οι οποίοι έχουν υποστεί σοβαρές ασθένειες από κάποια εμβόλια που στην ουσία εμπεριέχουν ιούς – σε ποσότητα όμως που οι περισσότεροι μπορούν να αφομοιώσουν, δημιουργώντας τα κατάλληλα αντισώματα (ανοσία).
Εντούτοις, κατανοούμε το πρόβλημα που αναγκάζει τα κράτη να καθιστούν υποχρεωτικά τα εμβόλια – το οποίο δεν είναι άλλο από την προστασία της πλειοψηφίας των ανθρώπων, θυσιάζοντας έναν μικρότερο αριθμό ατόμων προς όφελος του συνόλου. Εάν όμως ανήκει κανείς σε αυτόν το μικρότερο αριθμό, γνωρίζοντας πως θα είχε παραμείνει υγιής εάν δεν είχε εμβολιασθεί, τότε εύλογα κατηγορεί αυτού του είδους τις αποφάσεις.
Από την άλλη πλευρά, δεν είναι καθόλου δύσκολο να εκμεταλλευθούν ορισμένοι την υποχρεωτικότητα των εμβολίων, είτε για να κερδίσουν χρήματα, είτε για να ελέγξουν τις ανθρώπινες κοινωνίες – αν και το τελευταίο μοιάζει ασφαλώς με θεωρία συνωμοσίας. Όταν όμως κυβερνητικοί αξιωματούχοι, πολιτικοί και επιχειρηματίες παριστάνουν τους εμπειρογνώμονες όσον αφορά την παγκόσμια υγεία, όπως ο Bill Gates, «απειλώντας» τους ανθρώπους πως οι μαζικές συγκεντρώσεις και γενικότερα η επιστροφή στην κανονικότητα θα είναι αδύνατη, έως ότου βρεθεί το εμβόλιο εναντίον του κορωναϊού και διανεμηθεί στις μάζες, τότε αρχίζει να αμφιβάλει κανείς σχετικά με το εάν πρόκειται για μία θεωρία συνωμοσίας ή όχι.
Πολύ περισσότερο όταν διαπιστώνει πως μία εταιρεία βιοτεχνολογίας, η MODERNA Inc. εν προκειμένω, είναι ήδη η κορυφαία υποψήφιος για την εύρεση του εμβολίου – έχοντας δηλώσει πως το υποψήφιο εμβόλιο (mRNA-1273) προκάλεσε ανοσία σε οκτώ άτομα που το έλαβαν (πηγή). Οι υποψίες κλιμακώνονται, επειδή πολλά ΜΜΕ παγκοσμίως ανέφεραν πως το εμβόλιο της MODERNA εναντίον του COVID-19 είναι πολλά υποσχόμενο (πηγή), παρά το ότι η μελέτη δεν έχει ολοκληρωθεί – ενώ στο δελτίο τύπου της αμερικανικής κυβέρνησης τονίσθηκε πως τα ευρήματα είναι απλά προσωρινά αποτελέσματα (πηγή).
Συνεχίζοντας, έχουμε αναφερθεί στην προσομοίωση ενός ανάλογου ιού που έλαβε χώρα τον περασμένο Οκτώβριο (πηγή) – επί πλέον στην υγειονομική απειλή ως όπλο ελέγχου των λαών (ανάλυση), στα πλαίσια της δημιουργίας μίας παγκόσμιας διακυβέρνησης. Είναι εύλογο λοιπόν να αντιμετωπίζουμε με καχυποψία το γεγονός ότι, η MODERNA ξεκίνησε τη μελέτη της το περασμένο Φθινόπωρο, πριν εμφανισθεί ο ιός, προσθέτοντας νάνο-σωματίδια σε υφιστάμενο εμβόλιο της.
Ουσιαστικά επρόκειτο για μία «τροποποίηση» που χρηματοδοτήθηκε από την Υπηρεσία Προηγμένων Ερευνητικών Έργων του Πενταγώνου (DARPA) – ενώ η MODERNA έχει λάβει πολλά χρήματα στο παρελθόν, τόσο από την DARPA, όσο και από το ίδρυμα Bill & Melinda Gates (πηγή) που στηρίζεται επί πλέον από τον G. Soros. Οι υποψίες κλιμακώνονται από το ότι, το εμβόλιο COVID-19 της MODERNA έλαβε πρόσφατα μία γρήγορη έγκριση από την Υπηρεσία Τροφίμων & Φαρμάκων των Η.Π.Α. για να προχωρήσει στη δοκιμή της Φάσης 2 (πηγή) πριν από τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων της Φάσης 1  – ενώ ο Bill Gates έγραψε πρόσφατα ένα άρθρο που εκθειάζει το εμβόλιο της εταιρείας, ως το πιο συναρπαστικό όλων (πηγή).
Περαιτέρω, ο συνιδρυτής της MODERNA (R. Langer) είναι συνεργάτης του Bill Gates, έχοντας συνεργασθεί μαζί του στο παρελθόν πολλές φορές – μεταξύ άλλων για τη δημιουργία ενός μικροτσίπ ελέγχου των γεννήσεων που, όταν εισάγεται στο ανθρώπινο σώμα, απελευθερώνει αντισυλληπτικά, τα οποία μπορούν να απενεργοποιηθούν ή να ενεργοποιηθούν αυτόματα και ασύρματα (πηγή).
Ο άνθρωπος τώρα που επιβλέπει την ανάπτυξη του εμβολίου εναντίον του COVID-19 στη MODERNA, είναι ο Ισραηλινός Δρ. ZAKS που ξεκίνησε την καριέρα του στη GlaxoSmithKline – σημειώνοντας πως το 2017, σε ομιλία του, αναφέρθηκε εκτενώς στα εμβόλια mRNA (πηγή), όπως σε αυτό που προετοιμάζεται για τον κορωναϊό. Πρόκειται για εμβόλια που επεμβαίνουν στα ανθρώπινα γονίδια (DNA), πραγματοποιώντας μόνιμες τροποποιήσεις – ενώ ξεκίνησε Δρ. ZAKS την ομιλία του δηλώνοντας πως «η MODERNA και οι συναφείς με αυτήν εταιρείες, παραβιάζουν πραγματικά το λογισμικό της ζωής, αλλάζοντας τον τρόπο που σκεφτόμαστε και αντιμετωπίζουμε τις ασθένειες».
Ο ίδιος περιγράφει το mRNA ως τις κρίσιμες πληροφορίες που καθορίζουν το πραγματικά θα κάνει ένα κύτταρο – τονίζοντας πως κάποιος θα μπορούσε να εισάγει ή να αλλάξει μία «γραμμή κώδικα» στο γονίδιο ενός ατόμου, με βαθιές επιπτώσεις για τα πάντα.
Διαπιστώνει λοιπόν κανείς τη στενή σχέση του λογισμικού των ηλεκτρονικών υπολογιστών με το ανθρώπινο λογισμικό – οπότε κατανοεί το τεχνολογικό τουλάχιστον ενδιαφέρον του Bill Gates, καθώς επίσης πως τα εμβόλια που θα παράγονται στο μέλλον, θα μοιάζουν με τους κώδικες των υπολογιστών! Ότι γίνεται προσπάθεια παραβίασης του λογισμικού της ζωής, πως άνθρωποι χρησιμοποιούνται ως πειραματόζωα, ότι ο εγγύτερος στόχος είναι η καταπολέμηση όλων των ασθενειών, ενώ ενδεχομένως ο απώτερος η αθανασία!
Σε κάθε περίπτωση, κατά τον Δρ. ZAKS που περιγράφει τη θεραπεία ασθενειών όπως ο καρκίνος με το «ξεβίδωμα» ενός DNAτα εμβόλια της MODEMA λειτουργούν μεταβάλλοντας τα λειτουργικά συστήματα των ανθρώπινων κυττάρων – δηλαδή, το γενετικό τους κώδικα. Άρα οι εταιρίες αυτές  επεμβαίνουν πια στην ανθρώπινη φύση, ως Θεοί – με τον ισχυρισμό πως η μόνιμη εισαγωγή αλλαγών στα ανθρώπινα γονίδια είναι τόσο απλή, όσο ο προγραμματισμός μίας εφαρμογής υπολογιστή ή κινητού τηλεφώνου!
Ως εκ τούτου, η επεξεργασία των γονιδίων με την εισαγωγή κωδίκων μπορεί να αλλάξει ένα ολόκληρο είδος για πάντα (πηγή) – γεγονός που δημιουργεί την εντύπωση ότι, το εμβόλιο εναντίον του COVID-19 θα είναι πειραματικό, όσον αφορά την τεχνολογία της μόνιμης τροποποίησης γονιδίων.
Με δεδομένο τώρα το ότι, σε όλες σχεδόν τις χώρες έχουν θεσπισθεί πρόσφατα νόμοι για την υποχρεωτικότητα ενός τέτοιου εμβολίου, ενώ οι άνθρωποι θα αναγκασθούν να την αποδεχθούν για να μην έχουν τις καταστροφικές συνέπειες στην οικονομία από το «κλείδωμα» της (lockdown), για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία (στις Η.Π.Α. έχει καθοριστεί να διανέμεται από το στρατό, πηγή), χωρίς να γνωρίζει κανείς το πώς θα αντιδράσει η φύση σε μία τέτοια παραβίαση της, η θεωρία συνωμοσίας φαίνεται πως δεν είναι καθόλου συνωμοτική – αλλά, αντίθετα, ένα τρομακτικό ενδεχόμενο, αφού ασφαλώς δεν γνωρίζει κανείς ποιές γραμμές κώδικά και ποιό λογισμικό θα εμπεριέχει το συγκεκριμένο εμβόλιο.

Επίλογος

Έχοντας παραθέσει στο κείμενο μας σοβαρές πηγές για το θέμα του συγκεκριμένου εμβολίου και της «πανδημίας», καθώς επίσης κατανοώντας τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων που έχουν μεγάλες οικονομικές επιτυχίες στη ζωή τους, τεράστια δύναμη και ανυπολόγιστη περιουσία, με αποτέλεσμα να νοιώθουν Θεοί, είναι λογικό να προβληματιζόμαστε – πόσο μάλλον σε συνδυασμό με την παγκόσμια διακυβέρνηση που προωθείται, η οποία είναι αδύνατη χωρίς τον έλεγχο των μαζών που μάλλον προϋποθέτει την επέμβαση στα γονίδια τους.
Μπορεί λοιπόν να αντιπαθούμε όσο τίποτα άλλο τις θεωρίες συνωμοσίας, αλλά η αλήθεια είναι πως οι συνδυασμένες προσπάθειες των δισεκατομμυριούχων, των κρατών και των επιστημόνων είναι ξεκάθαρες – ενώ το κλείδωμα των οικονομιών και η χειραγώγηση των κοινωνιών από τα ΜΜΕ, εφοδιασμένων με καλοπληρωμένους επιστήμονες «τύπου Τσιότρα» παγκοσμίως, δημιούργησαν τις κατάλληλες προϋποθέσεις μίας αδιαμαρτύρητης αποδοχής του εμβολίου, ακόμη και με τον καταναγκασμό εκ μέρους του στρατού.  

2 σχόλια:

χαλαρωσε είπε...

https://simeiakairwn.wordpress.com/2020/05/24/%ce%b1%cf%82-%ce%b5%ce%bd%ce%b4%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%bc%cf%89%ce%b8%ce%bf%cf%8d%ce%bd-%cf%8c%ce%bb%ce%bf%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-%ce%bf%cf%81%ce%b8%cf%8c%ce%b4%ce%bf%ce%be%ce%bf%ce%b9-%cf%87%cf%81%ce%b9/

Ανώνυμος είπε...

Πολύ μυστήρια πράγματα : ή το κάνουν για το εμβόλιο ή μέχρι τώρα σκότωναν κόσμο. άντε να βγάλεις άκρη https://www.protothema.gr/world/article/1010024/apofasi-pou-gia-udroxuhlorokini-anastelletai-i-kliniki-dokimi-tis/