Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

ΣΑΜΠΟΤΑΖ Το δίδυμο Ερντογάν-Αλίεφ στοχοποίησαν τη Μασσαλία για δηλώσεις Μακρόν και χθες τη νύχτα η Μασσαλία καιγόταν. Ο Ερντογάν υποσχέθηκε καταστροφές και τη νύχτα έκρηξη και μεγάλη πυρκαγιά στη Μασσαλία…

                    

Το δίδυμο Ερντογάν-Αλίεφ στοχοποίησαν τη Μασσαλία για δηλώσεις Μακρόν. Ο Ερντογάν υποσχέθηκε καταστροφές και τη νύχτα έκρηξη και μεγάλη πυρκαγιά στη Μασσαλία…Mια βίαιη τεράστια πυρκαγιά ξέσπασε χθες τη νύχτα στη Μασσαλία που στοχοποίησε νωρίτερα ο Αλίεφ ονομαστικά στη συνοικία Saint-Pierre στο 12ο Διαμέρισμα της πόλης. Κατέστρεψε 7 000 m² σε μια αποθήκη επίπλων.100 πυροσβέστες επιχείρησαν στη κατάσβεσή της….Σαμποτάζ….Αυτόπτης περιγράφει οι σειρήνες ηχούν ασταμάτητα ελπίζω να μην υπάρχουν τραυματίες….

Ο Ερντογάν:

« Οι δηλώσεις Μακρόν μέσα σε μια πόλη όπου ζουν πολυάριθμοι Μουσουλμάνοι σύμφωνα με τις οποίες το ισλάμ διέρχεται κρίση αποτελούν μια ξεκάθαρη πρόκληση που υπερβαίνει την έλλειψη σεβασμού. Ως πρόεδρος Γαλλίας είναι ανήθικο και αναντίστοιχο να θέλει να μιλήσει για δόμηση του ισλάμ. Ποιός είσαι εσύ που μιλάς για δόμηση του ισλάμ.;Το λέω πολύ καθαρά σήμερα σε πολυάριθμες δυτικές χώρες ο ρατσισμός κι η αντιπαλότητα κατά του ισλάμ είναι προσωπικά προστατευμένες από το κράτος.Aντί να δουν (ή και ν΄αντιμετωπίσουν) το ρατσισμό και την αντιπαλότητα κατά του ισλάμ αυτοί αντιστρέφουν τους στόχους και κάνουν το πιο μεγάλο κακό στις δικές τους κοινωνίες. Τα προβλήματα που αυτοί αγνοούν σήμερα θα τα βρουν αύριο μπροστά τους ως τις πιο μεγάλες καταστροφές....Ο πρόεδρος Μακρόν είναι ο τελευταίος που προστέθηκε σε αυτό το γκρουπ….Ως πρόεδρος Γαλλίας είναι ανήθικο και αναντίστοιχο να θέλει να μιλήσει για δόμηση του ισλάμ….”ενώ είπε ότι μιλάει ως κυβερνήτης αποικιοκράτης….

ο Ilham Aliev

την είχε στοχοποιήσει σαρκάζοντας : «Aν η Γαλλία θέλει ν΄αποφασίσει για το πεπρωμένο του Haut-Karabakh, να δώσει την πόλη της Μασσαλίας, η οποία κατοικείται κατά το ήμισυ από τους Αρμένιους, και να την κάνουν τη Δημοκρατία του Ναγκόρνο-Καραμπάχ! Είθε να τους δώσει ανεξαρτησία! Είθε να δώσουν ανεξαρτησία στην Κορσική και στους Βάσκους! Γιατί επιμένουν στην ανεξαρτησία του Ναγκόρνο-Καραμπάχ; Με ποιό δικαίωμα ζητούν αυτήν την ανεξαρτησία; ».

Συνεχείς επιθέσεις στη Μασσαλία μετά τη στοχοποίηση της από Ερντογάν κι Αλίεφ.. Πριν λίγο ένα άτομο σε κατάσταση αμόκ διέσχισε την λεωφόρο Chave (5e), το quartier αποκλείστηκε και παρακαλούνται οι πολίτες ν΄αποφύγουν τη ζώνη αναφέρει η (La Provence).

dimpenews.com

Η ΔΥΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΚΡΙΒΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: