Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

ΑΡΗΣ ΜΟΥΣΙΩΝΗΣ: «ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ»


Για την πρόταση του Έλληνα Πρωθυπουργού περί πιστοποιητικού εμβολιασμού μίλησε μεταξύ άλλων στον Focus FM και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη ο ορθοπεδικός/χειρουργός κ. Άρης Μουσιώνης. «Ένα πιστοποιητικό πρέπει να είναι σε αντιστοιχία με την πραγματικότητα. Πιστοποιώ, βεβαιώνω ότι η κατάσταση της υγείας του ασθενούς ή του φερόμενου ως ασθενή είναι καλή. Όταν εγώ έχω ένα πιστοποιητικό αφότου εμβολιαστώ ότι έχω εμβολιαστεί, μέχρι να γίνει η δεύτερη δόση, μετά από 21 ημέρες, εγώ είμαι φορέας και μπορώ να μεταδώσω. Άρα, το πιστοποιητικό αυτό μου δίνει την ευκαιρία να μετακινηθώ, να έρθω σε επικοινωνία με άλλους ανθρώπους, όντας φορέας. Υπάρχουν πολλές αντιφάσεις», ανέφερε. Για το ξέσπασμα της πανδημίας είπε ότι το μόνο που δεν κάναμε ήταν να στηρίξουμε την πρωτοβάθμια φροντίδα και περίθαλψη. «Δεν συμφέρει την αγορά ο κόσμος να μην αρρωσταίνει», σημείωσε χαρακτηριστικά. «Στο όνομα της υγείας, μας έχουν αρρωστήσει όλους» τόνισε ο κ. Μουσιώνης. «Όταν ο άλλος δεν έχει το δικαίωμα να πάει στη δουλειά του γιατί του έχουν κλείσει το μαγαζί, για ποια υγεία μιλάμε; Ο άνθρωπος αρρωσταίνει σε όλα τα επίπεδα.» ανέφερε. Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του εδώ:

6 σχόλια:

χαλαρωσε είπε...

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2021/01/i-maska-tou-fasismou.html

Ανώνυμος είπε...

Ταινία: The Hamburg Syndrome 1979, Pandemic Sci Fi
https://www.youtube.com/watch?v=muGSANOs7Dc


Είδηση: ''The Office of the High Commissioner for Human Rights (OHCHR) has accused the Hungarian government of infringement 13 times in the last two years. The latest being in December 2020 when Hungarian lawmakers suggested and eventually adopted the 9th constitutional amendment, and made sure that the constitution says that a mother is female and the father is male''.
https://dailynewshungary.com/un-hungarys-9th-constitutional-amendment-goes-against-fundamental-human-rights/

χαλαρωσε είπε...

https://zcode-gr.blogspot.com/2021/01/blog-post.html

χαλαρωσε είπε...

https://zcode-gr.blogspot.com/2020/12/blog-post_16.html

ΠΑΛΙΟ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΑ

χαλαρωσε είπε...

https://attikanea.info/%cf%80%cf%8e%cf%82-%ce%b8%ce%b1-%ce%b3%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%b7-%ce%b1%cf%81%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ae-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%af%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%bf/

χαλαρωσε είπε...

https://www.istorikathemata.com/2021/01/1831.html

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΑΔΕ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΕΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.
ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΑΓΟΝΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ.
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΗΛΙΟ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΠΑΤΟΥΣ.