Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Κ.Μητσοτάκης: «Συζητάμε με το Βερολίνο την μονιμοποίηση όλων των παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα επί πληρωμή»


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως συζητάει με το Βερολίνο την μονιμοποίηση όλων των παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα και την επιστροφή όσων έχουν διαφύγει προς την ΕΕ, μετατρέποντας ουσιαστικά την Ελλάδα σε ένα απέραντο καταυλισμό αλλοδαπών και αλλοιώνοντας μία για πάντα το δημογραφικό προφίλ της.

Συγκεκριμένα ο κ.Μητσοτάκης δήλωσε πως θα συζητήσει την προσφορά του Βερολίνου για επιστροφή στην Ελλάδα των δεκάδων χιλιάδων μεταναστών που βρίσκονται στη Γερμανία κι έχουν περάσει από την Ελλάδα, «αν η Γερμανία τους χτίσει σπίτια», επιβεβαιώνοντας και τον μόνιμο χαρακτήρα της εγκατάστασής τους στη χώρα.

Η στιχομυθία μεταξύ του δημοσιογράφου της BILD και του πρωθυπουργού:

Paul Ronzheimer: Την προηγούμενη εβδομάδα η γερμανική κυβέρνηση σας προσέφερε κεφάλαια για να δεχτείτε πίσω πρόσφυγες από τη Γερμανία. Οικονομική βοήθεια. Θα δεχτείτε την προσφορά;

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα παραμείνουμε προσηλωμένοι στις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις, αλλά αυτό δεν είναι απλώς θέμα επιστροφής προσφύγων που έφτασαν στη Γερμανία περνώντας από την Ελλάδα. Θα ζητήσω από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες να βοηθήσουν την Ελλάδα και τις άλλες νότιες χώρες στη διαχείριση του μεταναστευτικού. Η Γερμανία έχει όντως αναλάβει το δικό της μερίδιο.

Paul Ronzheimer: Έγινε μια συγκεκριμένη προσφορά από τον Γερμανό υπουργό Εσωτερικών Horst Seehofer, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα πληρώσουμε αν η Ελλάδα δεχθεί τους πρόσφυγες.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αν η Γερμανία μπορέσει να χτίσει σπίτια για τους πρόσφυγες αυτούς, θα συζητήσω βεβαίως την προσφορά. Αλλά δεν μπορώ να προσφέρω στους πρόσφυγες κάτι που δεν μπορώ να προσφέρω στους Ελληνες πολίτες. Είμαι πολύ ξεκάθαρος ως προς αυτό. Διότι έχουμε περιορισμένη δυνατότητα κοινωνικής στέγασης στην Ελλάδα.

Με λίγα λόγια, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας συζητά την μετατροπή της Ελλάδας από κράτος σε ένα απέραντο στρατόπεδο παράνομων μεταναστών ώστε οι χώρες του του Ευρωπαϊκού βορρά να μην αντιμετωπίζουν πρόβλημα μετανάστευσης.

Επίσης αναρωτιόμαστε ποιες θα είναι αυτές οι εταιρίες που θα πάρουν τα χρήματα από τη Γερμανία για να χτίσουν τα σπίτια των παράνομων μεταναστών. Είμαστε σίγουροι πως δεν θα είναι «ημετέρων» του Μαξίμου.

Ολόκληρη η συνέντευξη: στό    Pronews

ΜΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΝΤΡΟΠΗ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

'' να χτίσει σπίτια για τους πρόσφυγες αυτούς'' , αυτή η λέξη , ''χτίζω'', ενοχλεί πολύ περισσότερο και από την λέξη ''μονιμοποίηση'' : Έχει να κάνει με το χώμα, με το ρίζωμα μέσα σε αυτό, έκτιζαν οι παππούδες μας, οι γονείς μας ...Φοβερό και μόνο που πρόφερε αυτή τη λέξη.

Ανώνυμος είπε...

''Να αναμιχθούμε όλοι μαζί, λευκοί, μαύροι, κίτρινοι, και να γίνουμε μιγάδες; Βεβαίως, αλλά με …ΤΑΞΗ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ '' http://theodotus.blogspot.com/2016/03/blog-post.html

Ανώνυμος είπε...

Diladi i Ellada tha agorazei polemika ploia kai panakriva polemika aeroskafi pou stin kalyteri periptosi an xrisimopoiithoun nikifora tha einai ta pit bull ton polyethnikon petrelaiou Kai sto esoteriko tha monimopoiithei mia islamiki koinotita pou syntoma tha ftasei ta 5 ekkatomyria. Ayto einai o syntagmatikos patriotismos alla ellinika. To Islam kai malista stin skliroteri ekdoxi tou tin pakistaniki na kyriarxei eis varos ton Ellinon se Athina Thessaloniki alla gia ta koitasmata anoixta tis Kyprou os alloi Leonides. AM

Ανώνυμος είπε...

παει τελειώσαμε!!!!!!ΑΠ..

amethystos είπε...

Φίλε ΑΜ δέν κατορθώσαμε νά αντικαταστήσουμε στήν μοντέρνα εποχή τό καφενείο, τήν ελλειπέστατη εκδοχή καί τήν συνέχεια τής εκκλησίας τού δήμου. Δέν ανταλλάσονται πλέον καί δέν συγκρούονται οι πολιτικές ιδέες, τόν καφέ τόν αντικατέστησε τό ούζο καί σήμερα η έκσταση τών κοκτέιλ. Ας μπεί σέ ένα καφενείο τού παληού καιρού μέ τούς καπνισμένους γέρους του ο Μητσοτάκης γιά νά δεί καί νά αντιληφθεί τί σημαίνει λαός. Αλλά χάθηκαν καί οι γέροι. Ξανάγιναν γαμπροί γαλαζοαίματοι. Ο μοντέρνος κόσμος πάει πρός τά πίσω τήν συνείδηση, όπως η αλτσχάιμερ. Γι' αυτό αναδεικνύονται τά βυζανιάρικα. Ούτε ο στρατός μυεί πλέον στήν ανδρική ηλικία μέ τό κόψιμο τού ομφάλιου λώρου, ούτε οι ιδέες ντύνονται μέ επιχειρήματα. Τελειώσαμε σάν ανθρωπότης. Εμείς είμαστε η εσχ(κ)ατολογική της καρικατούρα.