Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Μάγεψε ο Κυριάκος στο Costa Navarino

 Εντυπωσιακή η παρουσία του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο πολυτελές ξενοδοχείο – κόσμημα της Μεσσηνίας, Costa Navarino. Να σημειωθεί επίσης ότι ο πρωθυπουργός επέλεξε το πολυτελές θέρετρο για τριήμερη ξεκούραση, προκειμένου να γεμίσει μπαταρίες καθώς το πρόγραμμα του είναι ιδιαίτερα βεβαρυμένο. Να σημειωθεί ότι τα προηγούμενα τριήμερα είχε κάνει συνεχή ταξίδια, γεγονός που είναι λογικό να τον έχουν κουράσει ιδιαίτερα. Ειδικά το ταξίδι στην Τήνο όπου πήγε με το ταχύπλοο της γραμμής, παρέα με τις αδερφές του.

Λογικό είναι ο άνθρωπος να έπρεπε να ξεκουραστεί μετά από τέτοιες δοκιμασίες.

Αυτό πάντως που εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους ήταν το γυμνασμένο σώμα του πρωθυπουργού, που έκανε τους ξένους να αναρωτιούνται εάν είναι κάποιος ηθοποιός, κάποιος αθλητής, κάποιος fitness coach.

Είναι βέβαιο ότι μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μείνει στην ιστορία. Ως οι πλέον γυμνασμένοι πρωθυπουργοί με αξιοσημείωτη προσφορά στον τόπο.

Μάγεψε ο Κυριάκος στο Costa Navarino (newsbreak.gr)

Η ΚΟΡΜΑΡΑ. ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΙΟ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΓΕΥΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

I have a dream ... https://www.protothema.gr/greece/article/1144413/kupros-kraniou-topos-o-tileoptikos-stathmos-meta-tin-epithesi-ton-adiemvoliaston/

Ανώνυμος είπε...

Έτσι εξηγούνται όσα βλέπουμε:"Είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη και το έψαξα, που υπάρχει απαξίωση των θεσμικών φορέων. Στην Ελλάδα ποιοι αποφασίζουν για την κολχικίνη, για την υδροξυχλωροκίνη; Μια επιτροπή ειδικών, τους οποίους πώς τους διαλέξαμε; Με βιογραφικά; Όχι, καφενειακά. Κάναμε μια επιτροπή ειδικών που τη διαλέξαμε μεταξύ μας. Δεν προκηρύχθηκαν θέσεις με αντικείμενα, να βάλουμε τα βιογραφικά μας να δούμε ποιος πραγματικά είναι καλός. Αυτή η επιτροπή λοιπόν έχει υποκαταστήσει τον ΕΟΦ, το Εθνικό Συμβούλιο Υγείας που αποφασίζει για τα πρωτόκολλα και έχει ευθύνη για τα πρωτόκολλα τα θεραπευτικά και κυρίως έχει υποκαταστήσει την Επιτροπή Αξιολόγησης φαρμάκων ανθρώπινης χρήσης" είπε για την Επιτροπή των ειδικών και πρόσθεσε:"Άμα ήμουν Πρωθυπουργός, δεν θα τη χρειαζόμουν. Θα είχα πέντε συμβούλους, κανένα δύο επιδημιολόγους, έναν συγκοινωνιολόγο γιατί είναι τεράστιο πρόβλημα οι μεταφορές, θα ήθελα έναν-δυο πολεοδόμους και κανένα δυο ψυχολόγους-ψυχίατρους και κοινωνιολόγο για να μου πουν πόσο αυτό το πράγμα το αντέχει ο μέσος άνθρωπος. Και θα τους είχαν για συμβούλους, με τους οποίους θα καθόριζα την πολιτική. Για τις δουλειές της επιτροπής θα είχα τα θεσμοθετημένα όργανα, όπως τον ΕΟΦ και το ΚΕΠΥ. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν χρησιμοποιούμε ανθρώπους που ξέρουν τη δουλειά τους και πήραμε κάποιους καθηγητές που μπορεί και να μην έχουν δει ποτέ άρρωστο ή να μην ξέρουν τι γίνεται στην Ελλάδα για να μας συμβουλεύσουν πώς θα δουλέψουν τα νοσοκομεία. Και επίσης υπάρχει μια ρήση. Αν θες να μην κάνεις μια δουλειά, κάνε και μια επιτροπή". https://www.enikos.gr/society/771178/dimitris-kouvelas-to-lockdown-den-eprepe-na-efarmostei-aichmes-gi