Σάββατο 12 Αυγούστου 2023

«Και μετά απορούμε γιατί η χώρα πάει κατά…»

ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΟ. ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ.

OΠOY EΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΧΘΟΥΝ ΟΙ Celebrities.

ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ, ΤΗΝ ΠΑΛΗΟΤΕΡΗ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΞΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΚΑΛΟΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΙ ΑΝΕΡΑΣΤΟΙ ΤΟΥ one night stand. ΑΠΟ ΒΙΑΣΜΟ ΣΕ ΒΙΑΣΜΟ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΠΡΟ.

ΚΑΙ Η ΤΟΣΟ ΥΠΟΤΙΜΗΜΕΝΗ ΜΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΝΕΙ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΖΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΕΚΤΡΩΣΗΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΟΥ.

Η ηθοποιός αναδημοσίευσε τα όσα είπε η instagrammer σε βίντεό της στο YouTube και άφησε ενα εικονίδιο εμετού σαν σχόλιο, δίπλα από το όνομα της Super Κικής.

Ο τρόπος με τον οποίο μιλούσε για τον Έλληνα συνθέτη εκνεύρισε πολλούς, μεταξύ των οποίων και την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έτυχε να συζητήσω με έναν φίλο τα θέματα που μας απασχολούν εδώ στον αμέθυστο, σε μια καφετέρεια.Ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι είχαμε ακροατήριο, γιατί από τα διπλανά τραπέζια κρυφάκουγαν: το βλέμμα τους ήταν σαν να είχαν δει εξωγήινους και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και επιθετικό. Ένοιωσα ανακούφιση μόλις φύγαμε.Αυτή είναι η κατάσταση.

Ανώνυμος είπε...

Φοβερό. Πριν καμποσα χρόνια συζητούσα και γω κάτι πνευματικα σε μια καφετέρια, με κολλητό και ένας καλός, στα σαρανταφεύγα, άνθρωπος απο διπλανό τραπέζι ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ κρυφάκουγε, διοτι μετά απο λιγη ώρα, μας πλησίασε, μας είπε οτι άκουγε τα όσα κουβεντιάζαμε και μας έδωσε και...συγχαρητήρια με ενθουσιασμό γι αυτα που λέγαμε. Πραγματικά, ξαφνιαστήκαμε! ΔΕΝ το περιμέναμε. ΤΏΡΑ όμως, φοβουμαι οτι έχει ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΕΙ εντελώς η κατάσταση. Η Παναγία να σκεπάσει όλους τους έχοντες διάθεση Μετανοίας..