Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Νιάου Νιάου ...

 

Την αντίθεσή του στις όποιες αντιδράσεις εκφράζονται και στις κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας που οργανώνονται και στην Κρήτη για τις ταυτότητες με ψηφιακή μορφή εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ευγένιος κατά το λόγο του στον Εσπερινό της εορτής του Αγίου Τίτου.
Ειδικότερα, όπως μεταφέρει το cretalive.gr, ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κρήτης, με αφορμή και το συλλαλητήριο ενάντια στις νέες ταυτότητες, που είχε προγραμματιστεί την ίδια ώρα στην Πλατεία Ελευθερίας, σε μικρή απόσταση από τον καθεδρικό ναό του Αγίου Τίτου, στο Ηράκλειο, είπε χαρακτηριστικά: «περιμένετε να δούμε αν χρειαστεί να παρέμβει η Εκκλησία. Κανονικά θα έπρεπε να είμαστε όλοι εδώ απόψε και όχι εκεί (σ.σ. στο συλλαλητήριο) που είναι υποκινούμενο από παραεκκλησιαστικά κέντρα».
Αναφερόμενος στις εικόνες των πολιτών που περιμένουν με τις ώρες στην ουρά στα αστυνομικά τμήμα να εκδώσουν ταυτότητες παλαιού τύπου προκειμένου να αποφύγουν τις νέες δήθεν «με το τσιπάκι» ο ίδιος είπε: «σπεύδουν κάποιοι στα αστυνομικά μας τμήματα να βγάλουν ταυτότητα επειδή ακούν τις συνωμοσιολογίες κάποιων. Δηλαδή πιστεύουν ότι η Εκκλησία θα αφήσει το λογισμό μας απαράκλητο και δε θα μας πει αυτό που πρέπει να μας πει στην ώρα που πρέπει να το πει και δε θα αντιδράσει εάν πρέπει να αντιδράσει;».
Τελειώνοντας το λόγο του ο Αρχιεπίσκοπος κάλεσε τους πιστούς να εμπιστευθούν την Εκκλησία λέγοντας ότι «υπάρχουν οι πνευματικοί σας ταγοί. Εμπιστευθείτε επιτέλους την Εκκλησία και μην ακούτε τον καθένα που εκμεταλλεύεται την πίστη, την ευσέβεια και την αθωότητα της καρδιά σας».

σχόλιο: ευτυχώς ταλαίπωρε όπως και για κολοεμβολιά τους ο Λαός του Θεού σας προσπέρασε..


ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ; ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ;!! 
ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ. ΑΥΤΗ Η ΑΛΛΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΑ. 
ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ. ΙΣΩΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΑΡΙΣΑΙΚΗ ΤΟΥ ΑΣΧΗΜΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ  ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΑΘΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΗΜΟΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ.

2 σχόλια:

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Έχουν μετατρέψει τα ιερά διακονήματα 'σε δημοσιο'υ'παλληλική σχέση για να αμείβονται αδρώς από την ιερή αγελάδα,το έρμο το ελληνικό κράτος και να χαίρουν καλοπέρασης και ευτροφίας,ακριβώς(και,ίσως,και χειρότερα)όπως οι κοσμικοί-λα'ι'κοί.Γι'αυτό και έχει εξαφανισθεί η ενορία του Κυρίου και τα πάντα συγκαλύπτονται και υπερκαλύπτονται από το φετίχ του ράσου..

amethystos είπε...

Ισως δέν υπάρχει πλέον δημόσιο. ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ, ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΓΗΙΝΟ. ΕΩΣΦΟΡΙΚΟ.