Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

Ποιοί καίνε ταυτόχρονα όλον τον πλανήτη;;; Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ


Σοκάρει ο χάρτης...

Την ώρα που μαίνονται πυρκαγιές στην Ελλάδα, ένα βίντεο TikTok δείχνει έναν άνδρα να αναρωτιέται γιατί οι ενεργές πυρκαγιές φαίνεται να επικρατούν σε ολόκληρο τον κόσμο μετά την καταστροφική πυρκαγιά που κατέστρεψε την Λαχάινα της Χαβάης.

Στο βίντεο, ο άνδρας δείχνει πώς χρησιμοποίησε το ” Wundermap ” του Weather Underground για να χαρτογραφήσει τις πυρκαγιές που συμβαίνουν σε πραγματικό χρόνο σε όλο τον κόσμο.

Όπως αναφέρει δείχνοντας τον χάρτη με τις φωτιές πίσω του:

«Αυτό που βλέπετε πίσω μου είναι ενεργές πυρκαγιές, όπως καθορίζονται από τον δορυφόρο. Εδώ έχουμε τώρα το «Weather Underground».

Όλα αυτά που βλέπετε είναι ενεργές πυρκαγιές, που συμβαίνουν αυτήν τη στιγμή.

Κοιτάξτε την Ευρώπη. Δεν έχει ξαναγίνει σε τέτοιο βαθμό δραστηριότητας.

Για όλα φταίει η κλιματική αλλαγή,-σωστά; Αυτό σε μένα δεν φαίνεται φυσιολογικό!!!».

Τι συμβαίνει λοιπόν;;; Ποιοι καίνε ταυτόχρονα παντού τα δάση, αφού η κλιματική κρίση είναι σύμφωνα με νομπελίστες επιστήμονες ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ;;;

Δείτε το βίντεο:

EL - Ποιοί καίνε ταυτόχρονα όλον τον πλανήτη;;; Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όπως φαίνεται είμαστε στα έσχατα.Βλέπουνε να καίγεται το ένα τρίτο των δέντρων πάνω στη Γη.Η συνέχεια στο ιερό βιβλίο της Αποκάλυψης.

Ανώνυμος είπε...

Τις φωτιές τις βαζουν ακριβώς για να δημιουργήσουν την κλιματική κρίση: τα δένδρα απορροφούν το CO2 και απελευθερώνουν οξυγόνο. Χωρίς δένδρα αυξάνεται το CO2 στην ατμόσφαιρα. Επιπλέον το CO2 που παράγεται από την καύση των δένδρων.

Ανώνυμος είπε...

To synomiliko tou Agiou Orous monastiri tou Osiou Louka kaigetai. Sto metaxy o en Elladi thriskevon laos asxoleitai me ton pato tou karagiozi Konanou an ton arpazei kai apo pote. Pao na symfoniso me ton mallon makariti psyxastheni pou eixe tin selida Xairete proin Kantiotiko pou xaraktirize tin en Elladi ekklisiastiki katastasi os malakismeni kai xeskismeni. Apo mikro kai trelo mathaineis tin alitheia. AM