Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ (;) ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ¨ της ¨Ε.Ε.¨ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΗΔΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΣΕ ¨ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ¨

Σύμφωνα με ανταπόκριση – ρεπορτάζ από τις Βρυξέλλες (Τρίτη 29/5) που δημοσιεύεται στην αυριανή/σημερινή (30/5) έκδοση της “DER STANDART” (Αυστρία) ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ¨ της ¨Ε.Ε.¨ ΣΥΖΗΤΟΥΝ – ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΗΔΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΣΕ ¨ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ¨!!!
Η τρομοκρατία του ψυχολογικού πολέμου δεν θα περάσει. http://derstandard.at/1336698195591/Planungen-fuer-Ernstfall-Griechenland-EU-macht-im-Ernstfall-Grenze-dicht
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι των Βρυξελλών δήλωσαν στον ανταποκριτή Thomas Mayer πως μελετούν σοβαρά την ¨συνοριακή καραντίνα¨ της Ελλάδας με πάγωμα της Συνθήκης του Σένκεν και την εισαγωγή αυστηρών συνοριακών ελέγχων στην διακίνηση ανθρώπων και εμπορευμάτων.

Η περίπτωση κήρυξης της χώρας σε ¨Έκτακτη Ανάγκη¨ θα μπορούσε να επέλθει, εάν στη χώρα ξεσπάσουν λόγω, ¨οικονομικής κατάρρευσης, ¨αναταραχές¨ με παράλληλη αύξηση της εγκληματικότητας, είτε λόγω μαζικής προσέλευση στις τράπεζες και προσπαθειών μαζικής εξαγωγής κεφαλαίων εκτός Ελλάδας, είτε λόγω αδυναμίας ελέγχου-προστασίας των χερσαίων και θαλάσσιων συνόρων της, τα οποία αποτελούν και ¨πύλη εισόδου προς την Ε.Ε.¨, για Πρόσφυγες από χώρες του τρίτου κόσμου ή από ¨τρίτες χώρες¨ γενικότερα.

Ενώ όπως αναφέρει το ρεπορτάζ η περίπτωση ¨έξωσης¨ της Ελλάδας είναι νομικά μια δύσκολη περίπτωση, ο συνοριακός – ¨υγειονομικός αποκλεισμός της¨ , με αυστηρούς συνοριακούς ελέγχους, είναι δυνατός, βάση των Συμφωνιών του Σέγκεν, που προβλέπουν για λόγους ¨εσωτερικής ασφαλείας¨ των κρατών – μελών της Ε.Ε., αρχικά την επαναφορά των συνοριακών ελέγχων (και στα αεροδρόμια των κρατών-μελών για αεροσκάφη που προέρχονται από την Ελλάδα) για τριάντα μέρες με δυνατότητα παράτασης ενός μηνός και στην συνέχεια μετά από νέα απόφαση της ¨Επιτροπής¨.

Βέβαια ¨δεν μασάμε εύκολα¨, ξέρουμε καλά πως τα ¨σενάρια¨ αυτά (όπως και αυτά που συζητιούνται – μελετώνται στην Γερμανία για ¨ενδεχόμενη Δικτατορία¨ και την επακόλουθη ¨αναγκαία¨ Διεθνή Στρατιωτική Επέμβαση, (βλέπε http://www.istrilatis.blogspot.com/2012/05/german-foreign-policy-215-httpwww.html)
μπορεί να εξυπηρετούν –παράλληλα- δύο τρομοκρατικούς σκοπούς :

Α) Την πραγματική προετοιμασία εγκληματικών σχεδίων–επεμβάσεων, έχει μια παραδοσιακή αποικιοκρατική εμπειρία η παλαιά – ¨Νέα¨- Ευρώπη παρά τις δημοκρατικές της ευαισθησίες…

Β) ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ Ή ΤΗΝ ¨ΔΙΑΡΡΟΗ ΤΟΥΣ¨ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ “ DER STANDART” ΤΗΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗΣ–ΑΞΟΝΙΚΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ¨ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ¨ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΡΡΕΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥΣ.

¨Χάος¨, Πείνα χωρίς θέρμανση και φάρμακα, Ξωπέταγμα από την Ευρωζώνη, που όμως είναι δύσκολο όπως παραδέχονται. Τώρα προσθέτουν και την ¨συνοριακή καραντίνα¨.

Η Αυστρία σαν πολιτικός κυβερνητικός σχηματισμός, όπως και τα κυρίαρχα μ.μ.ε της (τα οποία οργιάζουν εδώ και δύο χρόνια με άρθρα που φέρουν τίτλους : ¨αρκετά με τους Έλληνες, πετάξτε τους έξω από την Ευρωζώνη¨) , δεν είναι Αγγελούδι. Είναι δορυφόρος της Γερμανίας (οικονομικά τελείως εξαρτημένη χώρα, αποικία) ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΕ ΠΑΝΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ… Από την εποχή του Μέτερνιχ, στην συνέχεια σαν εμπρηστής του 1ο Π.Π., μέχρι στον πρώην δήμαρχο της Βιέννης, Νόϋμπάχερ, που είχε στείλει ο Χίτλερ για να ληστέψει – ρημάξει την Ελλάδα στην κατοχή και τον… ¨Βάλντχάιμ¨ της δημοκρατίας τους. Θυμόμαστε τα… ¨Κύματα του Δουνάβεως¨, τον πολιτισμό της, όπως και τον οπορτουνισμό της στο διάβα της ιστορίας.

Μάλλον όμως λάθος λαό διάλεξαν να τρομοκρατήσουν. Η Ελλάδα δεν είναι Γιουγκοσλαβία του 1999 για να μπορέσουν να εκδικηθούν κάποιοι τον ελληνικό λαό (όπως έκαναν με τους Σέρβους) για την Αντίσταση του στο προηγούμενο Ράιχ και για ν΄ ανοίξουν οι δρόμοι προς τις θερμές θάλασσες , για το νέο… (¨Ευρωπαϊκή Ένωση¨).

http://www.istrilatis.blogspot.com/2012/05/blog-post_30.html

Πηγή: www.olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: