Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Ο χρησμός, ο Κ. Λαλιώτης και η συμπάθεια στον Α. Τσίπρα

Ο χρησμός, ο Κ. Λαλιώτης και η συμπάθεια στον Α. ΤσίπραΜια διαφορετική ερμηνεία της τοποθέτησης που έκανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, απαντώντας αν βρίσκεται πίσω από τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑΤην προσέξατε τη χτεσινή δήλωση-τοποθέτηση του Κ. Λαλιώτη, με την οποία απάντησε (με δυο μέρες καθυστέρηση πάντως…) στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», σύμφωνα με το οποίο «πίσω απ’ τον Τσίπρα βρίσκεται ο Λαλιώτης»;
Για όσους γνωρίζουν καλά τη σημειολογία με την οποία λειτουργεί το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, η δήλωση ναι μεν διαψεύδει το σχετικό δημοσίευμα, ωστόσο αποκαλύπτει πράγματα ενδιαφέροντα:
Πρώτον, με τη δήλωσή του ο Κ. Λαλιώτης ουσιαστικά αποκαλύπτει ότι είναι αντιμνημονιακός! Πράγματι, τονίζει ότι είναι αντίθετος με κάμποσα σημεία των επιλογών του ΠΑΣΟΚ τα τελευταία χρόνια: Το «λεφτά υπάρχουν», την προσφυγή στο ΔΝΤ, τα μνημόνια! Γιατί άραγε ο Λαλιώτης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια παρέμενε σιωπηλός, αισθάνθηκε την ανάγκη να δηλώσει αντιμνημονιακός, σε μια δήλωση διάψευσης ενός δημοσιεύματος που τον αφορούσε; Ο Λαλιώτης τίποτα δεν κάνει τυχαία!
Δεύτερον, διαψεύδει μεν το δημοσίευμα της εφημερίδας, αλλά σε όλη τη δήλωση δεν υπάρχει ούτε καν ένας υπαινιγμός ενάντια σε ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα!
Το “Newsbomb.gr” λοιπόν επιχειρώντας να αποκωδικοποιήσει αυτό τον… χρησμό Λαλιώτη έκανε ρεπορτάζ, απ’ το οποίο μας προέκυψε ότι:
  • Πράγματι ο Κ. Λαλιώτης δεν έχει κάνει οιαδήποτε απευθείας επαφή με τον Αλ. Τσίπρα, ωστόσο έχει δίαυλο επικοινωνίας μαζί του!
Περισσότερα δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε. Προς το παρόν…
newsbomb.gr

Πηγή: www.olympia.gr

Σχόλιο: Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

Αμέθυστος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ολική καταστροφή δεν είναι νέα ή παλαιά, είναι μία και μοναδική και επιτελείτε με την εκχώρηση της πολιτικής διακυβέρνησης του τόπου μας στους εγκληματίες του ΔΝΤ, ΕΚΚ και τα φερέφωνά τους. Ο Τσίπρας και οποιοσδήποτε άλλος, παρότι δεν αποτελεί λύση στα προβλήματα του εξαθλιωμένου πλέον (από πολλές απόψεις) ελληνικού λαού, αποτελεί πταίσμα μπροστά στο κακούργημα που επιτελούν οι δοκιμασμένοι «κυβερνήτες»! Δεν γνωρίζω τι πρέπει να γίνει, αλλά είμαι βέβαιος τι ΔΕΝ πρέπει να γίνει: Καμμία εξέλιξη δεν είναι χειρότερη απο την επανεκλογή αυτών που συνεργάστηκαν με τους διεθνείς εγκληματίες της παγκοσμιοποίησης!