Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016

Αυτή είναι η Νέα τάξη: Κλούνεϊ και Αμάλ στο «σχέδιο Β» του Ομπάμα για απεριόριστη ροή «προσφύγων» (video)


Όπως είχαμε γράψει για τον γνωστό Σόρος σε προηγούμενο άρθρο, η Νέα Τάξη προχωρά τα σχέδιά της με το να κατακλύσει την Ευρώπη αλλά και άλλες χώρες, με “πρόσφυγες”. Τίποτα από όλα αυτά δεν γίνεται τυχαία και λόγω του “πολέμου”. Μετά λοιπόν από τον “φιλάνθρωπο” Σόρος, σειρά είχε το ζεύγος Τζορτζ και Αμάλ. 

Ο ηθοποιός Tζορτζ Κλούνεϊ και η νέα σύζυγός του, Αμάλ Αλαμουντίν Κλούνεϊ, πήρε θέση ως ένας Διευθύνων Σύμβουλος στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, όπου ο Πρόεδρος Ομπάμα συζήτησε πώς μπορούν να παρέχουν περισσότερες ευκαιρίες για απεριόριστη ροή των προσφύγων. 
Ο Ομπάμα έχει υποσχεθεί να αυξήσει το ανώτατο όριο για τους πρόσφυγες των Ηνωμένων Πολιτειών από 85.000 το 2016 σε 110.000 το 2017. Αλλά αυτό θα γίνει μέσα από το πρόγραμμα “επανεγκατάστασης” προσφύγων. Υπάρχει ένα ακόμη σχέδιο για την άσκηση ακόμη περισσότερων ροών , μέσω της συνεργασίας των CEOs και ιδιωτών ακτιβιστών! 
Καθώς η Daily Caller έχει επισημάνει , η θεωρητική εκπαίδευση , οι θεωρήσεις κατάρτισης και οι βίζες εργασίας δεν μετρούν κάτω από το “καπάκι “της επανεγκατάστασης των προσφύγων. 
Μετά την ομιλία του στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ο Ομπάμα φιλοξένησε μια άλλη συνεδρίαση του προσφυγικού, με περισσότερα στρατηγικά σχέδια… . Ως Διευθύνων Σύμβουλος στην σύσκεψη, συζήτησε το σχέδιό του «Πρόσκληση για δράση» με ισχυρούς Διευθύνοντες Συμβούλους και ανθρώπους επιρροής, ανακοινώνοντας ότι 50 εταιρείες έχουν δεσμευτεί περισσότερα από 650 εκατομμύρια δολλάρια για να “μετακινήσουν περισσότερους από 6,3 εκατομμύρια πρόσφυγες σε περισσότερες από 20 χώρες.”... 

Και στις ΗΠΑ, ο Ομπάμα είπε ότι «η σημερινή δέσμευση σημαίνει ότι θα πάμε στη δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης για περισσότερους από 220.000 πρόσφυγες.” Ο George Clooney και το Ίδρυμα Clooney Δικαιοσύνης, μαζί με τη Microsoft, τη Google και άλλους , θα δίνουν ευκαιρίες εκπαίδευσης για περισσότερους από 80.000 πρόσφυγες. “Έχετε εταιρείες όπως η Accenture, Western Union, και το LinkedIn που πρόκειται να βοηθήσει με την πρακτική άσκηση, εκπαίδευση δεξιοτήτων και την εξεύρεση εργασίας. Η Newton, Εταιρεία Παροχής, μια μικρή επιχείρηση στο Τέξας που κάνει τσάντες, πρόκειται να κάνει το 90 τοις εκατό από τις τσάντες της με τους πρόσφυγες », πρόσθεσε ο Ομπάμα. Ο Clooney, ευχαρίστησε τον Ομπάμα για τη συμμετοχή του στο να πάρει τα $ 650 εκατομμύρια σε πιστώσεις ανάληψης υποχρεώσεων από κοινού για τη βοήθεια των προσφύγων. Η Daily Mail αναφέρει ότι η Αμάλ Clooney, 38, δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων, φέρεται να επεξεργάζεται επί του παρόντος μια νομική υπόθεση εναντίον του ISIS για λογαριασμό της Νάντια Μουράτ, μιας πρώην Yazidi σκλάβας, που η ίδια και ο σύζυγός της έχουν βρει φροντίδα στο δικό τους σπίτι….... 


Καλώντας παράλληλα το Ηνωμένο Βασίλειο να πάρει περισσότερους πρόσφυγες από τη Συρία . Η Κα Clooney είπε, «θα ήθελα να ελπίζω ότι θα μπορούσαν να πάρουν μία οικογένεια Yazidi που τους έχει δοθεί άσυλο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είχατε ένα εκατομμύριο πρόσφυγες δεκτούς στη Γερμανία κατά το τελευταίο έτος και 70.000 από αυτούς είναι Yazidis. Σε κάθε άλλη χώρα αυτό είναι κυριολεκτικά μια χούφτα, έτσι είναι, ελπίζω ότι αυτό μπορεί να βελτιωθεί. Αυτό είναι κάτι που ο σύζυγός μου και εγώ κάνουμε στις ΗΠΑ, για παράδειγμα, με τις Διεθνείς Επιτροπές διάσωσης. Αν η κυβέρνηση απογοητεύει τότε τουλάχιστον θα πρέπει να επιτρέψει σε σας για να κάνει τη διαφορά. “….. 

Μίλησε σε μια ξεχωριστή συνάντηση για την αποτυχία των Ηνωμένων Εθνών να αναλάβουν ισχυρότερη δράση κατά του ISIS, λέγοντας ότι το ISIS έχει ομολογήσει τα εγκλήματά του σε απευθείας σύνδεση, γιατί να μην γίνεται κάτι περισσότερο για να τους σταματήσει….....

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

χαλαρωσε είπε...

http://redskywarning.blogspot.gr/2016/09/blog-post_26.html