Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΤΩ, ΠΑΡΑΧΩΡΩΝΤΑΣ ΒΑΣΕΙΣ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!  


 ΔΩΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΜΕΤΡΩΝ

Να σχηματίσετε Εθνική Πατριωτική Κυβέρνηση.
Καλέστε τους εν αποστρατεία συναδέλφους σε συστράτευση.
Αποβάλλετε πολιτικές κομματικές τοποθετήσεις.
Άμεσο αλλαγή εξωτερικής & οικονομικής πολιτικής.

2.- Αμέσως καλέστε τη Ρωσία να κατέβει κάτω, και να παραχωρήσετε βάσεις, αεροδρόμια, & Ναυστάθμους, στις Ρωσικές ένοπλες δυνάμεις, ανά την επικράτειαν, με όρο την εγγύηση της Εδαφικής μας ακεραιότητος, και εθνικής μας κυριαρχίας. Με όρο την ασφάλεια της χώρας.

3.- Να ζητήσετε άμεσα από τη Ρωσία να διακηρύξει διεθνώς, ότι επίθεση κατά της Ελλάδος, θα σημάνει επίθεση κατά της Ρωσίας.

4.-Να καλέσετε το πρόεδρο ΠΟΥΤΙΝ για επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, για σύσφιξη των φιλικών σχέσεων.

5.-Δεν έχουμε άλλη λύση, αφού η Σιωνιστική Δύση μας βλέπει σαν εχθρούς, το Δόγμα, «Ανήκομεν στη Σιωνιστική Δύση», απέτυχε παταγωδώς. Οι «Σύμμαχοι» μας κατάστρεψαν!!!

6.- Έξοδο της Ελλάδος από το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ , τη Σιωνιστική Ε.Ε. και τις Σιωνιστικές ΗΠΑ, αφού αυτοί μας κατάστρεψαν, και άμεσο στενή συμμαχία με τη Ρωσία.

7.- Άμεσο μονομερή ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, αφού αυτό το χρέος μας το φόρτωσαν με λογιστικές απάτες, οι τσιφούτηδες, σαράφηδες, Σιωνιστές Δυτικοί τραπεζίτες, «σύμμαχοι», & «εταίροι» με όλους τους Σιωνιστικούς παγκόσμιους οργανισμούς, και έξοδο από τα Μνημόνια.

8.-Άμεσο δανεισμό από τη Ρωσία, με εγγύηση τη συμμαχία, και τη Γεωπολιτική και Γεωστρατηγική μεγάλη αξία της πατρίδας.
Οι Ρώσοι δίνουν τα πάντα, προκειμένου να αποκτήσουν βάσεις στο Αιγαίο, αφού μετά τη Συρία, δεν έχουν «που τη κεφαλή κλείναι». Δίνουν τα πάντα για τη Γεωγραφική θέση της Ελλάδος, για τη Γεωενεργειακή, Γεωστρατηγική, Γεωπολιτική μεγάλη αξία της χώρας μας, φθάνει εμείς να την εκμεταλλευθούμε κατάλληλα.

Σήμερα όλα αυτά τα έχουμε εγκαταλείψει στο έλεος των εχθρών μας, των Σιωνιστικών ΗΠΑ, Ε.Ε. , ΟΗΕ , ΝΑΤΟ, και των Σιωνιστικών τραπεζών του Ρότσιλντ.

9.-Να παραπέμψετε στη Δικαιοσύνη τους επίορκους, κλέφτες, εφιάλτες, και προδότες πολιτικούς, ώστε να πάρετε το Λαό μαζί σας, και να αποκτήσετε λαϊκό έρεισμα.

Τη καλή έξωθεν μαρτυρία.

10.-Άμεσο εκμετάλλευση του ενεργειακού ορυκτού πλούτου της χώρας, ώστε να παύσουμε να ζούμε με μνημόνια-υπερμνημόνια και με δανεικά……..

11.- Σε εύλογο χρόνο, να προκηρύξετε εκλογές, με νέες πολιτικές προσωπικότητες, κα νέα άφθαρτους νέους τεχνοκράτες , για να μη σας κατηγορήσουν σαν δικτάτορες.

12.-Εκλογή πατριωτών υπουργών & συμβούλων, και ΟΧΙ πρακτόρων του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, και των Σιωνιστικών ΗΠΑ & Ε.Ε. & ΟΗΕ Σήμερα δεν γίνεσαι υπουργός εάν δεν είσαι μαριονέτα και πράκτορας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Μαφίας, των προέδρων κ.κ. Ρότσιλντ & Ροκφέλερ!!!

Για όλα αυτά, τις λεπτομέρειες θα ρυθμίσουν οι σύμβουλοί σας.

Εάν δεν μπορείτε εσείς οι Στρατηγοί, Ναύαρχοι, Πτέραρχοι, που έχετε τη δύναμη των όπλων στα χέρια σας, τότε ποιος μπορεί;;;

Κάντε τους εφιάλτες πολιτικούς να σας φοβούνται!!!

Μην αναγκάσετε το λαουτζίκο να επαναστατήσει, διότι τότε οι καταστάσεις θα είναι ανεξέλεγκτες, με άμεσο κίνδυνο για το διαμελισμό της χώρας.

Ήδη οι λαθρομετανάστες καιροφυλακτούν, και περιμένουν την εντολή από το ΝΑΤΟ να δράσουν.

Οι Ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες είναι η Λεγεώνα των ξένων του ΝΑΤΟ στην Ελλάδα.

Είναι ο Στρατός του ΝΑΤΟ. Ήδη μας έδωσαν εχθές ένα μάθημα με τη δημόσια προσευχή στην ομόνοια, και στα προπύλαια του Πανεπιστημίου προ καιρού.

Μας δηλώνουν ότι έχουν κάνει κατοχή τη πατρίδα μας.

Ο εχθρός ευρίσκεται εντός των πυλών, με τη προστασία του ΝΑΤΟ, και των προδοτών πολιτικών μας .

Γιαυτό το σκοπό τους έφεραν εδώ…….

Κινηθείτε εσείς, και ο Λαός θα σας ακολουθήσει, αφού είναι ήδη αγανακτισμένος και ταλαιπωρημένος.

Βεβαίως μερικοί θολοκουλτουριάρηδες, και άλλοι πράκτορες της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, των ΗΠΑ, Ε.Ε. & ΝΑΤΟ & του ΟΗΕ από άγνοια και επιπολαιότητα, θα αντιδράσουν, αλλά αυτούς όλους τους αφελείς ψεύτικους «Δημοκράτες», ξέρετε πώς να τους αντιμετωπίσετε…….

Όλοι αυτοί οι πολιτικοί, είναι πράκτορες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
και της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης.

Τα έργα τους το δηλώνουν!!!

Σύμφωνα με το άρθρο 120 του Συντάγματος, παρ. 4 οφείλετε με κάθε μέσο και τρόπο να σώσετε τη χώρα, αφού οι άλλοι θεσμοί, Νομοθετική Εξουσία, Εκτελεστική Εξουσία, Δικαστική Εξουσία, Εκκλησία, Πνευματική ηγεσία, αδιαφορούν, είτε είναι πράκτορες του εχθρού, (Σιωνιστές, Μασώνοι, και Illuminati),
είτε αφελείς και επιπόλαιοι, είτε οικονομικώς βολεμένοι……..

«ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ Ο ΑΓΩΝ».

Σκεφθείτε τα εγγονάκια σας, σε τι κόσμο θα ζήσουν, στο κόσμο
των εξαθλιωμένων Ισλαμοφασιστών Μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.

Η Αφρικανοποίηση της Ελλάδος είναι σε εξέλιξη. 

Έλληνες Αξ/κοι Πατριώτες γρηγορείτε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: