Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Εξελίξεις: Οι ΗΠΑ απειλούν τη Ρωσία με πόλεμο: «Οι Ρώσοι στρατιώτες θα επιστρέφουν πίσω σε σακούλες»

Πρωτάκουστες οι δηλώσεις από τον εκπρόσωπο του State Department, John Kirby.

Ο Αμερικανός εκπρόσωπος μιλάει ουσιαστικά για πόλεμο κατά της Ρωσίας και οι εξελίξεις αναμένονται 
ραγδαίες, καθώς δήλωσε: 
«Η Ρωσία θα συνεχίζει να επιστρέφει στρατιώτες της πίσω σε «σακούλες» και θα συνεχίσει να χάνει «πηγές» ακόμη και αεροσκάφη».
Ακολούθως συμπλήρωσε: 
«Αν η Ρωσία δεν σταματήσει την βία, οι εξτρεμιστές θα εκμεταλλευτούν το «κενό», θα επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν επιθέσεις εναντίον των ρωσικών συμφερόντων ακόμη και στις πόλεις».
Οι σχέσεις πλέον ΗΠΑ-Ρωσίας έχουν οδηγηθεί στα άκρα και σύμφωνα με τα λεγόμενα  Kirby «Eργαζόμαστε και λαμβάνουμε τα απαραίτητα βήματα ώστε να λήξει η συνεργασία μας με τη Ρωσία στη Συρία», ώστε να σταματήσει η ανακατάληψη του Χαλεπίου στη Συρία.
Η Ρωσία, μέσω του υπουργού Εξωτερικών  Σ.Λαβρόφ, υποστήριξε ότι οι ΗΠΑ πρέπει να διαχωρίσουν τις θέσεις τους από τρομοκρατικές οργανώσεις, ωστόσο ο διοικητής της al-Nusra επιβεβαίωσε ότι η οργάνωση εξοπλίζεται από τις ΗΠΑ με αμαειρκανικά όπλα!
Η Μαρία Ζαχάροβα, εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ, τόνισε ότι οι ΗΠΑ μέσω των δηλώσεων  John Kirby μιλάει ανοιχτά για πόλεμο εναντίον της Ρωσίας και ότι δεν αποτελεί διπλωματικό σχόλιο! Μάλιστα αναρωτήθηκε:
 «Αυτές οι πράξεις τρομοκρατίας θα εκτελεστούν από τους «μετριοπαθείς» της Συρίας; Αυτούς που η Ουάσινγτκον δεν μπόρεσε να διαχωρίσει από την Al-Nusra επί έξι μήνες;
Tι λέει για τις τρομοκρατικές πράξεις σε Γαλλία, ΗΠΑ και άλλες χώρες; 
Ο αποκεφαλισμός των ανθρώπων όλων των εθνικοτήτων από το ISIS στη Συρία είναι διαφορετικό παράδειγμα;
 Ίσως μια άλλη παράλληλη πραγματικότητα;».
Δείτε το βίντεο με τις πρωτοφανείς δηλώσεις των ΗΠΑ.
blablaworldnews.

Δεν υπάρχουν σχόλια: