Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Δούλοι είστε καλοδεχούμενοι

Του Χριστόφορου Τριαντάφυλλου

No borders,no nations and Refugees welcome 

Με αυτά τα δύο κεντρικά συνθήματα η "ανθρωπιστική" "Αριστερά" μας καλεί να ανοίξουμε τις αγκαλιές μας να υποδεχτούμε τους πρόσφυγες στην χώρα μας και στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να τους προστατέψουμε. 

Βέβαια το αξιοσημείωτο σε αυτό,είναι πως αυτά τα δύο συνθήματα έχουν σαν κύριους εκφραστές οργανώσεις,συλλογικότητες και ανθρώπους που από την πρώτη στιγμή στάθηκαν με κάθε μέσο και τρόπο στις Ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και την "Αραβική Άνοιξη" και των "επαναστάσεων" που πραγματοποιήθηκαν στις χώρες της Μέσης Ανατολής και ιδιαίτερα στην χώρα της Συρίας που είναι και το μεγαλύτερο θύμα μέχρι σήμερα.
Οι ίδιοι λοιπόν που μας καλούσαν να ενισχύσουμε και να στηρίξουμε τις προσπάθειες να πέσει το "κακό καθεστώς Άσαντ"(στην πραγματικότητα κακός μόνο για το Ισραήλ και για το σχέδιο της δημιουργίας του Μεγάλου Ισραήλ) είναι οι ίδιοι που κάνουν συγκεντρώσεις συμπαράστασης υπέρ των Προσφύγων με "αντικαθεστωτικά" αιτήματα. Οι ίδιοι που για κάποιο περίεργο λόγο διατηρούν ή έχουν σχέσεις με ΜΚΟ που εκμεταλλεύονται αυτούς τους Πρόσφυγες πολιτικά ή οικονομικά και έχουν σαν βασικά αιτήματα διεκδικήσεις που ευνοούν μόνο τους Ιμπεριαλιστές και τα σχέδιά τους. Για παράδειγμα το αίτημα για να πέσει ο φράχτης του Έβρου που σε ένα Καπιταλιστικό περιβάλλον σαν αποτέλεσμα θα έχει την ενίσχυση του δουλεμπορίου στο πιο ευνοϊκό περιβάλλον του Έβρου και σε καμία περίπτωση το γκρέμισμα των συνόρων που θα ευνοήσουν την υγιή συνύπαρξη των λαών. Οι ίδιοι είναι αυτοί που κρατούν ίσες αποστάσεις και δεν έχουν καμία ειλικρινή διάθεση για να σταματήσει το μακελειό στην Συρία.

Από αυτό καταλαβαίνουμε πως πίσω από το ψευτοανθρωπιστικό αίτημα που μας καλεί να υποδεχτούμε τους πρόσφυγες υπάρχει κάτι πιο σκοτεινό και ύπουλο που θέλει τους πρόσφυγες σαν το αντικείμενο που προσφέρεται για την κερδοφορία τους αλλά και για την εκδούλευσή τους σε μεγάλες Καπιταλιστικές χώρες όπως η Γερμανία.

SLAVES WELCOME
Ο εικονιζόμενος,δίπλα στον Ομπάμα,είναι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Γερμανικής βιομηχανίας Ούρλιχ Γκρίλο ο οποίος επιθυμεί και προχωράει στην ένταξη 800.000 ξένων εργατών από χώρες που δεν ανήκουν στην ΕΕ στην Βιομηχανία της Γερμανίας.

Τον Δεκέμβριο του 2014, το «αφεντικό των Γερμανών αφεντικών» δήλωνε στη DPA συγκαλύπτοντας υποκριτικά τα συμφέροντα του πίσω από καλά συναισθήματα: «Είμαστε εδώ και πολύ καιρό μια χώρα μετανάστευσης, και πρέπει να παραμείνουμε έτσι». «Ως ευημερούσα χώρα, αλλά και από χριστιανική αγάπη προς τον πλησίον, η χώρα μας θα έπρεπε να επιτρέψει την αποδοχή περισσότερων προσφύγων». Και ακόμη: «Εγώ σαφώς αποστασιοποιούμαι από τους νεοναζί και τους ρατσιστές που μαζεύονται στη Δρέσδη και αλλού». Και ακόμη πιο σοβαρός: «Λόγω της δημογραφικής εξέλιξης μας, εξασφαλίζουμε την ανάπτυξη και την ευημερία με τη μετανάστευση»

Δεδομένου ότι οι ευρωπαϊκές συμφωνίες το απαγορεύουν και η κοινή γνώμη είναι εχθρική, χρησιμοποιεί την «προσφυγική κρίση» για να αλλάξει τους κανονισμούς και να καταφέρει να εξασφαλίσει την εκδούλευση των Σύριων Προσφύγων. Για αυτό ακριβώς τον λόγο πριν καιρό η Γερμανία αποφάσισε να παρακάμψει τις Ευρωπαικές αποφάσεις και να προχωρήσεις στην "ανθρωπιστική" ενσωμάτωση των Προσφύγων.

http://www.globalresearch.ca/how-the-european-union-is-manipulating-the-syrian-refugees/5523287
http://www.voltairenet.org/article188625.html#nb1


Ανάρτηση από: http://tillthehalt.blogspot.gr


ΣΧΟΛΙΟ:Η αναλογία μέ τόν Οικουμενισμό είναι κραυγαλέα. Η ανθρωπιστική αριστερά χρησιμοποιεί τήν προσφυγική κρίση πρός όφελος μεγάλων καπιταλιστικών χωρών όπως η Γερμανία. Αναλόγως ο οικουμενισμός, ο προτεσταντικός ορθολογισμός, χρησιμοποιεί τίς Ανατολικές Θρησκείες τίς οποίες κατασκεύασε ο ίδιος, γιά νά διαλύσει τήν χριστιανική ψυχή, η οποία ιστορικά μεταφράστηκε σέ κοινωνικά συμβόλαια καί σέ δικαιώματα, προκειμένου νά διευκολύνει τήν δουλική μετάλλαξη τής ανθρωπότητος. Τήν οπισθοδρόμησή της σέ βάρβαρες εποχές, ώστε οι άνθρωποι σάν νομάδες νά γυρίζουν από βιομηχανία σέ βιομηχανία γιά τήν ανεύρεση τροφής, όπως τριγυρνούσαν γιά βοσκοτόπια. Καί η πολιτική ορθότης συνοδεύεται από τήν θρησκευτική ορθότητα. Στό όνομα τού θεού επιβλήθηκε η αποικιοκρατία καί σήμερα στό όνομα τού ανθρώπου επιβάλλεται η οικονομική ειρήνη. Η ισότης στήν δουλεία, η αδελφότης στήν κενή λατρεία καί τό δικαίωμα στόν Μεσαίωνα τής Μαγείας καί τής Φαιουδαρχίας.

Αμέθυστος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ένα 'κέντρο' ρουφά προς το μέρος του όλους τους ανθρώπους... Μόνον αν έχουμε ένα ανώτερο ΄κέντρο' (όχι εκ του κόσμου τούτου...) θα μπορέσουμε ν' αγωνιστούμε για την ελευθερία και την αλήθεια... Όπως πάντα...