Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ/Yπουργός των ΗΠΑ: o Τραμπ είναι ο Εκλεκτός του Θεού. Αμερικάνικη »Σάχαντα »: »Ένας είναι ο Θεός και ο Τραμπ είναι ο Εκλεκτός Του ».O TΡΑΜΠ ΩΣ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗΣ. ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗ….

O TΡΑΜΠ ΩΣ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗΣ
 »Ένας είναι ο Θεός και ο Τραμπ είναι ο Εκλεκτός Του » αυτή είναι η αμερικάνικη σάχαντα, ομολογία πίστης των νεο-αναγεννηθέντων …των τελευταίων ημερών…. που παρέλαβαν τα κλειδιά της Ορθοδοξίας από Βαρθολομαίο,Ιερώνυμο δια ευλογημένης χειρός Πάιατ…
Ο Donald Trump είχε πει πως αστειευόταν όταν δήλωσε πως είναι ο «Εκλεκτός», αλλά για έναν από τους υπουργούς του αυτό είναι προφανές : ο Αμερικανός πρόεδρος επιλέχθηκε από το Θεό… όπως ο δημοκράτης προκάτοχός του. « Ξέρετε, ο Barack Obama δεν θα γινόταν πρόεδρος των ΗΠΑ αν ο Θεός δεν το είχε διατάξει. Και ούτε ο Donald Trump », δήλωσε ο εξερχόμενος Υπουργός Ενέργειας ο Rick Perry, στο κανάλι Fox News σε συνέντευξη που μεταδόθηκε την Κυριακή. »O Trump επιλέχθηκε και στάλθηκε από το Θεό για να κάνει μεγαλειώδη πράγματα  » είπε ο Perry.
BINTEO:
Ο εξερχόμενος Υπουργός δεν είπε ένα σχήμα λόγου ανέπτυξε ολόκληρο θεολογικό σκεπτικό προς απόδειξη ισχυρισμών του και ακόμη χρησιμοποίησε ως κλασικός προτεστάντης αναφορά παλαιοδιαθηκική αφού η συγκεκριμένη ομολογία αρέσκεται να υπερτονίζει την Παλαιά Διαθήκη. Ο Υπουργός ως τηλεκύρηκας απευθύνεται στον μέσο Αμερικανό και κατ΄επέκταση σε κάθε λαό υποταγμένο στη δούλεψη των ΗΠΑ και αναγορεύει τον Τραμπ ως Εκλεκτό του Θεού….
‘Ο Θεός χρησιμοποίησε ατελή άτομα σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας . Ο βασιλιάς Δαβίδ ήταν ατελής, ο Σαούλ ήταν ατελής . Ο Σολομών ήταν ατελής. Εγώ πρόσφερα στον πρόεδρο μια σελίδα της Βίβλου με πληροφορίες γι αυτούς τους βασιλιάδες εδώ κι ένα μήνα. Του είπα κ.Πρόεδρε ξέρω ότι είπατε ότι είστε ο Εκλεκτός.Εσείς Είστε ».. έτσι μίλησε ο Υπουργός Rick Perry.*
Υψώνοντας ξαφνικά το κεφάλι προς τον ουρανό στο περιθώριο μιας από τις πρόχειρες συνεντεύξεις τύπου ο Donald Trump αυτοανακηρύχθηκε τέλος Αυγούστου « ο Εκλεκτός » που επιλέχθηκε για να διεξάγει τον εμπορικό πόλεμο κατά της Κίνας.Αυτός μετέπειτα διαβεβαίωσε ότι αστειευόταν* και άσκησε κριτική στα μίντια που το είχαν πάρει στα σοβαρά.
Αναφερόμενος σ΄αυτό το επεισόδιο ο M. Perry, ένας ενεργός χριστιανός μετέφερε μια πρόσφατη συζήτηση που είχε με τον ρεπουμπλικανό δισεκατομμυριούχο.«Ξέρω πως τ άτομα είπαν είπατε πως είστε ο Εκλεκτός. Κι εγώ απάντησα ότι είστε.Είπα ‘αν εσείς είστε ένας πιστός χριστιανός, καταλαβαίνετε το σχέδιο του Θεού γι αυτούς που μας κυβερνούν και μας κρίνουν σε αυτό τον πλανήτη’», πρόσθεσε.
Ο Τραμπ κατ΄ομολογία αλλά και κατά τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του περιβάλλοντός του και οπαδών του είναι ο Εκλεκτός του Θεού, δηλ. όχι απλά σ΄ένα θεοκρατικό σύστημα ένας ελέω Θεού κυβερνήτης αλλά ένα πρόσωπο με Αποστολή εξ άνωθεν μέρος της θείας πρόνοιας του σχεδίου του Θεού για σωτηρία του κόσμου. Δηλ. επίσημα με βάση θεολογικούς όρους είναι ένας Ψευδοπροφήτης, ένας Πρόδρομος του Αντιχρίστου που το Οικουμενικό Πατριαρχείο και η Εκκλησία της Ελλάδας προσκύνησαν...Επικίνδυνα τα πράγματα από τις θρησκευτικές ιδεοληψίες και τα σύνδρομα θρησκευτικής μεγαλομανίας.. (διάφορες πηγές μεταξύ αυτών και το https://www.newsweek.com/fox-news-rick-perry-trump-god-1473773 )
*δεν αστειευόταν καθόλου το είπε πολύ σοβαρά γι αυτό και το επαναλαμβάνουν και οι Υπουργοί του.Έριξε άδεια για να πιάσει γεμάτα και επειδή ο κόσμος όλος δεν τρώει αμερικανοκουτόχορτο κι έφαγε κράξιμο το μάζεψε αλλά το μήνυμα το είχε περάσει…..
ΚΑΙ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ.  ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=hL9uk4hKyg4

Στο παρόν βίντεο αξίζει να προσεχθεί τι λέει η παρουσιάστρια στην προσφώνηση της για τον Yuval Noah Harari. Λέει λοιπόν, πως δε θα περίμενε κανείς να μιλήσει ένας ιστορικός στο World Economic Forum, και μάλιστα μεταξύ των ομιλιών του Μακρόν και της Μέρκελ. Μεταξύ άλλων λέει, πως η Μέρκελ πήγε να τον συναντήσει, και του είπε πως διάβασε το βιβλίο του. Οι συνομιλίες του Harari με τους διάσημους και ισχυρούς (Zuckerberg, Lagarde,…) είναι διαθέσιμες στο Youtube.
Τι λέει ο Harari για τον άνθρωπο και το μέλλον του;
Λέει πως σε λίγα χρόνια ο άνθρωπος, Homo sapiens, δε θα υπάρχει πια. Ένα νέο είδος θα μπει στη θέση του, που θα διαθέτει ένα μίγμα οργανικής (εγκέφαλος, από οργανική ύλη) και ανόργανης (υπολογιστής, από ανόργανη ύλη) νόησης. Θα έχει τις δυνάμεις των θεών (Δίας, Γιαχβέ), θα είναι μάλιστα ανώτερο των θεών. Όχι τόσο επειδή οι δυνάμεις του θά είναι ίσως ανώτερες, αλλά επειδή θα είναι σε θέση να δηιουργεί νέα είδη, πολύ πιο γρήγορα από τον παραδοσιακό Θεό. Αυτός δημιούργησε το σύμπαν, και μέχρι να εξελιχθεί η οργανική ύλη και να προκύψει ο Homo sapiens, χρειάστηκαν κάποια δισεκατομμύρια χρόνια. Ο άνθρωπος με την επιστήμη, κυρίως την επιστήμη της πληροφορίας και των δεδομένων (Data), είναι σε θέση να τα κάνει όλα πολύ πιο γρήγορα. Αυτό το νέο που θα προκύψει είναι μια νέα δημιουργία, χωρίς την συμμετοχή ή την αναγκαίοτητα κάποιου θεού.
Αυτά τα λέει κάποιος τον οποίο «προσκυνούν», όπως προκύπτει από το βίντεο, οι ελίτ του κόσμου.

amethystos είπε...

Είναι ο συγγραφέας τού Best seller Homo Deus. Σκέπτεται τό μέλλον μέ τήν λογική μιάς γραμμικής εξελίξεως τής τεχνολογίας.Τό θαυμαστό είναι ότι μιλά γιά τή θέωση τού κανονικού ανθρώπου, τής πτώσεως, ο οποίος ποθεί καί έχει σάν σκοπό του τήν δύναμη. Κάτι αντίστοιχο μέ τήν σύγχρονη εκκλησία καί παραεκκλησία η οποία ποθεί καί διεκδικεί τήν θέωση διά τών κανόνων.