Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Σόρος και Μητσοτάκης αλλάζουν τον πληθυσμό της Ελλάδας


Τράγκας: «Η κυβέρνηση συνεργάζεται στενά με στελέχη Σόρος που θέλουν να ''φυτέψουν'' καινούργιο πληθυσμό στην Ελλάδα»

Για άλλη μία φορά ο Γιώργος Τράγκας προκαλεί αίσθηση με τις αποκαλύψεις που κάνει στην ραδιοφωνική εκπομπή του για το μεταναστευτικό αλλά και για τη σύγκρουση Γερμανίας-ΗΠΑ.
«Η φρέσκια κυβέρνηση Μητσοτάκη βγάζει πολύ γρήγορα ρυτίδες και σακούλες κάτω από τα μάτια. Πριν προλάβει να μπει στην εφηβική ηλικία εμφανίζει τα συμπτώματα πρόωρου γήρατος. Κάτι δεν πάει καλά με τον καινούργιο πρωθυπουργό. Αποπνέει μία εμφανή ανεπάρκεια αντιμετώπισης των προβλημάτων και πολύ νωρίς οι αποφάσεις των στελεχών του αντιμετωπίζουν τον δημοσιογραφικό και δημόσιο χλευασμό.
Η καθημερινή αποθέωση από την ανιψιά στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ και οι δημοσκοπήσεις δεν κρύβουν την εικόνα ενός πρωθυπουργού που πνίγεται στα κύματα του μεταναστευτικού και στην πλήρη απομόνωση από τις υπερδυνάμεις.
Οι επιλογές του περιορίζονται πλέον και αυτό είναι πολύ κακό, στις οδηγίες του Βερολίνου και σε πρόσωπα φθαρμένα, διαπλεκόμενα ή ανήκοντα σε εκείνους που έφεραν την Ελλάδα σε αυτό το σημείο και την οδηγούν σε πλήρη ακρωτηριασμό.



Ο κος Μητσοτάκης κουβεντιάζει το μεταναστευτικό πίνοντας espresso και καπουτσίνο στη Ρώμη. Εδώ μπουκάρουν χιλιάδες από τα ανοικτά σύνορα του Έβρου και αποβιβάζονται εκατοντάδες σε όλα τα νησιά. Οι καταγραφές, όπως λένε οι αστυνομικοί, αποκρύπτουν επίτηδες τον πραγματικό αριθμό των μουσουλμάνων που εισέρχονται στην Ελλάδα, ενώ η Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης δέχεται καθημερινά τηλεφωνήματα από πολίτες της περιφέρειας που καταγγέλλουν διέλευση εκατοντάδων μεταναστών.
Όπως αναφέρουν οι εφημερίδες της Θράκης, εκτός από την όχθη του Έβρου, στο Διδυμότειχο, στις Φέρρες, στο Σουφλί και έως το Δέλτα του Ποταμού, βάρκες προερχόμενες από την Τουρκία αποβιβάζουν καθημερινά παράνομους μετανάστες, ενώ το ίδιο συμβαίνει και στις ακτές της Αλεξανδρούπολης. Και οι μετανάστες μπουκάρουν στα χωριά και σε όλους τους οικισμούς αρπάζοντας λαχανικά, πουλερικά, ποδήλατα, αυτοκίνητα.
Η απόπειρα του κου Μητσοτάκη να διεθνοποιήσει το μεταναστευτικό είναι υποκριτική, γιατί η κυβέρνησή του ακολουθεί οδηγίες της κας Μέρκελ και του Βερολίνου να διατηρεί ανοικτά τα σύνορα για τους μετανάστες και να τους υποδέχεται εδώ. Η συνεργασία αυτής της κυβέρνησης με τις οργανώσεις Open Society και Solidarity Now είναι πολύ στενή και μέσα στον κορμό της φιλοξενεί μια σειρά από στελέχη της οργάνωσης Σόρος που θέλουν να φυτέψουν στην Ελλάδα ένα καινούργιο πληθυσμό.
Μαζί με τους εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους που εισάγονται άνευ ταυτοποίησης στη χώρα, φυτεύονται και ολόκληρες μοίρες πρακτόρων και σαμποτέρ των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, οι οποίες πλέον συνεργάζονται στενά με τις Πακιστανικές ένοπλες δυνάμεις. Οι τελευταίες με την άδεια της Τουρκίας και προφανώς και άλλων πετάνε καθημερινά πάνω από το Αιγαίο. Η «γαλάζια πατρίδα» του κου Ερντογάν διευρύνεται σε μουσουλμανική πατρίδα.
Έχουμε φτάσει στο σημείο πλέον να υπερίπτανται των ελληνικών νήσων σμήνη της πακιστανικής πολεμικής αεροπορίας που πετάνε μαζί με τα τούρκικα.
Η κατάσταση στις ακτές του ανατολικού Αιγαίου είναι αφόρητη και σήμερα στην διάρκεια της εκπομπής θα μεταδώσω συγκλονιστικά ρεπορτάζ τόσο από τη Σάμο, όσο και από τη Χίο
Το σχέδιο Στεφανή με επιτήρηση συνόρων με αερόστατα και φουσκωτά, πραγματικά είναι ένα πυροτέχνημα ολκής. Είναι δαπανηρό και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εμποδίσει τις βάρκες να φτάσουν στις ακτές μας χωρίς άμεση και βίαιη παρέμβαση του πολεμικού ναυτικού.
Ο εντοπισμός των σωστικών λέμβων και η ειδοποίηση των τουρκικών αρχών δεν πρόκειται να φέρει κανένα αποτέλεσμα αν δεν κλείσουμε αυστηρά το μήκος των συνόρων. Οι μετανάστες πρέπει να αναχαιτίζονται ως παράνομοι και τίποτα περισσότερο. Το σχέδιο του κου Στεφανή – όπως το διαβάζει κανείς – είναι μια παλιά ιδέα, ειπώθηκε πριν από 12 χρόνια όταν δεν υπήρχε ΚΑΝ μεταναστευτικό και θεωρήθηκε ιδιαίτερα δαπανηρή.
Κυρίες και κύριοι, κάτι δεν πάει καλά με τη φρέσκια κυβέρνηση, που όλα δείχνουν ότι γεννήθηκε όπως ο Μπεντζαμιν Μπάτον αλλά χωρίς αντίστροφη βιολογική πορεία. Οι επιλογές του πρωθυπουργού αποπνέουν ναφθαλίνη, δυστυχώς γερμανίλα και έντονη διαπλοκή. Ποιος νέος άνθρωπος θα κάτσει στην Ελλάδα του Μητσοτάκη, όταν καλύπτει κενή θέση εργασίας σε νοσοκομείο με 80αρη και μετά του ζητάει να παραιτηθεί. Ο Κικίλιας εμφανίζεται να διαπράττει τη μία πολιτική βλακεία μετά την άλλη. Ποιοι νέοι άνθρωποι σε αυτή τη χώρα, ποιοι άνεργοι και ποιοι σοβαροί πτυχιούχοι θα κάτσουν να περιμένουν τον Μητσοτάκη και τον Άδωνι Γεωργιάδη να βρει νέες θέσεις εργασίας;
Ο κος Μητσοτάκης – μεταξύ μας κρίμα για την ηλικία του – διαλέγει ως συνεργάτες τον κο Πικραμμένο, την κα Γιάννα Αγγελοπούλου, τον κο Απόστολο Δοξιάδη, τον 80 διοικητή στο νοσοκομείο Καρδίτσας και ότι πιο σκουριασμένο και θαμπό μπορεί να βρει ένας καινούργιος πρωθυπουργός που υποστηρίζει ότι έχει μοντέρνες αντιλήψεις.
Στην πραγματικότητα θέλει και δείχνει ότι κινείται σε ένα πολύ στενό κύκλο οξειδωμένης αριστοκρατίας, η οποία αποπνέει σνομπισμό και είναι αδιάφορη στο ευρύ κοινό. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να είσαι τόσο σαλονάτος και τόσο απόμακρος σε χαλεπές ημέρες. Όλες οι έρευνες δείχνουν ότι οι λογαριασμοί, οι φόροι και τα ενοίκια τρώνε το 80% των εισοδημάτων στην Ελλάδα. Αυτό δείχνει έρευνα που έκανε ο σύνδεσμος επιχειρήσεων και λιανικής πώλησης. Το 10% των νοικοκυριών δανείζονται σε μηνιαία βάση προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους.
Για να καταλάβετε πόσο επικίνδυνες είναι αυτή την ώρα οι επιλογές του κου Μητσοτάκη και όλων αυτών των Σοριτών και γερμανοκαθοδηγούμενων που κουβαλάει μαζί του, σκεφτείτε ότι η άρνηση της Γερμανικής κυβέρνησης να υποχωρήσει στις αμερικανικές πιέσεις για αποκλεισμό της κινέζικης Χάιγουέι, από την κατασκευή του γερμανικού δικτύου 5G προξενεί εντάσεις ανάμεσα στο Βερολίνο και στην Ουάσιγκτον.
Πρόσφατα, ο Γερμανός υπουργός οικονομίας υπενθύμισε στους Αμερικανούς το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων Γερμανών πολιτικών από την Αμερικανική NSA. Από την πλευρά του, ο πρέσβης των ΗΠΑ στο Βερολίνο χαρακτήρισε τη σύγκριση προσβλητική. Ο πόλεμος Γερμανίας – ΗΠΑ έχει ανάψει για τα καλά και ο Μητσοτάκης το παίζει Γερμανός με ανοίγματα στην Κίνα την ώρα που λέει ότι αυξάνονται οι πιθανότητες για ένα ατύχημα στο Αιγαίο».

ProNews

kostasxan

Δεν υπάρχουν σχόλια: