Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Ανύπαρκτη η αντίδραση Μητσοτακη στο να γίνει τζαμί η Αγιά Σοφιά.

                                

Το μόνο που ψέλλισε ήταν πως θα το πει στην ΟΥΝΕΣΚΟ. Στην πράξη απολύτως τίποτα. Γιατί άραγε;

olympia

ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ ΣΤΗ ΜΑΜΑ. 
ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΣΑΝ ΞΕΝΟΣ. 
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΥΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ, Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΤΙ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΕΙ, ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΓΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.  
Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ. ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΘΗΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΤΑΙΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ.
ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΕΥΔΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΑΡΓΙΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΡΑΠΕ.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

έτσι ακριβώς φίλε,μόνο η εξουσία τους νοιάζει...σήμερα άκουγα τους κατοίκους στη Σαμαρινα,σκοπεύουν να χτίσουν λεει κλειστή δομή και ο περιφερειάρχης,ο αντιπεριφερειάρχης,ο δήμαρχος,οι βουλευτές της περιοχής με ένα στόμα όλοι τους ειπαν ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ...επόμενο τι θα είναι,το Καστελόριζο???..ΑΠ.

amethystos είπε...

Εμείς όμως γιατί δέν τούς γράφουμε;

Ανώνυμος είπε...

..ισως συνδρομο Στοκχόλμης!!!ποιος να αντιδρασει;;θα κάνουν κάποια δήλωση τυπου απαράδεκτη κίνηση από πλευράς Τουρκίας και από μέσα τους θα κρυφογελανε..τι κι αν ο Παλαμάς τους χαρακτηριζε ως γένος θεομισες,δυσεβες και παμιερο που έχει ήδη κριθεί από τον Θεό;;στου κουφου..δεν θα έχει καλό τέλος πάντως πιστεύω αυτος ο άνθρωπος,τέτοια αλαζονεία ο σουλτάνος δεν θα μείνει ατιμώρητος..ΑΠ.

Νίκος Κ. είπε...

Φίλε Αμέθυστε, δεν τους γράφουμε διότι έχουν ξαμολήσει τα ζόμπι τους παντού, κυρίως στα ΜΜΕ, που διαμορφώνουν συνειδήσεις, τρόπους σκέψεις, τα πάντα. Στο παρακάτω βίντεο μια ΚΥΡΙΑ από την δύσκολη θέση που βρίσκεται και όχι μπροστά από ένα πληκτρολόγιο, να γράφει "απόψεις" σε επιφυλλίδες, μας κάνει σεμινάριο για το πως πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε.
Πολλές φορές, απευθυνόμενη στην αστοιχείωτη που την ενοχλεί με το μικρόφωνο, την ρωτά: "Δεν καταλαβαίνεις τι λέω;". Στο τέλος φεύγει. Όταν υπάρξει σοβαρός λόγος θα επιστρέψει.
Μην υποτιμούμε τους Έλληνες. Στον πραγματικό τσαμπουκά θα βγούμε και θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Να είμαστε βέβαιοι γι'αυτό. Πάει βαθιά η ρίζα του Ιεσσαί...
https://www.brighteon.com/0ccf9ac2-5802-413c-ab73-e69ce480f8f3
Ακούμε την ΚΥΡΙΑ να μαθαίνουμε...

amethystos είπε...

Δέν ξέρω. Χάσαμε τίς Πρέσπες χωρίς νά μπουκάρουμε στήν βουλή όπως οι Σέρβοι. Οι αγανακτισμένοι διαδήλωναν γιά τά παιδιά τους.Χάσαμε στήν παιδεία, στήν πίστη. Προσπαθούμε νά στηριχθούμε στό Σύνταγμα. Υπάρχει μιά υπερκάλυψη τών ενέργειών μας από κάποιο είδος δικαίου καί δικαιοσύνης. Σέ μιά χώρα η οποία δέν εφαρμόζει τούς νόμους από χρόνια, εφαρμόζοντας όμως κατά γράμμα τούς νόμους τής Γερμανίας. Είμαστε μπλεγμένοι. Αδυνατούμε νά πάρουμε οποιαδήποτε απόφαση. Παραδομένοι στό θέλημά μας καί στόν ενδόμυχο λόγο μας. Πρέπει νά έχουμε δίκαιο όταν όλος ο ντουνιάς γύρω μας έχει αφήσει τά άλογα αχαλίνωτα. Δίνουμε λόγο. Σέ ποιόν; Η αλήθεια είναι ότι ποθούμε όλοι μας τήν Αναγνώριση. Νά μάς ξέρει τουλάχιστον ο θυρωρός τής απέναντι πολυκατοικίας.

Νίκος Κ. είπε...

Το φταίξιμο δεν είναι του λαού. Μας την έχουν πέσει από παντού. Έχουν κοινές ρίζες. Μια ανάγνωση στο πιο κάτω, ίσως φανεί χρήσιμη. Και τα μισά να είναι αλήθεια, υπάρχει χοντρό πρόβλημα.
https://myflamseptemberblog.blogspot.com/2020/04/global-government.html

amethystos είπε...

Ο λαός ψηφίζει.

Νίκος Κ. είπε...

Ο λαός δεν βγάζει κυβερνήσεις. Τρέφει εκλογικές αυταπάτες. Είναι κομπάρσος σε μια εκλογική διαδικασία που δεν υπάρχουν αντίπαλοι παρά μόνον μαριονέτες. Συνεταιράκια στο φαγοπότι. Άνθρωποι χωρίς αναστολές. Θυμάμαι κάποιους χριστιανούς, που το ζόρι τους ήταν να φύγει ο άθεος Τσίπρας. Και ψήφισαν δαγκωτό Μητσοτάκη. Και τους νομιμοποιεί τους ομόφυλους γάμους και τις υιοθεσίες από ομόφυλα ζευγάρια. Είναι και αυτοί συνένοχοι; Η κοροϊδία πέφτει σύννεφο. Όπως και στον εκκλησιαστικό χώρο, δεν εκλέγει ο λαός τα αφεντικά του.
Οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι την λύση δεν την δίνουν οι εκλογές, ούτε οι δεσποτάδες. Κατά καιρούς εμφανίζονται κάποιοι που τα λένε όπως πρέπει. Αυτούς τους κρατούν σε επίπεδα όχι κόμματος αλλά αποκόμματος. Στις επόμενες εκλογές ή δεν του βάζουν στην βουλή ή οι ίδιοι ασχολούνται με κάτι άλλο.Βγαίνουν απ'το κάδρο. Όποιος καταλαβαίνει ψάχνει για έξοδο κινδύνου και δραπετεύει. Δεν περιμένει τον φωτισμένο εθνοσωτήρα. Είναι αφέλεια.

amethystos είπε...

Είμαστε υπεύθυνοι λόγω προχειρότητος καί επιπολαιότητος. Δέν έχουμε κατανοήσει ακόμη ότι η ψήφος συνορεύει μέ τόν θάνατο. Οταν διαλέγουμε γιατρό δέν παίζουμε. Ξέρουμε ότι ένας αλμπάνης μπορεί νά μάς στείλει. Προσευχόμαστε. Στήν ψηφοφορία τί συμβαίνει καί σκοτώνουμε τό μέλλον μας;

Νίκος Κ. είπε...

Τον γιατρό, μπορείς να τον διαλέξεις. Αυτόν που σε κυβερνά, όχι. Σου τον έχουν επιλέξει άλλοι. Όπως και τον επόμενο και τον μεθεπόμενο. Όπως και όλους τους προηγούμενους, μέχρι και τους υπηρεσιακούς Πικραμμένους κτλ. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε, τόσο το καλύτερο. Δεν σκοτώνουμε εμείς το μέλλον μας, εφόσον πριν τις εκλογές, οι αρχηγοί έχουν ήδη εκλεγεί. Εμάς μας κρατούν σε καταστολή, με παροχές, με φοβίες, με μνημόνια, με πατριωτικές κορώνες με ποδόσφαιρα, με ότι μπορείς να φανταστείς. Μιλάμε για σκληρά ναρκωτικά! Ας ευχηθούμε καλή απεξάρτηση και έχει ο Θεός...