Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Global Government και βενιζελική συμμορία... η απόλυτη Χούντα !!

Το τέλος της ιστορίας.
Έρχεται πόνος.
Η παγκόσμια ιστορία φτάνει σε ένα κρίσιμο σημείο "καμπής" και αυτό δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη και την Ελλάδα. Η Νέα Τάξη των τοκογλύφων δείχνει σημάδια διάλυσης. Τα υπερβολικά χρέη των ισχυρών κρατών, σε συνδυασμό με την αποβιομηχάνιση της Δύσης —και άρα την αδυναμία ανάκαμψης—, οδηγούν τους πάντες σε αδιέξοδο. Φτάνουμε όλοι μαζί πλέον σε ένα αδιέξοδο, όπου αναγκαστικά θα οδηγηθούμε στον εντοπισμό και την κρίση αυτών, οι οποίοι μας οδήγησαν στο σημείο αυτό …Στην κρίση των ισχυρών. Για την Ελλάδα αυτοί οι ισχυροί είναι οι βενιζελικοί. Θα αποδειχθεί ότι ο "βενιζελισμός" είναι πραγματικά η πιο επικίνδυνη "αρρώστια", που έπληξε ποτέ το ελληνικό "κορμί".
Ποτέ άλλοτε στην υπερχιλιετή ιστορία του ελληνισμού δεν υπήρξε τέτοιος κίνδυνος για την επιβίωσή του. Αν δεν ήμασταν τυχεροί ως λαός, ώστε να φτάσουμε μαζί με όλους τους άλλους λαούς στον σημερινό ιδιόμορφο "τερματισμό", θα μας είχε "αποτελειώσει" ο βενιζελισμός …Θα ήταν "μοιραίος" …Μια πραγματική κοινωνική "ασθένεια", που εκφυλίζει την κοινωνία …Μια "ασθένεια", η οποία δεν έχει κάποια συγκεκριμένα γεωγραφικά ή ταξικά χαρακτηριστικά, αλλά επεκτείνεται στο σύνολο του ελληνικού κορμού. Αυτή η "ασθένεια", η οποία διαρκώς εμπλουτίζεται με νέα μέλη, έχει την τάση διαρκώς να επιδεινώνεται. Αντλεί ό,τι χειρότερο έχει η κοινωνία και τελικά το στρέφει εναντίον του εαυτού της.
Το αίτιο αυτής της "μάστιγας" βρίσκεται στην ατιμωρησία που προσφέρει στα μέλη της …ό,τι κι αν κάνουν …όσο εγκληματικό κι αν είναι. Εξουδετερώνει το πιο βασικό χαρακτηριστικό, που δίνει δύναμη στον ελληνισμό και είναι η έννοια της Δικαιοσύνης. Η κοινή αίσθηση των Ελλήνων περί δικαίου ήταν αυτή, η οποία πάντα ξεχώριζε τον ελληνισμό σε σχέση με όλους τους άλλους λαούς. Οι Έλληνες πολεμούσαν το άδικο απ' όπου κι αν προέρχονταν αυτό. Δεν τιμούσαν τον απατεώνα, όσο κι αν αυτός "προόδευε". Αποστρέφονταν τον άτιμο, ακόμα κι αν ήταν οικείος τους.
Αυτή η απέχθειά τους προς την απάτη και την αδικία δεν ήταν τυχαία …Προέκυπτε από την παιδεία τους …Προέκυπτε από τα Έπη. Ο λαός, ο οποίος λάτρεψε τον Αχιλλέα και τον Οδυσσέα, δεν μπορούσε να συγχωρέσει την αδικία. Οι ήρωές του γίνονταν "τρελοί" όταν αδικούνταν και αυτό ακριβώς περιγράφουν τα Έπη. Περιγράφουν την "τρέλα", η οποία δικαίως καταλαμβάνει όποιον "πνίγεται" από το δίκιο του. Δεν μπορείς να είσαι Έλληνας και να μην αντιδράς, όταν βλέπεις την αδικία, είτε σε αφορά είτε όχι. Αυτή η αίσθηση έκανε πανίσχυρο τον ελληνισμό, εφόσον "εξόντωνε" τα "άρρωστα" φαινόμενα εν τη γενέσει τους. Η κοινωνία "τιμωρούσε" το άδικο πριν ακόμα φτάσουν οι δικαστές. Η κοινωνία ήταν τόσο αμείλικτη, που κανένας δικαστής —όσο σκληρός κι αν ήταν- δεν μπορούσε να την ανταγωνιστεί. 
Ο αγώνας για το δίκιο ένωνε τους Έλληνες μεταξύ τους. Ο αγώνας για το δίκιο "σκότωνε" τα παράσιτα, τους τεμπέληδες και τους προδότες πριν καν δοκιμάσουν τη "τζάμπα" διάκριση. Ο αγώνας μη τυχόν και κάποιος με "μέσον" ή με "πονηριά" πάρει παραπάνω απ' όσα δικαιούνταν δεν άφηνε τους Έλληνες ποτέ ήσυχους. Με αυτήν την αίσθηση περί δικαίου βάδιζαν οι ελληνικές "κοινότητες" μέσα στον χρόνο και αυτή θα ήταν το ιδανικό ν' "αποτυπώσουν" οι Έλληνες στο οργανωμένο σύστημα Δικαιοσύνης του νεοσύστατου κράτους τους …Ήταν όμως άτυχοι …Έπεσαν πάνω στους βενιζελικούς …Έπεσαν στη χειρότερη μορφή του παρασιτισμού και μάλιστα στη χειρότερη δυνατή στιγμή, εφόσον τότε θεμελιωνόταν το κράτος στην τελική του μορφή. Το αποτέλεσμα ήταν να έχουμε ένα κράτος-"καρναβάλι" …Ένα κράτος ελληνορθόδοξων χριστιανών με προτεσταντική ηγεσία …Μια κοινωνία, η οποία δεν μπορούσε να βάλει "πυξίδα" για την νέα ιστορική πορεία.
Υπό αυτήν την έννοια αντιλαμβάνεται κάποιος διαφορετικά το περίφημο …"Ανήκομεν εις την Δύσιν". Το αντιλαμβάνεται σε όλη του την τραγικότητα, εφόσον δεν σημαίνει ότι "ανήκομεν εις την Δύσιν" επειδή είμαστε ίδιοι μ' αυτήν και ως εκ τούτου συμπορευόμαστε. Το "ανήκομεν εις την Δύσιν" δεν είναι μια ιστορική ή πολιτισμική διαπίστωση, όπως αρχικά φαίνεται. Στην πραγματικότητα είναι μια οικονομική ανακοίνωση προς τους Έλληνες. "Ανήκομεν εις την Δύσιν" ως ιδιοκτησία, γιατί μας παρέδωσαν σ' αυτήν οι ηγέτες μας. "Ανήκομεν εις την Δύσιν", γιατί μας πρόδωσαν οι ηγέτες, προκειμένου να πάρουν την "προμήθειά" τους. Όλα αυτά έγιναν, γιατί οι προδότες δεν τιμωρήθηκαν ποτέ για κανένα έγκλημά τους.
Δεν υπάρχει πλέον το κοινό περί δικαίου αίσθημα μεταξύ των Ελλήνων. Οι βενιζελικοί, μονοπωλώντας την εξουσία, έπαιξαν με τα ιερά και τα όσια του συστήματος. Δεν δίστασαν να παρέμβουν στη λειτουργία του συστήματος Δικαιοσύνης και σχεδόν "νέκρωσαν" αυτήν την κοινή κοινωνική αίσθηση. Εξασφαλίζοντας την ατιμωρησία για τις κλοπές και τις αδικίες τους, θέλησαν να κάνουν την αθλιότητα και κοινωνικά αποδεκτή …Έκαναν σχεδόν "μαγκιά" την αδικία, γιατί τους βόλευε να εμφανίζονται "μάγκες", ενώ ήταν απλοί άχρηστοι απατεώνες, που πλούτιζαν κλέβοντας.Ντόρα Μπακογιάννη: Ο γιος μου είναι του Χάρβαντ – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ
Σε αυτό το σημείο "νόθευσαν" την ελληνική νοοτροπία. Μεταφύτευσαν στην καρδιά του ελληνισμού —και άρα στην Ελλάδα— προτεσταντικά ήθη. Μετέφεραν τα πρότυπα του δυτικού καιροσκοπισμού και του συμφεροντολογισμού. Έκαναν κοινωνικά πρότυπα τους "ατιμώρητους" απατεώνες όλων των ειδών. Έκαναν πρότυπα τούς μαυραγορίτες που τα "κονόμησαν" και δεν τιμωρήθηκαν ποτέ. Έκαναν πρότυπα τα Κολεγιόπαιδα, τα οποία προοδεύουν με "μέσον". Η Ελλάδα έδιωχνε με τις κλωτσιές τις Μελίνες και ο βενιζελισμός τις έφερνε "πίσω", για να τις κάνει ηρωίδες. Μισό στρέμμα τάφο μπροστά στο Α’ νεκροταφείο έχει η Μελίνα, ενώ τον τάφο του Κολοκοτρώνη για να τον βρεις θα πρέπει να τον ψάξεις με χάρτη, αφού πρώτα "πατήσεις" κατά λάθος τον τάφο του Παναγούλη.
"Μπλοκάροντας" το πλέον βασικό χαρακτηριστικό του ελληνισμού, τον εξασθένισαν και σήμερα τον οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στον "θάνατο".  Έχουν εξουδετερώσει το "ανοσοποιητικό" σύστημα του ελληνισμού, εφόσον έχουν "μπλοκάρει" το σύστημα Δικαιοσύνης …Εγγυημένο κέρδος να υπάρχει και ο "ιός" του βενιζελισμού θα επεκταθεί ακόμα κι εκεί που δεν θα μπορούσε να το φανταστεί ποτέ κανένας. Από τη Δικαιοσύνη πέρασε στην πολιτική, στον στρατό, στην Εκκλησία, στην τοπική αυτοδιοίκηση, στους συλλόγους κλπ.. Όπου δραστηριοποιούνται Έλληνες και υπάρχουν ταμεία με χρήματα, ο βενιζελισμός βρίσκει φιλόξενο "περιβάλλον" ν' αναπτυχθεί.
Ιερώνυμος: Η Ελλάδα ανήκει σε όλους και δεν μοιράζεται | ΣΚΑΪΣτη χώρα αυτή, που έστησε Θερμοπύλες, δοξάστηκαν οι Εφιάλτες και οι Λεωνίδες λυντσαρίστηκαν …Πουθενά στον κόσμο οι δωσίλογοι δεν κατηγόρησαν τους αντιστασιακούς, επειδή αυτοί …αντιστάθηκαν …Πουθενά στον κόσμο αυτοί, οι οποίοι έγιναν μεγιστάνες από επιδοτήσεις της Χούντας δεν τιμήθηκαν και σαν αντιστασιακοί δημοκράτες …Πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει νόμος σαν αυτόν, που η βενιζελική συμμορία έχει επινοήσει, περί ευθύνης υπουργών …Πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχουν "ανεξάρτητες" αρχές μονίμως στελεχωμένες με άχρηστους πρώην δικαστικούς και απαλλαγμένες από κάθε ποινική ευθύνη. Μόνον στην Ελλάδα των βενιζελικών συμβαίνουν αυτά. Έχοντας εξασφαλίσει τις "πλάτες" των ξένων κάνουν ό,τι θέλουν …Πουθενά στον πολιτισμένο κόσμο δεν θα επέτρεπε η Δικαιοσύνη την ίδρυση ενός ΤΑΙΠΕΔ …Πουθενά στον πολιτισμένο κόσμο δεν θα επέτρεπε η Δικαιοσύνη τις "παραγραφές" των εγκλημάτων των πολιτικών.
Λογικό είναι λοιπόν να βλέπουμε διαρκώς μια επιδείνωση της κατάστασης. Στην κυριολεξία δεν υπάρχει καταστροφικό γεγονός για τον ελληνισμό για το οποίο να μην ευθύνεται στο μεγαλύτερο βαθμό ο βενιζελισμός. Εδώ και έναν αιώνα δεν υπάρχει ούτε μία γενιά Ελλήνων, που να μην υπέφερε εξαιτίας του …Όλα για το κέρδος …Διαρκώς υψωμένη "σημαία" ευκαιρίας …Διαρκώς σε αναζήτηση νέων "αφεντικών" …σε αναζήτηση για "προμήθεια" από την "εκποίηση" του ελληνισμού. Μιλάμε για μια συμμορία ακρίδων …Μια συμμορία, της οποίας η ιστορία είναι πολύ πιο βαθιά απ' ό,τι φαντάζεται κάποιος. Η σημερινή παράδοσή μας στο ΔΝΤ είναι η τελευταία φάση ενός διαρκούς "ξεπουλήματος".
…Ο βενιζελισμός κατέστρεψε τον ελληνισμό της Μαύρης Θάλασσας και επέτρεψε στον Στάλιν να τον "εξοστρακίσει" στα βάθη της Ασίας …Ο βενιζελισμός κατέστρεψε τον ελληνισμό της Μικράς Ασίας και επέτρεψε στον Κεμάλ να τον "ξηλώσει" από τις πατρίδες αιώνων …Ο βενιζελισμός συνεργάστηκε με τους Ναζί και επέτρεψε στον Χίτλερ να ρημάξει μια χώρα …Ο βενιζελισμός συνεργάστηκε με τους Αμερικανούς και μας οδήγησε στον Εμφύλιο …Ο βενιζελισμός μάς οδήγησε στη Χούντα …Ο βενιζελισμός πρόδωσε την Κύπρο …Ο βενιζελισμός μάς λεηλάτησε στη Μεταπολίτευση …Ο βενιζελισμός συνεργάστηκε με το Ισραήλ και "ξεπουλάει" τη γη στην Παλαιστίνη …Ο βενιζελισμός σήμερα μάς παραδίδει "πακέτο" στους δανειστές μας …Όλα για το κέρδος …Ο μόνος "θεός" των βενιζελικών.
Κατέρρευσε 17χρονη μαθήτρια από την πείνα | ΕΛΛΑΔΑ | thepressroom.grΣήμερα, που ο ελληνικός λαός στην κυριολεξία πεινάει, αυτοί δεν παύουν ν' ασχολούνται καθημερινά με τη λεηλασία. Σ' αυτές τις δύσκολες ώρες για τον λαό, όπου υπάρχει περίεργη δοσοληψία με υποψία κέρδους για τους απατεώνες, πάντα βενιζελικοί πρωταγωνιστούν. Από τις κλοπές του ληστρικού ΤΑΙΠΕΔ μέχρι το "στικάκι" που "ξέχασε" ο Βενιζέλος να "αξιοποιήσει" ως Υπουργός και το πήρε σπίτι του ως "αντικείμενο", πάντα οι βενιζελικοί επωφελούνται.
Οι άνθρωποι είναι απίστευτοι και απίθανοι. "Βουλιάζει" η πατρίδα και αυτοί κλέβουν τα "ασημικά" της. Όπου υπάρχει έγκλημα και κλοπή εις βάρος του λαού και του κράτους, πάντα κάποιος βενιζελικός θα πρωταγωνιστεί. Όπου υπάρχει ψέμα, προκειμένου να ξεγελαστεί ο λαός, πάντα κάποιος βενιζελικός το έχει πει. Όλα αυτά δεν έγιναν τυχαία. Όλα αυτά ήταν ένα προμελετημένο "έγκλημα".  Ο Γιωργάκης, που μας έβαλε στο ΔΝΤ και ο Αντωνάκης, που τον "κατήγγειλε", εφαρμόζοντας το Μνημόνιο, ήταν "κρίκοι" της ίδιας αλυσίδας.
Όλα αυτά αποφασίστηκαν σε μυστικές συναντήσεις των "εκλεκτών" και ζητήθηκαν από τα δουλικά να εξυπηρετήσουν. Κάθε εξυπηρέτηση εις βάρος της πατρίδας είχε ως ανταμοιβή και μια μεγάλη "καριέρα" βενιζελικού …Στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ "ζήτησαν" να παραδοθεί ο τραπεζικός τομέας στους βενιζελικούς τοκογλύφους και ο Μητσοτάκης, ο οποίος το αποδέχθηκε, έγινε Πρωθυπουργός …Στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ "ζήτησαν" την είσοδο των Αλβανών μεταναστών στην Ελλάδα και ο Αντωνάκης, ο οποίος το αποδέχθηκε, έγινε Πρωθυπουργός. …Στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ "ζήτησαν" την είσοδό μας στο ΔΝΤ και ο Γιωργάκης έγινε επίσης Πρωθυπουργός.
Τα πάντα από εκεί ξεκινάνε κι εκεί καταλήγουν. Εκεί βρίσκονται τα αφεντικά των βενιζελικών …Στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ των Σιωνιστών και των Ναζιστών …Στη Λέσχη αυτή, η οποία που θεωρητικά ιδρύθηκε για την αναχαίτιση του αντιαμερικανισμού στην Ευρώπη και πρακτικά για την εξυπηρέτηση του αμερικανικού ιμπεριαλισμού, ο οποίος προκαλούσε τον αντιαμερικανισμό αυτόν …Στη Λέσχη του Ρότσιλντ, του Ροκφέλερ, του Μπους, αλλά και του ναζιστή Πρίγκιπα Βερνάρδου …Στη Λέσχη η οποία είναι εκ των δεδομένων το "τερματικό" όπου επικοινωνούν οι βενιζελικοί με τα "αφεντικά" τους …Στην Λέσχη όπου απλά ανακοινώνονται οι αποφάσεις των αφεντικών στα δουλικά τους.
…Στη Λέσχη αυτή "ζήτησαν" να μην γίνουν ποτέ απαιτητές από την πλευρά της Ελλάδας οι γερμανικές οφειλές και ο Πάγκαλος, ο Παπακωνσταντίνου, ο Παπανδρέου, η Μπακογιάννη —που το αποδέχθηκαν— έγιναν υπουργοί Εξωτερικών …Στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ "ζήτησαν" να οδηγήσουν με τεχνητό "φούσκωμα" του ελλείμματος την Ελλάδα στο ΔΝΤ και ο Παπαθανασίου και ο Παπακωνσταντίνου —που το αποδέχθηκαν— έγιναν Υπουργοί Οικονομικών …Στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ "παρήγγειλαν" τον "συνωστισμό" της Σμύρνης και όσοι το αποδέχθηκαν έγιναν Υπουργοί Παιδείας.
Με τι ασχολήθηκαν εφέτος οι «συνωμότες» της Λέσχης Bilderberg;Ας ψάξει κάποιος να δει ποιοι πολιτικοί ασχολήθηκαν με το μεταναστευτικό, με το έλλειμμα, με το ΔΝΤ ή με την εκπαίδευση και ας δει στη συνέχεια τη "λίστα" της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ …Αμφίδρομη σχέση υπάρχει μεταξύ πρωταγωνιστών και παραχωρήσεων …Απλά πράγματα. Αν γνωρίζεις τη λίστα της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, γνωρίζεις ποιοι πρόδωσαν την πατρίδα. Αν γνωρίζεις ποιοι πρόδωσαν την πατρίδα, μπορείς να φτιάξεις τη λίστα της Λέσχης, χωρίς να την έχεις δει ποτέ.
…"Αν σου πω τι συζητάμε στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, μετά θα πρέπει να σε …σκοτώσω", μας είπε μεταξύ σοβαρού κι αστείου σε ανύποπτο χρόνο ο χιουμορίστας δωσίλογος Παπακωνσταντίνου. Εμείς δεν γνωρίζουμε τι θα έκανε ο ίδιος απέναντι σε κάποιον, που θα γνώριζε τον ρόλο του. Γνωρίζουμε όμως με απόλυτη βεβαιότητα τι θα έκανε ο λαός στον Παπακωνσταντίνου, αν γνώριζε τον ρόλο του …Θα τον κρεμούσε από τα αχαμνά του στην πλατεία Συντάγματος.
Παρ' όλο που ζούμε σε καιρό μεγάλης θλίψης, η αισιοδοξία μας είναι μεγάλη, γιατί πλησιάζει το τέλος. Έρχεται η ώρα της Κρίσης και όπου υπάρχει κρίση προδοτών, υπάρχει και πόνος …Μεγάλος πόνος. Σειρά πλέον να πονέσουν έχουν οι προδότες και όχι οι λαοί. Οι λαοί, όσο ήταν να πονέσουν, έχουν ήδη πονέσει …Τώρα έρχεται η σειρά των άλλων. Ο γράφων μπορεί να διαβεβαιώσει τους ενδιαφερόμενους ότι σύντομα θα πονέσουν πολύ άσχημα …Πάρα πολύ άσχημα …Τόσο άσχημα, όσο δεν φαντάζονται. Τα μέλη της γνωστής Λέσχης θα συνθέσουν μια "Λέσχη", στην οποία κανένας δεν θα θέλει να μπει …και αυτοί, οι οποίοι είναι μέσα, δεν θα μπορούν ποτέ να βγουν.
Εδώ έχει νόημα η φράση …"Έχουν γνώση οι φύλακες". Η ανθρωπότητα —και η Ελλάδα ειδικότερα— έχει "φύλακες" …Απόλυτα εξειδικευμένους "φύλακες", οι οποίοι γνωρίζουν τα πάντα σ' ό,τι αφορά τα πρόσωπα και τις πράξεις τους. Με "χειρουργική" ακρίβεια θα αποκολληθούν όλοι αυτοί από την κοινωνία και τις οικογένειές τους, για να βαδίσουν τον "δρόμο" της τιμωρίας. Το μόνο θετικό της σημερινής κρίσης είναι αυτό …"Έπνιξαν" τους Έλληνες στην αδικία και τους "ξύπνησαν" …"Έπνιξαν" τους Έλληνες στην αδικία και τώρα θα δουν τι κάνουν τα παιδιά των Ελλήνων, όταν τους "πνίγει" η αδικία …Έρχεται πόνος …Πολύς πόνος …Δίκαιος πόνος πάνω σε άδικους ανθρώπους …ΝΑΖΙ τα φάγατε και …ΜΑΖΙ θα πονέσετε. 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

τίποτα δεν θ ακκάξει αν δεν δούμε προσεκτικά τα λόγια του Παισίου:
"Οι Έλληνες δεν πειθαρχούν εύκολα.
Οι Ρωμαιοκαθολικοί πιστεύουν στο αλάθητο του πάπα. Εμείς πιστεύουμε στον λογισμό μας και έχουμε όλοι τό... αλάθητο! Γιατί λένε ότι οι Τούρκοι έχουν καλή πολιτική; Επειδή λίγοι Τούρκοι είναι μυαλωμένοι και οι περισσότεροι κοιμισμένοι· γίνονται λοιπόν αρχηγοί οι λίγοι που είναι μυαλωμένοι και οι άλλοι υπακούουν φυσιολογικά.
Οι Έλληνες, επειδή σχεδόν όλοι έχουν πολύ μυαλό, θέλουν όλοι να κυβερνούν, να διατάζουν, και δύσκολα υποτάσσονται. Και οι Ιταλοί έλεγαν: «Στους δέκα Έλληνες οι πέντε θέλουν να κάνουν κουμάντο»!"

Αυτή είναι η ουσία του προβλήματός μας και αυτή η αλήθεια ισχύει για βενιζελικούς και αντιβενιζελικούς. Μην χάνουμε την ουσία του προβλήματος.