Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!ΕΧΟΥΝ ΕΦΕΥΡΕΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΜΙΚΡΟΜΗΧΑΝΕΣ!!! Α. ΓΙΑΝΝΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ.


Συγκλονιστικά ήταν όλα όσα είπε ο καρδιολόγος Ανδρέας Γιαννουλόπουλος στον Focus Fm 103,6 περί «Μετά- ανθρώπου και Μετά-ανθρωπότητας» Ο γιατρός μιλώντας στον Στέφανο Δαμιανίδη ξεκαθάρισε ότι έχει ήδη εφευρεθεί το μοντέλο συμβίωσης του ανθρώπου με μικρομηχανές!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://www.protothema.gr/world/article/1077852/o-kathigitis-hristakis-provlepei-ti-zoi-meta-covid-tha-eimaste-sexoualika-trelamenoi-aplistoi-kai-athriskoi/

Νίκος Κ. είπε...

Σε σημείωση του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου, στα Προλεγόμενα του πεζού Κανόνος της Χριστού Γεννήσεως, από το Εορτοδρόμιο (τόμος Α’, σελ. 145), αναφέρονται τρία θαύματα που ακολούθησαν την Γέννηση του Χριστού.
Παραθέτουμε εδώ το τρίτο συγκλονιστικό θαύμα:
“Τρίτον δε και τελευταίον θαύμα ηκολούθησεν εν τη Χριστού Γεννήσει. λέγει γαρ ένας Διδάσκαλος, ότι την νύχτα εκείνην, κατά την οποία εγεννήθη ο Δεσπότης Χριστός, έστειλε πρώτον ένα Άγγελον και εθανάτωσεν όλους τους αρσενοκοίτας, όπου ήσαν εις τον Κόσμον, και έπειτα εγεννήθη, διά να μη ευρεθή τότε εις την γην μία τοιαύτη Θεομίσητος αμαρτία”.
Για να γίνει νόμος του κράτους το σύμφωνο συμβίωσης το 2015, το υπερψήφισαν μόλις 19 βουλευτές της ΝΔ μεταξύ των οποίων οι μισοί ανήκουν στην σημερινή κυβέρνηση, Κυριάκος Μητσοτάκης, Ντόρα Μπακογιάννη, Νίκη Κεραμέως, Νίκος Δένδιας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Γιάννης Βρούτσης, Γιάννης Πλακιωτάκης, Κωστής Χατζηδάκης.
Σε μοντέλο συμβίωσης του ανθρώπου με μικρομηχανές θα προβληματιστούν; https://filoinikodimou.blogspot.com/2020/12/blog-post_928.html