Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

Χριστούγεννα 2020: “Μα ένα βράδυ σκοτεινό σαν όλα τ΄άλλα”…γεννήθηκε ο Χριστός…. γερμανικά “καμιόνια στάθηκαν στη μάντρα”.. και ξεφόρτωναν εμβόλια της Biontech.

Χριστούγεννα 2020: "Μα ένα βράδυ σκοτεινό σαν όλα τ΄άλλα"…γεννήθηκε ο Χριστός…. γερμανικά "καμιόνια στάθηκαν στη μάντρα".. και ξεφόρτωναν εμβόλια της Biontech.

Άγνωστη αποτελεσματικότητα οπότε πειραματισμός…..καθώς σύμφωνα με την αξιολόγηση και το αιτιολογικό́ έγκρισης στην ΕΕ του εμβολίου των εταιρειών Pfizer-Biontech που έδωσε στη δημοσιότητα ο EMA «δεν είναι ακόμη γνωστό πόσοι από τους εμβολιασθέντες θα εξακολουθούν να μπορούν να μεταδίδουν και να εξαπλώνουν τον ιό».

Επιπλέον, «η διάρκεια της προστασίας που παρέχει δεν είναι γνωστή».

Άγνωστες οι συνέπειες οπότε πειραματισμός... αφού σύμφωνα με Το Νόμπελ Ιατρικής που ανακάλυψε το AIDS τoν Καθηγητή Luc Montagnier: δεν θα εμβολιαστώ. Είναι λάθος να εμβολιαστεί ο κόσμος. Τα εμβόλια mRNA υπάρχει κίνδυνος να έχουν απρόβλεπτες συνέπειες όπως καρκίνους. Είναι μαθητευόμενοι μάγοι, μας έχουν για ινδικά χοιρίδια!!!

«Έχουμε μια σειρά διεθνών συμβάσεων που ξεκινούν από τη δίκη της Νυρεμβέργης, οι οποίες εν μέρει αφορούσαν τους ναζί γιατρούς που είχαν εργαστεί στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι επίσης με την ευκαιρία αυτήν πραγματοποιήθηκαν διάφορα πειράματα, συμπεριλαμβανομένων των εμβολιασμών, οπότε από τότε αναπτύχθηκε η θεμελιώδης αρχή, δηλαδή η συναίνεση κατόπιν ενημέρωσης».

“Ο πειραματισμός στον άνθρωπο μπορεί να γίνει αλλά απαιτεί αυτό που ονομάζεται συναίνεση μετά από ενημέρωση”.

“Το εμβόλιο αυτό παραμένει πάντα πειραματικό ανεξάρτητα από το εάν έχει εγκριθεί επειδή ο πειραματισμός εξαρτάται από το χρονικό διάστημα που δοκιμάζεται το εμβόλιο. Όποιος το καταστήσει άμεσα ή έμμεσα υποχρεωτικό καταλήγει στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο…”

Οπότε πειραματισμός, τώρα όποιοι θέλουν να συμμετέχουν ως ινδικά χοιρίδια σε αυτό το πρόγραμμα όπως λέει ο Καθηγητής είναι δικαίωμα τους αφού ενημερωθούν πρώτα σωστά και δώσουν την απαιτούμενη συναίνεση…

Εικόνα

Ή όπως προειδοποιεί ο συγγραφέας Nicolas Bonnal από το strategika: «Eίμαστε στο έτος I του coronavirus. Περιμένετε μια δεκαπενταετία για να δείτε αυτό που θ΄απομείνει από εσάς». Η έννοια «αντίπαλες ελίτ» του Kevin Macdonald υιοθετείται στα αποκαλυπτικά χρόνια που διανύουμε. Αντιπροσωπεύει κάποιες χιλιάδες άτομα ανά χώρα,1.000.000 σε όλο τον κόσμο. Κι αυτές οι «élites» (χρήματα συν αιρετικές πεποιθήσεις, με την έννοια του Chesterton), για πολλούς λόγους, θέλουν πραγματικά να μας προκαλέσουν κακό, διεθνείς αξιωματούχοι, εμπειρογνώμονες, ΜΚΟ, δισεκατομμυριούχοι. Και ας θυμηθούμε ότι οι πολιτικές ολοκληρωτικής εξόντωσης ποτέ δεν τίθενται αμέσως σε εφαρμογή: γενικά περιμένουμε δεκαπέντε χρόνια (π.χ Χίτλερ κ.α) για να τεθούν σε εφαρμογή, επειδή πρέπει να εκπαιδεύσουν τους εθελοντές εκτελεστές και τα θύματα. Είμαστε στο έτος Ι του κορωνοϊού. Περιμένετε μέχρι το δέκατο πέμπτο έτος για να δείτε τι θα απομείνει από εσάς.

Ακόμη και η τεχνολογία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει τον άνθρωπο αντί να τον εξαλείψει. Ωστόσο οι Blofeld-Schwabs, οι τεχνοναζίtechno-nazis-μας ή οι ανθρωπιστές ολιγάρχες θέλουν τη δυστοπία τους, θέλουν την ψηφιακή τυραννία τους, την παγκόσμια συντριβή, θέλουν το ενεργειακό σαμποτάζ τους, θέλουν τη δυστυχία των νέων ή των εθνών, και θέλουν να επιβάλουν ένα μείγμα τρόμου και επιβίωσης του οποίου το «ψυχιατρικό πορτοκάλι» του Alex Macron δίνει στη Γαλλία μια προ-γεύση. Αυτός ο αφανισμός της ανθρώπινης φύσης ανάγεται στις καλύτερες μέρες του Μπολσεβικισμού και του Ναζισμού, αλλά αυτή τη φορά λαμβάνει χώρα σύμφωνα με τις εντολές της δημοκρατίας-αγοράς-ΤΙΝΑ, του νεο-ολοκληρωτικού χαρακτήρα που έχουμε ήδη δείξει με τον Debord ή τον Zinoviev.

Πόσοι εθελοντές δήμιοι θα τεθούν υποπόδιο στις μπότες τους για να εξυπηρετήσουν το σχέδιο τους της μείωσης πληθυσμού και την εξολόθρευση της υγείας, των ελευθεριών, της οικονομίας; Πόσοι 1.000.000 δεν αρκούν 5 ή 20 εκατομμύρια κατά μέσο όρο ανά χώρα όπως Γαλλία ή Γερμανία; Bλέπουμε ότι οι νοσηλευτές στους οίκους ευγηρίας-EHPAD δεν θέλουν να εμβολιαστούν: αλλά θα δεχθούν να δουν τους ασθενείς τους nonagénaires (ενενηντάρηδες) να πεθαίνουν κάτω από τα μάτια τους από τ’ αποτελέσματα εμβολίου του Gates ή της Pfizer; Kαι ποιός θα τους εμβολιάσει αυτούς; Θα πρέπει να απειληθούν με θάνατο, πείνα, απέλαση, κυρώσεις, για να εξαναγκαστούν να εμβολιαστούν; Και πόσους εθελοντές εκτελεστές θα το κάνουν;

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: