Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Αμ δεν ειναι μόνο ο Αργολίδος με την Ζουμπουλάκιο σχολή έχει ουρά η υπόθεση ...

 Όταν υποστηρίξαμε μετά βεβαιότητας ότι δυστυχώς οι οργανωσιακοί μετά "ιεράς μανίας" επιμένουν στις δαιμονικές μάσκες στους Ιερούς Ναούς, τα παπαγαλάκια τους που γυρίζουν το διαδίκτυο έπεσαν να μας φάνε ... Και ενώ μέχρι τώρα ήταν κεκαλυμμένα και στο μιλητό... τώρα ξεβρακώνονται μόνοι τους !

Απολαύστε τοποθέτηση ορθόδοξου θεο-λόγου ...


«Τίς δώσει κεφαλῇ μου ὕδωρ 
καὶ ὀφθαλμοῖς μου πηγὴν δακρύων, καὶ κλαύσομαι...»
 (Ἱερεμ. θ΄ 1)

Ἔρχονται κάποιες ὧρες ποὺ ἡ μνήμη ὑποφέρει. Θυμᾶσαι τὸν φίλο, τὸν συμφοιτητή, τὸν ἀδελφό, τὸν ἀσυμβίβαστο ἀγωνιστή, τὸν ἐπίγειο ἄγγελο.

Τὸ ὄνομά του· ἀρχιμανδρίτης Αὐγουστίνος Μύρου. Στὴν Κοζάνη.

Σήμερα, 28 Δεκεμβρίου 2020 ἀναχώρησε γιὰ τὴ χώρα τῶν ζώντων. Θύμα καὶ αὐτὸς τοῦ ὕπουλου ἐχθροῦ τῆς κοινῆς μας ζωῆς. Ἕνα μήνα στὴν ἐντατικὴ καὶ τέλος. Ἐτῶν 68. Ἔτος γεννήσεως 1952 ὡς Παναγιώτης.

Ἱεροκήρυκας θερμός. Πνευματικὸς πατέρας πολλῶν. Κατάφορτος καρπῶν πνευματικῶν. Συγγραφέας ἀξιόλογων πονημάτων καὶ μεταφραστὴς τοῦ ὑπέροχου βιβλίου τοῦ Schaeffer Frank μὲ τὸν τίτλο «Χορεύοντας μόνος».

Ἀλλὰ ἐγὼ σκέφτομαι τὰ παλιά. Ἐκεῖναι τὰ κοινά μας, τὰ τέσσερα ὑπέροχα καὶ μοναδικὰ χρόνια στὴ Θεολογικὴ Σχολὴ τοῦ Πανεπιστημίου Ἀθηνῶν. Γι᾿ αὐτὸ καὶ τώρα ἀργὰ-ἀργὰ «στάζει ἀνθ᾽ ὕπνου πρὸ καρδίας μνησιπήμων πόνος»· στὸν ὕπνο μὲς στὴν καρδιὰ στάζει ὁ πόνος ἀπ᾿ τὴ θύμιση τῶν παλιῶν μας παθημάτων (Αἰσχύλου Ἀγαμέμνων, στ. 179, 180).

Ἔφυγε ἀλήθεια ὁ φίλος. Εἶχε πιὰ ὡριμάσει ἐργαζόμενος ἀόκνως στὸν ἀμπελώνα τοῦ Κυρίου.
Τότε, γιατί κλαῖς; θὰ μοῦ παρατηρήσει κάποιος.

Δὲν κλαίω ἐκεῖνον. Ἐκεῖνος τώρα χορεύει (ὄχι μόνος) ἀλλὰ μετὰ τῶν μακαρίων πνευμάτων, μετὰ τῶν τετελειωμένων ἁγίων μὲς στὴ χαρὰ τοῦ Παραδείσου. Ναί, ὄχι ἐκεῖνον!

Τοὺς ζωντανοὺς κλαίω. Καὶ γι᾿ αὐτὸ ἀποφάσισα νὰ ἀπευθυνθῶ στοὺς διαδικτυακοὺς (καὶ ὄχι μόνο διαδικτυακούς) φίλους. Καὶ εἰδικὰ σὲ κάποιους ποὺ ἔχουν ἀναλάβει μὲ ζῆλο παπικῶν ἢ προτεσταντῶν μισσιονάριων νὰ κηρύξουν τὸ νέο τους «εὐαγγέλιο»· ὅτι ὅλη αὐτὴ ἡ ἱστορία εἶναι φτιαχτή, ὅτι δὲν ὑπάρχει λόγος νὰ τηροῦμε τὰ κυβερνητικὰ μέτρα, κι ὅτι πολὺ περισσότερο δὲν πρέπει νὰ δεχτοῦμε τὸ ἐμβόλιο. Γι᾿ αὐτὸ καὶ διακινοῦν μὲ πάθος ὅλη τὴ σαβούρα ποὺ ἀνασύρουν μέσα ἀπὸ τὸν σκοτεινὸ χῶρο τοῦ διαδικτύου.

Λέω καθαρὰ πὼς κάνουν λάθος. Καὶ πὼς ἐπιπόλαια φερόμενοι, συντελώντας στὴ μὴ τήρηση τῶν κανόνων ἀσφαλείας καὶ προστασίας, γίνονται, χωρὶς ὑπερβολή, ἀκούσιοι ἀναμφιβόλως, πραγματικοὶ ὡστόσο, συνεργοὶ φόνων. Ἀφήνω τὸν ἀνυπολόγιστο κόπο ποὺ προσθέτουν στοὺς γιατροὺς καὶ τοὺς νοσηλευτές.

Τουλάχιστον ἂς σκεφθοῦν τὴν τρομερὴ εὐθύνη ποὺ θὰ τοὺς βαρύνει, γιὰ τὴν ὁποία καὶ θὰ λογοδοτήσουν κάποια μέρα αὐστηρὰ ἐνώπιον τοῦ Κριτοῦ τῶν πάντων.

Ἀλλὰ ἂς μὴν μακρύνω τὸν λόγο.

Χαῖρε, φίλε Παναγιώτη, ἀγαπητὲ καὶ σεβαστὲ π. Αὐγουστίνε! Μὴ λησμονεῖς τοὺς φίλους... ὅπως καὶ αὐτοὶ σὲ θυμοῦνται. Ἀλλὰ μὲ πόνο...

Μνησιπήμων πόνος!
 
Σταῦρος Μποζοβίτης
θεολόγος - συγγραφέας
μέλος τῆς ἀδελφότητος Θεολόγων "Ὁ Σωτήρ"
 
 
σχόλιο: Διάβασα με προσοχή το παραπάνω κείμενο και λυπάμαι που βρήκε ευκαιρία ο συγγραφέας να προπαγανδίσει υπέρ των μέτρων του εμβολίου κλπ.
Και μάλιστα όταν ο ίδιος ο π.Αυγουστίνος διαφώνησε με το κλείσιμο των Εκκλησιών δεχόταν κόσμο για εξομολόγηση για Θεία Λειτουργία δεν επέβαλε την μάσκα κλπ.
Προτίμησε με λίγα λόγια να ετοιμάζεται για την άλλη Ζωή παλικαρίσια αφού όλοι για κει είμαστε και όχι να ζει σαν τυφλοπόντικας φοβούμενος και τον ίσκιο του λες και δεν έγινε ποτέ η Ανάσταση και η πίστη μας είναι ηθικοί κανόνες και  τίποτα άλλο το γνωστό  Οργανωσιακο ήθος ...
 
Επίσης ,όλοι οι υπέρμαχοι του εμβολίου δεν καταλαβαίνουν πως δεν αρνούμαστε τα εμβόλια γενικά όμως είμαστε επιφυλακτικοί σ αυτό που τόσο σύντομα το ετοίμασαν που η ίδια η επιστημονική κοινότητα είναι διχασμένη που υπήρξε πρόσφατη διαρροή από το Βατικανό πως περιέχει έμβρυα νεκρά από εκτρώσεις;;.
 
Κατηγορεί ότι πλανόμαστε από το διαδίκτυο όταν και ο ίδιος πλανάται από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης.
 
Πριν λίγες μέρες λοιμωξιολόγος ο Συψας ή ο Γώγος δήλωσαν πως τα Λοκ νταουν έγιναν για να δεχτεί ο κόσμος τον εμβολιασμό....
 
Η επιμονή τους να το κάνουμε και το ξαφνικό ενδιαφέρον των πολιτικών παγκοσμίως για την υγεία του λαού από μόνα τους είναι "υποπτα".
Ενώ υπάρχουν φθηνά φάρμακα που στην πρώτη φάση βοήθησαν πολύ στην αντιμετώπιση του ιού γιατί δεν προβαίνουν σε μεγάλη παραγωγή; 
Αδυνατω να πιστεψω ότι ξαφνικά νοιάζονται τόσο για μας! 
Αν μαζευτούν σοβαροί γιατροί με φόβο Θεού και σοβαρή έρευνα βρουν εμβόλιο τότε ναι τώρα χάρισμα τους

Και αν αυτός ο αρθρογράφος  έμμεσα κατηγορεί όσους πήγαιναν χωρίς μάσκα ο ίδιος ο κοιμηθείς π.Αυγουστίνος  τους δεχόταν έτσι ,άρα τι ζόρι τραβάει;; 
Και υπάρχουν και οι απόψεις αυτών που λένε, ότι κάπως βιαστικά έγιναν όλα και  μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και  κει χειροτέρεψε από τις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις...
 
Φαύλος κύκλος που δεν οδηγεί πουθενά. 
 
Ήταν έτοιμος για να φύγει κ ο Θεος τον κάλεσε κοντά Του αν δεν ήταν ο ιός θα ταν κατι άλλο.
Μαρία Π.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΗΓΕ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΜΩΣ ΟΣΟΙ ΔΙΑΜΑΡΥΡΟΝΤΑΙ ΦΕΥΓΟΥ ΟΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΜΕΝΟΥΝ.

Μαρία Π. είπε...

Καλησπέρα σας.Χρόνια πολλά σε όλους. Θα ήθελα να πω ότι για διάφορους λόγους, δεν μπορώ τον τελευταίο καιρό να εκφέρω γνώμη για όσα συμβαίνουν, και ως εκ τούτου, το σχόλιο της ανάρτησης δεν είναι δικό μου. Ίσως πρόκειται για συνωνυμία. Αλλά ίσως πρόκειται για «πλαστογραφία», καθώς έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν. Και επειδή δεν ξέρω τι μπορεί να ξαναγραφτεί, και δεν θέλω να αποδοθεί σ΄εμένα, για αυτό το διευκρινίζω. Όπου υπάρχει κάτι δικό μου, το όνομα εμφανίζεται μέσω google.
Ίσως δεν θα είχε σημασία να τα εξηγήσω αυτά, αλλά επαναλαμβάνω ότι έχει ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν, και γι΄αυτό έπρεπε να το διευκρινίσω. Και επιπλέον γιατί με κάποια πράγματα που αναφέρονται στο συγκεκριμένο σχόλιο διαφωνώ.
Και επειδή στο ίντερνετ «τα έχουμε δει όλα», και επειδή κάποια κακόβουλα μυαλά μπορεί να νομίσουν ότι έγραψα και το σχόλιο της ανάρτησης, αλλά και αυτήν εδώ την επεξήγηση, σας ξαναλέω λοιπόν ενώπιον του Θεού, ότι όσα γράφω είναι η αλήθεια και μόνο.

Εύχομαι στον Αμέθυστο και σε όλους τους φίλους, Νίκο, Χαλάρωσε, ΑΜ, κ.α.
Καλή Πρωτοχρονιά και
Ευτυχισμένος και ευλογημένος ο νέος Χρόνος!

amethystos είπε...

Αγαπητή Μαρία τά βλέπουμε αυτά πού λές. Μάς έλειψες καί ευχόμαστε γρήγορα η γνώμη νά υπερβεί τά εμπόδια σάν γνώση. Υπάρχουν πολλές χαράδρες στήν ορθοδοξία. Ευχόμαστε ένα γόνιμο νέο έτος.

Νίκος Κ. είπε...

Αγαπητή Μαρία, χαίρομαι που σε ακούω μετά από καιρό. Το συγκεκριμένο σχόλιο το είχα διαβάσει νωρίς το μεσημέρι στο ιστολόγιο Τρελογιάννης και στο κάτω μέρος έγραφε "Μαρία" (σκέτο χωρίς Π, αν θυμάμαι καλά) μετά το είδα ως "Μαρία Π", χωρίς να αναφέρεται πουθενά η πηγή του σχολίου ή του άρθρου που ανήκει το σχόλιο ή τέλος πάντων το άρθρο με το σχόλιο από κάτω με τον γνωστό τρόπο γραφής σχολίων. Οπότε κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Χρήσιμη η παρέμβασή σου για την αποκατάσταση της αλήθειας.
Εύχομαι και σε εσένα, από καρδιάς, Καλή Πρωτοχρονιά, Ευλογημένος ο νέος Χρόνος και να διαβάσουμε σχόλια σου σύντομα.

amethystos είπε...

Eίναι θυμωμένος ο τρελ-γιάννης μέ τό θέμα τού Ρωμανίδη. Μάς έδωσε καί συμβούλές ξεχνώντς τό θέμα τού Αγίου Σωφρόνιου πού δημιούργησε καί στήν αντιμετώπισή του συνάβαλε τόσο αποφασιστικά η φίλη μας η Μαρία.

χαλαρωσε είπε...

χαιρομαι που εισαι καλα. Προς στιγμη σκεφτηκα οτι το εφαγε η απογοητευση το κοριτσι, λογω και της ευαισθησιας στις καθε λογης αθλιοτητες των γαιδουριων.
Ολα καλα. Ευχομαι δυνατο, γεματο σπορα και θερισμο πιστης ετος και ζωη. Σιδεροκεφαλη.

χαλαρωσε είπε...

Αμ το αλλο αμεθυστε που τον ειχε τον Βλαχο για Ιεροθεο, ο τρελλογιανς;
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΜΑΝΟΒΛΑΧΟΣ. ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΑΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΟΖ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

amethystos είπε...

Τό παίζει ο φίλος.

Μαρία Π. είπε...

Aγαπητοί φίλοι Αμέθυστε Νίκο και 'Χαλάρωσε', ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Σχετικά με την γνώση των πραγμάτων στην οποία αναφέρθηκε ο Αμέθυστος, επειδή ζούμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση, και ακούγονται τόσα πράγματα αντικρουόμενα, νομίζω ότι δεν γνωρίζουμε ακριβώς που τελειώνει η αλήθεια και που αρχίζει η υπερβολή ή το ψέμα.Ούτε ως προς τον κορονοϊό (που μέχρι πρότινος θεωρούσαμε ανύπαρκτο, ενώ δεν ήταν), ούτε ως προς το εμβόλιο.
Επειδή ειλικρινά τον τελευταίο καιρό διαβάζω ελάχιστα στο ίντερνετ (ανά 2-3 μέρες βλέπω για λίγο και επιγραμματικά μόνο τις ειδήσεις), λόγω (εκτός των άλλων) και κάποιας αλλεργίας που εμφανίστηκε στα μάτια μου και χρειάστηκε αποφυγή φωτεινής οθόνης για ένα διάστημα, δεν έχω διαβάσει αρκετά σχετικά με το νέο εμβόλιο.
Από αυτά όμως που έχω καταλάβει, πρόκειται για ένα συνθετικό mRNA, δηλ. έναν έτοιμο πληροφοριοδότη, ένα έτοιμο ας πούμε 'καλούπι' του κορονοϊού (είναι ένας RNA ιός) ώστε να μπορέσει τo σώμα να δημιουργήσει αντισώματα.
Αντί δηλαδή να βάλουν τον ίδιο τον ιό, σε εξασθενημένη μορφή, τον βάζουν σε συνθετική μορφή και αυτό είναι μία υποτίθεται πιο γρήγορη και πιο ακίνδυνη μέθοδος λόγω του κατεπείγοντος και της έλλειψης δοκιμών.
Ήμουνα και είμαι κάθετα αντίθετη εφόσον ανοίγουν οι ασκοί του Αιόλου για πολλά άλλα πράγματα, που δυστυχώς δεν θα χρησιμοποιηθούν από αγγέλους.
Έχω δει παλαιότερα τον γνωστό Έλον Μασκ να περιγράφει τις (θεωρητικές τουλάχιστον) δυνατότητες αυτών των μεθόδων (μέσω της χρήσης συνθετικού mRNA).
Γενικά στο χώρο της Γενετικής εδώ και χρόνια γίνονται διάφορα (εξωφρενικά) πράγματα όπως τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα (αμφίβολης ποιότητας), και διάφορα άλλα.Δεν ξέρω όμως κατά πόσον αυτό το συγκεκριμένο εμβόλιο, είναι τελικά κάτι που θα επηρεάσει το ανθρώπινο DNA, επομένως αν σε αυτή τη φάση είναι βλαβερό ή όχι, εφόσον υποτίθεται ότι παραμένει μόνο στο επίπεδο της μετάδοσης πληροφοριών ως προς τον κορονοϊό και μόνο.
Θα θυμάστε την περασμένη Άνοιξη, πόσα γράφτηκαν για τσιπάκι μέσα στο εμβόλιο.Αυτά δεν αληθεύουν προς το παρόν. (Ούτε μου ακούγεται λογικό αυτό που γράφει το σχόλιο της ανάρτησης για χρήση εμβρύων από εκτρώσεις. Πως μπορεί να σχετίζεται το ένα με το άλλο;)
(συνεχ.)

Μαρία Π. είπε...

Δεν παύει όμως να έχει ανοίξει η μεγάλη σκηνή των εσχάτων.Πιστεύω ακράδαντα ότι όσα ζούμε οδηγούν βήμα-βήμα προς την επερχόμενη προφητευμένη κατάσταση που γνωρίζουμε.Τα υγειονομικά πιστοποιητικά που έρχονται είναι ένα ακόμα μεγάλο άλμα προς τα εκεί.
Το θέμα είναι ότι η κοινωνία είναι αυτή τη στιγμή σε κακή κατάσταση, η οικονομία διαλυμένη, και ίσως κάποιοι πιστεύουν ότι με το εμβόλιο θα γυρίσουμε στα πρότερα. Κάτι που φυσικά δεν πρόκειται να γίνει.
Ο ιός αυτός είτε προέκυψε από πειράματα βιολογικών όπλων, είτε όχι, είναι μια μάστιγα που έπεσε στην ανθρωπότητα μετά την παγκόσμια οικονομική κρίση (σύμφωνα με όσα είπε ο Κύριος για λιμούς, λοιμούς, κ.τ.λ.) και έπεται συνέχεια. Μπορεί να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα, αλλά θα έρθει και η επόμενη 'ωδίνη' (όπως οι ωδίνες της γέννας), και θα είναι δυνατότερη. Είναι το μόνο βέβαιο. Σε όσους πάντως με ρωτούν, τους λέω να μην βιαστούν να κάνουν το εμβόλιο.Οι ηλικιωμένοι όμως φοβούνται πολύ.Τους λέω ότι πιθανόν θα υποχωρήσει όπως έγινε και με την γρίπη των χοίρων. Ποιος μπορεί όμως να πάρει την ευθύνη, όταν δεν γνωρίζει επακριβώς πως θα λειτουργήσει μέσα στο σώμα αυτός ο τύπος εμβολίου;
Αυτά σε γενικές γραμμές είχα να πω, αυτές δηλαδή είναι οι σκέψεις μου, έτσι όπως τα συζητάμε και στο περιβάλλον μου.Δεν ισχυρίστηκα ποτέ ούτε ότι είμαι αλάνθαστη ούτε ότι τα ξέρω όλα.
Γι αυτό και δεν μου αρέσουν οι επιθέσεις του ίντερνετ, εφόσον έχω πει και άλλες φορές ότι πρόκειται για τις σκέψεις μου, τις οποίες απλά εκφράζω. Άλλωστε και το ίντερνετ υποτίθεται ότι είναι ένας χώρος έκφρασης.
Λοιπόν, ας μη σας κουράζω άλλο. Σας χαιρετώ, και σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας.Σας στέλνω και τις δικές μου, για ότι καλύτερο και πνευματικότερο στο νέο έτος.
Όποτε μου δίνεται η ευκαιρία, θα εκφράζω τις σκέψεις μου. Μακάρι να μας λυπηθεί ο Θεός μέσα σε αυτή την απίστευτη Βαβέλ που ζούμε, (που ειλικρινά με όποιον μιλήσεις, θα σου πει και κάτι διαφορετικό, από ιερωμένους μέχρι γιατρούς μέχρι τον κάθε συνάνθρωπό σου φίλο ή συγγενή σου) να μπορέσουμε να αποκτήσουμε λίγη σοφία και διάκριση, και ότι λέμε να είναι όντως ωφέλιμο.Καλή σας νύχτα..

Μαρία Π. είπε...

Να συμπληρώσω ότι ως προς αυτό που έγραψα ότι «δεν μου ακούγεται λογικό αυτό που γράφει το σχόλιο της ανάρτησης για χρήση εμβρύων από εκτρώσεις», αυτό αναφέρεται στην έννοια που δίνει το σχόλιο, καθώς γράφει ότι το εμβόλιο «ΠΕΡΙΕΧΕΙ έμβρυα νεκρά από εκτρώσεις».
Απ΄ότι είδα, αυτό που μάλλον συμβαίνει είναι ότι τα κύτταρα εμβρύων προηγούμενων δεκαετιών πολλαπλασιάστηκαν και δημιουργήθηκαν κυτταρικές σειρές πάνω στις οποίες έκαναν πειράματα, εισάγοντας το εμβόλιο και βλέποντας την αντίδραση του κυττάρου, αντί να χρησιμοποιήσουν άλλα πειραματόζωα όπως π.χ. ποντίκια, λόγω του ότι τα κύτταρα ήταν ανθρώπινα και το αποτέλεσμα θα ήταν πιο αξιόπιστο. Ούτως ή άλλως αυτό, είναι από μόνο του απαίσιο, δηλαδή δεν μπορεί ο άνθρωπος να δεχτεί ότι, όχι μόνο δολοφονήθηκαν κάποια αθώα πλάσματα αλλά τα χρησιμοποιούν με ένα ιδιότυπο τρόπο και ως πειραματόζωα.Όμως είναι κάτι διαφορετικό απ΄το να λέμε ότι τα κύτταρα νεκρών εμβρύων μπαίνουν στον οργανισμό μας.Όποιος γνωρίζει κάτι περισσότερο πάνω σε αυτά μπορεί να μας ενημερώσει.

Μαρία Π. είπε...

Μόλις τώρα είδα αυτό το άρθρο από γιατρό σε ιατρικό περιοδικό:
Ηθικές και νομικές επιφυλάξεις για την έρευνα με εμβρυικά βλαστοκύτταρα στην Ορθόδοξη Ελλάδα σε σχέση με τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες
http://isth.gr/images/uploads/03-3-BOULTSOS.pdf
Δίνει αρκετές πληροφορίες για την χρήση αυτών των κυττάρων, που γίνεται εδώ και χρόνια σε διάφορες έρευνες για πολλές αρρώστιες απλά εμείς δεν το γνωρίζαμε.Δυστυχώς..