Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Τα σοφά λόγια της Κάθριν Όστιν Φιτς στον λαό της Ελβετίας πριν το δημοψήφισμα. (βίντεο)

                                  

σ.σ. Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Ελβετία έδειξε ότι η δημοκρατία από μόνη της δεν αρκεί για να εξασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία μίας κοινωνίας, Χρειάζεται και ένας σώφρων λαός για να διαχειριστεί αυτήν την δημοκρατία, αλλιώς η δημοκρατία μετατρέπεται σε φονικό όπλο που στρέφεται εναντίον του ίδιου του λαού. Μην μας εκπλήσσει αυτό που έγινε. Είναι ο ίδιος λαός που ψήφισε ‘ναι’ στον γάμο των ομοφυλοφίλων με ποσοστό 64%. Η Ελβετία με αυτό το δημοψήφισμα αντάλλαξε την ελευθερία του ανθρώπου για λίγη ψευτοζωή με δόσεις και αυτοκτόνησε.

«Εκπροσωπώ και εργάζομαι με ανθρώπους σε όλον τον κόσμο, οι οποίοι προσεύχονται την 28η Νοεμβρίου οι Ελβετοί να ψηφίσουν ΟΧΙ. Και θέλω να μοιραστώ μαζί σας τον λόγο. Όπου και αν ταξιδέψεις στον κόσμο η Ελβετία θεωρείται ο φάρος της Δημοκρατίας καθώς και ο πυλώνας του δικαιώματος να έχει κανείς οικογενειακό πλούτο και ιδιοκτησιακά δικαιώματα. Ο φάρος του ανθρώπινου πολιτισμού και της ελευθερίας από πολλές απόψεις, συμπεριλαμβανομένης της ελευθερίας στην υγεία. Συνεπώς αυτό που κάνετε εδώ είναι πολύ σημαντικό για τον λαό της Ελβετίας αλλά και για τους ανθρώπους σε όλον τον κόσμο.

Δεν είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που χρησιμοποιούνται οι νόμοι για μια επιδημία για να συγκεντρώσουν τον έλεγχο. Το έλεγχο των μετακινήσεων. Το έλεγχο της εργασίας. Τον έλεγχο των τραπεζικών συνδιαλλαγών και των τραπεζικών λογαριασμών. Τον έλεγχο όλων των διαφορετικών πόρων που φτιάχνουν τον ανθρώπινο πολιτισμό. Οι νόμοι όμως για τον κόβιντ στην ιστορία των νόμων για τις επιδημίες είναι ιδιαίτερα δρακόντειοι, διότι όχι μόνο ελέγχουν την εργασία, τις μεταφορές, τις τραπεζικές συνδιαλλαγές, αλλά με τις εξελίξεις τώρα στην ψηφιακή τεχνολογία μιλάμε για ολοκληρωτικό έλεγχο στο 100% όλων των περιουσιακών στοιχείων μέσω του τραπεζικού συστήματος.

Τι συμβαίνει λοιπόν εδώ. Για πολλά πολλά χρόνια οι περισσότεροι από εμάς μεγαλώσαμε στις δυτικές δημοκρατίες σε έναν κόσμο όπου υπάρχει μία ισορροπία δυνάμεων μεταξύ των τραπεζιτών και των ανθρώπων. Οι κεντρικοί τραπεζίτες ελέγχουν την νομισματική πολιτική και οι άνθρωποι εκλέγουν ένα σώμα που ελέγχει την δημοσιονομική πολιτική. Τώρα αυτό που βλέπουμε σε όλες τις χώρες με τους νόμους για τον κόβιντ είναι ότι οι κεντρικοί τραπεζίτες έρχονται και κάνουν ουσιαστικά ένα πραξικόπημα, όπου παίρνουν τον έλεγχο και της δημοσιονομικής πολιτικής. Και πάλι, με τις εξελίξεις στην ψηφιακή τεχνολογία τα εμβολιο-διαβατήρια δεν θα έχουν να κάνουν με την υγεία. Τα εμβολιο-διαβατήρια αποτελούν μέρος ενός πλέγματος ελέγχου των οικονομικών συνδιαλλαγών, το οποίο θα βάλει οριστικό τέλος στην ελευθερία των ανθρώπων στην Δύση.

Για πολλά χρόνια αγωνίστηκα και έγραψα εναντίον του συγκεντρικού ελέγχου του οικονομικού συστήματος. Συγκεντρώνουμε όλο και περισσότερο κεφάλαιο, όλο και περισσότερο έλεγχο. Και το κάναμε με την τακτική του διαίρει και βασίλευε. Και έχουμε όλοι ζήσει πολλές τακτικές του διαίρει και βασίλευε. Άντρες εναντίον γυναικών. Μαύροι εναντίον λευκών. Αλλά τώρα έχουμε μία καινούρια τακτική που ονομάζεται εμβολιασμένοι εναντίον ανεμβολίαστων. Διότι εάν πρόκειται να συγκεντρώσεις τον έλεγχο όλων των πτυχών της ανθρώπινης ζωής και να τους αφαιρέσεις κυριολεκτικά όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία και τα ιδιοκτησιακά τους δικαιώματα χρειάζεσαι ένα νέο διαίρει και βασίλευε. Και αυτό δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε διότι στην τελική μιλάμε για όλες τις ελευθερίες μας, όλα τα ανθρώπινα δικαιώματά μας, όλα τα ιδιοκτησιακά μας δικαιώματα.

Ακούστε λοιπόν αυτά που ειπώθηκαν σήμερα και δείτε τί βρίσκεται πίσω από αυτούς τους νόμους και που οδηγούν τα εμβολιο-διαβατήρια. Τα εμβολιο-διαβατήρια μαζί με το ψηφιακό σύστημα ελέγχου είναι το τέλος της ανθρώπινης ελευθερίας στην Δύση. Kαι όπως είπα, αυτό το δημοψήφισμα στις 28 Νοεμβρίου θα είναι ένα πολύ σημαντικό μήνυμα σε όλον τον κόσμο για το αν οι πιο μορφωμένοι και ευφυείς πληθυσμοί μπορούν να δουν μέσα από τους νόμους της επιδημίας και να καταλάβουν τι πραγματικά συμβαίνει και να κάνουν ένα βήμα μπροστά να προστατεύσουν τα δικαιώματά μας και το μέλλον του ανθρώπινου πολιτισμού.

Αυτό λοιπόν δεν έχει να κάνει με την δημοκρατία εναντίον του φασισμού. Έχει να κάνει με την ελευθερία εναντίον της δουλείαςΔιότι εάν εγκαταστήσεις έναν ολοκληρωμένο ψηφιακό έλεγχο μιλάμε για κάτι πολύ χειρότερο από οποιονδήποτε φασισμό έχουμε δει έως τώρα στην ιστορία μας. Γι’ αυτό σας παρακαλώ την 28η Νοεμβρίου να ψηφίστε ΟΧΙ για εσάς, για την οικογένειά σας, για το δικαίωμά σας να διατηρείτε και να δημιουργείτε οικογενειακό πλούτο, το δικαίωμά σας να έχετε ελευθερία στην υγεία, στις μετακινήσεις, στην εργασία, αλλά και για να διατηρήσετε τον ρόλο σας ως φάρος της δημοκρατίας παγκοσμίως.»

Αν δεν παίζει το βίντεο δείτε το ΕΔΩ

Τα σοφά λόγια της Κάθριν Όστιν Φιτς στον λαό της Ελβετίας πριν το δημοψήφισμα. (βίντεο) | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ (wordpress.com)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kanei ena kefalaiodes lathos I kyria ayti. I Elvetia dexetai os thriskeia ton kapitalismo. Ston kapitalismo para oles tis malakies style wember klp isxyei to exis aplo skeptiko. Otan milane ta ekato px ekkatomyria ta deka kanoun moko. Etsi tin patise Kai o Trump pou me periousia molis 3 dis tou eipan oi Bill Gates klp me ta 100 Kai vale dis na vgalei ton skasmo. Giati exei eipothei oti me ton sosialismo oti teleionei otan teleiosoun ta lefta ton allon. Sosto. Alla Kai o kapitalismos teleionei otan teleiosoun ta dika sou lefta. AM

Ανώνυμος είπε...

Episis I pseydesthisi tis plirous dimokratias teleiose oristika 400 xronia pro Xristou sta latomeia tis Sikelias opou syrthikan dikaios oi oi dimokrates Athinaioi otan xasane apo tous Syrakousious. Me diki tous apofasi amesis dimokratias pigan na kataktisoun tin Sikelia Ektote oudepote ipirxe amesi dimokratia. AM