Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Aποστολή εξετελέσθη: Τρωκτικό τέλος...

πηγή : misha.pblogs.gr

"Το ερώτημα απομένει:

Γιατί το παρακράτος ήθελε να χτυπήσει αυτόν;

Πιθανές απαντησεις που αλληλοσυμπληρωνονται:

1) Γιατί μαίνεται ένας εσωτερικός πόλεμος στις τάξεις του ειδικά μετά το ΔΝΤ και στα πλαίσια αυτού του πολέμου και των ανακατατάξεων που φέρνει ο Γκώλιας έπρεπε να θυσιαστεί για να φανεί ποιος έχει το πάνω χέρι.

2) Γιατί καίει έτσι τον Tριανταφυλόπουλο που είχε στοχοποιηθεί άγρια από τον Γκιόλια ως και δολοφόνος. Και ο Τριανταφυλόπουλος όσο λαμόγιο κι αν είναι,είχε βγάλει γλώσσα και έκανε και καλέσματα στον κοσμο να πάει στο σύνταγμα και να ρίξει το καθεστώς.

3) Γιατί ο Γκιόλιας είχε στοχοποιηθεί από το ιντιμίντια (αυτο λένε αυτοί και αν και παρακολουθώ το ίντι χρόνια, δεν είχε υποπέσει στην αντίληψη μου κάτι τέτοιο...κι αν είχε γίνει αυτό σε καμιά δημοσίευση πάλι δεν μπορεί να συνιστά στοχοποιηση-για άλλους πραγματικά μεγαλοδημοσιογράφους ναι! Έχει γίνει στοχοποίηση!και απόλυτα δικαιολογημένα άλλωστε...) και είναι ευκαιρία να κλείσει η χούντα ένα σάιτ αντιπληροφόρησης που μισεί παθολογικά...

4) Γιατί η χούντα σκοτώνοντας ένα συντηρητικό, όπως ήταν ο Γκιόλιας, συσπειρώνει τις τάξεις της και ανεβάζει το μαχητικό ηθικό της παρουσιαζόμενη ως θύμα από θύτης.

5 )Γιατί έπρεπε να τελειώνει το παραμύθι της αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας έστω και στην πιο ανώδυνη μορφή της και να στείλει ένα μήνυμα στους άλλους δημοσιογράφους τους χωρίς μπράβους ότι τα αστεία τελείωσαν.

6) Γιατί χρειαζόταν ένα άλλο θέαμα ενώ αυτοί διαλύουν τα πάντα και ξεπουλάνε κρατικές τράπεζες αντί πινακίου φακής.

7) Γιατί πρέπει να συντηρείται ο μπαμπούλας της τρομοκρατίας και ο κόσμος να φοβάται φαντάσματα και όχι να οργίζεται με τους δήμιους του.

Γιατί ο Γκιόλιας ήταν αφελής με μεγαλο στόμα και δεν είχε παρει κανένα μέτρο αυτοπροστασίας ακόμη κι όταν δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα.Τι πιο εύκολο να φάνε έναν τέτοιο;

9) Γιατί σκοτώνοντας καποιους δικούς τους, μετά θα μπορούν να σκοτώνουν εμάς με πολύ πιο μειωμένες αντιστάσεις από τον κόσμο.Η χούντα είναι στην αρχή της, μην το ξεχνάμε!

10) Γιατί επιλέγοντας τέτοιες μαφιοζικες μεθόδους περνάνε ένα μήνυμα ότι ο καθένας μπορεί να δολοφονηθεί στην ψύχρα και έτσι ενισχύεται ακόμη περισσότερο η θεραπεία ΣΟΚ που εξ αρχής ήθελε να φέρει παράλυση, φόβο, αποδιοργάνωση, άγχος και ανασφάλεια ώστε αυτοί να περάσουν τα δικά τους.

11) Γιατί έπρεπε να προστατευτουν οι μεγαλοδημοσιογράφοι από την οργή του κόσμου και να παρουσιαστούν σαν θύματα που άνα πάσα στιγμή μπορούν να δολοφονηθούν μαφιόζικα.

12) Γιατί πρέπει να βγουν πάλι λογίδρια για την δημοκρατία που δεν τρομοκρατείται ώστε ο κόσμος να ξεχάσει ότι δεν υπαρχει πια δημοκρατία αλλά μια αιμοσταγής ΧΟΥΝΤΑ.

13) Γιατί πρέπει να θωρακιστέι περισσότερο η μεγαλοαστική τάξη με νέους μπράβους, συστήματα ασφαλείας και άλλα συναφή για να προστατευτεί από την επικείμενη εισβολή του κόσμου στα μέγαρα τους και χρειαζόταν μια βολική αφορμή. Θα ήταν πιο άκομψο αυτη η θωράκιση να παρουσιαζόταν για τους πραγματικούς λόγους που γίνεται και πολύ πιο κομψό όταν παρουσιάζεται ότι τους φυλά από αιμοδιψείς τρομοκράτες που δεν υπολογίζουν τίποτε.

Μπορεί να υπάρχουν και άλλα!

Εμένα αυτά μού κατεβαίνουν στο μυαλό.

Το "παιχνίδι" έχει χοντρύνει πλέον για τα καλά...

Δεν υπάρχει κανένας φραγμός από μέρους τους.

Κι αν σήμερα σκοτώνουν δικούς τους, αύριο ετοιμάζονται να σφάξουν εμάς και μάλιστα σε ασύγκριτα μεγαλύτερη κλίμακα..."

ΚΑΙ ΕΞΤΡΑ ΜΙΑ ΕΡΏΤΗΣΗ προς την Ρίκα...
Αυτή τι ακριβώς δημοσιογραφία εκπροσωπεί;
Πώς έχει τιμήσει το επάγγελμα της;
Τον μακαρίτη ούτε που τον ήξερα μέχρι την δολοφονία του ώστε να είχα άποψη, αλλά αυτήν που την ήξερα τι να πω...
Απέχει αυτή από τις αηδίες του τρωκτικού;
Με ποιο τρόπο;Με ποιο πνεύμα; Με ποιο ύφος; Με ποιες συνεισφορές;
Σχόλιο του χρήστη Gbatmarx στο tvxs.gr

Αμέθυστος

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Έχει γίνει στοχοποίηση!και απόλυτα δικαιολογημένα άλλωστε..."

δικαιολογειτε και εσεις τα εγκληματικα αυτα λογια του misha;
Χωρις ντροπη στοιχειώδη;

amethystos είπε...

Κατ'αρχάς αγαπητέ ΔΕΝ είναι λόγια τού Μisha. Είναι πολιτικό σχόλιο, όχι σε εγκληματικά λόγια αλλά σέ ΕΓΚΛΗΜΑ. Η θρησκευτική γλώσσα δέν καλύπτει τόν ίδιο χώρο πού καλύπτει η πολιτική.
Ντροπή αγαπητέ αισθάνθηκε ο Αδάμ μετά την παράβαση.
Τα δικά σου λόγια είναι μιά θηριώδης κατάκριση.
Υπάρχει και ο πόλεμος φίλε, δέν στό είπε η μαμά σου;
Ακόμη και οι Άγιοι ευλογούσαν τούς Χριστιανούς πού πήγαιναν γιά πόλεμο.
Καί μιά προειδοποίηση γιά να μην τράζεσαι : Αυτό το blog και η θρησκευτικότης δέν έχουν καμία σχέση.