Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ

Στο Ορθόδοξο Παρατηρητήριο υπάρχει μία διαμαρτυρία εναντίον όσων δεν προσκυνούν τους λόγους του π. Σαράντου. Το περίεργο με την υπεράσπιση αυτή είναι ότι τα ίδια ακριβώς λέει και ο Μέσκος στους οπαδούς του για όσους δεν τον προσκυνούν. Οι μεγάλοι πιστοί του Παρατηρητηρίου ξέχασαν να συμπεριλάβουν και τον π. Στρατηγόπουλο σ΄αυτούς που είναι προσεκτικοί απέναντι στις πρωτοβουλίες του π. Σαράντου. Κάποια στιγμή ίσως πάψουμε και εμείς να τιμούμε τον π. Σαράντο. 

Αμέθυστος  

26 σχόλια:

amethystos είπε...

Παναγιώτης Τελεβάντος μέ ένα μόνο παυσίπονο είπε...

Η αλήθεια είναι ότι ο π. Σαράντης και όλοι όσοι τον πλαισίωσαν κατόρθωσαν να φέρουν τα πάνω κάτω.

Εκεί που πήγαν να τους περάσουν για γραφικούς κατάλαβαν ότι επιβάλλουν με σύνεση και αγωνιστικό φρόνημα τη γραμμή τους.
Τους χάλασαν λοιπόν τη σούπα και έτσι το μόνο που τους έμεινε είναι ο διασυρμός και ύβρεις που ο γνωστός σε όλους εγκέφαλος της κατασυκοφάντησης του π. Σαράντη συνεχίζει απτόητος χωρίς ίχνος φόβου Θεού το έργο του.

Προσοχή και προσευχή!

Ξεχνώντας τίς θριαμβολογίες πού έγραψε μετά τήν Αυστρία : Δόξα τώ Θεώ, υπάρχει θεός, ο οικουμενισμός κατέρρευσε.

Ανώνυμος είπε...

http://panayiotistelevantos.blogspot.com/2010/10/blog-post_30.html

Διαβάστε τις γελοιότητες και τις ανήθικες συκοφαντίες του Τελεβάντου που έμπλεξε όλους τους ανώνυμους και όλα τα ιστολογια με έναν άνθρωπο!!! Ο οποίος τον καταδιώκει παντού!!! Και τώρα απο Θανάσης έγινε κληρικός!!!

Κύριε ελέησον!

Ο.

Ανώνυμος είπε...

Αμέθυστε και Ανώνυμε

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ;

Ουφ, μπερδεύτηκα παλι!

Ποιον συκοβαντεί ο Τελεβάντος, ποιος ειναι ο Θανάσης, ποιος γινεται παπάς...και ποιους παει να μπλέξει;

Βοηθήστε μας λιγο να σας καταλαβουμε, να καταλαβουμε και εμεις που δεν τα γνωρίζουμε τόσο καλα τα 'ενδοεκκλησιαστικα' πραγματα!

Μυρμιδόνας

amethystos είπε...

Φίλε Μυρμιδόνα καλημέρα.
Δέν έχουμε ιδέα!
Προσπαθήσαμε λίγο χθές αλλά δέν βγάλαμε άκρη.
Δέν ξέρουμε σε ποιόν ιερέα αναφέρεται.
Η συκοφαντία τού Τελεβάντου εναντίον μας ξεκίνησε λόγω τού Οδυσσέα καί προχώρησε επειδή πίστεψε πώς είμαστε ο κ.Θανάσης Σακαρέλλος, γνωστός μαθητής τού Ρωμανίδη.
Ίσως έχει προσωπικά δεδομένα τά οποία θέλει να μείνουν άγνωστα.

Ανώνυμος είπε...

Ήθελα να ήξερα τί δεν καταλάβατε ως προς την σύγχυση-συκοφαντία του Τελεβάντου. Σας τα είπε όλα ο κ.Ο. 30/10/10 2:17 μμ και πάλι δεν το καταλάβατε;

Θα σας το αναλύσω λίγο εγώ.
Στην σελίδα αυτή του Τελεβάντου http://panayiotistelevantos.blogspot.com/2010/10/blog-post_30.html, ο Τελεβάντος επιτίθεται σε έναν κληρικό που έχει εμπάθεια ή μίσος ή τρελλή φαντασιοπληξία όπως λένε. Με την οργιάζουσα φαντασία του νομίζει ότι αυτός είναι ο Αμέθυστος δηλαδή εσείς, αλλά και άλλοι ανώνυμοι που κατα καιρούς γράφουν σε διάφορα blog's.
Γι' αυτό και δικό σας απόσπασμα που υπάρχει στην παραπάνω σελίδα του Τελεβάντου και προέρχεται απο την σελίδα σας αυτή http://amethystosbooks.blogspot.com/2010/10/blog-post_8891.html, το θεωρεί ότι το έγραψε ο κληρικός αυτός.
Επίσης επειδή νομίζει ότι όλοι οι ανώνυμοι που τον στηλιτεύουν είναι ο ίδιος κληρικός, γι' αυτό και το σχόλιο ενός Επιφάνιου που υπάρχει στην σελίδα αυτή http://orthodox-watch.blogspot.com/2010/10/blog-post_28.html, το θεώρησε ότι το γράψατε εσείς.

Εσείς είστε ο κληρικός που νομίζει και ξιφομαχεί και ταυτίζεστε με τον Επιφάνιο τον σχολιαστή του Ορθόδοξου Παρηρητηρίου.
Μεχρις εδώ είναι κατανοητή η σύγχυση του Τελεβάντου;

Σήμερα http://panayiotistelevantos.blogspot.com/2010/11/blog-post_678.html έγινε πιο σαφής και γράφει καθαρά ότι ο κληρικός αυτός προς τον οποίο έχει μίσος ή εμπάθεια ή φαντασιοπληξία, είστε εσείς. Όπως και ο σχολιαστης ΙΚ της Αποτειχισης είναι αυτός ο κληρικός.

Με λίγα λόγια εσείς και ο Επιφάνιος και ο ΙΚ είστε ένας κληρικός της Πτολεμαϊδας!!!

Πολύ σωστά έγραψε ο Ο. ότι έχει ταυτίσει με την αρρωστημένη φαντασία του, όλους τους ανώνυμους που έχουν διαφορετική άποψη απο αυτόν με τον κληρικό αυτόν που έβαλε στο στόχαστρο. Πρώτα νόμιζε ότι όλοι οι ανώνυμοι είναι ο Θανάσης. Τώρα νομίζει όλοι οι ανώνυμοι είναι εκείνος ο κληρικός!!!!

Απορία καμία;

Επιβλέπων

Ανώνυμος είπε...

Εδω η διαμαρτυρία του Επιφάνιου http://orthodox-watch.blogspot.com/2010/10/blog-post_29.html. Βέβαια κόψανε κάποιο σχολιο του, επειδή χτυπούσε τον Τελεβάντο με αρκετά δυναμικό τόνο. Η δική σας διαμαρτυρία για την ανισσόροπη τακτική του Τελεβάντου που είναι;

Επιβλέπων

Ανώνυμος είπε...

Γράφει ο Τελεβάντος στις 15 Δεκ 2010:

"...που εκφράζει συστηματικά ως "Αμέθυστος" και ως ΙΚ, τώρα προσθέτει και βλασφημίες κατά του Παναχράντου προσώπου της Υπεραγίας Θεοτόκου;"

Εγω παντως ξερω, οτι απο τότε που διαβάζω τον Αμέθυστο, εδω και 3 μηνες θαρρω...

..ουδέποτε είδα την παραμικρή 'κατηγορία' στα γραπτά του Αμέθυστου κατα το Πρόσωπο της Θεοτόκου!

Οπότε...μεγαλη η σύγχυση του κυρίου Παναγιώτη;

Μυρμιδόνας

Ανώνυμος είπε...

Χμ...ο Επιβλέπων νικά...ή μήπως κανει και κάτι άλλο;

:)

Μυρμιδόνας

Ανώνυμος είπε...

Ο δαίμων της Τυπογραφιας

αντι 15 Δεκ 2010 διάβασε 15 Νοε 2010!

Μου φαίνεται...θα γεράσω γρήγορα!

Και τότε ειναι που δεν θα με θέλει καμμία! :((((

Μυρμιδόνας

amethystos είπε...

Αλλά ο γνωστός κληρικός της Πτολεμαίδας πού το πάει; Εκτός από την προτεσταντική λαικοκρατία και τον μονισμό της sola scriptura και της sola fides, που εκφράζει συστηματικά ως "Αμέθυστος" και ως ΙΚ, τώρα προσθέτει και βλασφημίες κατά του Παναχράντου προσώπου της Υπεραγίας Θεοτόκου;

Ανώνυμος είπε...

Βρε Αμέθυστε

μπας και διατηρείς 3 διαφορετικά ιστολόγια...και μας εχεις μπερδέψει όλους;

:)

Αντε βγάλε τωρα άκρη, ποιος ειναι ποιος!
Ουφ...μεγάλο το μπέρδεμα...

Μυρμιδόνας

amethystos είπε...

Ο Τελεβάντος είναι ψυχοπαθής. Τόν έχουμε συμβουλεύσει να μήν γράφει πρίν πάρει τα χάπια του. Δυστυχώς υπάρχουν blogs ακόμη και θεολόγων τα οποία δημοσιεύουν κείμενα αυτού του αισχρού συκοφάντη. Έφυγε ξαφνικά απο την Κύπρο και δέν ξέρουμε γιατί. Ακόμη και η Αποτείχηση η οποία μας έμπλεξε μαζί του δέν αναλαμβάνει τις ευθύνες της. Δυστυχώς υπάρχουν Χριστιανικά blogs τα οποία πατούν επι πτωμάτων για να αποκτήσουν μεγάλη επισκεψιμότητα.

Ανώνυμος είπε...

Μυρμιδόνα μπορείς να μας πεις με το σχόλιο σου 16/11/10 5:24 μμ, τί εννοείς για τον Επιβλέπων ;

Ανώνυμος είπε...

Άνώνυμε

το ψευδώνυμο αυτο, απλα μου θυμισε κατι 'λογοπαιχνια' που καναμε στον Στρατό...ειχαμε κατι πωρωμένους απο τις Ειδικες Δυνάμεις:

"Ο τολμών νικα"
"Ο Επιμενων...μπιπ"
Οποτε, ο Επιβλέπων;
Γιαυτο τι απέμεινε;
Αυτός τι;

:)

Υ.Γ.: θα έγραφα την λέξη στην θέση του 'μπιπ' , αλλα παλι θα με κατηγορήσουνε οτι χυδαιολογω και ειμαι οχετός..

..εξαλλου πρεπει να το παιζουμε και λιγο θρησκευόμενοι, ετσι δεν ειναι;
:)))

Που πάει ολη η ανατροφή μου απο τα χρόνια του Κατηχητικού; Να απογοητεύσω τους διδασκαλους μου;
ΠΟΤΕ!

Πωπω...πλάκα πλάκα τι πονηροι που ειμαστε εμεις οι ανθρωποι...οταν φοβόμαστε μια λέξη! Ντρεπομαστε να πουμε απλες λεξεις - ΦΑΝΤΑΣΟΥ Ανώνυμε τι Διεστραμμένο μυαλό εχουμε! Ενω αν ημασταν αγνοι και καθαροι...δεν θα ειχαμε τετοια προσχήματα...τεσπα!

Αν δεν σε κάλυψα..μην διστάσεις να ξαναρωτήσεις...
:)

Ειμαστε εδω...για να λύνουμε πάσης φύσεως αποριες! :)

Μυρμιδόνας

Ανώνυμος είπε...

Μυρμιδόνα γιατί ρωτάς στο σχολιο σου 16/11/10 6:09 μμ για τρια ιστολόγια; Αφού ούτε ο ΙΚ, ούτε ο "Επιφάνιος", ούτε ο Θανάσης, ούτε οι άλλοι ανώνυμοι που συκοφαντεί έχουν ιστολόγια. Ο μόνος που συκοφαντείται και έχει ιστολόγιο είναι ο Αμέθυστος.

Ανώνυμος είπε...

Μυρμιδόνα κάνεις λάθος. Οι χυδαιολογίες είναι χυδαιολογίες. Είναι αισχρόν εστίν και λέγειν που λέει ο απ.Παύλος. Αλλά με την βρωμόγρια που έχετε μπλέξει σ' αυτό το μπλογκ, δυστυχώς δεν το καταλαβαίνετε. Έχει δίκαιο σ' αυτό ο Τελεβάντος που μιλάει για βωμολοχίες. Μόνο που τις βωμολοχίες τις λέει, πού και πού ο Αμέθυστος και όχι ο κληρικός τον οποίο συκοφαντεί ως βωμολόχο επειδή τον ταύτισε με την αρρωστημένη του φαντασία με τον Αμέθυστο!

Φιλαλήθης

Ανώνυμος είπε...

Φιλαλήθης;

Μπερδεύτηκα τωρα.
Εισαι η Σαλή;
Ποια ειναι η 'βρωμόγρια';

Ρε παιδιά...ένα μυαλο το εχω...δεν μπορω να ακολουθήσω τις εξελίξεις!

Μιληστε μια φορα ξεκάθαρα!
Αμαν πια!
Ολο κωδικους και επτασφράγιστα μυστικά ειστε!

........

Και μετα σας πειραζουνε τα 'γλωσσικα ατοπήματα' του Μυρμιδόνα , ε;

Θα σας τραβήξω τα αυτάκια!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε

εσυ που φοβάσαι το μίσος των χριστιανών...

...αν δεν εξηγήσεις τι εννοείς...

..πολυ απλά, μπορει να εχεις και άδικο σε αυτο που γραφεις!

Μυρμιδόνας

Ανώνυμος είπε...

Ο Τελεβάντος ή εντελώς επιπόλαιος είναι ή ηθελημένα διαστρέφει τα πράγματα.
Ξεκάθαρα φαίνεται ότι ο Ιωάννης Καρδάσης είναι ο Ι.Κ. !
Και μόνο απο τα αρχικά τους μπορεί κάποιος να το καταλάβει.
Όμως το πιο πιθανόν είναι επίτηδες, στην τελευταία του επίθεση, τον γράφει ως Γιάννη Καρδάση (και όχι Ιωάννη Καρδάση) ώστε να μην είναι και τόσο εύκολο να το αντιληφθεί κανείς!!!!!

Γράφει λες και είναι βλάκας
" Ο ειδικός “μπαρκοντολόγος” (αλήθεια από ποιο πανεπιστήμιο πήρε το δίπλωμα;) κ. Γιάννης Καρδάσης μετά του μέντορος αυτού που υπογράφει συνήθως ως ΙΚ (του γνωστού και μη εξαιρετέου κληρικού με τα καθημερινά κατορθώματα σε πολλά επίπεδα). "


Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Ιωάννης Καρδάσης έχει σπουδάσει το bar-code όπως έχει δηλώσει στο Ορθόδοξο Παρατηρητήριο και στην Αποτείχιση πολλές φορές.

Ομως να τί λέει ο Ι.Κ. που πείθει και τον πλεον ΒΛΑΚΑ ότι είναι ο ίδιος Ιωάννης Καρδάσης.

α/ Έχω σπουδάσει και μετεκπαιδευθεί στα συστήματα b-c και chips και γνωρίζω πολύ καλά ότι σ' αυτά τα ηλεκτρονικά συστήματα δεν υπάρχει ο 666, αλλά ούτε καν ο αριθμός 6. Όλα τα αντίθετα προέρχονται από τους φουνταμενταλιστικούς κύκλους των ΗΠΑ και ήρθαν στην Ελλάδα από Ελληνοαμερικάνους, όπως όλες οι προτεσταντικές αιρέσεις.

16 Νοεμβρίου 2010 1:38 μ.μ.

http://apotixisi.blogspot.com/2010/11/666.html


Αρα μάλλον συνειδητά συκοφαντεί με λύσσα και μανία τον άξιο κληρικό της Πτολεμαϊδας ο Τελεβάντος Και μαζί με αυτόν και όλους τους ανώνυμους και εσάς.

Επιβλέπων

Ανώνυμος είπε...

Επιβλέπων

ποιος ειναι ο άξιος κληρικος της Πτολεμαιδας;

αΜΑΝ ΠΙΑ, παλι με γρίφους ομιλείτε;

Μυρμιδόνας

Ανώνυμος είπε...

Μυρμιδόνα, δεν είπα ποια είναι η βρωμόγρια διότι ξέρω ότι την συμπαθεί ο ιδιοκτήτης του παρόντος μπλογκ και δεν ήξερα ποια τύχη θα είχε το σχόλιο μου... Εννοείται εννοώ την Σαλόγρια που συνεχώς ο νους της είναι στις αισχρότητες.

Φιλαλήθης

amethystos είπε...

Αγαπητέ Επιβλέπων σέ ευχαριστούμε πάρα πολύ γιά τήν ενημέρωση καί γιά τό ξεκαθάρισμα. Πάντως όσο περνάει ο καιρός τόσο δέν χωράει στό νού μας η συμπεριφορά αυτού τού ανθρώπου, είναι απίστευτη. Όσο καί νά λέμε ότι τήν καταλαβαίνουμε στήν πραγματικότητα βρίσκεται έξω από τά δεδομένα μας.

Ανώνυμος είπε...

Φιλαλήθη

εχω διάφορες αποριες:

1. Να υποθεσω οτι ο Επιβλέπων ειναι διαφορετικο άτομο απο τον Φιλαλήθη;

2. Αισχρότητες η Σαλή μου;

Μαλλον εισαι απλως συκοβάντης! Εχεις και το Φιλαλήθης ως ψευδώνυμο!

Θα μας έλεγες 'καναδυο' απο τις 'αισχρότητες' της...ετσι για να δουμε που έχεις δίκαιο;

Μυρμιδόνας

Ανώνυμος είπε...

Μυρμιδόνα αν δεν καταλαβαίνει ότι η Σαλόγρια πλέει μέσα στην θάλασσα των αισχροτήτων και στην σελίδα της και στα σχόλια της, σημαίνει ότι πλέεις και εσύ και μην μου ζητάς να σου δείξω δύο σταγόνες!!
Είστε γεμάτοι απο αυτές και σας καλύπτει η βρωμοθάλασσα των αισχροτήτων.

Φιλαλήθης

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε

τελικα το 'εχω το προφητικο χάρισμα"
:)

Οταν σου απαντησα, οτι εισαι απλως συκοβάντης, λεω μεσα μου:

"Κοιτα να δεις, που δεν θα απαντησει ευθέως στο ερωτημα μου, να γραψει καναδυο απο τις παρα πολλες αισχρότητες. κοιτα να δεις, που δεν θα απαντησει "ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ" οπως λεει και ο φιλος μου ο ΝΛ"

Και επιβεβαιώθηκα!
:)

Λες να τολμησω να πω ημερομηνια και για το Τελος του κοσμου;
:)))

ΦΙλαλήθη....με τον Μυρμιδόνα μιλας, οκ ;

Μονο εκει που σε παιρνει αγορι μου!
Ξέρεις ποσους εχω 'αντιμετωπισει' σαν και σενα;
Ειδικα τετοιες περιπτωσεις απλων συκοβαντων και αερολόγων - τις ΕΧΩ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ!

Τις εξυπναδες σου και τα κόμπλεξ σου....σε αλλους...οχι σε μενα και στην Σαλή!

Εχεις να μας καταγγείλεις, κατι, συγκεκριμενο;
Αν ναι...ΚΑΝΤΟ, και ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ, τον ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΜΟΥ, οτι αν εχεις δικαιο, πρωτος εγω θα στο δωσω!

Εαν όμως δεν εχεις..και απλα εισαι 'μονο λογια" ....τοτε αντε στο καλό...καλα να περνας και οτι επιθυμεις!

Βρές άλλο ιστολόγιο να παίξεις!

Μυρμιδόνας

Ανώνυμος είπε...

Φιλαλήθη

αποδείχτηκε ποσο ΨΕΥΤΗΣ εισαι!
Σου εδωσα ολη την ευκαιρια, να πεις την αποψη σου, και αν κανω λαθος, να ζητησω συγγνωμη!

Τι πιο έντιμο;

Αντι αυτου...εσυ τον χαβά σου!
Οπότε σταματάω καθε διαλογο μαζι σου!

ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΟ:

Εισαι πολυ μικρος και πολυ λίγος για να πιασεις την Σαλή στο στόμα σου!

Ασε που ουδεμία σχέση εχεις με τον Χριστιανισμό, απλά την βρίσκεις να πουλάς τρελα και να συκοβαντείς τον κοσμο!

Ακου εκει να μου πεις κουβεντα για την Σαλή!

Να μου έλεγες για μενα, ναι, θα σου εδινα και δικαιο ρε μάγκα!
θα σου ελεγα, και λιγα λες!
Τετοιος ειμαι και ακομα χειρότερος!

Αλλα για την Σαλη βρηκες βρε ασχετε να μιλησεις;

Λοιπον...Ανώνυμε...καλα να περνας!

Και καλα μυαλα!

Μυρμιδόνας