Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Σαμαράς: «Δεν κοιμάμαι πια τα βράδια»

Μένει ολόκληρα βράδια χωρίς ύπνο, δήλωσε ο Σαμαράς στο Blooberg. Καταρχήν δεν είναι μόνος τους. Περίπου ακόμα 10.000.000 άτομα μένουν ξάγρυπνα εξαιτίας του.
Αλλοι λένε το αντίθετο. Οτι κοιμάται όρθιος. Τι άλλο να πεις όταν υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε τι πρέσβευε ο Μπαλτάκος, όντας δεκάδες χρόνια στην ίδια κοίτη;

Δεν κόπηκε η Ρομά από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Αντίθετα θα μπουν κι άλλοι Ρομά για να βάζουν στις συγκεντρώσεις το τραγούδι «Εφτά Ρομά σε ένα κομμά – που να ξαπλώ- να κλείσεις μά-».

Μάτι δεν κλείνουν λοιπόν και οι Ρομά και ο Σαμαράς που λέγαμε και λέει στη συνέντευξή του. Είναι το τρικ που χρησιμοποιούν περισσότερο οι εκάστοτε πρωθυπουργοί. Λυπούμαι αλλά σας ξεγελάω, φίλοι αναγνώστες.

Τον τίτλο «Δεν κοιμάμαι πια τα βράδια» τον έχω χρησιμοποιήσει δεκάδες φορές, γιατί το ίδιο ακριβώς έλεγαν ο Ανδρέας με τον Καραμανλή, ο Μητσοτάκης με τον Σημίτη, κι ο Κωστάκης μέχρι τον Γιωργάκη και τον Αντωνάκη και τσουπ κόλλαγα κι εγώ τον ίδιο τίτλο τραγουδιού:

«Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια, σβήνω στο ουίσκι τα δικά σου τα χαράτσια» κ.λπ.

Πάμε να τουιτάρουμε τώρα. Τη διεύθυνση του τουίτερ τη βλέπετε πάνω δεξιά. Δεν φταίω εγώ, αν δεν θέλετε να τα διαβάζετε πρώτοι:

1. Πήγα χθες στη ΔΕΗ κι έκανα διακανονισμό για το ηλεκτρικό γύρισμα της σούβλας.

2. Ο Παπανδρέου γιόρταζε μέχρι τα ξημερώματα το 4ο έτος του διαγγέλματος στο Καστελόριζο, στο ρεστοράν «Καστελόριζο» στην Κηφισιά.

3. Η νέα καμπάνια του ΕΟΤ: «Ζήσε τον φόνο σου στην Ελλάδα από τα βαρελότα, τον ρουκετοπόλεμο και τις μπαλοθιές».

4. Τελείωσαν οι γιορτές και ο ρουκετοπόλεμος. Αρχίζει στη Βουλή ο τραμπουκοπόλεμος.

5. Επιτέλους ένα σωστό μέτρο από την κυβέρνηση. Αποφασίστηκε σε έκτακτο υπουργικό:

- Στο Βροντάδο θα επιτρέπεται να πέφτουν μόνο βαρελότα και πυροτεχνήματα.
- Στην Ανάσταση να πέφτουν μόνο μπαλοθιές. Στους γάμους στην Κρήτη θα γίνεται μόνο ρουκετοπόλεμος, ανάμεσα στα σόγια του ζευγαριού που έρχεται εις γάμου κοινωνία.

Μη φοβόμαστε τον κοροναϊό καθόλου. Ο ιός αυτός υπήρχε στην Ελλάδα και τελευταία μάλιστα επί Αδώνιδος έχει φτάσει στην κορύφωσή του. Οταν μπαίνεις σε νοσοκομείο παίζεις τη ζωή σου κορόνα- γράμματα.

Βέβαια, υπάρχει λύση στο σημερινό σπουδαίο θέμα μας, να μπορεί δηλαδή να κοιμηθεί ο πρωθυπουργός: Να μετράει όταν ξαπλώνει, αντί για προβατάκια, απολυμένους ή ανέργους.

Του Λάκη Μπέλλου από efsyn, μοντάζ Γρέκι
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: