Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Τα ζώα οι Ισλαμιστές!

ΡΟΜΦΑΙΑ
Ο Πατριάρχης Αντιοχείας μετέβη στην χριστιανική πόλη Μααλούλα


Του Αιμίλιου Πολυγένη

170328.p

Στην Μααλούλα, την χριστιανική πόλη τον έλεγχο της οποίας ανέκτησε πολύ πρόσφατα ο συριακός στρατός, από τους αντάρτες, μετέβη ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ. Ιωάννης.
Ο Πατριάρχης Αντιοχείας και η αντιπροσωπεία του Πατριαρχείου, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης επισκέφθηκαν ναούς και μοναστήρια που καταστράφηκαν από τους αντάρτες.
Επίσης συμμετείχαν και ο Μεχλίτης Πατριάρχης Γρηγόριος, ο Συροϊκωβίτης Μητροπολίτης Διονύσιος, Εκπρόσωποι της Ρ/Καθολικής Εκκλησίας και εκπρόσωποι του Ισλάμ.
Αξίζει να αναφερθεί ότι παρών στην επίσκεψη ήταν και Αξιωματικοί του Συριακού Στρατού και Εκπρόσωποι του Κράτους.
Αντάρτες, μεταξύ των οποίων και τζιχαντιστές του Μετώπου Αλ Νόσρα το οποίο έχει σχέσεις με την Αλ Κάιντα, είχαν καταλάβει την Μααλούλα από τις αρχές του Δεκεμβρίου.

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ! 
ΥΠ' ΟΨΙΝ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ!!!

170323.p 
170326.p 

170327.p 

170329.p 

170330.p 

170332.p 

170343.p

170335.p

 Υπάρχει και άλλη φωτογραφία, με ψηφιδωτό της Θεοτόκου με κατεστραμμένο το πρόσωπο.
Είναι σαφές, πάντως, από τις δημοσιευμένες φωτογραφίες πόσο το Ισλάμ είναι η "θρησκεία της ειρήνης", όπως το διαφημίζουν οι ισλαμιστές και ορισμένοι αντίχριστοι αριστεροφιλελεύθεροι απολογητές του, οπαδοί της "πολιτικής ορθότητας" (μεταξύ αυτών και oι γνωστοί ελληνόφωνοι εθνομηδενιστές).



ΣΧΟΛΙΟ: ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ , ΘΑΥΜΑΣΤΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΤΗΣ ΜΠΟΤΑΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΗΣ.
ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΤΗΣ.
Αμέθυστος

Δεν υπάρχουν σχόλια: