Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Wikileaks για Turkish Airlines: Το μακρύ χέρι του ναζιστικής τουρκίας!

turkish airlinesΤο δολοφονικό τουρκικό κράτος, την ώρα που μιλάμε διεξάγει ακόμα μία φρικτή γενοκτονία στην Συρία και ένα θηριώδες έγκλημα κατά της ανθρωπότητας στο έδαφος της. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πρόσφατη καταγγελία στον ΟΗΕ, 18,000 παιδιά από την Συρία έχουν σφαχτεί σε τουρκικά στρατόπεδα συγκέντρωσης για να χρησιμοποιηθούν τα όργανα τους! ΥΠΑΝΘΡΩΠΑ ΚΤΗΝΗ! 18.000 παιδιά από την Συρία, σφάχτηκαν για εμπόριο οργάνων στην Τουρκία! Στον ΟΗΕ η αποκάλυψη, σιωπή από τα ΜΜ”Ε”. (βίντεο)

Και όμως, ελάχιστα ΜΜ”Ε” αναφέρονται σε αυτές τις θηριωδίες που γίνονται ακριβώς δίπλα στην πόρτα μας. Αυτό έχει μόνο μία εξήγηση: Τον χρηματισμό. Κοινώς, για να αποσιωπηθούν αυτές οι ειδήσεις, θα πρέπει να διακινούνται…

τεράστια κονδύλια χρήματος προς τα ΜΜ”Ε” της διαφθοράς προς την ιδιοκτησία αυτων των μέσων. Συνήθως αυτές οι δουλειές γίνονται “μαύρα” οπότε ανακύπτει το εξής ερώτημα: Πως είναι δυνατόν να πείθονται οι δημοσιογράφοι προκειμένου να μην αναφέρονται οι γενοκτονίες στον τομέα δημοσιογραφικής τους ευθύνης; Διότι είναι αδύνατον να μοιράζονται τα μαύρα φόρα παρτίδα και στον τελευταίο συντάκτη διεθνών ειδήσεων.

Μία πιθανή εξήγηση είναι οι παγκόσμιες τεράστιες καμπάνιες της Turkish Airlines. Νόμιμα και εύκολα λεφτά, που δίνουν το μεγάλο άλλοθι: “Αφήστε παιδιά, μην τα γράφετε γιατί θα μας κόψουν την διαφήμιση”. Έτσι κλείνουν τα στόματα, μπουκωμένα και με μια καλή δικαιολογία, χωρίς κανείς να αναρωτιέται πως είναι δυνατόν μία αεροπορική εταιρεία να ξοδεύει αυτά τα ιλιγγιώδη ποσά παγκοσμίως.

Υπάρχει όμως και η φυσική συνέργεια της Turkish Airlines στις θηριωδίες… Σε ένα αποκαλυπτικότατο άρθρο του, το κόμμα των Wikileaks στην Αυστραλία με τίτλο: MİT and CIA Stir Up Ukraine on EU’s Behalf, αποκαλύπτει όχι μόνον την δράση της τουρκικής ΜΙΤ και της CIA στο ναζιστικό πραξικόπημα της Ουκρανίας, αλλά εμπλέκει ευθέως τις τουρκικές αερογραμμές σε μεταφορά ισλαμιστών τρομοκρατών εντός του “διαφιλονικούμενου” εδάφους της Ανατολικής Ουκρανίας!

Φυσικά μην περιμένετε να δείτε αυτή την αποκάλυψη σε κάποια εφημερίδα. Μόνο στον επίσημο ιστότοπο των Αυστραλιανών Wikileaks, Που πριν λίγο καιρό είχαν κάνει σοβαρότατες αποκαλύψεις και για την Συρία.

Πόσο έχει αγγίξει αυτή η γάγγραινα την Ελλάδα; Εκτός από τις επίσημες καμπάνιες της εταιρείας, θα πρέπει κάποια στιγμή να δούμε και τα διαφημιστικά κονδύλια για “δημόσιες σχέσεις” που ενδεχομένως να διατίθενται μαζί με το διαφημιστικό Budget. Αλλά και πως χρησιμοποιείται.

Θα επανέλθουμε λοιπόν με μία αποκάλυψη…

Το άρθρο των Wikileaks ΕΔΩ.

 olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: