Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Προετοιμασία για νέα Άλωση

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΧΙΣΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ
Ολα δείχνουν ότι η χώρα οδεύει ολοταχώς προς το βάραθρο της καταστροφής. Πολλά θυμίζουν την περίοδο της Αλωσης του 1453, χωρίς βέβαια να υπάρχει έστω ίχνος από την αίγλη και την ατμόσφαιρα του μεγαλείου της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Το κράτος είναι καθημαγμένο και η αφαίμαξη των υπαρχόντων, καθώς και των μελλοντικών πόρων των Ελλήνων συνεχίζεται με φρενήρη ρυθμό από τους αδηφάγους δυτικούς, με πρώτους και χειρότερους όλων τους Γερμανούς, οι οποίοι έχουν βρει ευκαιρία να πάρουν όλες τις ρεβάνς που επιθυμούσαν. Ο λαός είναι παραζαλισμένος, απελπισμένος, αποκαμωμένος, και οι ελπίδες του πολλαπλώς διαψευσμένες και προδομένες από τις ανίκανες και ενδοτικές ηγεσίες του.

Η νεολαία, οι μεγαλύτερες ηλικίες, όποιος μπορεί, αποδρά στο εξωτερικό για να γλιτώσει από την οικονομική και τη συναισθηματική ασφυξία που έχει διά νόμων και προεδρικών διαταγμάτων επιβληθεί ώστε να εξυπηρετηθούν οι σχεδιασμοί των ξένων. Ο εποικισμός από πληθυσμούς ισλαμιστών συνεχίζεται και ο ελληνικός και o χριστιανικός χαρακτήρας της χώρας κάθε μέρα «γκριζάρουν» ολοένα περισσότερο. Τα κατεστημένα ΜΜΕ, η ενσωματωμένη στη Νέα Τάξη διανόηση, το σύνολο των μηχανισμών παραγωγής κυρίαρχης ιδεολογίας είναι προσανατολισμένα στον αφελληνισμό και στην αποχριστιανοποίηση. Οτιδήποτε παραπέμπει στην παράδοση, στην ελληνικότητα, στον σεβασμό στον Σταυρό και στη σημαία μας, στην ένδοξη Ιστορία και στον άφθαστο πολιτισμό των προγόνων μας στιγματίζεται με τις λέξεις-κλειδιά «ρατσισμός, ξενοφοβία, εθνικισμός, σοβινισμός» και άλλες επινοήσεις των υπαλλήλων της παγκοσμιοποίησης.

Οι ρωγμές στη συνοχή της κοινωνίας αυξάνονται όσο μειώνονται οι υλικοί πόροι και τα αποθέματα αυτοπεποίθησης και ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο. Ο,τι συμβαίνει από την πλευρά του κατοχικού κράτους προωθεί τη θλίψη, την απόγνωση, το αίσθημα της αδικίας. Οικοδομούν μια κοινωνία φοβισμένων, ετοιμοθάνατων «κουταβιών», που έχουν ζαρώσει στη γωνιά και περιμένουν το μοιραίο. Από την άλλη, στην Τουρκία προετοιμάζονται για όλα -και για πόλεμο-, κάτι που ήδη κάνουν εναντίον των Κούρδων, από το 1978. Η πρόοδός τους στον οικονομικό, βιομηχανικό, μεταποιητικό, στρατιωτικό, προπαγανδιστικό και τουριστικό τομέα είναι πολλαπλάσια της ελληνικής. Η ηγεσία της Τουρκίας έχει εκτοξεύσει τον εχθρό μας στο G20, στις 20 μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου, και η προδοτική ελληνόφωνη ελίτ μάς έχει ρίξει στα Τάρταρα των Μνημονίων, προετοιμάζοντας την ολική καταστροφή μας.

Επί Ερντογάν, οι γείτονες ξεκίνησαν δοκιμές βαλλιστικών πυραύλων και ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμος να πουλήσει στους Τούρκους S-400! Η παρακμή μας δεν μπορεί να είναι αιώνια. Κάπου θα τελειώσει. Είτε επειδή θα αναστραφεί η πορεία μας είτε διότι θα απολέσουμε και επισήμως την ανεξαρτησία μας. Αυτή η υπόθεση είναι δυσάρεστη μεν, αλλά δικαιολογείται από τα δεδομένα. Ας ξυπνήσουμε, επιτέλους!

Πηγή "Δημοκρατία"

kostasxan

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ήδη το νέο 1204 έχει αρχίσει εδώ και 7 χρόνια η ολική καταρευση εξαρτάτε από τα γούστα των φράγκων στο εσωτερικό δεν υπάρχει καμμιά διαιεση αντίστασης ειτε ηθικής εκκλησιαστικής είτε πολιτικής μετ εκπληξεως παραδοσιακό μητροπολίτης ύστερα από το ταξίδι στην Αμερική μιλούσε για προγράμματα και όχι. Για μνημόνια. Άλλαξαν γλώσσα προσαρμοστικαν...