Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Η πρωτοφανής τουρκική βαρβαρότητα

Η χριστιανική κοινότητα στην Τουρκία έχει εξοργιστεί με τους βαρβάρους που επιτίθενται σε αφύλακτα νεκροταφεία. Σε 19 πρόσφατα, καταστρέφοντας 66 τάφους χριστιανών, μεταξύ των οποίων ενός 17χρονου από παιδιά ουσιαστικά της δικής του ηλικίας. Δεν δίστασαν δε να προσπαθήσουν να διακόψουν την τελετή της κηδείας του, φωνάζοντας «Ο Αλλάχ είναι ο μεγαλύτερος». Το γνωστό δηλαδή «Allahu Akbar» των ισλαμιστών που τρομοκρατούν τη Δύση με τις βομβιστικές και άλλες επιθέσεις τους. Ένας άλλος χριστιανός διαμαρτυρήθηκε για το σπασμένο σταυρό του τάφου της συζύγου του που βρήκε καμένο λίγο πιο κάτω. Όπως δήλωσε, ο σπόρος του μίσους των Τούρκων εναντίον των Χριστιανών εξαπλώνεται, ξεκινώντας από τα δημοτικά σχολεία και από τα βιβλία που τυπώνονται από το υπουργείο παιδείας που χαρακτηρίζουν τους Χριστιανούς ως εχθρούς και προδότες.

Άποψη

Είναι απύθμενο θράσος να μας κατηγορούν οι βάρβαροι γείτονες μας, απόγονοι της χειρότερης φυλής της Μογγολίας (πηγή), ενός ληστρικού και αιμοβόρου λαού, για τη συμπεριφορά μας απέναντι στους παράνομους μετανάστες που στέλνουν μαζί με δικούς τους πράκτορες και ισλαμιστές για να εποικίσουν την πατρίδα μας. Θράσος με κριτήριο τις επιθέσεις τους στα χριστιανικά νεκροταφεία, όπου πρόσφατα κατέστρεψαν είκοσι από τις 72 τοιχογραφίες σε νεκροταφείο στην Άγκυρα (πηγή). Όσον αφορά την αστυνομία της χώρας, αφού συνέλαβε έξι άτομα που πραγματοποίησαν τις επιθέσεις, αμέσως μετά τα άφησε ελεύθερα.
Λογικά λοιπόν η χριστιανική κοινότητα στην Τουρκία έχει εξοργιστεί με τους βαρβάρους που επιτίθενται σε αφύλακτα νεκροταφεία. Σε 19 τελευταία, καταστρέφοντας 66 τάφους χριστιανών, μεταξύ των οποίων ενός 17χρονου από παιδιά ουσιαστικά της δικής του ηλικίας  (πηγή). Δεν δίστασαν δε να προσπαθήσουν να διακόψουν την τελετή της κηδείας του, φωνάζοντας «Ο Αλλάχ είναι ο μεγαλύτερος». Το γνωστό δηλαδή «Allahu Akbar» των ισλαμιστών που τρομοκρατούν τη Δύση με τις βομβιστικές και άλλες επιθέσεις τους. Δυστυχώς κανένας δεν τιμωρήθηκε, γεγονός που σημαίνει πως οι αρχές της Τουρκίας το επικροτούν.
Ένας άλλος χριστιανός διαμαρτυρήθηκε για το σπασμένο σταυρό του τάφου της συζύγου του που βρήκε καμένο λίγο πιο κάτω. Όπως δήλωσε, ο σπόρος του μίσους των Τούρκων εναντίον των Χριστιανών εξαπλώνεται, ξεκινώντας από τα δημοτικά σχολεία και από τα βιβλία που τυπώνονται από το υπουργείο παιδείας που χαρακτηρίζουν τους Χριστιανούς ως εχθρούς και προδότες. Η κατήχηση δε αυτή συνεχίζεται από τα τηλεοπτικά κανάλια και από τις εφημερίδες, προωθούμενη από την κρατική πολιτική. Επίσης από τα τζαμιά και από τα καφενεία  που κακολογούν τους Χριστιανούς, πυροδοτώντας το μίσος εναντίον τους.
Κάτι ανάλογο διαπιστώνεται και για την καθολική θρησκεία, θυμίζοντας τον ιερέα που δολοφονήθηκε το 2006 από έναν 16χρονο Τούρκο. Εν προκειμένω ο 16χρονος αυτός αντιμετωπίσθηκε βασιλικά στη φυλακή, ενώ δέκα χρόνια αργότερα αποφυλακίσθηκε με μεγάλες τιμές (πηγές).
Με κριτήριο τώρα τα παραπάνω, αδυνατώ να καταλάβω γιατί στην Ελλάδα επιτρέπονται ή κατασκευάζονται τζαμιά. Θρησκευτικοί χώροι για έναν λαό που μας μισεί, χωρίς καμία αμφιβολία, με τις ευχές της κυβέρνησης του. Για μία βάρβαρη φυλή που προσπαθεί να εποικίσει την πατρίδα μας, χρησιμοποιώντας ως όπλο εισβολής αθώους ανθρώπους άλλων κρατών που η ίδια καλεί, δίνοντας τους υποσχέσεις μετάβασης στον ευρωπαϊκό παράδεισο. Όχι όμως για να ζήσουν στα δυτικά κράτη φιλήσυχα, τιμώντας τους νόμους αυτών που τους φιλοξενούν, αλλά για να τα κατακτήσουν, χρησιμοποιώντας τρομοκρατία και βία. Πόσο μάλλον γιατί προβάλλονται τουρκικές ταινίες από τα ελληνικά κανάλια ή γιατί υπάρχουν εφημερίδες που έχουν το θράσος να μοιράζουν βιβλία με τους δολοφόνους του Έθνους μας.
Το παράδειγμα της δύστυχης Σουηδίας που υποφέρει τα πάνδεινα βιώνοντας εγκλήματα, δολοφονίες και βιασμούς από αυτούς που δέχθηκε με κάθε καλή πρόθεση, είναι αρκετό για να προβλέψουμε το μέλλον της δικής μας χώρας. Κυρίως όμως για να καταλάβουμε την εγκληματική ανευθυνότητα των κυβερνήσεων μας που για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα δεν αντέδρασαν στο πλημμύρισμα των νησιών μας με παράνομους μετανάστες, ενώ σήμερα τους μεταφέρουν στην ενδοχώρα, χωρίς να ρωτήσουν καμία Ελληνίδα και κανέναν  Έλληνα.
Τέλος, δεν ξέρω εάν ισχύουν οι ειδήσεις, σύμφωνα με τις οποίες στην Αλβανία και στα Σκόπια δημιουργούνται «hot spot» στα σύνορα τους με την Ελλάδα, με μετανάστες που τους στέλνει η Τουρκία. Εάν παρ’ ελπίδα ισχύουν, τότε η πατρίδα μας περικυκλώνεται από την Τουρκία, με όπλο ξανά τους μετανάστες, κάτι που θα έπρεπε να μας ανησυχήσει σε υπέρτατο βαθμό. Οι βάρβαροι πάντως δεν εξημερώνονται ποτέ και ζουν από το μίσος, με το οποίο εκτρέφονται από τους φυλάρχους τους, για να υποφέρουν την πείνα και να παραμένουν άγριοι, όπως τους θέλουν.
Σερένα Νομικού14 Μαρτίου 2020

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΕΩΜΕΤΡΗΤΟΣ ΜΗΔΕΙΣ ΕΙΣΙΤΩ http://theodotus.blogspot.com/2018/06/blog-post.html#more