Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Απαράδεκτες νουθεσίες Μητρ. Ιλίου (βίντεο)



1) 3:45. Ο Ιλίου κατά την παραδοχή του είναι ο εισηγητής της απαγόρευσης της Θείας Λειτουργίας!!
2) 6:10 Οι ακολουθίες κεκλεισμένων των θυρών ήταν αίτημα πολλών ιεραρχών και ιερέων. (τα ουαί, παιδιά, στο τέλος όλοι μαζί)
3) 10:05 Με αφορμή το θάνατο από πανώλη του Αγίου Παχωμίου εμφανίζει το Χριστό να μαλώνει τους Ιεράρχες γιατί δεν Τον άκουσαν που μιλούσε μέσα από τον Μητσοτάκη!!
4) 12:20 Ακούστε τι απαντά σε πίστη γυναίκα που ομολογεί ότι η Θεία Κοινωνία είναι η ζωή μας!!
5) 23:50. Συζητούν για μετάθεση Μεγαλοβδομάδας και Πάσχα!!! Από τους βασικότερους κανόνες της Α Οικουμενικής Συνόδου είναι ακριβώς η απαγόρευση αυτή!!!
6) 30:00 Ενίσταται σε παράπονο του ψάλτη που δεν εφάρμοσαν έναν συντεταγμένο εκκλησιασμό (ο ψάλτης το έθεσε χονδροειδώς, γιατί δεν μας ένταξαν στην κατηγορία των σούπερ μάρκετ). Δικαιολογίες απίστευτες! «ποιός θα τους αστυνομεύει»;; Όταν κάνουν πανηγύρια με κόσμο και βάζουν τους σεκιούριτι ξέρουν όμως!! Δεν θα μπορούσαν α) Να ανοίξουν περισσότερους Ναούς, Ξωκλήσια; Όσοι ιερείς και τόσες λειτουργίες. β) Να γίνονται προηγιασμένες κάθε ημέρα; γ) Να τηρούνται (προς ικανοποίηση μόνο των κρατούντων, έχοντας ξεκαθαρίσει ότι οι Ναοί δεν αποτελούν εστίες μόλυνσης) οι αποστάσεις; δ) Να ακούγεται η Λειτουργία με μεγάφωνα έξω, και να εκκλησιάζεται ο κόσμος και απ’ έξω; ε) Να κοινωνεί ο κόσμος με σειρά και τάξη, πρώτα αυτοί που εκκλησιάστηκαν εντός του Ναού, έπειτα αυτοί που εκκλησιάστηκαν στον προαύλιο χώρο, στο τέλος;
(Θα συμφωνήσουμε σε αυτό που λέει ότι η Θεία Κοινωνία δεν είναι προϊόν που αγοράζεις στα σούπερ μάρκετ και φεύγεις. Πρέπει να εκκλησιαστείς για να κοινωνήσεις)
7) 38:38  Από αυτόν εξαρτάται η εγκυρότητα της Θείας Λειτουργίας! «Χωρίς την μνημόνευση του ονόματός μου δεν υπάρχει λειτουργία» ! Και «αναγκάζεται» να την απαγορεύσει!
 Δεν πα να καλείς Εσύ Χριστέ τους πιστούς! Εγώ το απαγορεύω!!!!
8) 40-50:00 Συνεχίζει τις απίστευτες δικαιολογίες για να μη γίνεται η Θεία Λειτουργία. Είναι ακατανόητο· ενώ δέχεται να γίνεται για τηλεοπτικούς σκοπούς, δεν τη δέχεται όμως για να κοινωνήσουν οι πιστοί! 
9) 44:10 Αναφερόμενος στους παπικούς, αποκαλύπτεται ότι τους αναγνωρίζει ιεροσύνη, ξεχωρίζοντάς τους από τους προτεστάντες που λέει ότι δεν έχουν!
10) 50:20 «Το πολίτευμα της Εκκλησίας είναι επισκοποκεντρικό. Ξεκάθαρα!» (ούτε καν συνοδικό)
11) 53:26 Στο όνομά μου γίνεται η Θεία Λειτουργία !!!
Φρίξον ήλιε και στέναξε γη!!
12) 56:28 Στα μοναστήρια μόνο προσευχή. Δεν γίνονται αγιαστικές πράξεις εκεί! Όχι Θεία Λειτουργία, ούτε ευχελαίο, ούτε εξομολόγηση, ούτε ιερωσύνη. Τίποτα.
13) 1.00 Τα βάζει με τους Αγιορείτες που έκοψαν τη μνημόνευση του Αθηναγόρα!
14) 1:11:00 Πλήρης αντιστροφή… Έκανε ολόκληρη διάλεξη να πείσει ότι η θεία κοινωνία είναι εκκλησία, είναι κοινωνία, και τώρα μας τα διαχωρίζει…
Μια ανακατωσούρα με έχει πιάσει…

-https://www.youtube.com/watch?v=CKJFUdAwxxQ&feature=youtu.be
Το βίντεο και ο σχολιασμός εστάλησαν στο ιστολόγιο από φίλο αναγνώστη.
tasthyras

ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΚΟΥΡΕΜΑ.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ υπάρχουν λόγιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!

χαλαρωσε είπε...

Από αυτόν εξαρτάται η εγκυρότητα της Θείας Λειτουργίας! «Χωρίς την μνημόνευση του ονόματός μου δεν υπάρχει λειτουργία» ! Και «αναγκάζεται» να την απαγορεύσει!
Δεν πα να καλείς Εσύ Χριστέ τους πιστούς! Εγώ το απαγορεύω!!!!
8) 40-50:00 Συνεχίζει τις απίστευτες δικαιολογίες για να μη γίνεται η Θεία Λειτουργία. Είναι ακατανόητο· ενώ δέχεται να γίνεται για τηλεοπτικούς σκοπούς, δεν τη δέχεται όμως για να κοινωνήσουν οι πιστοί!
9) 44:10 Αναφερόμενος στους παπικούς, αποκαλύπτεται ότι τους αναγνωρίζει ιεροσύνη, ξεχωρίζοντάς τους από τους προτεστάντες που λέει ότι δεν έχουν!
10) 50:20 «Το πολίτευμα της Εκκλησίας είναι επισκοποκεντρικό. Ξεκάθαρα!»

ΤΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ

amethystos είπε...

Ολόκληρη η διδασκαλία τού Ζηζιούλα. Τήν αφομοίωσε διότι τόν συνέφερε,είναι εύκολη, σωματοποιημένη, καί τήν οικειοποιήθηκε. Ο ΦΛΩΡΟΣ.Δέν είμαστε σέ θέση νά τόν αντιμετωπίσουμε σάν λαός. Τελευταία ελπίδα τό κοινό ποτήριο. Νά δούμε έμεινε τίποτε ανόθευτο στήν ψυχή τών χριστιανών; Κανένας αιρετικός δέν υποχώρησε μέχρι σήμερα. Η ορθόδοξη εκκλησία τελεί υπό τήν φρικτότερη ύβρι αλλά κανένας δέν αγωνιά. Ο κλήρος εδραιώθηκε στήν εξουσία του καί τραβάει τούς πάντες στόν γκρεμό. ΤΕΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Το πλέον στενάχωρο είναι πως ακόμα και όσοι φαινομενικά αντιδρούν και πλασάρονται ως "παραδοσιακοί", κυρίως από τις οργανώσεις, ασπάζονται τις ίδιες ακριβώς κακοδοξίες. Ο Πειραιώς έγραψε πριν μερικά χρόνια ότι "ο Επίσκοπος είναι ο τελειωτής των Μυστηρίων" και ο "παραδοσιακός" Σπάρτης με αφορμή το Ουκρανικό δήλωσε πρόσφατα ότι ο Βαρθολομαίος είναι "η Κεφαλή της Εκκλησίας επί της γης". Οι καρδιές αυτών των ανθρώπων έχουν κυριευθεί από εωσφορικό εγωισμό και δεν φαίνεται να υπάρχει επιστροφή για αυτούς. Σαν λαός έχουμε ευθύνη διότι στις χειροτονίες τους φωνάζουμε "Άξιος" σαν να χειροκροτάμε σε θέατρο, χωρίς καν να γνωρίζουμε κάτι για τον βίο τους ή τα γραπτά τους έστω. Οι ιερείς είναι δημόσιοι υπάλληλοι και η μισθοδοσία τους εξαρτάται από τις ορέξεις δαιμονισμένων όπως ο Αθηναγόρας ενώ ο λαός έχει κατηχηθεί στην πίστη πως αγιάζεται από αυτούς. Για αυτό και κανείς δεν αντιδρά. Η ιστορία του ιού θα αποκαλύψει ακόμα μεγαλύτερη πνευματική γύμνια στη συνέχεια, ίσως αυτό να είναι και το σχέδιο του Κυρίου πριν συντρίψει τελικά τους εχθρούς Του.

Γεώργιος

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα πριν λίγη ώρα . Κανάλι open Κατερίνα Καινούργιου παρουσιάστρια ξέρετε αυτή που όταν ήταν στο telecity έμοιαζε της γιαγιάς μου της Αγγελως στα 60της και μετά έκανε τις πλαστικές του αιώνα . Θέμα . Είμαι έγκυος από τον εραστή μου και θα πω ψέματα στον άντρα μου ότι είναι δικό μου . Καλεσμένη η Μεϊμαρίδη επίσημη προπαγανδιστρια της μαγείας .Και φυσικά καμία εικοσαρια τεχνικοι μαιντανοι και σούπα μουπες . Ερώτηση . Αυτοί όλοι δεν συνωστίζονται σε ένα στούντιο ? Ερώτηση Β .Όλοι αυτοί δεν είναι εν δυνάμει φορείς του ιού ?Και το κυριότερο .Κάθε μέρα σέ όλα τα στούντιο λένε διάφοροι συνωστισμενοι χαλεδες τέτοιες μαλακίες και χειρότερες και η θεία λειτουργία βλάπτει ? Περιτο να υπενθυμίσω ότι ο Ferguson της Ορθοδοξίας για μερικούς μυαλοφυγοδικους Πειραιώς Σεραφείμ είχε χάσει από την συγκεκριμένη αποτυχημένη lolita με 3 0 όταν είχε την αφέλεια να κονταροχτυπηθει on line για τους gay γάμους μαζί της . Αυτοί είναι οι στρατηγοί της Ορθοδοξίας για μερικούς murinhio και klopp .Ούτε Αλεφαντοι δεν είναι .Όταν τα λέγαμε Αμεθυστε εσύ σαν blogger και κάποιοι ως σχολιαστές μας βγάζανε προτεσταντιζοντες .Ε φάτε τώρα τους ντεμεκ simeone της ανόθευτης Ορθοδοξίας .Όχι με τον Βαρθολομαίο δεν μπορούν να τα βάλουν ούτε με την Καινούργιου .Φύγανε από το γήπεδο .ΑΜ Υστερόγραφο . Ζητώ συγνώμη από τους όντως στρατηγούς Ferguson mourinhio klopp και Σιμεονε που τους βάζω στην ίδια πρόταση με τους Χατζηαβατηδες .Αλλά αυτοί οι Χατζηαβατηδες έχουν οπαδούς που τους βλέπουν σαν στραταρχες .

Ανώνυμος είπε...

38:38 το τερμάτισε...!!!!!!!!..ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ,με τον τρόπο που το λέει ο Τάκης.ΑΠ.