Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Γερμανίας Αυγουστίνος: «ένώ μπορούμε όλοι νά έκκλησιαζόμαστε, δέν μπορούμε όμως όλοι νά μεταλαμβάνουμε, παρά μόνον οί λειτουργοί ίερείς.»-“Η κρατική ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ και όχι κάποιος νόμος “

Οι οικουμενιστές σα να περίμεναν τον κορωδοϊό για να προσβάλουν την Θεία Κοινωνία.

Ο κορωδοϊός είναι ο τεχνητός επιταχυντής που κάποιοι δαίμονες ελπίζουν ότι θα ψηφιοποιήσει τον άνθρωπο (θα τον κάνει κάτι σαν ένα τερματικό ενός κεντρικού υπολογιστή) και θα τον παραδώσει στα χέρια του Αντιχρίστου. Επειδή κυριαρχεί ο φόβος, η αδιαφορία και η άγνοια, δυστυχώς ακόμα και μέσα στους υποτίθεται Ορθοδόξους, οι οικουμενιστές κάνουν σήμερα άλματα. Στην Μητρόπολη Αυστρίας θα μεταδίδουν την Θεία Κοινωνία με το τυπικό της «Θείας Λειτουργίας του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου» η οποία είναι εν πολλοίς άγνωστη και αμφίβολο αν υπήρξε ποτέ. (παρομοίως άγνωστη είναι και η «Θεία Λειτουργία του Αγίου Μάρκου» που «τέλεσε» ο Μητροπολίτης Πειραιώς ζωντανά στην τηλεόραση!!) Στην δε Μητρόπολη Γερμανίας οι πιστοί δεν θα κοινωνούν καν, μόνο οι ιερείς.
φαιη
ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ.
ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΔΟΞΙΑ ΟΤΙ Ο ΙΕΡΕΥΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΦΕΣΗ ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΙΩΝ. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΟΝΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΣΩΖΜΕΝΟΣ. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΧΙ ΔΙΑΚΟΝΟΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ. ΟΤΙ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: