Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Απερίγραπτες πραγματικά και φρικώδεις βλασφημίες ,τώρα και Δαδικτυακή «Θεία Λειτουργία»...

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία. 
Για όσους αναρωτιούνται τι είναι αυτό επάνω , διαβάστε και φρίξτε. Αυτά λοιπόν είναι ψωμί και κρασί, τα οποία κλήθηκε να έχει μπροστά του ο κάθε πιστός που θα συνδεόταν ζωντανά με τη διαδικτυακή «Θεία Λειτουργία» την οποία «επετέλεσε», μαζί και με άλλους «ιερείς» της «ενορίας» του (όλα αυτά ασφαλώς εντός πολλών εισαγωγικών) ο αξιότιμος κύριος Ίγκορ Σάββα. Δηλαδή ο εικονιζόμενος ( με κουστουμάκι, αλλά και Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομααπο κατω με ράσο και...ηλεκτρική κιθάρα) και φερόμενος ως πρωτοπρεσβύτερος της δήθεν Αυτοκέφαλης «Ουκρανικής Εκκλησίας». Αυτά λοιπόν τα κρασόψωμα υποτίθεται ότι μετεβλήθησαν εξ αποστάσεως σε Σώμα και Αίμα Χριστού και έτσι «κοινώνησε» ο κάθε πιστός μόνος του!
«Μήπως η χρήση Wifi και ηλεκτρονικών συσκευών αποτελούν εμπόδιο για την ένωσή μας με τον Χριστό και με το ζωοποιό Σώμα και Αίμα;» έγραψε μάλιστα ο λεγάμενος «πρωτοπρεσβύτερος», διαφημίζοντας δημοσίως το απίστευτο γεγονός.  
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται, παπούτσια και κιθάρα
Και συνεχίζει, ενημερώνοντάς μας πλήρως: «Ο καθένας από τους συμμετέχοντες στην τελετή έβαλε μπροστά από την οθόνη τον άρτο, τον οίνο και το νερό. Τελέστηκε η Θεία Λειτουργία του Ιωάννου του Χρυσοστόμου με τους συμμετέχοντες να διαβάζουν και να ψέλνουν μέρη της ακολουθίας εκ περιτροπής. Ο καθαγιασμός των Τιμίων Δώρων έγινε με τον ίδιο τρόπο, όπως και κατά τη διάρκεια της ιερουργίας στο ναό. Μετά όλοι οι συμμετέχοντες κοινώνησαν, ο καθένας στην οικία του. Ήταν μια θαυμάσια και μυσταγωγική Θεία Λειτουργία»! 

Μετά την επίσημη λοιπόν προ δύο μηνών καθιέρωση πλαστικών ποτηριών μιας χρήσης (και την προτροπή να τα πετούν στα σκουπίδια οι πιστοί, αφού κοινωνήσουν), τώρα πήγαμε ακόμη πιο κάτω, με διαδικτυακή ατομική παρασκευή «Θείας Μετάληψης»!

 Απερίγραπτες πραγματικά και φρικώδεις βλασφημίες, όχι απλώς ενδεικτικές αλλά απολύτως αποδεικτικές του κατήφορου στον οποίο κατρακυλά με όλο και μεγαλύτερη ταχύτητα αυτός ο θλιβερός συρφετός καθηρημένων, αχειροτόνητων και ακόμη μπλεγμένων σε δεκάδες σεξουαλικά και οικονομικά σκάνδαλα, που παριστάνει τη Νέα Ουκρανική Εκκλησία. 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, γένι και κοντινό πλάνο
Με άλλα λόγια, ο συρφετός του ψευδομητροπολίτη Κιέβου Επιφανίου, που (για να μη ξεχνιόμαστε) τόσο μανιωδώς αγωνίστηκε για να την αναγνωρίσει ως κανονική και αυτοκέφαλη Εκκλησία το τραγικό Φανάρι, εξυπηρετώντας τα αμερικανικά σχέδια για να πληγεί η νόμιμη - και συνδεδεμένη πνευματικά με τη Μόσχα - Ουκρανική Εκκλησία. Και φυσικά ο ίδιος συρφετός, που εσχάτως αναγνωρίστηκε ως νόμιμη και αυτοκέφαλη Εκκλησία (σιωπηρά και σχεδόν πραξικοπηματικά βεβαίως, χωρίς να πάει καν το θέμα για ψηφοφορία στην Ιερά Σύνοδο) και από τον ημέτερο Αρχιεπίσκοπο, αλλά και από αρκετούς επιμέρους Ελλαδικούς ιεράρχες. 
 Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, γένι
Εμείς τώρα τι άλλο να προσθέσουμε; Οι λέξεις είναι πια πολύ φτωχές. Απλώς να τους χαιρόμαστε. Όλους τους μαζί…
Νεκτάριος Δαπέργολας

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝ. ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ-ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ. ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΕΧΤΕΣ. ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΡΑΦΤΕΣ. ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΓΚΟΛΠΙΑ, ΤΑ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΤΗΛΕΡΣ-ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΔΙΑΔΟΧΟΙ. 
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΝΑ ΦΥΛΑΜΕ ΧΕΡΙΑ.  
ΜΙΑ ΒΑΘΕΙΑ ΣΙΧΑΜΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΛΥΖΕΙ. ΞΕΜΕΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΛΕΟΣ.

Αμέθυστος

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτούς τους ΑντίΧριστους και Σιχαμερούς ποιμένες φίλε μου τους ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ.Και ΟΥΔΟΛΩΣ τους νοιάζει που τους βρίζεις, διότι ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ, ΠΕΦΤΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ! Επομένως; Τι ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ που όλο τους ΒΡΙΖΕΙΣ και ΟΛΟ ΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ; ΑΠΟΡΟΥΜΕ!!!

amethystos είπε...

Μόνο τά λεφτά έχετε στήν έγνοια σας οι παλαιοημερολογίτες. Δέν μπερδεύομαι πλέον στόν παλαιοημερολογίτικο λαβύρινθο. Εδωκα, έδωκα!!!

Ανώνυμος είπε...

Είπε πάλι ο γαίδαρος, τον πετεινό, κεφάλα! όποτε σε στριμώχνουν ΠΟΤΕ δεν απαντάς σαν άνθρωπος.

amethystos είπε...

Μόνο σέ ανθρώπους.

Ανώνυμος είπε...

εδώ άκουσα από έναν και τι πειράζει που έγιναν διαδικτυακά;;;στο Ποτηριο είναι όλοι παροντες,νοερά ήταν όλων η παρουσία εκεί..βρε δεν γ.....ε πρωί πρωί;;..σε λίγο να δεις που το Ευαγγέλιο θα το διαβάζουν από ipad,σε νεοελληνική μεταφραση,με χορωδία και οργανα και το αντίδωρο σε συσκευασία δώρου,έτσι για κέρασμα...ΑΠ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί υποτιμάτε το πρόσωπο των ΑΓΝΩΣΤΩΝ σχολιαστών σας κ. Αμέθυστε;
Εμείς, μιλήσαμε ευγενώς, ΔΕΝ σας αποκαλέσαμε
Εξωνημένο Γάιδαρο, παρότι το ΥΠΟΠΤΕΥΟΜΕΘΑ ότι ΜΠΟΡΕΙ και να είσθε.
Εμεις ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ να ΣΕΒΩΜΕΘΑ του Κυρίου την εικόνα...για την οποία ΘΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΟ ΑΙΜΑ του...και να κρατήσουμε στους διαλόγους ένα ΕΠΙΠΕΔΟ. Δ
ΕΝ επιθυμείτε επιπεδο; Παρακαλώ, Ευθαρσώς, Να μας το δηλώσετε!

amethystos είπε...

Οι παλαιοημερολογίτες καί οι αποτειχισμένοι δέν έχουν επίπεδο ανθρώπινης γνώσεως ούτε θά αποκτήσουν. Εχουμε σαφέστατη εμπειρία τού πράγματος.