Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Global Government και βενιζελική συμμορία... η απόλυτη Χούντα !!

Και μετά ήρθε η …Μπίλντερμπεργκ.
Όποιος δεν μαθαίνει το "μάθημά" του, αναγκαστικά κάνει …επανάληψη.
Συνηθίζουμε να λέμε πως, όποιος λαός δεν γνωρίζει την ιστορία του, συνήθως καλείται να την ξαναζήσει. Αυτό για την περίπτωση της Ελλάδας επιβεβαιώνεται στον απόλυτο βαθμό …Σε βαθμό τέτοιον, που να μας επιτρέπει να μιλάμε για τραγική ειρωνεία. Οι σύγχρονοι Έλληνες δεν έμαθαν την πρόσφατη ιστορία τους και απειλούνται να την ξαναζήσουν. Δεν κατάλαβαν ποιοι τους αιματοκύλισαν στον Εμφύλιο —ώστε να τους τιμωρήσουν ή τουλάχιστον να τους απομονώσουν— και τώρα κινδυνεύουν από τους ίδιους ανθρώπους να ξαναπάθουν τα ίδια …Να ξαναπάθουν από τους απολύτως ίδιους ανθρώπους τα απολύτως ίδια.
Αποδεικνύεται ότι η ιστορία όχι μόνον έχει χιούμορ, αλλά είναι και επίμονη. Για όσο διάστημα "κοιμάσαι" όρθιος, θα σου χτυπάει την "πόρτα" μέχρι να "ξυπνήσεις". Θα σου τη "χτυπάει" με τον ίδιο τρόπο, για να καταλάβεις κάποτε τη βλακεία σου. Η απόδειξη αυτού του οποίου λέμε βρίσκεται μέσα στο ίδιο μας το κείμενο …Αυταπόδεικτο είναι. Όταν όχι μόνον δεν αντιλαμβάνεσαι τον άθλιο ρόλο του Γεωργίου Παπανδρέου, αλλά τον "ηρωοποιείς" κιόλας, τότε η ζωή σίγουρα θα σου κάνει "πλάκα". Σίγουρα θα σου "στείλει" έναν ίδιο Γιώργο Παπανδρέου να σου κάνει τα ίδια με άλλα "αφεντικά". Δεν κατάλαβες τότε πώς σε παρέδωσαν στους Αμερικανούς και δεν καταλαβαίνεις και τώρα πώς σε ξαναπαρέδωσαν στις αμερικανικές "Αγορές".
Σε αυτήν τη φάση του κειμένου θα μπορούσαμε με απειροελάχιστες αλλαγές να ξαναγράψουμε τις αρχικές παραγράφους. Όπως στην αρχή του κειμένου περιγράψαμε την αγωνία των δωσίλογων για την επιβίωσή τους μετά την προδοσία τους το '44, με ανάλογο τρόπο θα μπορούσαμε να περιγράψουμε την αγωνία των σημερινών πρωταγωνιστών …Την αγωνία των δωσίλογων του 2012 …Την αγωνία αυτών, οι οποίοι μας πρόδωσαν και μας παρέδωσαν στο ΔΝΤ και στους τοκογλύφους.
Εμφύλιος» στο Βερολίνο λόγω Grexit - «Ναι» από Σόιμπλε, η Μέρκελ ...Όμως, σε αυτήν την περίπτωση έχουμε και το εξής αξιοπερίεργο. Εκτός από την κοινή αγωνία έχουμε κοινά και τα ονόματα των δωσίλογων. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα χρειαζόταν να κάνουμε καμία αλλαγή. Κάνουμε ανάλυση βήμα προς βήμα της κατάστασης και καταλήγουμε στα ίδια πρόσωπα …Απλά πράγματα. Ποιοι μας "πρόδωσαν" και σήμερα εν έτη 2012 φοβούνται τον λαό κι αγωνιούν για την επιβίωσή τους; …Οι κυρίαρχοι της Μεταπολίτευσης …Οι κυρίαρχοι της αμερικανόδουλης Μεταπολίτευσης. Αυτοί μας πρόδωσαν στους τοκογλύφους του ΔΝΤ και στους Ναζί του Βερολίνου. Αυτοί είναι που σήμερα ανησυχούν για τύχη τους, βλέποντας τον λαό να είναι εξοργισμένος μαζί τους.
Κάνουμε λοιπόν ένα Copy-Paste της δεύτερης παραγράφου του κειμένου …Της παραγράφου εκείνης, στην οποία περιγράφαμε αυτά, τα οποία συνέβαιναν με τους δωσίλογους του 1944: Ποιοι όμως ήταν οι συνεργάτες των Ναζί; Ποιος πολιτικός σχηματισμός ήταν αυτός, ο οποίος συνεργάστηκε μαζί τους μαζικά και απόλυτα οργανωμένα; …Αυτοί, οι οποίοι είχαν τα κεντρικά πολιτικά τους γραφεία στη Λαδά και συστεγάζονταν με τους Ναζί …Οι λεγόμενοι "προοδευτικοί" …Οι φιλελεύθεροι …Οι βενιζελικοί …Τα "παιδιά" του Βενιζέλου και του Μπενάκη …Αυτοί, οι οποίοι δεν έβλεπαν τη γερμανική κατοχή ως εθνική καταστροφή αλλά σαν ευκαιρία …Τη μεγάλη τους ευκαιρία να μονοπωλήσουν έστω και "εργολαβικά" την εξουσία εις βάρος της αγγλόφιλης Δεξιάς και ταυτόχρονα να γίνουν πλούσιοι ...Πολύ πλούσιοι, εφόσον μπορούσαν —ως μαυραγορίτες— να ληστεύουν έναν λαό, τον οποίο οι ξένοι κατακτητές είχαν στήσει στον "τοίχο".
Γνωστοί και μη εξαιρετέοι ήταν όλοι οι δωσίλογοι: …Ο γέρος Λαμπράκης, ο οποίος ήταν επικεφαλής του κόμματος των βενιζελικών και συνέταιρος του Γκαίμπελς …Ο γέρος Παπανδρέου, ο οποίος ήταν σύμβουλος του Τσολάκογλου …Ο γέρος Ράλλης, ο οποίος ήταν "έμπιστος" των Γερμανών ...Ο γέρος Πάγκαλος, ο οποίος ήταν "ορκισμένος" φιλοναζί …Ο γέρος Πικραμένος, ο οποίος έκανε μπίζνες με τους Γκεσταπίτες …Ο γέρος Μερκούρης, ως φανατικός ομοϊδεάτης των Ναζί …και γύρω από όλους αυτούς ο "διαπλεκόμενος" επιχειρηματικός κόσμος της "παράταξής" τους: Ο γέρος Λάτσης, ο γέρος Αγγελόπουλος, ο γέρος Κωστόπουλος, ο γέρος Παπακωνσταντίνου, ο γέρος Χριστοφοράκος κλπ..
Αν βγάλει κάποιος τον επιθετικό προσδιορισμό "γέρος", ο οποίος υπάρχει μπροστά από τα ονόματα, τι καταλαβαίνει; Μπορεί να καταλάβει αν μιλάμε για το 1944 ή αναφερόμαστε στο 2012; Η μόνη διαφορά στα πρόσωπα, η οποία υπάρχει μεταξύ αυτών των δύο διαφορετικών χρονολογιών, είναι κάποια "έξτρα" πρόσωπα, τα οποία δεν αλλάζουν την κατάσταση και βέβαια τις "ιεραρχίες" …Πρόσωπα, τα οποία είναι οι "αντιπαροχές" που πήρε το ΚΚΕ για τη συνεργασία του με τους δωσίλογους …Τα μεταπολεμικά "χρέη", τα οποία προέκυψαν για τους βενιζελικούς εξαιτίας της συνεργασίας του ΚΚΕ στο μεγάλο έγκλημα του Εμφυλίου. Ως εκ τούτου κοντά στους μεγιστάνες βενιζελικούς θα πρέπει να προσθέσουμε και τα δουλικά των σοβιετικών, τα οποία έγιναν μεγιστάνες από τη λεηλασία της Μεταπολίτευσης …Ο γιος του Πέτρου Κόκκαλη …Ο "σύντροφος" Γερμανός …Ο σοβιετόδουλος Μπόμπολας.
Καταλαβαίνει ο αναγνώστης την απόλυτη ομοιότητα των καταστάσεων; Καταλαβαίνει ότι τίποτε δεν άλλαξε από εκείνη την άθλια περίοδο των προδοτών και των δωσίλογων; …Όλα παρέμειναν τα ίδια …Ακόμα και τα ονόματα των δωσίλογων παρέμειναν τα ίδια, εφόσον οι φυσικοί τους απόγονοι είναι αυτοί, οι οποίοι σήμερα μας προδίδουν. Εξαιτίας των ίδιων προσώπων —και χωρίς καμία αντίσταση— περάσαμε από την Κατοχή των Ναζί στην Κατοχή των Τροϊκανών. Το μόνο που άλλαξε ήταν ότι δεν πηγαίνουν οι σημερινοί δωσίλογοι στο Βερολίνο ή στα γραφεία της Κομαντατούρ για να "ενημερωθούν" και να υποβάλουν τα σέβη τους στους κυρίαρχους.
Σήμερα όλα αυτά γίνονται με πιο "κυριλέ" τρόπο. Οι προδοσίες γίνονται στις πιο "γκλαμουράτες" συναντήσεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Αυτή πλέον λειτουργεί ως αίθουσα "υποδοχής" για τους δωσίλογους. Πολλές φορές αναφέρονται κάποιοι "συνομωσιολόγοι" στις συνεδριάσεις της, αλλά ελάχιστοι γνωρίζουν την "ουσία" αυτών των μαζώξεων. Τι θέλουμε να πούμε μ' αυτό; Πολλοί νομίζουν ότι εκεί γίνονται "σχέδια" για το μέλλον του κόσμου και ότι στους σχεδιασμούς αυτούς λαμβάνουν μέρος και τα δικά μας τα "κουτορνίθια" …Αυτό είναι λάθος.
Οι συνεδριάσεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ είναι κάτι σαν "κάστινγκ" προδοτών. Σχέδια, τα οποία έχουν καταστρωθεί σε μυστικές συναντήσεις των πραγματικών "ιδιοκτητών" της Λέσχης, "δημοσιοποιούνται" εν μέρη σε αυτές τις συναντήσεις και τότε γίνονται "μειοδοτικές" προσφορές από κάθε ενδιαφερόμενο. Η Λέσχη σου λέει τι θέλει από την πατρίδα σου και εσύ —ως "φέρελπις" πολιτικός— είτε δέχεσαι να την εξυπηρετήσεις είτε όχι. Δεν την κρίνεις για την ορθότητα αυτών που ζητά. Είτε αποδέχεσαι αυτό που ζητά είτε όχι. Αν δεχθείς, σε στηρίζουν και μπορείς να υπολογίζεις σε μια μεγάλη "καριέρα" και βέβαια στην κατάκτηση των στόχων σου. Αν δεν δεχθείς, πηγαίνεις στα "αζήτητα".
Βέβαια μια τέτοια άρνηση δεν υφίσταται ποτέ, εφόσον —και μέχρι να "φτάσεις" εκεί— έχεις διαμηνύσει προς όλες τις κατευθύνσεις και προς όλους τους ενδιαφερόμενους ότι είσαι διατεθειμένος να κάνεις όλες τις δυνατές "εκπτώσεις". Όλοι "παρακαλάνε" για μια πρόσκληση, που οδηγεί σε σίγουρη καριέρα. Προσφορές όσο-όσο, προκειμένου να προσκληθούν και βέβαια να πάρουν το "χρίσμα" της Λέσχης. Μόλις πάρουν αυτό το "χρίσμα", θα τους στηρίξουν όλα τα ΔΟΛια μέσα. Ποιοι παίρνουν τα "χρίσματα"; …Οι συνήθεις "ύποπτοι" …Οι βενιζελικοί, οι οποίοι θα στηριχθούν από τα βενιζελικά ΜΜΕ. Ας ψάξει κάποιος τις λίστες των Ελλήνων, οι οποίοι κατά καιρούς συμμετείχαν στις συνεδριάσεις της Λέσχης …Ο Παπανδρέου, ο Πάγκαλος, ο Μητσοτάκης, η Μπακογιάννη, ο Καραμανλής, ο Σαμαράς, ο Κωστόπουλος, ο Παπακωνσταντίνου, ο θείος του Παπακωνσταντίνου, ο Στουρνάρας,  ο Παπαχελάς, ο Μάνος, ο Κυριακόπουλος, ο Παπαλεξόπουλος …Όλοι βενιζελικοί και του Αμερικανικού Κολεγίου Αθηνών.
ΠΡΕΤEΝΤΕΡΗΣ-ΤΣΙΜΑΣ-ΤΡΕΜΗ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - YouTubeΑυτοί παίρνουν τα "χρίσματα" των ιμπεριαλιστών και ο γνωστός για τον "πατριωτισμό" του ΔΟΛ τούς στηρίζει. Όπως έκανε πάντα από την εποχή της Λαδά και της Γκεστάπο. Απλά, λόγω τεχνολογικής εξέλιξης και μόνον, το "αρχηγείο" της Λαδά υπάρχει ακόμα ενεργό, αλλά δεν μπορεί πλέον να "καλύψει" ολόκληρο το φάσμα των ΔΟΛιων δραστηριοτήτων του. Τώρα δεν περιορίζεται μόνον στον τύπο, αλλά απέκτησε και κανάλι με το όνομα Mega. Αδερφάκι δηλαδή του ναζιστικής ιδιοκτησίας "Ελεύθερου Βήματος" είναι το Mega.
Ο καλά φρουρούμενος Πρετεντέρης, ο οποίος εργάζεται στα αδελφά ιδρύματα, δεν διαφέρει από τους προκατόχους του στη Λαδά, οι οποίοι φρουρούνταν από τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής …Οι "λειτουργοί", οι οποίοι προστατεύονταν από τους Ναζί, για να "ενημερώνουν" με "ακρίβεια" και "αξιοπιστία" τον λαό. Όπως συμβαίνει σήμερα με τον Πρετεντέρη, τον πρώην ΚΚΕ Τσίμα και την "αγωνίστρια" Τρέμη …Τα πρόσωπα της συμμορίας, που μπαίνουν καθημερινά στα σπίτια των πολιτών, για να εξηγήσουν το "δίκιο" των δανειστών μας …Να εξηγήσουν πόσο "ανήθικο" θα είναι για εμάς να μην τους πληρώσουμε, ακόμα κι αν χρειαστεί να ξεπουλήσουμε την πατρίδα μας.
Όμως, η συμμορία αυτή έπρεπε, για να μην κινδυνεύει από την προδοσία της, να μεθοδεύσει την κατάσταση με τον τρόπο που επέβαλε ο αμερικανικός σχεδιασμός της Νέας Τάξης …Με τον τρόπο εκείνον, που δεν θα επέτρεπε στον λαό να την βλέπει ως την υπεύθυνη της προδοσίας …Να μην συμβεί αυτό, το οποίο συνέβη με τους "αγανακτισμένους" στην Πλατεία Συντάγματος …Να μην εμφανίζονται οι ίδιοι απέναντι στον λαό ως εχθροί του. Έπρεπε και πάλι να μεθοδευτεί μια ψευδοκατάσταση, ώστε άλλοι να εμφανιστούν ως εχθροί του λαού και όχι οι ίδιοι. Η επανάληψη και πάλι είναι τέλεια. Αυτό, το οποίο ανέλαβε να κάνει ο ελεεινός Γεώργιος Παπανδρέου το 1944, το 2012 το έκανε ο επίσης ελεεινός εγγονός και συνονόματός του …Ο "στοχαστής" …Ο "καθηγητής" του Χάρβαρντ …Ο ζεϊμπέκης και καραμπουζουκλής …Ο μυστακοφόρος με το κολάν.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Οι ίδιοι φιλοναζί άνθρωποι, οι οποίοι εξυπηρέτησαν τους Αμερικανούς το 1944, επαναλαμβάνουν τους εαυτούς τους το 2012. Ακολουθούν ακριβώς την ίδια μέθοδο, προκειμένου να μην κινδυνεύσουν από τα θύματά τους, που είναι το σύνολο του ελληνικού λαού. Όπως το 1944 είχαν τους ΚΚΕδες και "βάπτιζαν" τη μισή ελληνική κοινωνία "κουμμουνιστές", για ν' αποκτήσουν χρήσιμους "εχθρούς", έτσι κάνουν και τώρα. Ακολουθώντας τον νεοταξίτικο αμερικανικό σχεδιασμό, έπρεπε και πάλι να "εφεύρουν" μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων, που, χωρίς να "φαίνεται", θα απειλούσε τον ελληνικό λαό …Μια ομάδα ανθρώπων, η οποία θα ενεργοποιούσε τα ένστικτά του και τους φόβους του και θα τους έστελνε και πάλι στην "αγκαλιά" των "νταβατζήδων", δηλαδή των ιδίων. Γνωρίζοντας, δηλαδή, ότι εντός κράτους θα έπρεπε να προδώσουν τον λαό, "έτρεμαν" στην ιδέα ότι θα έπρεπε να μείνουν μαζί του και να τον αντιμετωπίσουν.
Ο σχεδιασμός αυτός δεν είναι άσχημος. Είναι σαν να είσαι σε ένα κλουβί μαζί με έναν λιοντάρι και να ελπίζεις σε επιβίωση, ενώ του έχεις πάρει την τροφή. Τι κάνεις σε μια τέτοια περίπτωση; …Βάζεις στην "εξίσωση" κι άλλη παράμετρο …Βάζεις μια δύναμη, που να μπορεί ν' απασχολεί το θηρίο, ώστε να μην ασχολείται με εσένα …Βάζεις μια ξένη "ύαινα" στο κλουβί, ώστε στη δύσκολη ώρα ν' ασχολούνται τα θηρία με τον αλληλοσπαραγμό τους και όχι μ' εσένα …Βάζεις κάποιον "ξένο" μέσα στο "σπίτι", γιατί γνωρίζεις ότι αυτό θα προκαλέσει εκνευρισμό και ανασφάλεια στον λαό …και αυτό βολεύει πάντα την εξουσία.
"Γίνονται αυτά τα πράγματα"… θα αναρωτηθεί ο αναγνώστης; Βεβαίως και γίνονται …Φρόντισαν οι δύο συμμαθητές και συμφοιτητές γι' αυτό …Οι δύο βενιζελικοί απόφοιτοι του "κοσμοπολίτικου" Κολεγίου Αθηνών …Οι δύο συνδαιτυμόνες και πειθήνια όργανα της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Ο Αντωνάκης "πλημμύρισε" τη χώρα με Αλβανούς και ο Γιωργάκης ολοκλήρωσε το έγκλημα, "νομιμοποιώντας" ολόκληρη την "εισαγωγή" του Σημίτη. Με νόμους τύπου Ραγκούση και ένα "προοδευτικό" βενιζελικό παρακράτος να ελέγχει τον σκληρό πυρήνα των λαθρομεταναστών —που τους ενθαρρύνει να γίνονται προκλητικοί— όλα γίνονται.
Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ": Σε εισαγγελικό κλοιό ο Βαγγέλης Μαρινάκης
…Ένα παρακράτος, το οποίο συνδέεται με τα ναρκωτικά του Αφγανιστάν και μέσω του οποίου κάποιοι "σπρώχνουν" λαθρομετανάστες για "πάσα χρήση" από την πλευρά της Δύσης …Ένα παρακράτος, το οποίο συνδέεται με τους δουλεμπόρους του Αιγαίου, οι οποίοι "ταΐζουν" τη Διαπλοκή της Αθήνας …Ένα παρακράτος, το οποίο συνδέεται με τις "τρομοκρατικές" οργανώσεις, οι οποίες με αμερικανικά χρήματα δήθεν "χτυπάνε" τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό …Ένα παρακράτος, το οποίο μπορεί να μεταφέρει δυναμικό όπου το απαιτούν οι ανάγκες του σχεδιασμού των δωσίλογων …Από το νεοκλασικό της "Υπατίας" μέχρι το Σύνταγμα και τις προεκλογικές συγκεντρώσεις του χοντρού Βαγγέλη.
Το ΠΑΣΟΚ του σκληρού και διαπλεκόμενου βενιζελικού πυρήνα ήταν αυτό, το οποίο νομοθέτησε με τέτοιον τρόπο, ώστε να κάνει την Ελλάδα το "Ελντοράντο" της εισαγόμενης παραβατικότητας. Αυτό το ΠΑΣΟΚ, του Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και ευεργέτου των πάσης φύσεως ΜΚΟ, συνδέεται με όλα τα "πλοκάμια" του παγκόσμιου νεοταξιτικού "τέρατος", που στόχο έχει να ελέγξει τους λαούς, τρομοκρατώντας τους. Φτωχοί άνθρωποι, οι οποίοι πεινάνε, φέρονται να έχουν δώσει δεκάδες χιλιάδες ευρώ στους δουλεμπόρους, για να τους μεταφέρουν μαζί με τις οικογένειές τους. Αγράμματοι άνθρωποι περπατάνε χιλιάδες χιλιόμετρα, για να επιβιώσουν στην Ελλάδα και μόλις φτάνουν εδώ, γίνονται ειδικοί στο διεθνές δίκαιο. Αυτοί είναι οι μονίμως "19χρονοι", που βιάζουν, σκοτώνουν κατά βούληση και προστατεύονται από ένα συγκεκριμένο κύκλωμα "ευαίσθητων" ανθρώπων με πολύ μεγάλες τσέπες.
Όλα αυτά δεν έγιναν τυχαία. Αποτελούσαν "προσαρμοστικές" επεμβάσεις, για να μπει η Ελλάδα στον νέο σχεδιασμό. "Χτίστηκαν" μεθοδευμένα σε "καλούπια", τα οποία είχαν δοθεί από τους Αμερικανούς. "Χτίστηκαν" οργανωμένα, προκειμένου αυτοί, οι οποίοι θα πρόδιδαν τον ελληνικό λαό, να μην βρίσκονται μόνοι τους τη δύσκολη εκείνη ώρα, που οι πάντες θα αντιλαμβάνονταν την προδοσία τους. Όπου μπορούσαν να "στήσουν" φόβητρο για τον λαό ή να τον απειλούν με ξένη επέμβαση, το ίδιο έκαναν. Το ίδιο παιχνίδι εμφάνισης παράνομου εσωτερικού εχθρού "έπαιξαν" και στη Θράκη και όπου αλλού μπορούσαν. Καθημερινά προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον λαό με "κινήσεις" των Τούρκων στη Θράκη …Με κινήσεις της μειονότητας, που φέρνει "μέσα" στην Ελλάδα την Τουρκία.
Χρηματοδοτούμενες από το παρακράτος ΜΚΟ έδωσαν στη θρησκευτική μειονότητα της Θράκης άτυπα δικαιώματα εθνικής μειονότητας και με αυτόν τον τρόπο προσπάθησαν να βάλουν "μέσα" στη χώρα και την Τουρκία. Μαζί με αυτές ο Γιωργάκης —με χρήματα του λαού— χρηματοδότησε και άλλα "παρατηρητήρια", προκειμένου να εντοπισθούν και "μακεδονικές" μειονότητες, τσάμικες μειονότητες, εξωγήινες μειονότητες κλπ.. Χρειάζονταν τέτοιου είδους μειονότητες, για να μπορούν να τρομοκρατούν και να εκβιάζουν τον λαό. Χρειάζονταν προκλητικούς και απελπισμένους λαθρομετανάστες, οι οποίοι, σε συνδυασμό με τους ομόθρησκους "μειονοτικούς", θα γίνονταν "πιόνι" στα χέρια τους …"Πιόνι",  το οποίο θα το κινούσαν εναντίον του λαού σε περίπτωση που αυτός θα τους απειλούσε με κρεμάλες …Ό,τι ακριβώς έκαναν οι γονείς τους με το ΚΚΕ και τον ΟΠΛΑ.
Όλα αυτά μεθοδεύτηκαν με πολύ προσοχή, προκειμένου σε κάποια στιγμή να γίνουν χρήσιμα. Έβλεπαν από τότε οι δωσίλογοι του ΔΝΤ ότι θα χρειαζόταν μια "φασαρία", για ν' αλλάξουν το "κάδρο". Ενώ, δηλαδή, εξαιτίας των εγκλημάτων τους, οι βασικοί αντίπαλοι ήταν αυτοί οι ίδιοι που έκλεβαν και ο λαός που λεηλατούνταν, αυτοί κατάφερναν μέσω των λαθρομεταναστών κι απομακρύνονταν από την "εικόνα". Απλά αυτήν τη φορά οι εχθροί δεν θα είναι κάποιοι "ανυπολόγιστοι" κομμουνιστές, οι οποίοι θέλουν να "πάρουν" τη Δημοκρατία, αλλά κάποιοι "ανυπολόγιστοι" λαθρομετανάστες, οι οποίοι θέλουν να "πάρουν" την πατρίδα και να "σβήσουν" τη θρησκεία.
Όπως η κυβέρνηση του Γεωργίου Παπανδρέου το '44 υπό τις εντολές των Αμερικανών ενθάρρυνε τους ΚΚΕδες στην παραβατική και εγκληματική συμπεριφορά, προκειμένου να ερεθίσει τον υπόλοιπο λαό, έτσι έκανε και η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου με τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες. "Ενθαρρύνθηκαν" από την ατιμωρησία και τη "θερμή" υπεράσπιση γνωστών "μεγαλοδικηγόρων" να εγκληματούν. Κάποιοι κέρδιζαν από τις άσχημες "εντυπώσεις", που προκαλούσε το "εισαγόμενο" έγκλημα. Κάποιοι "εξόργιζαν" συνειδητά τον ελληνικό λαό, για να τον "εκμεταλλευτούν" την κατάλληλη στιγμή …Για ν' ανοίξουν τον "δρόμο" για αντιδράσεις τύπου Χρυσής Αυγής …Το ίδιο πράγμα που έκαναν με τους ΚΚΕδες τις τελευταίες ημέρες της γερμανικής Κατοχής πριν ξεκινήσει η "παράδοση" της χώρας στην αμερικανική Κατοχή.
Μιλάμε για τον ίδιο ρόλο σε σημείο τραγικής ειρωνείας. Ο Γεώργιος Παπανδρέου παρέδωσε τη χώρα στους Αμερικανούς της Μεταπολεμικής Τάξης και ο Γιώργος Παπανδρέου παρέδωσε την ίδια χώρα στους Αμερικανούς της Νέας Τάξης. Ο Γεώργιος Παπανδρέου παρίστανε τον ηγέτη της Ελλάδας, λειτουργώντας θεωρητικά υπέρ των Άγγλων, ενώ στην πραγματικότητα λειτουργούσε υπέρ των Αμερικανών. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο εγγονός του. Παρίστανε τον ηγέτη της Ελλάδας, λειτουργώντας θεωρητικά υπέρ της Ευρώπης, ενώ στην πραγματικότητα λειτουργούσε υπέρ του ΔΝΤ και των Αμερικανών …Το DNA του χαφιεδισμού δικαίωσε τη γενετική επιστήμη.
   Χρηματοδοτώντας όλες τις απίθανες ΜΚΟ, ενθάρρυνε τους λαθρομετανάστες να είναι προκλητικοί. Εξασφαλίζοντάς τους άφθονη νομική υποστήριξη, τους έκανε να μην υπολογίζουν σε βαθμό προκλητικό ούτε το ελληνικό κράτος ούτε τον ελληνικό λαό. Προσφέροντάς τους επαφές με το "βαθύ" παρακράτος, τους έκανε κοινωνούς όλων των μυστικών της ελληνικής κοινωνίας. Είχαν πληροφορίες όλων των τύπων και ειδών …Από τους τραβεστί δικαστικούς μέχρι τους κραγμένους Μητροπολίτες. Ό,τι είχε στη διάθεσή του το παρακράτος, για να κάνει τους εκβιασμούς του, το διέθεταν και οι "λάθρο". Με "κολλητούς" σαν τον φίλο τού Γιωργάκη, τον Βαλιανάτο, είχαν απόλυτη γνώστη των όσων θα τους εξασφάλιζαν "ατιμωρησία" και εύκολη επιβίωση. Απέναντι σ' αυτούς τους φανατικούς ισλαμιστές —όταν θα ερχόταν η ώρα— θα έβαζαν τους μόνιμους "πελάτες" τους …Τους ακροδεξιούς "ηγέτες" …
Συνεχίζεται

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Διαμαρτύρεται το ντόπιο πολιτικό σύστημα για την Αγια Σοφιά. Μα για χρόνια και χρόνια ποια ήταν η δημοφιλέστερη τηλεοπτική σειρά; ''Κωνσταντίνου και Ελένης'' στην οποία ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός (Χάρης Ρώμας): Επίκουρος καθηγητής της έδρας της Βυζαντινολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι μορφωμένος, ψυχαναγκαστικός και συντηρητικός. Κατά τη διάρκεια της σειράς, ασχολείται με τη συγγραφή και την έκδοση της διατριβής του με τίτλο Το Αποχετευτικό Σύστημα στο Βυζάντιο, την οποία θεωρεί αριστούργημα, γνώμη που δεν συμμερίζονται οι υπόλοιποι. Συχνό χαρακτηριστικό του είναι η αδυναμία του να καταλάβει αργκοτικές εκφράσεις, αλλά και η συνήθειά του να μεταφράζει αυτές τις εκφράσεις στην καθαρεύουσα. '' Δηλαδή ταύτισαν το Βυζάντιο με την αποχέτευση(τα σκατά) και την ψυχοπάθεια. Η μία εκ των δύο σεναριογράφων ήταν υποψήφια με τον Συριζα. Αυτή η εκπομπή έμπαινε και μπαίνει καθημερινά στα σπίτια των Ελλήνων. Τώρα, όσον αφορά ποιους ψηφίζουμε εδώ http://theodotus.blogspot.com/2012/04/to.html