Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Η πρωτεΐνη του πλακούντα, ο κορωνοϊός και το «εμβόλιο»!

 

«Μια πρωτεΐνη που έχουμε στον οργανισμό που είναι υπεύθυνη για τον πλακούντα, είναι ομόλογη με την πρωτεΐνη του ιού. Επομένως, όταν θα δημιουργήσουμε αντισώματα απέναντι στην πρωτεΐνη του ιού, εν δυνάμει δημιουργούμε και αντισώματα απέναντι στην δικιά μας πρωτεΐνη, την πρωτεΐνη του πλακούντα.
Κατανοητό; Δεν θα πω παραπάνω. Ο νοών νοείτω.
»

[Δημήτριος Ποντίκας, ερευνητής & ιδιοκτήτης του εργαστήριου Βιοτεχνολογίας MENIDIMEDICA –απόσπασμα εκπομπής]

Η πρωτεΐνη του πλακούντα, ο κορωνοϊός και το «εμβόλιο»! | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ (wordpress.com)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΝΟ ΥΓΕΙΑΣ :''Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα πόσο διαρκεί η ανοσία που προσφέρει το εμβόλιο έναντι του νέου κορωνοϊού. Πρόκειται για έναν νέο ιό και ένα νέο εμβόλιο και με τα μέχρι τώρα δεδομένα από τις κλινικές δοκιμές δεν γνωρίζουμε τη διάρκεια προστασίας που μας προσφέρει. Με την κυκλοφορία των νέων εμβολίων κατά του κορωνοϊού SARS-CoV-2 και τον εμβολιασμό περισσοτέρων ατόμων σύντομα θα έχουμε περισσότερα δεδομένα για την απάντηση σε αυτό το ερώτημα''. https://eody.gov.gr/erotiseis-kai-apantiseis-schetika-me-ton-emvoliasmo-gia-ton-koronoio-sars-cov-2/ (παράγραφος 12)

Οπότε γιατί μας πιπιλίζουν συνέχεια για το ''πιστοποιητικό εμβολιασμού;'' Τι νόημα έχει; Δεύτερο : έκανες το εμβόλιο, εντάξει. Πως θα ξέρεις εαν μετά από ένα μήνα ή δύο μήνες θα είσαι προστατευμένος ή όχι; Απως δεν το ξέρεις. Μιλάμε για τρέλα.