Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Σοκαριστική μαρτυρία: πως οι επιστήμονες χειραγωγούν ιούς για να τους επιτρέψουν να μολύνουν τον άνθρωπο..

 

Σοκαριστική μαρτυρία που παγώνει της δημοσιογράφου Caroline Tourbe: πως οι επιστήμονες χειραγωγούν ιούς για να τους επιτρέψουν να περάσουν στον άνθρωπο;
To 2016, η Caroline Tourbe δημοσιογράφος επιστημών και ιατρικής για τα περιοδικά LePoint /france inter 
εξηγεί στον Jérôme Bonaldi στο κανάλι Science & Vie, την επίσκεψή της στο εργαστήριο P3 των ΗΠΑ.

«Αυτοί τροποποίησαν τη γενετική κληρονομικότητα του ιού για να του επιτρέψουν να μολύνει ευκολότερα τους ανθρώπους»

Jérôme Bonaldi: «είμαστε ευτυχείς που σας υποδεχόμαστε, Caroline Tourbe, τι σημαίνει ο τίτλος του άρθρου σας : «πήγαμε προς συνάντηση του πιο επικίνδυνου ιού στον κόσμο; ποιός είναι αυτός ο ιός ο επικινδυνότερος του κόσμου; Είναι ένας σούπερ Ebola;»

Caroline Tourbe: «Όχι, όχι. Δεν είναι ούτε ο Ebola, ούτε ο ιός υπεύθυνος για τον πυρετό Marbourg ή άλλες ασθένειες για τις οποίες ακούμε να μιλούν που είναι τρομερές ασθένειες με ιούς φοβερούς. Αυτός εδώ είναι ένας ιός που είναι πιο απλός a priori, αυτός είναι ο ιός της γρίπης».

Jérôme Bonaldi: «Η γρίπη, αυτό είναι μπανάλ η γρίπη».

Caroline Tourbe: «Ναι, σας προβληματίζω αλλά η γρίπη ήταν αυτή που προκάλεσε καταστροφή 1918. Η ισπανική γρίπη, το ξέρουμε σκότωσε εκατομμύρια, δεκάδες εκατομμύρια στον κόσμο. Κι κάθε χρόνο αυτός είναι ένας ιός που ξανάρχεται και που έχει μεγάλες πιθανότητες να μολύνει τους ανθρώπους. Η βάση αυτού του ιού του πιο επικίνδυνου στον κόσμο είναι η γρίπη των πτηνών είναι το H5N1.Και μέσα σε αυτόν τον ιό οι επιστήμονες παρενέβησαν τροποποίησαν τη γενετική κληρονομικότητά του για να του επιτρέψουν να μολύνει πιο εύκολα τους ανθρώπους. Η γρίπη των πτηνών όπως το αναφέρει τ΄όνομα είναι ένας ιός γρίπης για πτηνά. Περνάει έυκολα από το ένα πτηνό στο άλλο. Αλλά σε εμάς είναι δύσκολο ν΄αρπάξουμε τη γρίπη των πτηνών πρέπει στ’ αλήθεια να είμαστε δίπλα δίπλα με τον ιό».

«Αυτός χειραγωγήθηκε για να μπορέσει να μεταδοθεί ευκολότερα στους ανθρώπους».

Jérôme Bonaldi: «κι απ΄ότι εσείς είδατε εκεί περνάει εύκολα;»

Caroline Tourbe: «Ορίστε, τον χειραγώγησαν. Χειραγωγήθηκε για να μπορεί να μεταδίδεται εύκολα στους ανθρώπους. Προς το παρόν, κανένας άνθρωπος δεν έχει μολυνθεί με τον ιό της γρίπης των πτηνών (σσ. τώρα μολύνθηκαν), ο οποίος θα μπορούσε συνεπώς να συσσωρεύσει εξαιρετικά υψηλή θνησιμότητα, η θνησιμότητα του ιού είναι τερατώδης και με μια τεράστια μεταδοτικότητα, αυτές οι 2 ενωμένες εκεί προς το παρόν κανένας άνθρωπος δεν έχει μολυνθεί, αλλά αυτό που ξέρουμε είναι ότι έκτοτε μικρά ζώα που καλούνται κουνάβια που χρησιμοποιήθηκαν στα εργαστήρια, είναι ζωικά μοντέλα κι επομένως αυτά είναι πολύ αδύναμα. Αν το κουνάβι αρπάξει τον ιό της γρίπης τότε αυτόν τον ιό ανά πάσα στιγμή μπορεί να τον αρπάξει ο άνθρωπος».

Jérôme Bonaldi: «και το κουνάβι;»

Caroline Tourbe: «Λοιπόν ο ιός της γρίπης των πτηνών τροποποίησε τον μεταλλαγμένο ιό H5N1,αυτός μεταδόθηκε, τα κουνάβια μπορούν να τον αρπάξουν κι αυτό δεν τους πετυχαίνει καθόλου».

«Αν ήταν ελεύθερος θα ήταν μια καταστροφή».

Jérôme Bonaldi: «Επομένως αν αυτός ο ιός είναι σ΄ελευθερία είναι πολύ πολύ πολύ πολύ κακός».

Caroline Tourbe: «Αν ήταν ελεύθερος θα ήταν η καταστροφή».

Jérôme Bonaldi: «Αυτό που συμβαίνει;»

Caroline Tourbe: «Συμβαίνει στις ΗΠΑ σε κάποιες ώρες δρόμο από το Σικάγο μέσα σ΄ένα εργαστήριο.»

Jérôme Bonaldi: «Αλλά αυτό είναι υπερπροστατευμένο;»

Caroline Tourbe: «Aυτό είναι ένα εργαστήριο που είναι καλά προστατευμένο είναι ένα εργαστήριο επίπεδο ασφαλείας P3.»

Jérôme Bonaldi: «P3, υπάρχει κάτι καλύτερο;»

Caroline Tourbe: «Nαι, υπάρχει το P4 που είναι ένα εργαστήριο, υπάρχουν 2 στη Γαλλία και μια χούφτα σε ολόκληρον τον κόσμο, το P4 είναι ασφαλές στο maximum. Για Ebola,για π.χ. Το P3, αυτό είναι λίγο λιγότερο ασφαλές.»

“Τα δείγματα ήταν εξαιρετικά επικίνδυνα και δεν ήταν ασφαλή”.

Jérôme Bonaldi: «Αύριο το πρωί μπορεί να γίνει μια διαφυγή από ένα εργαστήριο P3 στις ΗΠΑ και μπουμ;!» 

Caroline Tourbe: «Αυτό είναι λίγο πιθανό όταν το ίδιο παραμένει σε εργαστήρια που είναι καλά διασφαλισμένα. Αλλά αυτό που είναι πιθανό κι εκεί αυτό είναι πιθανό σ΄ένα P4 ή P3, αυτό είναι ένα ανθρώπινο λάθος, ένα λάθος απόδοσης. Δηλαδή το ξέρουμε υπήρξαν πρόσφατα ιοί που στάλθηκαν σε κακά εργαστήρια σε έναν φάκελο που έφτασε, ο άνθρωπος που τον παρέλαβε τον άνοιξε και τα δείγματα ήταν άκρως επικίνδυνα και δεν διασφαλίστηκε. Αυτό είναι το είδος φόβων που έχουν οι ερευνητές και οι βιολόγοι που κινητοποιήθηκαν για να εναντιωθούν στις έρευνες οδηγημένες σε αυτή τη μετάλλαξη.»

«Γιατί να παίζει κανείς τον μαθητευόμενο μάγο; »

Jérôme Bonaldi: «Τότε γιατί να τo κάνει; Γιατί να κάνει αυτές τις έρευνες;Γιατί να παίζει τον μαθητευόμενο μάγο;» 

Caroline Tourbe: «Γιατί να παίζει τον μαθητευόμενο μάγο; Αυτό είναι μέρος του προβλήματος. Αυτός ήταν και ο λόγος που πήγαμε εκεί. Δηλαδή, υπάρχει μια ολόκληρη διαμάχη γύρω από αυτήν την έρευνα. Πρέπει να την κάνουμε ή όχι; Γιατί κάνουμε τέτοια έρευνα; Είναι επίσης μια καλή ερώτηση. Μπορούμε ν΄αναρωτηθούμε είναι πραγματικά χρήσιμο να αναλάβεις έναν τέτοιο κίνδυνο; Αυτό που λένε οι Αμερικανοί ερευνητές που δημιούργησαν αυτήν τη μετάλλαξη είναι ότι είναι καλύτερο να προετοιμαστούν γι' αυτό που μπορεί να συμβεί στη φύση παρά να το αφήσουμε να συμβεί.

Η ιδέα τους είναι να πούμε ας δούμε ποιες μεταλλάξεις είναι απαραίτητες για να γίνει αυτός ο ιός της γρίπης των πτηνών πολύ μεταδοτικός για τον άνθρωπο και τότε θα προετοιμαστούμε. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις»

“Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα τέρας που η φύση δεν θα δημιουργήσει απαραίτητα”

Jérôme Bonaldi: “Si vis pacem, para bellum, αν θέλετε ειρήνη, ετοιμαστείτε για τον πόλεμο.”

Caroline Tourbe: «Ακριβώς αυτό είναι που λένε. Αλλά αντίθετα, άλλοι ερευνητές που κινητοποιήθηκαν εναντίον αυτής της έρευνας λένε ότι δεν είναι συνετό, παίζουμε πραγματικά τους μαθητευόμενους μάγους καθώς μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα τέρας που δεν θα δημιουργήσει απαραίτητα η φύση. (σσ. τέτοιο τέρας ήταν κι ο covid19;)

Δεν μπορούμε να το ξέρουμε ότι επομένως αυτές οι έρευνες είναι εντελώς άχρηστες και κυρίως επικίνδυνες αν ποτέ αυτός ο ιός διέφευγε από το εργαστήριο τότε θα ήμασταν εκτεθειμένοι στη χειρότερη πανδημία που γνώρισε ποτέ ο 21ος αιώνας.» 

l' actu citoyenne 28/1/21 ( σσ. μήπως σαν αυτή που ζούμε οπότε μπορούμε να μιλήσουμε ευθέως για βιολογική κρατική τρομοκρατία είτε εκ προμελέτης είτε εξ αμελείας;)

Επίσης η έγκριτη δημοσιογράφος με βάση την in situ έρευνα της στα αμερικάνικα βιολογικά εργαστήρια μας λέει ότι οι Αμερικανοί επιστήμονες τροποποίησαν τη γενετική κληρονομικότητα του ιού για να περνάει πιο εύκολα στους ανθρώπους κι όλως τυχαίως χθες 20/2/21 ο θανατηφόρος αυτός ιός για πρώτοι φορά πέρασε στους ανθρώπους που συγκυριακά ήταν και Ρώσοι… 7 άτομα βρέθηκαν θετικά στην γρίπη των πτηνών H5N8 στο Νότο της Ρωσίας, είναι τα πρώτα ανθρώπινα πλάσματα που εντοπίστηκαν με αυτό τον ιό στον κόσμο σύμφωνα με το (Interfax)

dimpenews.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


Τείχη - Κωνσταντίνος Π. Καβάφης (1896)

Χωρίς περίσκεψιν, χωρίς λύπην, χωρίς αιδώ
μεγάλα κ' υψηλά τριγύρω μου έκτισαν τείχη.

Και κάθομαι και απελπίζομαι τώρα εδώ.
Αλλο δεν σκέπτομαι: τον νουν μου τρώγει αυτή η τύχη·

διότι πράγματα πολλά έξω να κάμω είχον.
Α όταν έκτιζαν τα τείχη πώς να μην προσέξω.

Αλλά δεν άκουσα ποτέ κρότον κτιστών ή ήχον.
Ανεπαισθήτως μ' έκλεισαν από τον κόσμον έξω.

https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=62nY9IQd03c