Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΙΓΝΑΔΗΣ! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΩΝ!!!

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Τασιόπουλος Γιώργος

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΙΓΝΑΔΗΣ!

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΩΝ!!!

Η συνεργαζόμενη ΜΚΟ που προμήθευε στον Λιγνάδη αγοράκια προσφυγάκια, για να "κάνουν μαθήματα υποκριτικής" με τόν κ. Λιγνάδη, είναι η Solidarity now συμφερόντων
G e o r g e   S o r o s!

Ο Γ ι ώ ρ γ ο ς   Ζ α β ό ς είναι υπουργός στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και αδελφός του Στέλιου Ζαβού που ειναι κουμπάρος του Σόρος και εχει την διαχείριση του τοπικού παραρτήματος Σόρος της ΜΚΟ Solidarity Now. Του εχει ανατεθεί ο ελέγχος των τραπεζών που κάποτε ήταν ελληνικές και τώρα παραρτήματα του Σόρος στην Ελλάδα.

Γενική διευθύντρια της Solidarity Now η
Α ν τ ι γ ό ν η
Λ υ μ π ε ρ ά κ η,
ξαδέρφη του πρωθυπουργού, πρώην βουλευτής με το Ποτάμι.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Ο Δήμος της Αθήνας δια του Δημάρχου,
Κ ώ σ τ α
Μ π α κ ο γ ι ά ν ν η 
ανιψιού του πρωθυπουργού εχει παραδώσει τα κλειδιά για την διαχείριση των προσφύγων της πρωτεύουσας στην ίδια οργάνωση του Σόρος.

Και για να μην ξεχνιόμαστε αξίζει να υπενθυμίσουμε πως το ΔΣ του ιδρύματος σύμφωνα με την ιστοσελίδα του, αποτελείται από τους *Στέλιο Ζαββό πρόεδρο, το συνεταίρο του στην Zeus Capital,
*Ε υ θ ύ μ ι ο Β ι δ ά λ η, αντιπρόεδρο,
*και γενική διευθύντρια την Α ν τ ι γ ό ν η  Λ υ μ π ε ρ ά κ η.
Μέλη του ΔΣ είναι οι:
*Νίκος Αλιβιζάτος,
*Γιάννης Μπουτάρης,
*Χρήστος Ροζάκης,
*Νικηφόρος Διαμαντούρος,
* Αρίστος Δοξιάδης,
*Τζένιφερ Καβουνίδη και
*Καλυψώ Νομικού.

ΥΓ. Οι παρακάτω σύνδεσμοι συμπληρωματικά:

Ο πρώην βουλευτής και γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ, είχε συλληφθεί στη Μολδαβία το 2010 κατηγορούμενος για υπόθεση trafficking και ασέλγειας ανηλίκων και αφέθηκε ελεύθερος, επιδεικνύοντας διπλωματικό διαβατήριο, καθώς το επίμαχο διάστημα υπηρετούσε σε θέσεις της Ε.Ε. και του ΟΗΕ. Η υπόθεση έγινε γνωστή στην Ελλάδα, έπειτα από σειρά δημοσιευμάτων στον Τύπο το 2016.
Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Νίκος Γεωργιάδης κρίθηκε ένοχος κατά πλειοψηφία έπειτα από την καταδικαστική πρόταση του εισαγγελέα της έδρας. Το δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό και του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 28 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 20.000 ευρώ.

Ο ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 

ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΙΚΟ ΕΡΩΤΑ


ΠΗΓΗ-Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Ο ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

5 σχόλια:

Θωμάς είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=22UXlmV10kQ&feature=emb_logo
Το βίντεο του Δήμου. Η επιτομή της ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας. Με ψεύτικες θεωρίες.
Εδώ αποκαλύπτονται οι πηγές αυτών των θεωριών που πλασάρει ο Δήμου.
https://pro-lgbt.ru/el/309/
... Ωστόσο, σχεδόν όλες οι παιδοφιλικές οργανώσεις ιδρύθηκαν και διευθύνονταν από ομοφυλόφιλους, που είναι μέλη διαφόρων ομοφυλοφιλικών οργανώσεων.

Ανώνυμος είπε...

Παρατηρήσεις : για όσους από αυτούς έψαχναν ανήλικα, δεν χρειάζεται κανένα σχόλιο. Για τους υπόλοιπους και γενικότερα, αυτό που είναι αξιοσημείωτο είναι η εμμονή τους με το σεξ, η πόλωση τους σε τέτοιο σημείο, λες και είχαν να δουν γυναίκα εδώ και 100 χρόνια . Δεύτερη παρατήρηση: είναι γνωστό ότι όποιος πληρώσει μπορεί να βρει ακόμη και μοντέλα για να ''πάει'' . Όμως αυτοί δεν ήθελαν να πληρώσουν , ήθελαν τη βία, την εξουσία, την επιβολή, άρα το θέμα τους δεν ήταν καθαρά σεξουαλικό. Μιλάμε για ''δαιμονισμένα'' άτομα.
Τώρα όσον αφορά γενικότερα την ανωμαλία, καλά , γίνεται ο χαμός στους καλλιτεχνικούς χώρους και όχι μόνον. Ποιος πολιτισμός και κουλτούρα και πράσινα άλογα,γνωρίζω διευθυντή σπουδαίας χορωδίας τον οποίο , όταν αρνήθηκε τις ομοφυλοφιλικές προτάσεις , οι χορωδοί του τον κοίταζαν σαν...εξωγήινο.

Ανώνυμος είπε...

πω πω ρε φίλε! του... πουτάνου γίνεται!!!

amethystos είπε...

Είναι τό πάθος τής εξουσίας στή μέση. Σέ κατέχω, εφόσον είμαι ο καλύτερος, μ' έχεις ανάγκη. Η ανάγκη είναι ο αρχαίος θεός. Ολος ο μωαμεθανισμός στηρίζεται στήν ανάγκη. Πεπρωμένον φυγείν αδύνατον. Η εξουσία είναι τό μεγαλύτερο αφροδισιακό. Μάλιστα δέ αποδεχόμενοι τήν σημερινή θέση τού κλήρου ότι τόν έχουμε ανάγκη διότι ο κλήρος θά μάς σώσει, χάσαμε καί τήν εκκλησία τού Κυρίου.

Ανώνυμος είπε...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!