Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Ιταλίας Πολύκαρπος: Η συνάντηση με τον Πάπα Φραγκίσκο πήγε πολύ καλά. Ήταν μια πολύ εγκάρδια συνάντηση, ενός υιού με τον αγαπημένο του πατέρα…..

Ο μητροπολίτης Ιταλίας Πολύκαρπος,  μετά την συνάντηση με τον αιρετικό Πάπα δήλωσε:

Η συνάντηση με τον Πάπα Φραγκίσκο πήγε πολύ καλά.  Ήταν μια πολύ εγκάρδια συνάντηση, ενός υιού με τον αγαπημένο του πατέρα, μια συνάντηση ενός επισκόπου με τον προκαθήμενο και  πατριάρχη του


                            

(youtube.com)

………………………………………………………..

Ο Μητροπολίτης Ιταλίας Πολύκαρπος θεωρεί προκαθήμενό του τον.. αιρεσιάρχη Πάπα !!

ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Μετά την ψευδοσύνοδο της Κρήτης οι οικουμενιστές ζεσταίνουν τις μηχανές για την πολυπόθητη ένωσή τους με τον αιρεσιάρχη πάπα. Σήμερα ακούστηκαν απίστευτα πράγματα, ανείπωτες βλασφημίες από το στόμα του νέου Μητροπολίτη Ιταλίας Πολύκαρπου μετά την συνάντηση που είχε στο Βατικανό με τον πάπα.
Ιδού τι δήλωσε σύμφωνα με το vaticanews.

«Η συνάντηση με τον Πάπα Φραγκίσκο πήγε πολύ καλά. Ήταν μια πολύ εγκάρδια συνάντηση ενός υιού με τον αγαπημένο του πατέρα, μια συνάντηση ενός επισκόπου με τον προκαθήμενο και πατριάρχη του. Ο Άγιος Πατέρας έχει μεγάλη, γνήσια καρδιά. Τον ευχαρίστησα για το ενθαρρυντικό μήνυμα που μου έστειλε για την ενθρόνισή μου. Ζήτησα πάλι, και αυτήν την φορά στην Ιταλία ως επίσκοπος, την παπική ευλογία του για το έργο μου, και τον διαβεβαίωσα για τις θερμές μου προσευχές να του δώσει ο Θεός πολλά χρόνια σωματικής και πνευματικής υγείας για το καλό της παγκόσμιας (universal) Εκκλησίας και επίσης για το καλό του κάθε ανθρώπου καλής θελήσεως, για τον οποίο ο Άγιος Πατέρας έχει ιδιαίτερη ευαισθησία

Σε άλλο σημείο ανέφερε:

«Αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι ότι η εγγύτητα, οι χειρονομίες, οι πρωτοβουλίες του Πάπα Φραγκίσκου και του Πατριάρχη Βαρθολομαίου είναι γνήσιες και μακριά από οποιαδήποτε κοσμική άποψη ή απόπειρα εντυπωσιασμού. Είναι δύο άνθρωποι που έχουν τις ίδιες σκέψεις και ευαισθησίες, που γνωρίζουν ότι πρέπει να ενεργούν μαζί για το καλό της ταραγμένης ανθρωπότητας, και πρόσφατα ακόμη πιο ταραγμένης από την υγειονομική κρίση και την οικονομική κρίση που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού. Το ταξίδι των Καθολικών και των Ορθόδοξων προς την πλήρη ενότητα βρίσκεται στο σωστό δρόμο υπό την καθοδήγηση του Αγίου Πνεύματος και κινείται προς την γραμμή του τερματισμού. Πιστεύω ότι ο στόχος αυτός έχει ήδη επιτευχθεί στο επίπεδο των πιστών, και αυτό είναι πιο σημαντικό από ό, τι σε θεσμικό επίπεδο

Και για κερασάκι στην τούρτα δείτε αδέλφια τι είπε στο τέλος, απαντώντας στο ερώτημα για το τι θα μπορούσε σήμερα να απειλήσει την πορεία προς την ενότητα.

«Ο σχετικισμός, η αδιαφορία, η αδράνεια, η απαισιοδοξία, η ιδέα μιας επιφανειακής ενότητας, μιας διοικητικής-θεσμικής ενότητας, ο σεκουλαρισμός, πιθανά γεωπολιτικά παίγνια: όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την ενότητα. Η Εκκλησία δεν είναι θεσμός αυτού του κόσμου, αλλά είναι το θεανθρώπινο μυστικό σώμα του Χριστού


Ε ρε γλέντια που θα ‘χουμε σε λίγο. Ο κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του. Είθε να μας ελεήσει ο Τριαδικός Θεός ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ.

ΑΚΤΙΝΕΣ: Ιταλίας Πολύκαρπος: Η συνάντηση με τον Πάπα Φραγκίσκο πήγε πολύ καλά. Ήταν μια πολύ εγκάρδια συνάντηση, ενός υιού με τον αγαπημένο του πατέρα….. (aktines.blogspot.com)

ΑΦΟΥ ΑΓΑΠΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ. ΕΝΑΣ ΜΙΚΤΟΣ ΓΑΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΠΛΕΟΝ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΕΧΟΥΜΕ. ΑΦΟΥ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. ΕΦΟΣΟΝ Ο ΒΑΡΘΟΚΟΜΑΙΟΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΠΙΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΩΜΑ ΑΣ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ. Ο ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΑΤΕΡΙΚΗ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΕΚΚΛΗΣΙΑ.

ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ.

2 σχόλια:

kretiensis είπε...

με βαση τους κανονες της λογικη "ενωση" δυο θεσεων δεν μπορει να γινει. Θα ειναι ειτε εγκαταλειψη της μιας θεσης και προσχωρηση στην αλλη ειτε εγκαταλειψη αμφοτερων των θεσεων και δημιουργια μιας νεας (="συγχυση/συγκερασμος παλαιων ή εξαρχης κατασκευη νεων), οπως καπου ειχα διαβασει πολυ παλια.
Υπαρχουν ομως και συνεπειες της "ενωσης" που μεχρι τωρα κανεις δεν δινει την πρεπουσα σημασια:
θα οργιασουν αθεοι, αδιαφοροι, παγανιστες, κλπ ανθη, απολυτως δικαιολογημενα, και θα ξαναπουν ρασοφοροι= η συμφορα του εθνους/ορθοδοξια =δυστυχια του λαου/ορθοδοξη εκκλησια =εχθρος πατριδας κττ κττ διοτι εξαιτιας της τοτε διδασκαλιας περι αιρεσεων και σωτηριας, δεν ειμαστε μερος της Δυσης και ελευθεροι και πολιτισμενοι κλπ κλπ γιατι μας διδασκαν ΨΕΜΜΑΤΑ οτι δεν υπαρχει ελπιδα σωτηριας αν συνταχθουμε με τον Παπα και να τωρα που αφου καταστραφηκαμε 400 χρονια μας λενε οτι δεν ισχυαν και ας προσεχαμε. Καταστραφηκαμε για το ΤΙΠΟΤΑ, ΑΦΟΥ ΝΑ, ΤΩΡΑ ΕΝΩΘΗΚΑΜΕ!!!
Λοιπον αντιτιθεμεθα στους οικουμενιστες για την προδοσια της Πιστης, αλλα ας μη ξεχναμε οτι για χαρη τους και η ορθοδοξια κινδυνευει να γινει αντικειμενο μισους και περιφρονησης και θα καταντησει διωκωμενη μειονοτητα

Ανώνυμος είπε...

Το Σώμα του Κυρίου είναι το Σώμα του Κυρίου. ΦΤΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΣΤΗΜΙΕΣ. Δηλαδή τώρα το σώμα του Κυρίου είναι κάτι σαν lego. Άλλο εδώ, άλλο εκεί, και άλλο παραπέρα.
Και κάπως έτσι φίλε αμέθυστε να δεις που στο τέλος οι συναρμολογιτές θα πουλήσουν υποχρέωση ακόμα και στον ίδιο τον Κύριο.
Ρε τι στο καλό κουβαλάνε μέσα στο κεφάλι τους; Τόσο έχουν χάσει πλέον την επαφή με την πραγματικότητα;
Ρε που είναι το ΕΡΓΟ ΣΑΣ; Αυτό είναι Εκκλησία. Που είναι η Μαρτυρία σας; Αυτό είναι Εκκλησία.Που είναι η θέση σας στην ξεφτίλα των ημερών;Αυτό είναι Εκκλησία. Που είναι ο Σταυρό σας και η θυσία σας; Αυτό είναι Εκκλησία. Που είναι εν τέλει ο Καρπός σας; Αυτό είναι Eκκλησία. Αγαπητοί κοροϊδεύετε πρώτα και καλύτερα τον εαυτό σας.
H βαρβαρότητα είναι πλέον εντός των τοίχων εδώ και καιρό και αυτοί αδερφάκι μου.........καλύτερα να μην εκφραστώ.
Είναι όντως η εποχή της μεγάλης θλίψης. Αλλά και για αυτό έχουμε προειδοποιηθεί. ΟΠΟΤΕ ΝΑΙ ΜΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΛΛΆ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ "ΔΟΥΛΕΙΑ". ΠΟΛΥ "ΔΟΥΛΕΙΑ".