Κυριακή 15 Αυγούστου 2021

Η απόλυτη δυστοπία: Δεκαπενταύγουστος με drones & με αστυνομία έξω από ναούς!

Εκτεταμένοι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. σε τουριστικές περιοχές

Σε πλήρη εφαρμογή έχει τεθεί το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για περιφρούρηση των μέτρων στις τουριστικές περιοχές

Στο επίκεντρο βρίσκονται δημοφιλείς προορισμοί στο Ιόνιο πέλαγος και τις Κυκλάδες.

 Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, στη Μύκονο έχουν πάει επιπλέον 150 αστυνομικοί, στη Ζάκυνθο 120 και στη Σαντορίνη 80.

Τι περιλαμβάνει το σχέδιο «Δεκαπενταύγουστος»:

- Συνεχείς περιπολίες 
- Drones για έλεγχο κορωνοπάρτυ
- «Σκανάρισμα» στα social media για πάρτι
- Διακριτική παρουσία έξω από ιερούς ναούς 

Χωρίς χορούς

Από την Πολιτική Προστασία διαμηνύεται σε όλους τους τόνους ότι οι έλεγχοι θα είναι αυστηροί και τα πρόστιμα τσουχτερά για τους παραβάτες, ενώ αναφορικά με τις μαζικές εκδηλώσεις του Δεκαπενταύγουστου παραπέμπουν στη σχετική ΚΥΑ της 16ης Ιουλίου.

Σύμφωνα με αυτήν, επιτρέπονται μόνο πανηγύρια άνευ χορού, με καθήμενους ενώ ζητείται η εφαρμογή των μέτρων δημόσιας υγείας. Τουτέστιν, αποφυγή συνωστισμού, τήρηση αποστάσεων 1,5 μέτρου, αντισηπτικά στα τραπέζια και τήρηση αποστάσεων στα τραπεζοκαθίσματα την οποία θα εγγυάται η εκάστοτε δημοτική αρχή.

Υπό τον φόβο ανεξέλεγκτης εξάπλωσης της πανδημίας, οι φετινοί αυστηροί κανόνες προβλέπουν επιπλέον ότι για το αν οι χώροι θα είναι αμιγείς ή μεικτοί αποφασίζουν οι υπεύθυνοι λειτουργίας.

Στους αμιγείς, η πληρότητα θα μπορεί να αγγίξει το 85% και οι συμμετέχοντες θα ελέγχονται κατά την είσοδό τους μέσω του Covid Free Gr app, ενώ στους μεικτούς η πληρότητα θα ξεκινά από 65% – 75%, ανάλογα με το μέγεθος του χώρου όπου θα φιλοξενείται η εκδήλωση.

Και στις δύο περιπτώσεις, πάντως, η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική.

 Η απόλυτη δυστοπία: Δεκαπενταύγουστος με drones & με αστυνομία έξω από ναούς! | Pentapostagma

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ. 

ΟΤΑΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΥ ΔΗΛΩΝΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΤΑ ΗΓΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ. ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ. 

ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΟ ΕΠΟΧΗ. Ο ΚΛΗΡΟΣ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΟΣΜΙΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΓΑΠΗ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και ούτε περιφορές έστω ο κλήρος που κοπτεται για τη 'Μητερα του,Εκκλησια'του χρονου με υγεία ας ελπίσουμε να είναι διαφορετικα.!Χρόνια Πολλα&Θεοτοσκεπαστα,η Χάρις και οι ευλογίες Της βοήθεια και ελπίδα για όλους μας..ΑΠ

Ανώνυμος είπε...

Otan eixe xespasei to thema me tis taytotites to 2000 stis dyo megales efimerides tis kentroaristeras eixan graftei arthra opou exetazontan to endexomeno na afairethei to dikaioma psifou apo osous pisteyoun ston Theo. Opoiasdipote thriskeias.Ayti i apopsi oti diladi oi pistoi den exoun dianoitiki ygeia kai xrizoun psyxiatrikis antimetopisis grafetai poly syxna se blogs opos oi emmones roidi kai to lifo. Kai malista se asxea themata. Polla sxediazontai se pagosmia klimaka. Xronia polla. AM

amethystos είπε...

O κλήρος ξεκληρίστηκε.