Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ - ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Το τετράμηνο που ακολουθεί, το υπουργείο παιδείας, όπως γνωρίζετε, θα προωθήσει στα σχολεία, τα υποχρεωτικά σεμινάρια ανωμαλίας σε παιδιά 13 - 15 ετών.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
4 Φεβρουαρίου 2017


Παρακάτω θα διαβάσουμε όσα είπε ο Υπουργός παιδείας στην συνεντευξή του στο Cnn greece σχετικά με τα υποχρεωτικά σεμινάρια προώθησης της ανωμαλίας, τα οποία όπως αναφέρει, τον καλύπτουν πλήρως οι δηλώσεις του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου. 

Μετά τις δηλώσεις του υπουργού ακολουθούν σχόλια από την Αθέατη γνώση.

Υπουργός: <<Η δήλωση του Αρχιεπισκόπου την ημέρα των τριών Ιεραρχών με καλύπτει πλήρως , ο οποίος δήλωσε ότι "τώρα πρέπει να αναλογιστούμε τι είδους οικογένεια και τι είδους πατρίδα θέλουμε να φτιάξουμε.  Ο Αρχιεπίσκοπος έχει την απόλυτη ωριμότητα η γνώμη του και αυτά που λέει να καθοδηγούνται με κριτήρια που ο ίδιος αποφασίζει και να μην απαντάει ούτε έμμεσα ούτε άμεσα σε θέματα συγκυρίας.>>

Το ότι θα απέφευγε ο Νεοταξίτης Ιερώνυμος να δηλώσει (άμεσα η έμμεσα αν θέλετε), την αποδοχή του στα σεμινάρια ομοφυλοφιλίας, είναι ευκόλως εννοούμενο από τον καθένα μας. Άλλωστε, όση ύπουλη δουλειά έχει προσφέρει τα τελευταία δύο χρόνια μετά την αποστασία των Ελλήνων και κατά την διακυβέρνηση Σύριζα, το γνωρίζει κάθε Ορθόδοξος πιστός και έχουν γραφτεί ήδη στην ιστορία.

Αυτό που θα πρέπει να επισημάνουμε και να μας ανησυχεί ως Ορθόδοξους Χριστιανούς, είναι η απόλυτη ταύτιση του Υπουργού παιδείας με τον Αρχιεπίσκοπο στα "θέματα οικογένειας" όπως ανέφερε ο ίδιος. 

Οι σχέσεις του Υπουργού με την εκκλησία είναι εξαιρετικές, όχι επειδή φοβήθηκε ο Τσίπρας τον Ιερώνυμο και άλλαξε τον υπουργό Νίκο Φίλη στον ανασχηματισμό. Αυτά είναι παραμυθάκια για τους σανοφάγους. Η ίδια τακτική ακολουθείται και από τον νέο Υπουργό με τα φιρμάνια που έρχονται από την Ε.Ε, να εκτελούνται χωρίς δισταγμό από τα νεοταξικά τσιράκια του Σύριζα και να τα αποδέχεται ο Ιερώνυμος.

Υπουργός: Εχω εξαιρετική σχέση με τον Αρχιεπίσκοπο, τον Οικουμενικό Πατριάρχη και είμαι σίγουρος ότι έτσι θα προχωρήσουμε. Εκείνο που δεν είναι αποδεκτό είναι να  ζητά (ο  Μητροπολίτης Πειραιώς) από τον κόσμο να παρανομήσει.

Οπως αναφέρει, έχει εξαιρετική σχέση με τον Ιερώνυμο και απόλυτα σίγουρος ότι έτσι θα συνεχίσουν. Αυτόν που φοβούνται και είναι εχθρός τους είναι ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ. Ευτυχώς γι αυτούς, δεν κατέχει την θέση του Αρχιεπισκόπου, διαφορετικά θα είχε κι αυτός την κατάληξη του Μακαριστού Χριστόδουλου. 
atheatignosi

1 σχόλιο:

χαλαρωσε είπε...

αφου καλυπτει τα οπισθια μας ...μπαρντον τα νωτα μας ο αρχιπολεμιστης ιερος ανωνυμος καιρος να χτυπηθουμε κοριτσια. ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΥΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΗΔΙΑΣ Ή ΠΑΛΙΟΛΟΥΓΚΡΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΑΛΛΟΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ. ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ

Υ.Σ. ΟΥΤΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ....ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΓΑΒΡΟΥΛΑΚΟ ΜΟΥ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗ ΜΑΤΩΣΕΙΣ...ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ.

https://aristidisdikaios.blogspot.gr/2017/01/blog-post_20.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...