Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Ο π.Νικόλαος Μανώλης ανακοίνωσε τη διακοπή της μνημόνευσης του Επισκόπου του

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο πρωτοπρεσβύτερος π.Νικόλαος Μανώλης, σήμερα το πρωΐ στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα Τριανδρίας, στο κύρηγμά του, ανακοίνωσε την απόφασή του, να διακόψει τη μνημόνευση του Επισκόπου του, Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Ανθίμου. Σε λίγο θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες.
ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΝ ΖΗΣΗ
ΜΕΓΑΛΑ"ΕΓΩ"ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΕΙΣ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τον κακό σου τον φλάρο Μ......

Ανώνυμος είπε...

πωπω...εγω γιατί συγκινήθηκα τόσο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ψυχραιμια,ακομη ειναι νωρις..αν ειναι ωριμη,σταθερη,συνειδητη αποφαση και οχι απλως αντιδραση απεναντι στον Ανθιμο επειδη του χαλαει τη μοστρα τοτε καλα εκανε..θα του κοψουν τον μισθο και κατι τρεχει στα γυφτικα τη στιγμη που η αιρεση συνεχιζεται εκ των εσω και θολωνει συνειδησεις...

Ανώνυμος είπε...

Ρέ σείς το πρώτο σχόλιο αφορά τον μεθυσμένο ! Σήμερα που η εκκλησία κλαίει αυτός βρήκε νά πετάξει φαρμάκι Ρέ μ..... η κόλαση σέ γέννησε ; Μέ ποιούς είσαι ; Αν δέν κλαίς μέ την λύπη και δέν χαίρεσαι μέ τη χαρά της εκκλησίας τότε τί είσαι τέρας ;

amethystos είπε...

Καλή σκηνοθεσία.Σάν τύπος καί τόπος Χριστού, μέρα πούναι, χώρισε τά πρόβατα από τά ερίφια.

Ανώνυμος είπε...

κρίμα κρίμα κρίμα
η διακοπή μνημοσύνου δεν γίνεται λόγω "μόλυνσης" αλλά ως διαμαρτυρία για να προκαλέσει συνοδική καταδίκη της αίρεσης. και γι' αυτό πρέπει να γίνεται από σημαίνοντα πρόσωπα. ο κάθε παπαδάκος που θα τολμά να διακόπτει θα είναι τραγικός μέσα στον ηρωισμό του. και βέβαια για να είναι συνεπής θα πρέπει να υπακούει στα συνοδικά δικαστήρια και να επαναφέρει την μνημόνευση αλλοιώς θα καθαιρείται (άδικα). ματαιοπονία.

amethystos είπε...

Κενοδοξία Δέν είναι γνωστή ούτε η αίρεση τήν οποία μάχονται, ούτε τί σημαίνει μολυσμός ακριβώς, ούτε κονωνία μέ τούς αρετικούς. Ας διευκρινίσουν τί σημαίνει Παναίρεση άς πούμε. Είναι όλα συνθήματα. Δέν ανήκουν στόν τρόπο τών χριστιανών. Ελέγχουν καί κατακρίνουν, σάν ηθικιστές φαρισαίοι. Δέν υπάρχει περιεχόμενο.