Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

ΤΟ ΚΚΕ ΣΚΟΤΩΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ

Η Αλέκα Παπαρήγα έχει... επιλεκτική μνήμη σχετικά με το ποινικό μητρώο του αιμοσταγούς κόμματός της, που χρειάζεται «φρεσκάρισμα»
Η πρώην γ.γ. του ΚΚΕ είπε στη Βουλή: «Ο κ. Κυρανάκης, ένα από τα νεότερα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και του Κοινοβουλίου, που ψηφίστηκε και ως γραμματεύς, σε κάποια εκπομπή είπε -δεν το άκουσα εγώ προσωπικά, μου ειπώθηκε- ότι δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ότι το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας σκότωνε Ελληνες κατά τη διάρκεια της Κατοχής 1941-1944. Μάλλον ο κ. Κυρανάκης μπέρδεψε το ΕΑΜ και το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, τον ΕΛΑΣ με τον Τσαούς Αντών, με τους κουκουλοφόρους που υποδείκνυαν ποιοι κομμουνιστές, ποιοι αντιφασίστες πρέπει να σκοτωθούν. Μπέρδεψε το ΚΚΕ και το ΕΑΜ με τη δράση του ΕΔΕΣ και του Ζέρβα».
Το ΚΚΕ στην Κατοχή ασχολήθηκε κυρίως με το να προετοιμάζει την επιβολή σταλινικού τύπου τυραννίας στην Ελλάδα αμέσως μετά την απελευθέρωσή της.
Για την εξυπηρέτηση αυτού του σχεδίου κατέσφαξε πολλούς Eλληνες και μαυρόντυσε χιλιάδες σπίτια στην πατρίδα μας. Επομένως, για να μην προσβάλλεται η μνήμη των θυμάτων της κόκκινης τρομοκρατίας -και κατά τη διάρκεια των ετών 1943-1944- θα υπενθυμιστούν στην κ. Παπαρήγα μερικά γεγονότα, που αποδεικνύουν ότι ο βουλευτής της Ν.Δ. Κυρανάκης ορθώς τοποθετήθηκε.
α) Δολοφονία συνταγματάρχη Δημητρίου Ψαρρού.Ο Δημήτριος Ψαρρός (γεννήθηκε το 1893 - δολοφονήθηκε 17 Απριλίου 1944) ήταν ήρωας των Βαλκανικών Πολέμων, της ουκρανικής εκστρατείας (1919) και της Μικρασιατικής Εκστρατείας και μια επική μορφή της ελληνικής αντίστασης κατά των Γερμανών, που δολοφονήθηκε από τους Ελασίτες ούτως ώστε να μη «μονοπωλεί» εκείνος και η αντάρτικη ομάδα του (ΕΚΚΑ - 5/42 Σύνταγμα Ευζώνων) τις δάφνες της αντίστασης κατά των Γερμανών.
Ο Ψαρρός όσον αφορά τις πολιτικές πεποιθήσεις ήταν βενιζελικός. Το ΚΚΕ δεν ήθελε ο ΕΛΑΣ να έχει «ανταγωνιστές» στον τομέα της αντίστασης.
Από τα τέλη του 1942 διαφαινόταν η ήττα των Γερμανών στον Παγκόσμιο Πόλεμο και το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας, όπως το έχει χαρακτηρίσει ο Γεώργιος Παπανδρέου, δεν ήθελε να αντιμετωπίσει μετά την απελευθέρωση της χώρας ένοπλους και καλά οργανωμένους αντιπάλους στον αγώνα του για την υπαγωγή της Ελλάδας στο σοβιετικό μπλοκ. 
Αύριο η συνέχεια…

Δεν υπάρχουν σχόλια: