Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Όλοι γνώριζαν κι όμως με την ψήφο τους “πρόδωσαν” τη Μακεδονία

Του Πέτρου Χασάπη
Οι Παμακεδονικές οργανώσεις υπέβαλαν μήνυση για εσχάτη προδοσία, σε ότι αφορά τη συμφωνία των Πρεσπών, ο δε λαός έχει δικαίωμα να πληροφορηθεί όλες τις πτυχές και τις λεπτομέρειες αυτής της επονείδιστης συμφωνίας.

Μιας συμφωνίας που εκχώρησε το ελληνικό όνομα «Μακεδονία» σε άλλο λαό, χαρακτήρισε «Μακεδόνες» που δήθεν ομιλούν τη «Μακεδονική γλώσσα» αλλοεθνείς και έθεσε τις βάσεις ενός αλυτρωτισμού σε βάρος της πατρίδας μας, που θα τον βρούμε μπροστά μας.

Τα δικαστικά όργανα που ασχολήθηκαν με την πιο πάνω μήνυση για εσχάτη προδοσία, την απέστειλαν στη Βουλή, όπως ορίζει το άρθρο 86 του Συντάγματος. Μέσα στη Βουλή όμως και προκειμένου να αποφασιστεί η συγκρότηση ειδικής προανακριτικής επιτροπής, αυτό δεν γίνεται αυτόματα, αλλά προβλέπεται ότι θα πρέπει να το ζητήσουν ενυπόγραφα 30 βουλευτές.

Οι 10 βουλευτές του κόμματος της Ελληνικής Λύσης, υπέγραψαν αμέσως αυτό το κείμενο και επομένως απαιτούνται ακόμα 20 υπογραφές, προκειμένου να εισαχθεί το θέμα προς συζήτηση για να αποφασιστεί η σύσταση της ανωτέρω επιτροπής, η οποία και θα διερευνήσει όλες τις πτυχές του ζητήματος.

Μέχρι στιγμής όμως κανένας από τους υπόλοιπους 290 βουλευτές δεν έχει υπογράψει αυτή την αίτηση. Και απ’ ότι προβλέπω, κανείς άλλος δεν πρόκειται να την προσυπογράψει. Ο μεν ΣΥΡΙΖΑ αντίθετα καλεί τη ΝΔ να ζητήσει συγνώμη που δεν ψήφισε τη συμφωνία, η δε ΝΔ, η οποία επένδυσε μικροκομματικά πάνω στις ευαισθησίες του κόσμου και ειδικά των Μακεδόνων, βρίσκει τώρα τη συμφωνία καλή.

Προεκλογικά, εγώ προσωπικά ως υποψήφιος βουλευτής, το επισήμανα σε όλους τους τόνους, ακόμα και με πληρωμένες καταχωρήσεις, πως, όποιος ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, ψηφίζει άμεσα τη συμφωνία των Πρεσπών, όποιος ψηφίσει τη ΝΔ, εγκρίνει ο ίδιος προσωπικά τη συμφωνία των Πρεσπών. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας είναι πλέον γνωστά.

Όλοι λοιπόν όσοι ψήφισαν αυτά τα κόμματα να τους εκπροσωπήσουν, θα πρέπει από εδώ και πέρα να κλείσουν το στόμα τους και να ζήσουν με τις τύψεις τους. Όλοι μαζί “πρόδωσαν” τη Μακεδονία μας.


Πηγή: hasapispetros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: