Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Ο αφανισμός των ευρωπαϊκών εθνών και oι Homo Dei (Σημαντικό ντοκουμέντο. Να διαβαστεί και να διαδοθεί)

ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ
© Aπεροπία. Τα άρθρα του ιστολογίου aperopia.fr έχουν γραφεί κατόπιν κοπιαστικής έρευνας ή μετάφρασης. Απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευσή τους από άλλες ιστοσελίδες ακόμα και με ενεργό σύνδεσμο, ή η αποστολή περιεχομένου με email. Επιτρέπεται η διακίνηση του άρθρου μόνον με αποστολή ενεργού link που οδηγεί απευθείας στο ιστολόγιο aperopia.fr



Γράφει η Χρυσούλα Μπουκουβάλα



Από το παρόν ιστολόγιο ενημερώνεστε κυρίως για θέματα διανθρωπισμού και μετανθρωπισμού. Ωστόσο, ο ραγδαίος εποικισμός της χώρας μας, με υποχρεώνει στην ανάρτηση αυτού του άρθρου που εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να συνδέεται με τα θέματα του ιστολογίου. Και όμως! Όχι απλώς συνδέεται, αλλά από την επιβίωση της Ελλάδας, εξαρτάται τελικά η επιβίωση του Homo Sapiens και η ήττα του Homo Deus. Υπάρχουν τελικά τρόποι διάσωσης της πατρίδας μας και ποιοι είναι αυτοί;

Οι ευρωπαϊκοί λαοί όντας ιστορικά οι σφοδρότεροι αντιρρησίες των τυραννικών καθεστώτων, εδώ και αρκετά χρόνια υφίστανται οργανωμένη επίθεση από την Παγκόσμια υπέρ-Τάξη.

Πράγματι, περισσότερο από όλους τους άλλους δυτικούς λαούς, οι ευρωπαϊκοί, είναι οι μόνοι που απωθούνται από την ιδέα μιας παγκόσμιας κυβέρνησης και ενός παγκόσμιου κράτους που τελικά θα προκαλέσουν την εξαφάνιση του είδους μας.

Στον αντίποδα όμως βρίσκονται οι λαοί των μουσουλμανικών χωρών, καθότι στο Ισλάμ η ιδιότητα του πιστού υπερβαίνει κάθε άλλη ταυτότητα.

Μετά από το 2001 οι διεθνείς τοκογλύφοι με τα διάφορα αντικρατικά μορφώματά τους όπως η Ανοιχτή Κοινωνία (Open Society) του Τζορτζ Σόρος, αποφάσισαν να επιταχύνουν το παλαιό σχέδιο Πανευρώπη του κόμη Κουντενχόβε-Καλέργη για αντικατάσταση των αυτοχθόνων Ευρωπαίων, παρακινώντας σε παράνομη μετανάστευση προς τη γηραιά ήπειρο εκατομμύρια αφροασιάτες μουσουλμάνους. Στο όλο σχέδιο την τελευταία δεκαπενταετία συμμετέχει περιχαρής και η Τουρκία.

Όλοι τους γνωρίζουν κάτι πάρα πολύ σημαντικό: την ανεξέλεγκτη πλέον γεννητικότητα της υποσαχάριας Αφρικής, την άνοδο του ριζοσπαστικού Ισλάμ και τη συγκέντρωση της τεχνολογίας αιχμής σε μια χούφτα ανθρώπους από τους οποίους αλληλοεξαρτώνται.

Ο καθένας τους χρησιμοποιεί τους μουσουλμάνους προς ίδιον όφελος, σκοπεύοντας να κερδίσει χρόνο βραχυπρόθεσμα: οι πρώτοι για να διασπείρουν το χάος που θα διευκολύνει τον παγκόσμιο αποπληθυσμό, και η Τουρκία για να ισχυροποιήσει τη θέση της στη περιοχή μας.

Η βίαιη αυτή εισβολή, αν δεν ανασχεθεί άμεσα, θα έχει ως αποτέλεσμα τον αποδεκατισμό των αυτοχθόνων προς όφελος όχι των μουσουλμάνων, όπως φαντάζονται οι περισσότεροι, αλλά τρίτων, όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω.

Η αφασία της νεολαίας

Ποιος όμως αρχαιόθεν υπερασπίζεται μια πατρίδα εκτός από τις Ένοπλες Δυνάμεις της; Μα φυσικά οι νέοι της. Αντιδρά ωστόσο η ελληνική νεολαία στον αφανισμό της; Ουδόλως, διότι δείχνει να μην αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει.

Η αφασία όλων των νεολαιών του δυτικού κόσμου έχει ερμηνευτεί εκτενώς και από το παρόν ιστολόγιο αλλά και από χιλιάδες άλλα διεθνώς, οπότε δεν θα επεκταθώ στις αιτίες που τη δημιουργούν, όσο στο πώς θα αποτρέψουμε την επερχόμενη καταστροφή μας.

Κάθε μέρα εκατομμύρια Έλληνες κάθε ηλικίας μηρυκάζουν ότι είμαστε μοιραίοι θεατές μιας αναπόφευκτης εισβολής διότι ότι ως λαός είμαστε όχι μόνον ολιγάριθμος, αλλά και βυθισμένος στην ένδεια, επομένως δεν έχουμε κανένα περιθώριο αντίδρασης.
Ναι, παίζονται τεράστια γεωπολιτικά παιχνίδια. Ναι, η Τουρκία είναι πολυπληθής και επιθυμεί να ανασυστήσει την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Ναι, οι μεγάλες δυνάμεις, φροντίζουν για τα δικά τους συμφέροντα και εμείς είμαστε ολιγάριθμοι και χρεωμένοι για τα επόμενα πενήντα χρόνια.

Ωστόσο, ήταν η χούφτα των παλληκαριών του Μιλτιάδη πολυάριθμη (10.000 οπλίτες) και πλούσια όταν αντιμετώπιζε μισό εκατομμύριο περσικού στρατού, στη μάχη του Μαραθώνα το 490 π.Χ.;

 
O Kυναίγειρος, αδελφός του τραγικού μας ποιητή Αισχύλου και του Σαλαμινομάχου ήρωα Αμεινία, όταν είδε τους Πέρσες να φεύγουν έτρεξε στη θάλασσα κι άρχισε να τραβάει ένα περσικό καράβι με το χέρι του. Του το έκοψαν, αλλά δε σταμάτησε. Άρχισε να το τραβάει με το άλλο. Οι Πέρσες του έκοψαν και το άλλο και μόνο τότε ο θρυλικός οπλίτης έπεσε νεκρός. Τον γνωρίζουν οι νέοι μας; Αν όχι, ήρθε ο καιρός να τον μάθουν

Ήταν οι μπουρλοτιέρηδες του ’21 που λαμπάδιαζαν τα τούρκικα καράβια;

 

Ο θρυλικός πυρπολητής Γιώργος Ανεμογιάννης από τους Παξούς, που στέκει ισάξια δίπλα στον Κυναίγειρο και στον Αθανάσιο Διάκο. 

Στο λιμάνι της Ναυπάκτου το 1821, ο Ανεμογιάννης αρνήθηκε να εγκαταλείψει το φλεγόμενο πυρπολικό του, ενώ μπορούσε, και το οδήγησε πάνω στα τούρκικα πλοία. Οι Τούρκοι τον συνέλαβαν, τον σούβλισαν και τον έψησαν ακόμα ζωντανό, τοποθετημένο να βλέπει προς τη μεριά του ελληνικού στόλου. Τον γνωρίζουν οι νέοι μας; Αν ναι, μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι;

Ήταν οι αξιωματικοί και οι φαντάροι των θρυλικών οχυρών της γραμμής Μεταξά το ’41, που ξεφτίλισαν τους Γερμανούς συνταγματάρχες;


 

Ο επιλοχίας Δημήτρης Ίτσιος υπερασπίστηκε ηρωικά μέχρι τέλους τα πολυβολεία Π7 και Π8 στο όρος Μπέλες της Μακεδονίας. 
Τα ναζιστικά κτήνη τον εκτέλεσαν με δόλο, επειδή δεν μπορούσαν να χωνέψουν ότι μόνος του, με δύο θαρραλέους μόνο στρατιώτες που αποφάσισαν να πεθάνουν μαζί του, είχε προκαλέσει το θάνατο 200 Γερμανών στρατιωτών. Στην ευρύτερη περιοχή που υπερασπίστηκαν αυτοί οι ήρωες για να παραμείνει ελληνική, θα εγκατασταθούν λαθρομετανάστες
Ήταν οι νέοι της Κύπρου τη δεκαετία του ’50 που απαγχονίζονταν για τον αγώνα τους εναντίον της βρετανικής κατοχής; Eίχαν περισσότερες υλικές ανέσεις από αυτές που έχουμε εμείς σήμερα;


Οι Κύπριοι αγωνιστές Μιχάλης Καραολής και Ανδρέας Δημητρίου απαγχονίστηκαν από τους Βρετανούς υπερασπιζόμενοι την κυπριακή ανεξαρτησία
Φτωχοί αγρότες ήταν οι περισσότεροι. Γιατί πήγαιναν χωρίς δεύτερη σκέψη να χύσουν το αίμα τους για την υπεράσπιση της πατρίδας τους;
Κανείς δεν διανοήθηκε να μην αγωνιστεί, προβάλλοντας τη δικαιολογία ότι το έθνος του είναι ολιγάριθμο και ότι ο ίδιος ήταν φτωχός. Τι συμβαίνει λοιπόν;
Η διαφορά συνίσταται στο ότι δεν υφίσταντο την υπναγωγική επίδραση μιας εωσφορικού τύπου, θα έλεγα, υλιστικής και διεθνιστικής προπαγάνδας, με όχημα την τηλεόραση, και κυρίως τα σμάρτφον που φέρουν πάνω τους οι σημερινοί νέοι 24 ώρες το 24ωρο.
Στον κόσμο της (δυτικής) ψηφιακής ύπνωσης έχουν εξαλειφθεί όλες οι πνευματικές αξίες μεταξύ αυτών η φιλοπατρία, και η εθνική κυριαρχία, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αντιληφθούν ακριβώς αυτό: ότι η ζωή είναι περιττή μέσα στη σκλαβιά.
Η προπαγάνδα υπήρχε βεβαίως παλαιόθεν, όπως και οι προδότες, αλλά οι πνευματικές και οι ηθικές αξίες είχαν πολύ περισσότερη ισχύ. Οι πληθυσμοί ήταν διάσπαρτοι, και όχι συγκεντρωμένοι μέσα σε μεγαπόλεις. Στα περισσότερα χωριά, πριν τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο δεν έφταναν ούτε καν εφημερίδες.
Σήμερα στη χώρα μας, εξ αιτίας της αστικοποίησης το 79% του πληθυσμού της βρίσκεται συγκεντρωμένο στις πόλεις, έχοντας συνεχή σύνδεση στο διαδίκτυο που επεκτείνεται και στην ύπαιθρο.

Η πατρίδα χάνεται, αλλά η έλλειψη επαφής με τη φύση και η διανοητική σύγχυση που προκαλεί ο συνεχής βομβαρδισμός των Ελλήνων νέων 1 με αρνητικές και άχρηστες υλιστικές πληροφορίες μέσω της συνεχούς συνδεσιμότητας, είναι τόσο μεγάλη, που έχει απωλεσθεί κάθε αίσθηση του πραγματικού.

Ήδη από το 1979, οι Αντίφα και λοιπά μορφώματα της Ανοιχτής Κοινωνίας του Σόρος που κόλλαγαν τη ρετσινιά ρατσιστής, ξενόφοβος, φασίστας, πατριαρχάτο και τρανσφοβικός σε κάθε φυσιολογικό Έλληνα πολίτη, επιχειρούν να διαλύσουν το κράτος μας, όπως καταγγέλουν ακόμα και γερμανικά ΜΜΕ και να τον μετατρέψουν σε λαθροβιότοπο.
Η πιξελοποιημένη ψηφιακή πραγματικότητα και οι εκατομμύρια ακίνδυνες για την ολιγαρχία σέλφις που ποστάρουν καθημερινώς οι νέοι, αντικατέστησαν την απτή, μετατρέποντας τους πάλαι ποτέ φύσει πολεμιστές, σε αφασικούς χαρακτήρες βιντεοπαιχνιδιού.

Οι συνέπειες της αφασίας

Μέσα στα πλαίσια αυτής της σύγχυσης:
• Να γιατί είναι δυνατόν η Ύπατη Αρμοστεία του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες και μία σωρεία ανθελληνικών ΜΚΟ να ζητούν καταλύματα για να στεγάσουν τους παρανόμως εισερχομένους εισβολείς, και να υπάρχουν Έλληνες που τους παραχωρούν τα σπίτια και τα ξενοδοχεία τους.
• Να γιατί είναι δυνατόν να υπάρχουν Έλληνες που πιστεύουν ότι η Frontex ήρθε εδώ για να επιστρέφει τους μετανάστες στην Τουρκία, ενώ κάνει ακριβώς το αντίθετο ειδοποιώντας το λιμενικό να τους περισυλλέγει με ασφάλεια, προκειμένου να εγκατασταθούν οριστικά στην ενδοχώρα ανάμεσα στα σπίτια των Ελλήνων.
• Να γιατί είναι δυνατόν οι Ένοπλες Δυνάμεις μας να δέχονται να παρέχουν υπηρεσίες διευκόλυνσης στους αντικαταστάτες μας, κατά παράβασιν των καθηκόντων τους.
• Να γιατί όλοι οι μωροί που κοιτούν αποκλειστικά το βραχυπρόθεσμο, ατομικό τους συμφέρον, δεν έχουν καταλάβει τι έρχεται πίσω απ’ αυτά τα στίφη.
Εκατομμύρια θα συνεχίσουν να επιχειρούν να μπαίνουν στην Ευρώπη, καθώς και οπουδήποτε υπάρχουν μέσα επιβίωσης.

Γενοκτονία εις βάρος των αυτοχθόνων

Ένα Ευαγγέλιο για ΜΚΟ που λέγεται Η προστασία των μεταναστών στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και τον Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Χάρτη, Εγχειρίδιο του Συμβουλίου της Ευρώπης προς χρήσιν των νομικών έχει συγκεντρώσει πάμπολλες δικαστικές αποφάσεις προστασίας λαθρομεταναστών.
Σας καλώ λοιπόν όλους να κάνετε τον κόπο να διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο που αποτελεί οπλοστάσιο των ΜΚΟ για να συνειδητοποιήσετε το μέγεθος της επιχείρησης «παράνομη μετανάστευση».
Χαρακτηριστικά, στις σελ. 27, 28 μνημονεύονται αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου κατά της Ελλάδας, βασισμένες στο άρθρο 3 της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου που λένε, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Το Δικαστήριο σημειώνει ότι τα κράτη που βρίσκονται στα εξωτερικά σύνορα της Ευρωπαικής Ένωσης συναντούν σήμερα σημαντικές δυσκολίες προκειμένου να αντιμετωπίσουν ένα αυξανόμενο κύμα μεταναστών και αιτούντων άσυλο […]
Το Δικαστήριο δεν μπορεί να υποτιμήσει το βάρος και την πίεση που η κατάσταση αυτή συνεπάγεται για τα θιγόμενα κράτη, που είναι ακόμη πιο βαριά λόγω της σημερινής οικονομικής κρίσης.
Το Δικαστήριο γνωρίζει συγκεκριμένα τις δυσκολίες που συνεπάγεται η υποδοχή των μεταναστών και των αιτούντων άσυλο καθώς και η δυσαναλογία του αριθμού των αιτούντων άσυλο σε σχέση με την ικανότητα υποδοχής ορισμένων κρατών.
Ωστόσο, λόγω του απόλυτου χαρακτήρα του Άρθρου 3, αυτό δεν μπορεί να απαλλάξει ένα κράτος από τις υποχρεώσεις του απέναντι στην διάταξη αυτή».
Το ΕΔΔΑ δεν αναγνωρίζει κανένα όριο πέραν του οποίου ένα κράτος, και μάλιστα χρεωκοπημένο, διαλύεται κάτω από το βάρος των παράνομων μεταναστών και μας λέει μ’ άλλα λόγια ότι ή κρατάτε τα σύνορά σας κλειστά, ή πληρώστε οι αυτόχθονες μέχρι να ψοφήσετε προκειμένου να πάρουν τη θέση σας αλλογενείς.
Τέτοιες αποφάσεις βοηθούν στη γενοκτονία μας μέσα στα ίδια τα εδάφη μας.
Είναι σημαντικό λοιπόν να μάθουμε αν το ελληνικό κράτος πληρώνει τις προβλεπόμενες αποζημιώσεις γι’ αυτές και πόσες είναι, και ταυτόχρονα εξακολουθεί να αφήνει τα σύνορα ανοιχτά.

Εξίσου σημαντικό είναι επίσης να αντιληφθούν όλοι τι πακτωλό χρημάτων αντιπροσωπεύει το λαθρομεταναστευτικό για όλους τους τομείς υπηρεσιών, ένας εκ των οποίων είναι ο νομικός.

Έρχονται για να μείνουν μόνιμα

Μέχρι τώρα όλα δείχνουν ότι οι προδότες στη χώρα μας που βλέπουν μόνο το συμφέρον τους περισσεύουν. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στο τηλεοπτικό κανάλι Βεργίνα ο κύριος Ανουάρ Μπάκρι, Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Σύρων Ελλάδας και δικηγόρος ο ίδιος, υπάλληλοι της ελληνικής Υπηρεσίας Ασύλου χρηματίζονται αγρίως, χρεώνοντας στους παράνομους μετανάστες διαβατήριο και άδεια παραμονής 3.500 ευρώ.
Επίσης, ανέφερε ότι η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επί της ουσίας εγκληματούν κατά της χώρας μας, μια και η γερμανική αντιπολίτευση και ο λαός έχουν αρχίσει πλέον να αντιδρούν έντονα.
Συγκεκριμένα είπε ότι η Γερμανία αφού πήρε δύο εκατομμύρια μετανάστες που ήθελε ως φτηνό εργατικό δυναμικό, έδωσε εντολή στις ελληνικές κυβερνήσεις να εγκλωβίσουν στη χώρα μας όλους τους μετανάστες, διευκολύνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο και την εκβιαστική στρατηγική της Τουρκίας.

Για τον λόγο αυτό η Γερμανία χρηματοδοτεί πολιτοφυλακές στη Βουλγαρία, στα Σκόπια και στην Αλβανία, ώστε να μην περνάει πια ούτε δείγμα.
Οι δικές μας πού είναι;

Σοκ και δέος

Τι σημαίνει αυτό; Ότι αυτοί που νομίζουν ότι είναι τα αφεντικά του κόσμου επιδιώκουν να καταστραφεί η Ελλάδα από κολοσσιαίες μεταναστευτικές ορδές που θα μείνουν μόνιμα στη χώρα μας, κυριολεκτικά ροκανίζοντας τους αυτόχθονες, ώστε στη συνέχεια να κάνουν εκείνοι ανενόχλητοι κουμάντο στην περιοχή, έχοντας εξασφαλίσει ζωτικό χώρο.

Ήδη ο απλός λαός των «Αγαπημένων του Θεού», θύμα των τρομοκρατικών επιθέσεων που προκαλούν οι αφανείς παράφρονες ταγοί του, εγκαταλείπει σωρηδόν τις ευρωπαϊκές του δεύτερες πατρίδες, επιστρέφοντας στο λίκνο του, που έχει πλέον επιτακτική ανάγκη επέκτασης των εδαφών του.
Προς τα πού λέτε να τα επεκτείνει;


Υγειονομικές βόμβες

Παράπλευρη συνέπεια του λαθροβιότοπου αποτελεί και η μετάδοση του θανατηφόρου ιού AIDS μέσω αφρικανών εκδιδομένων γυναικών, που όπως καταγγέλλει η κυρία Μυρσίνη Ουζουνέλλη, Μυτιλινιά ιατρός δημόσιας υγείας και απόφοιτος του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, έχει προκαλέσει 30 βεβαιωμένα περιστατικά στη Μυτιλήνη, και το ΚΕΕΛΠΝΟ εγκληματεί μη ενημερώνοντας το σύνολο του ελληνικού πληθυσμού.

Σιμώνει λοιπόν η ώρα που όλοι θα μάθουν αναγκαστικά ότι όποιος Έλληνας συνεισφέρει με οποιονδήποτε τρόπο στην κατάληψη της πατρίδας του, είναι προδότης και αργά ή γρήγορα θα υποστεί τις συνέπειες της πράξης του.

Τεράστιοι αριθμοί
Εκτός από τους ήδη υπάρχοντες και τους 20.000 αιτούντες άσυλο που η ελληνική κυβέρνηση μεταφέρει από τα νησιά μας στην ενδοχώρα για να τα αποσυμφορήσει, ετοιμάζεται να εγκαταστήσει σε όλη τη χώρα ακόμα άλλους 120.000.
Πού θα εγκατασταθούν όλοι αυτοί; Κανείς δεν ξέρει, εφόσον οι δημαρχαίοι που συμμετείχαν στο «Εστία 1» αρνούνται να φιλοξενήσουν έστω και έναν παραπάνω μετανάστη χωρίς επιπλέον χρηματοδότηση (δηλαδή αν τους δώσουν, πόσους θα εγκαταστήσουν τελικά παρά την αντίδραση των δημοτών τους;)
Ωστόσο, κάθε μέρα αποβιβάζονται κι άλλοι στα νησιά μας. Σύμφωνα με στοιχεία του Migration data portal του Σεπτεμβρίου 2019, οι ήδη παρανόμως διαμένοντες υπολογίζονται επίσημα στο 1.200.000, αριθμός τεράστιος για την εθνική κυριαρχία, την ασφάλεια και τη συνοχή της χώρας μας.
Τα διαθέσιμα στοιχεία δεν όμως συγκλίνουν μεταξύ τους. Γι’ αυτό και σύμφωνα με άλλους υπολογισμούς, ανέρχονται στα 2.500.000.
Oι Ευρωπαίοι όμως δεν θέλουν άλλους και από τη στιγμή που μεταφέρονται στην ενδοχώρα δεν μπορούμε να τους επιστρέψουμε στην Τουρκία.
Ποιος θα πληρώσει για όλους αυτούς; Ποιο σύστημα υγείας θα τους περιθάλψει; Ποιοι δάσκαλοι θα τους διδάξουν και πού; Ποια αστυνομία θα τους αστυνομεύει; Με ποιες δουλειές θα ζήσουν;
Οι μετανάστες διασπείρονται στην καταχρεωμένη Ελλάδα, αρχίζοντας πλέον τις επιθέσεις στους ντόπιους, που, τελώντας εν συγχύσει, ζητούν μάταια από την προδοτική πολιτεία να τους συνδράμει.

Αλλοίμονο! Η αστυνομία προστατεύει την εγκατάστασή τους σε hot spots ή σε ξενοδοχεία, παρά τις διαμαρτυρίες των ντόπιων, έτοιμη να δείρει τους Έλληνες.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις δηλαδή υπερασπίζονται τα Δικαιώματα του Ανθρώπου μόνον όταν πρόκειται για μετανάστες, αλλά ποτέ για Έλληνες;
Τι κάνει μπροστά σ’ αυτές τις ανομίες η Δικαιοσύνη; Η Εκκλησία; Ο οικουμενικός ελληνισμός; Πού είναι οι πολιτοφυλακές;
Πολύ απλά, όλοι οι παραπάνω μας αφήνουν παντελώς απροστάτευτους.

Το χρέος των Ενόπλων Δυνάμεων

Όλοι τους μας προδίδουν, αλλά ειδικά ο Στρατός δεν επιτρέπεται να μην υπερασπίζεται τον άοπλο λαό. Η υπηρεσία σε Hot Spots δεν προβλέπεται από τους στρατιωτικούς νόμους και κανονισμούς, καθώς ουδόλως προάγει την μαχητική ικανότητα του Στρατεύματος.

Ανιθέτως, την αποδυναμώνει, εφόσον απασχολούνται προσωπικό και μέσα για αλλότριους σε σχέση με το κύριο έργο του, σκοπούς.

Το ξεκαθαρίζω μια και καλή: το έργο των Ενόπλων Δυνάμεων που χρηματοδοτούνται από τους Έλληνες φορολογούμενους από το υστέρημά τους, είναι αυτό και μόνον:
• να επαγρυπνούν συνεχώς για την ασφάλεια του εθνικού μας χώρου,
• να υπερασπίζονται την εθνική μας ανεξαρτησία και ακεραιότητα,
• να εξασφαλίζουν τον εθνικό μας χώρο και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα,
• να αποτρέπουν και να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά κινδύνους και απειλές,
• να συνεισφέρουν σε υποχρεώσεις που απορρέουν από τη συμμετοχή μας σε διεθνείς οργανισμούς (ΝΑΤΟ, ΕΕ, ΟΗΕ, ΟΑΣΕ) ή διακρατικές συμφωνίες, και
• να συμβάλουν σε δραστηριότητες κοινωνικής αρωγής και υποστήριξης των κρατικών υπηρεσιών για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών.
Δεν είμαι νομικός, αλλά βάσει της κοινής λογικής, επειδή:
• Έλληνας στρατιωτικός αθωώθηκε ήδη από την κατηγορία άρνησης εκτέλεσης υπηρεσίας σε Hot Spot παράτυπων μεταναστών, δημιουργώντας νομικό δεδικασμένο,

• οι υποχρεώσεις που απορρέουν από τη συμμετοχή μας στην ΕΕ, στον ΟΗΕ, στο ΝΑΤΟ και από την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι προφανέστατο ότι εναντιώνονται στην ασφάλεια του εθνικού μας χώρου και στα κυριαρχικά μας δικαιώματα, 
• η διαχείριση και η ετοιμασία καταλυμάτων για παράτυπους μετανάστες δεν αποτελεί δραστηριότητα κοινωνικής αρωγής, αλλά πράξη εχθρική προς το έθνος, 

• για τυχόν κακουργηματικές πράξεις που διαπράττουν εγκληματίες και μάλιστα αταυτοποίητοι, θεωρείται συναυτουργός εκείνος που τους υποθάλπτει, δηλαδή στην περίπτωση των hot spots, ο Στρατός, 
• οι μεταναστευτική εισβολή δεν αποτελεί πλέον έκτακτη ανάγκη, αλλά αν δεν διακοπεί άμεσα, πράξη εχθρική προς το έθνος που θα συνεχίζεται στο διηνεκές, 

κατά συνέπειαν, οι Ένοπλες Δυνάμεις μας έχουν υποχρέωση σύσσωμες να αρνηθούν να υπηρετήσουν εχθρικά προς την πατρίδα συμφέροντα.

Ο μεσαίωνας μας χτυπά την πόρτα

Οι μουσουλμανικές μεταναστευτικές κοινότητες είναι τοις πάσι γνωστό ότι δεν αποδέχονται το δυτικό αστικό δίκαιο και ιδρύουν δικά τους κράτη μέσα στα κράτη, με σκοπό να τα διαλύσουν.

Το άγραφο εθιμικό μουσουλμανικό δίκαιο αντικαθιστά ήδη το αστικό μας. Τα ιεροδικεία που εφαρμόζουν τη Σαρία, τον Ιερό Νόμο του Ισλάμ, σύντομα θα λειτουργούν παράλληλα και επίσημα σε όλη την Ελλάδα, όπως γίνεται ήδη στη Θράκη μας, φτύνοντας κατάμουτρα το ελληνικό Σύνταγμα.


 

Tί σας κάνει να πιστεύετε ότι εδώ δεν θα συμβούν αντίστοιχες διαδηλώσεις; Αν αμφιβάλλετε ρωτήστε τους Γάλλους
Δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά οι Mutaween (Μουταβίν), οι άτυποι ισλαμικοί θρησκευτικοί μπάτσοι, που κάποιοι ίσως έχετε δει στο κέντρο της Αθήνας, περιπολούν ήδη, επιβάλλοντας την τήρηση των θρησκευτικών νόμων μέσω αυτοδικίας, κατά παράβασιν της ελληνικής νομοθεσίας.
Βάναυσες και θανατηφόρες πρακτικές όπως η κλειτοριδεκτομή, οι γάμοι μικρών κοριτσιών με γέροντες, οι βιασμοί μικρών αγοριών και ο πολλαπλασιασμός των βιασμών γυναικών αρχίζουν να μολύνουν την ανυποψίαστη ελληνική κοινωνία σαν γάγγραινα.
Πού είναι η βροχή μηνύσεων των ψευτοφεμινιστριών Αντίφα και των διάφορων «Παρατηρητηρίων» τύπου Ελσίνκι για το καραμπινάτο μουσουλμανικό πατριαρχάτο των μουφτήδων και των Μουταβίν που οι αποφάσεις και οι ποινές τους κουρελιάζουν το ελληνικό Σύνταγμα, την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και τη Συνθήκη του ΟΗΕ για τα δικαιώματα των γυναικών και των παιδιών; Πού;
Όπως θέλουν ερμηνεύουν τους νόμους; Ε, λοιπόν όλα αυτά δεν θα περάσουν. Και ξέρετε γιατί; Γιατί ο κίνδυνος αυτού που έρχεται είναι πλέον μεγαλύτερος από τα γαυγίσματά τους.


Πρόβατα στον μουσουλμανοποιημένο δήμο Aubervilliers του Παρισιού. Έχετε πάει; Εγώ ναι και έφριξα. 
Τα ζώα μετά από την βόσκησή τους σε …πάρκα της περιοχής, οδηγούνται προς σφαγήν. 
Η μπίζνα κινείται από μία συνεταιριστική «συλλογικότητα» λευκών Γάλλων «αλληλέγγυων» αλλά και μουσουλμάνων, που ζει από τις κρατικές επιχορηγήσεις για δράσεις σε «ευαίσθητους» δήμους με αντικείμενο την «αστική κτηνοτροφία». 
 Προσέξτε τη στενή συνεργασία των δήθεν urban ecologists με τους μουσουλμάνους: τα εν λόγω δύστυχα ζωντανά, σφάζονται μόνο με ιεροτελεστία «χαλάλ» προς μεγάλη χαρά των δημοτών που είναι όλοι μουσουλμάνοι. 
  Στην ιεροτελεστία χαλάλ τα ζώα πρέπει να σφαγούν με μαχαίρι όσο είναι ζωντανά, και να κρεμαστούν ανάποδα υποφέροντας φριχτά επί ώρες από την αιμορραγία ώσπου να στραγγιχτεί τελείως το αίμα τους. 
Τέτοια σφαγεία λειτουργούν δυστυχώς και στην Ελλάδα κατόπιν ειδικής απόφασης, που αντιτίθεται  εκ διαμέτρου στους επίσημους ευρωπαϊκούς νόμους που απαιτούν αναισθητοποίηση πριν τη θανάτωση του ζώου. 
Όλα αυτά για να μη χαθούν τα κέρδη από την αυξανόμενη μουσουλμανική αγορά στην Ευρώπη. Σύντομα στοιχηματίζω ότι θα δείτε «αστικά κοπάδια» αλληλλέγγυων – χαλάλ και στην Αθήνα. Μην πείτε ότι δεν ενημερωθήκατε…
Ποιος θα επωφεληθεί τελικά;

Η κοινή λογική μας υπαγορεύει ότι πρέπει να βλέπουμε πάντα ποιος επωφελείται από κάτι. Ποιος ήταν ανέκαθεν ο φόβος του αμερικανικού βαθέως κράτους; Να μην ενωθεί η Ευρώπη, και μάλιστα οι ισχυρές της χώρες, Γερμανία και Γαλλία, με τη Ρωσία. Η Μεγάλη Βρετανία εξαιρείται διότι πάντα ήταν συνδεδεμένη με τις ΗΠΑ και γι’ αυτό άλλωστε βγαίνει από την Ε.Ε. 

Μια τέτοια ρωσοευρωπαϊκή ένωση θα ήταν πανίσχυρη διότι θα περιέκλειε τις υπερπλούσιες σε ορυκτό πλούτο περιοχές της Σιβηρίας τις οποίες εποφθαλμιούν οι ΗΠΑ.
Η πιθανότερη λοιπόν εκδοχή είναι ότι όλη αυτή η επιχείρηση διάλυσης της Ευρώπης έχει ενορχηστρωθεί από το βαθύ κράτος των ΗΠΑ, που δρα ανεξαρτήτως προέδρων, σε συνεργασία με τα παγκόσμια αντικρατικά μορφώματα όπως η Ανοιχτή Κοινωνία.
Εν μέσω όλων αυτών των φρικαλεοτήτων, οι ιδεοληπτικοί ταγοί της Μέσης Ανατολής που πάσχουν από τη τρισχιλιετή εμμονή των Εκλεκτών του Θεού, επιδιώκοντας ήδη από την εποχή του Ξέρξη να κατακτήσουν την Ελλάδα, θα έχουν κυρίαρχη θέση, επιπίπτοντας στη πατρίδα μας ως όρνεα, εμφανιζόμενοι τελικά ως ρυθμιστές σταθερότητας και τάξης.
Δεν κάνω συνομωσιολογία. Το δηλώνουν ανοιχτά οι ίδιοι. Παρακολουθείστε προσεκτικά αυτό το βίντεο και διαδώστε το.
Τόσο χειρότερα μπορεί λοιπόν να είναι τα πράγματα και επείγει να το αντιληφθούν άμεσα οι νεώτεροι.
Τι μπορούν λοιπόν να κάνουν οι μικρές χώρες όταν δέχονται τέτοια επίθεση; Ό,τι ακριβώς έκαναν οι ήρωες πρόγονοί μας. Αν υπάρχει υψηλό φρόνημα, η ελληνική φυλή έχει αποδείξει ότι είναι ικανή να κονιορτοποιήσει και τον ισχυρότερο εχθρό.

Το τιμημένο αυτό κράνος, το φορούσε ο μέγας στρατηγός Μιλτιάδης κατά τη μάχη του Μαραθώνα, εμπνευστής της εντυπωσιακότερης πολεμικής στρατηγικής όλων των εποχών. Χάρη σ’ εκείνον, και σε μια χούφτα Αθηναίων και Πλαταιέων με υψηλότατο φρόνημα, η Eλλάδα νίκησε τον βάρβαρο εισβολέα

Πράκτορες και μισθοφόροι

Στη διάδοση της σύγχυσης, μεγάλο ρόλο παίζουν και οι κάθε λογής πράκτορες που λυμαίνονται το ελληνικό διαδίκτυο τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια. Πολλά ιστολόγια που παρουσιάζονται ως πατριωτικά, δεν είναι παρά ενεργούμενα ανθελληνικών δυνάμεων.
Κάποια δε απ’ αυτά, προπαγανδίζουν είτε προφητείες ορθοδόξων Αγίων για επέμβαση της Παναγίας, είτε ιδιωτικούς μισθοφορικούς στρατούς, με το επιχείρημα ότι μόνο αυτοί θα μας σώσουν από τις μεταναστευτικές ορδές και θα μας εξασφαλίσουν μια «Μεγάλη Ελλάδα», διαχέοντας μάλιστα και αντίστοιχους χάρτες δημιουργώντας πλήρη σύγχυση και ακινητοποίηση.
Ναι, είναι εμφανές ότι η ιεραρχία των Ενόπλων Δυνάμεων σήμερα είναι πολύ κατώτερη των περιστάσεων, βάζοντας τους στρατιώτες να κάνουν τις καθαρίστριες σε στρατόπεδα αταυτοποίητων μεταναστών και χρησιμοποιώντας τα αρματαγωγά του πολεμικού ναυτικού μας για τις μεταφορές τους στην ενδοχώρα.
Ωστόσο, οποιαδήποτε πρόταση της αντικατάστασή τους από ιδιωτικούς μισθοφορικούς στρατούς αποτελεί θανάσιμη παγίδα για τη χώρα μας που είναι περικυκλωμένη από εχθρούς.
Από ποιες ξένες κρατικές μυστικές υπηρεσίες θα ελέγχονται τα «ιδιωτικά στρατά» των οποίων κάποιοι υπεραμύνονται τόσο ύποπτα; Την επαύριον της λειτουργίας τους θα διαλύσουν κάθε ίχνος πατριωτικής περιφρούρησης και την ίδια τη χώρα.
Αν δεν προστατεύσουν την πατρίδα τους οι Ένοπλες Δυνάμεις της, οι νέοι και οι νέες της επικουρικά, ορμώμενοι αποκλειστικά από την φιλοπατρία τους, δεν υπάρχει περίπτωση να την προστατέψουν οι μισθοφορικές Αcademi (πρώην Βlackwater), η C4S ή οποιεσδήποτε άλλες που θα στραφούν σίγουρα εναντίον του ελληνικού λαού.
Ψευδεπίγραφοι μπλόγκερς λοιπόν με ανύπαρκτο βιογραφικό, που υπεραμύνονται μισθοφορικών στρατών και ξενόδουλοι πράκτορες με σκοπό την επικράτηση της γεωπολιτικής του τάφου, πρέπει να απορρίπτονται δίχως δεύτερη σκέψη.


Πόσους μετανάστες θέλουμε;

Η κυβέρνηση αφήνει να εννοηθεί ότι εκβιάζεται από την γείτονα χώρα για να της δώσουμε τον ορυκτό πλούτο μας, αλλά και εδάφη μας. Οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες όμως από ποιον εκβιάζονται;
Πολύ απλά οι κυβερνήσεις-μαριονέτες τους, ξεγέλασαν για άλλη μια φορά τους μαλθακούς πολίτες και τους έπιασαν στον ύπνο, όπως και οι δικές μας.
Εδώ και χρόνια στην πατρίδα μας υφιστάμεθα ληστείες, διαρρήξεις, βιασμούς και δολοφονίες, οι ιεροί μας ναοί βανδαλίζονται, τα νοσοκομεία μας «αδειάζουν» τα παιδιά μας, τους γέροντές μας και μας τους ίδιους, γιατί προτεραιότητα έχουν πάντα οι «ευάλωτοι» επιδρομείς.

Κάθε ύπνωση όμως έχει και ένα τέλος. Όταν οι αχυράνθρωποι των διεθνών ολιγαρχών μας επιβάλλουν τόση βία, τότε πώς πρέπει να αντιδράσουμε;

Απαντήστε με το χέρι στην καρδιά: πόσους ακόμα μπορούμε να δεχτούμε χωρίς να αλλοιωθεί για πάντα η ταυτότητά μας και χωρίς να κινδυνεύσει η εθνική μας ενότητα; 5%; 15%; 45% ή μήπως 400% του πληθυσμού μας;

Γιατί η κυβέρνηση δεν δηλώνει ένα συγκεκριμένο όριο, πέραν του οποίου δεν θα γίνεται κανείς μετανάστης και πρόσφυγας δεκτός;
Μήπως γιατί ο πληθυσμός που έχει συμφωνήσει ότι θα δεχτεί να εισβάλλει στη χώρα μας είναι κολοσσιαίος;

Το δέντρο…

Ας υποθέσουμε όμως πως τα σχέδια αυτά, που είναι το δέντρο, πετύχουν και σε 20 χρόνια η εξαφάνιση των νέων αυτοχθόνων Ευρωπαίων θα είναι σχεδόν πλήρης.

Θα μείνουν λοιπόν οι γέροντες, ενώ οι μετανάστες θα λειτουργήσουν ως εργατικό δυναμικό στις ΕΟΖ, κυρίως για τις γερμανικές βιομηχανίες. Σωστά; Αυτό δεν ακούτε συνέχεια;
Μην ξεγελιέστε.

Το επιχείρημα ότι όλο αυτό το σχέδιο οργανώθηκε γιατί έπρεπε να γίνουν ανταγωνιστικότερες οι βιομηχανίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης έναντι των ασιατικών, δεν ισχύει σε καμμία περίπτωση μακροπρόθεσμα.

…και το δάσος

Ο ίδιος ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εργασίας (Ιnternational Labour Organization) σε τεκμηριωμένη μελέτη του, αλλά και η ίδια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, δηλώνουν διαρκώς ότι το κόστος κτήσης ρομπότ στις ΗΠΑ θα καταστεί χαμηλότερο ακόμα και από το βασικό ημερομίσθιο του αφρικανού εργάτη.

Όλες οι μελέτες που διεξάγονται καταδεικνύουν ότι οι μηχανές και η τεχνητή νοημοσύνη θα αντικαθιστούν τους ανθρώπους καθημερινά σε όλο τον κόσμο, και τούτο εν μέσω παγκόσμιας συρρίκνωσης της οικονομικής δραστηριότητας.

Πώς θα κερδίζει τη ζωή του και με τι θα απασχολείται το, επί της ουσίας, αγράμματο συνονθύλευμα κατοίκων που θα έχει φοιτήσει στις Ζώνες Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας (ΖΕΠ) της Ευρώπης;

Οι απόφοιτοι της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα είναι πλέον λειτουργικά αναλφάβητοι στην πλειοψηφία τους, και όχι στη μειοψηφία τους, εφόσον, σύμφωνα με μελέτη του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) τα παιδιά των μουσουλμάνων μεταναστών που τοποθετούνται στα ευρωπαϊκά σχολεία, παρουσιάζουν εξαιρετικά μειωμένες επιδόσεις σε όλα τα επίπεδα σχολικής εκπαίδευσης και δεν ενσωματώνονται ποτέ στα ευρωπαϊκά ιδεώδη.
Οι κοινωνικές ανισότητες σε όσα ευρωπαϊκά κράτη έχουν δεχτεί μεγάλο αριθμό μουσουλμάνων μεταναστών θα εκτιναχθούν στα ύψη, με αποτέλεσμα την αποσταθεροποίηση της Ευρώπης, κατά συνέπειαν της Ρωσίας.
Τα επόμενα χρόνια λοιπόν αναμείνατε απονομή του καθολικού βασικού εισοδήματος που θα συνοδεύεται από ταχύτατο δωρεάν ίντερνετ με στόχο τον ολοκληρωτικό έλεγχο των άεργων μαζών παγκοσμίως.
Μέχρι πότε όμως;
Πείτε μου έστω και έναν λόγο που μετά από είκοσι-τριάντα χρόνια θα συνεχίσει να συντηρείται πολυάριθμος πλεονάζων πληθυσμός που θα απομυζά το περιβάλλον;
Επειδή δεν υπάρχει κανείς, η Συμπεριφορική Καταβόθρα 2 με το μάντρωμα όλων στις μεγαπόλεις, παράλληλα με ένοπλες συμπλοκές, τρομοκρατικές επιθέσεις, υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, εξαπόλυση πανδημιών και ανύπαρκτο σύστημα δημόσιας υγείας, θα κάνει τη βρώμικη δουλειά του αποπληθυσμού, διότι η δημογραφική βόμβα της Αφρικής δεν είχε προβλεφτεί στο αρχικό σχέδιο του συχωρεμένου κόμη Καλέργη και ξέφυγε από τους εμπνευστές του.

Αν όλα τα παραπάνω αποτύχουν και οι ΗΠΑ δουν ότι χάνουν το παγκόσμιο πάνω χέρι, τότε η κήρυξη ενός Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου είναι αναπόφευκτη.

Η αφρικανική πληθυσμιακή βόμβα

Όσο η αυτοματοποίηση των πάντων καλπάζει και η ιατρική προχωράει, τόσο η υποσαχάρια Αφρική πολλαπλασιάζεται με τρομακτικούς ρυθμούς. Μπροστά της, η γεννητικότητα της Ασίας ωχριά.
Αν δεν απασφαλιστεί η πληθυσμιακή βόμβα της Αφρικής, υπολογίζεται ότι θα φτάσει στο 40% του παγκόσμιου πληθυσμού ο οποίος στα επόμενα τριακόσια χρόνια προβλέπεται να ανέλθει στα 34,5 δισεκατομμύρια.
Το οικοσύστημα όμως είναι αδύνατον να αντέξει τόση πληθυσμιακή πίεση, όσο κι αν προοδεύσει η τεχνολογία.
Όσες αλεσμένες κάμπιες, ακρίδες και συνθετικές τροφές του Μπιλ Γκέιτς να τρώμε, δεν θα φτάνουν για όλους. Η πείνα, η δίψα και η φτώχεια, θα θερίζουν την ανθρωπότητα, χωρίς να λάβουμε υπόψιν τις μαζικές μετακινήσεις πληθυσμών που μπορεί να προκύψουν από απρόβλεπτες θεομηνίες που υπολογίζεται να πλήξουν ιδιαίτερα την Κίνα λόγω ερημοποίησης των εδαφών της.
Μόνο η Νιγηρία, η οποία μαστίζεται από τις επιθέσεις της εξτρεμιστικής ισλαμιστικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ, που οι βιασμοί της προκαλούν ανεξέλεγκτες γεννήσεις, από 201 εκατομμύρια σήμερα, υπολογίζεται ότι μπορεί να φτάσει τα 800 έως και το 1.5 δισεκατομμύριο.
Η Τανζανία, στην οποία ακρωτηριάζουν και σκοτώνουν τα παιδάκια αλμπίνους γιατί πιστεύουν ότι χαρίζουν τύχη, από 56 εκατομμύρια σήμερα, θα φτάσει τα 316, και η Δημοκρατία του Κονγκό, στην οποία βιάζεται μία γυναίκα ανά λεπτό, τα 212.
Αταυτοποίητοι πολίτες απ’ αυτές τις χώρες έχουν εγκατασταθεί και θα συνεχίσουν να έρχονται στη πατρίδα μας, αν δεν κλείσουμε άμεσα τα σύνορά μας.

Οι Αφρικανοί συνωστίζονται σε μεγαπόλεις όπως το Λάγος της Νιγηρίας, τη μεγαλύτερη πρωτεύουσα της Αφρικής (21 εκατομμύρια) και τη Κινσάσα του Κονγκό (12 εκατομμύρια), όπου οι συνθήκες διαβίωσης είναι τραγικές, ωστόσο, η παύση των εγκλημάτων κατά των γυναικών και ο περιορισμός των γεννήσεων δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα.


Aυτή είναι η εικόνα στις παραγκουπόλεις του Λάγος. Σύντομα στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη

Η άνοδος του ριζοσπαστικού Ισλάμ και οι εμφύλιοι πόλεμοι, τσάκισαν κάθε προσπάθεια σεβασμού των γυναικών και εκκοσμίκευσης των κρατών.
Οπότε; Ποιος θα πληρώσει τελικά για το σχέδιο των «Εκλεκτών» και την ανεξέλεγκτη γεννητικότητα της υποσαχάριας Αφρικής που τους διέφυγε;
Η μικρή σε έκταση και πτωχευμένη Ελλάδα;
Έφηβοι, νέοι, μεσήλικες και γέροι, άντρες και γυναίκες, που δεν είστε κατάκοιτοι, προετοιμαστείτε για την άμυνά σας και ενημερώστε και τους γύρω σας, διότι είστε ανυπεράσπιστοι.

 

Οι Ηomo Dei και ο μετανθρωπισμός

 

Όπως έχω αναφέρει επανειλημμένως, μια χούφτα νεοφιλελεύθεροι ηγέτες της τεχνολογίας που εμπνέονται από τα Ευαγγέλια του αποπληθυσμού της Λέσχης της Ρώμης 3, τα καμπαλιστικά και τα γνωστικιστικά ιδεώδη, και την ιδεολογία του Κινήματος του Σκοτεινού Διαφωτισμού (Dark Enlightment) 4 πιστεύουν ακράδαντα ότι το οικοσύστημα θα καταρρεύσει μέχρι το 2030 από την περαιτέρω αύξηση του πλεονάζοντος, κυρίως αφροασιατικού πληθυσμού.
Προκειμένου να το διαφυλάξουν για τους ίδιους, θα προσπαθούν με κάθε τρόπο να απαλλαγούν από τις περιττές μάζες μέχρι να μειωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός στα δύο δισεκατομμύρια, ενώ εκείνοι θα ζουν πλουσιοπάροχα χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη και στα ρομπότ.
Με συνεχείς «πράσινους» φόρους θα ροκανίσουν το εισόδημα των λαών, την κατανάλωση, τα ιδιωτικά οχήματα, τα μεγάλα σπίτια, την κτηνοτροφία, τη γεωργία και την αλιεία, επιβάλλοντας στοιχειώδεις δημόσιες μεταφορές, αποβιομηχάνιση και φτωχοποίηση.
Στις πλωτές χώρες που ετοιμάζουν πέραν κάθε φορολογικού και βιοηθικού ελέγχου, θα απασχολούν μόνον ελάχιστους και λίαν εξειδικευμένους εργαζόμενους.
Με τη βοήθεια της βιοτεχνολογίας και της πληροφορικής, ελπίζουν ότι στο άμεσο μέλλον θα καταφέρουν να ζουν 500 χρόνια παραμένοντας νέοι και υγιείς.
Εν συνεχεία, χάρη στην ιλιγγιώδη υπολογιστική ικανότητα των κβαντικών υπολογιστών τους, ελπίζουν ότι θα επιτύχουν τον μετανθρωπισμό τους.
Οι νέοι Ανθρωποθεοί, όταν μεταφορτώσουν, όπως φαντάζονται, τη συνείδησή τους σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, θα ζουν πλέον ως αθάνατοι με μηχανικά σώματα, προετοιμαζόμενοι για τη τελική διαφυγή τους σε άλλο γαλαξία, ή ακόμα και σε άλλο, παράλληλο σύμπαν, με μορφή αυτοσυναρμολογούμενων νανοβολίδων, για κάθε ενδεχόμενη διαστημική καταστροφή.
Όλα αυτά δεν αποτελούν δικό μου εφεύρημα. Οι ίδιοι έχουν δηλώσει και συνεχίζουν να δηλώνουν ότι θα τα πραγματοποιήσουν οπωσδήποτε. Υπάρχουν χιλιάδες άρθρα και εκατοντάδες βιβλία επί του θέματος.
Οι νέοι ευγονιστές που προέρχονται από όλες τις χώρες, έχουν μεν μεταξύ τους αντίπαλες «Αριστοκρατίες» και διαφωνίες, ωστόσο, δεν λυπούνται κανένα απολύτως έθνος.
Η υπεράσπισή μας λοιπόν μακροπρόθεσμα δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Δεν είναι όμως και αδύνατη, μόνο που συνίσταται αποκλειστικά στη σφαίρα του Νοητικού πολέμου και θα επιτευχθεί μόνο με ισχυρή πνευματική αντίσταση την οποία έχω περιγράψει διεξοδικά.
Η επιβίωσή μας ως έθνους, καθώς και των πνευματικών αρχών του ελληνορθόδοξου πολιτισμού μας για τον οποίο χύσαμε ωκεανούς αίματος, είναι απαραίτητη συνθήκη διάσωσης της υπόλοιπης ανθρωπότητας.

Μόνο στο υλικό πεδίο όμως νομίζουμε ότι είμαστε μόνοι και ανυπεράσπιστοι. Αν ισχυροποιήσουμε το πνευματικό, δηλαδή την ενεργειακή μας κατάσταση, που είναι και η πραγματική φύση μας, ανορθούμενοι σε συμπαγώς δονούμενη ενέργεια ίδιας υψηλής συχνότητας, θα επιβιώσουμε.

Aν αποτύχουμε, μαζί μας θα χαθούν οι ανθρώπινες κοινωνίες νικημένες για πάντα από τη μετανθρωπιστική λαίλαπα.

Modus Operandi

Συνοψίζοντας, στο άμεσο μέλλον η επιβίωση της χώρας μας εξαρτάται από τα εξής:
1. Άμεσο κλείσιμο θαλάσσιων και χερσαίων συνόρων και δια νόμου απαγόρευση της λειτουργίας όλων των ξένων και ντόπιων ΜΚΟ που εμπορεύονται παράνομους μετανάστες,
2. Καταμέτρηση όλων των υπαρχόντων μεταναστών, υπαγωγή τους στον απόλυτο έλεγχο και στους νόμους του κράτους, παροχή ξεχωριστής εκπαίδευσης ανάλογης με τον πολιτισμό τους, μακριά πάντα από τα νευραλγικά κέντρα της χώρας μας και από τα ελληνικά σχολικά συγκροτήματα, με έναν, βεβαίως, ανθρώπινο τρόπο, αλλά μακράν του γνωστού δικαιωματισμού των μειοψηφιών των Antifa,
3. Δια νόμου απαγόρευση της λειτουργίας οποιασδήποτε οργάνωσης τύπου Antifa και άλλων ορκισμένων εχθρών της χώρας, του πολιτισμού και του λαού μας, μια απαγόρευση που θα πρέπει να συνοδεύεται από την απαγόρευση και της Χρυσής Αυγής,
4. Αντικατάσταση των ανθελληνικών και πανθρησκειακών στοιχείων της Εκκλησίας,
5. Έξοδος από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ακύρωση του Παγκόσμιου Συμφώνου για τη Μετανάστευση, απόρριψη της Συμφωνίας των Πρεσπών και των Συνθηκών για την υποτιθέμενη ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή,
6. Ανακήρυξη του χρέους ως παράνομο, εγκατάλειψη του γερμανικού ευρώ και επιστροφή στη δραχμή,

7. Τριετής υποχρεωτική στρατιωτική θητεία για τους άνδρες και διετής για τις γυναίκες.
8. Επαναφορά όλων των βιβλίων ιστορίας και θρησκευτικών στην προ του ανθελληνισμού και πανθρησκείας κατάσταση.

Αν δεν γίνει τίποτε από τα παραπάνω, τότε η πατρίδα μας θα χαθεί, γιατί οι αυτόχθονες και οι απόδημοι Έλληνες, ο οικουμενικός ελληνισμός, η ηγεσία της Εκκλησίας της, και οι φιλέλληνες σε όλα τα πέρατα του κόσμου, δεν συγκροτούσαν τελικά την κρίσιμη μάζα που την αγαπούσε πολύ.

Επικρατέειν ή απόλλυσθαι;

Επειδή λοιπόν κανένα από τα προηγούμενα, ούτε από τα νυν κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου, καθώς και η ελληνική Δικαιοσύνη, δεν εφάρμοσαν, ούτε θα αγωνιστούν ποτέ για να εφαρμόσουν κανένα από τα προαναφερθέντα μέτρα, γεγονός που τους καθιστά ενόχους εσχάτης προδοσίας, τα ανωτέρω θα επισυμβούν αποκλειστικά και μόνον έπειτα από έναν συνταγματικό επαναπροσδιορισμό της αντιπροσώπευσης και του δημοκρατικού καθεστώτος (ακυρωμένου επί πολλά χρόνια σε πλείστες χώρες), εν ανάγκη μέσω απαγόρευσης όλων των σημερινών πολιτικών κομμάτων και μιας επαρκώς μεταβατικής περιόδου αναγκαστικής απολύμανσης όλων των χρονιζόντων αποστημάτων από τα οποία διαπυείται επικίνδυνα η ελληνική πολιτεία.


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
  1. Οι μουσουλμάνοι που κι αυτοί είναι κολλημένοι στα σμάρτφον, δέχονται προπαγάνδα ισλαμικής κυριαρχίας και θεοκρατίας 
  2. Συμπεριφορική καταβόθρα (behavioral sinkhole): έννοια που αναπτύχθηκε από τον Αμερικανό κοινωνικό ερευνητή Τζον Καλούν (John B. Calhoun, 1917–1995) το 1962 και περιγράφει το αποτέλεσμα οποιασδήποτε διαδικασίας που συγκεντρώνει άτομα σε ασυνήθιστα υψηλό αριθμό, εντός ενός περιορισμένου χώρου.
    Ο όρος σήμερα πλέον χρησιμοποιείται ευρέως για να περιγράψει καταστάσεις υπερπληθυσμού. Το 1958 ο Καλούν διεξήγαγε πειράματα υπερπληθυσμού σε αρουραίους των οποίων τα αποτελέσματα δημοσιεύτηκαν το 1962 στην επιστημονική επιθεώρηση Scientific American ως μελέτη συμπεριφοράς υπό συνθήκες υπερπληθυσμού.
    Η μελέτη αυτή αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της αστικής κοινωνιολογίας και ψυχολογίας. Ο Καλούν τοποθέτησε αρουραίους σε ένα κλουβί που περιείχε αρκετή τροφή και νερό κατασκευασμένο σε μέγεθος που κρίθηκε επαρκές μόνο για πενήντα αρουραίους.
    Όταν ο πληθυσμός αυξήθηκε σε ογδόντα, εμφανίστηκε μια ποικιλία μη φυσιολογικών, συχνά καταστροφικών συμπεριφορών. Το 1968 τοποθέτησε σε ένα κλουβί 2.7 x 1.4 μ. τέσσερα ζευγάρια ποντίκια που στο αποκορύφωμα του πειράματος έφτασαν τα 2.200. Μετά από εξακόσιες ημέρες συνωστισμού ο πληθυσμός των τρωκτικών βρισκόταν στο στάδιο της εξαφάνισης.
    Οι τρομακτικές επιπτώσεις αυτού του κοινωνικού φαινομένου περιλαμβάνουν υπερ-επιθετικότητα, πλημμελή ανατροφή των νέων, βρεφικό κανιβαλισμό, αυξημένη θνησιμότητα όλων των ηλικιών και μη φυσιολογικές σεξουαλικές συνήθειες.
    Οι σωματικές και οι ψυχικές ασθένειες, καθώς και οι διατροφικές διαταραχές αυξάνονται ραγδαία. Γι’ αυτό και η ηγεσία της Παγκόσμιας υπέρ-Τάξης έχοντας σαφή γνώση του ανωτέρω πειράματος, κάνει το παν ώστε να επιβάλλει την μαζική αστικοποίηση και την συγκέντρωση των πληθυσμών σε μεγαπόλεις, προκειμένου να τους ελέγχει αποτελεσματικά, ειδικά σήμερα με τα ηλεκτρονικά μέσα που έχει στην διάθεσή της.
  3. Λέσχη της Ρώμης: Διεθνής αμφιλεγόμενος οργανισμός που δημιουργήθηκε το 1968 στην Ιταλία υποτίθεται ως δεξαμενή σκέψης – θεματοφύλακας οικολογίας και βιώσιμης ανάπτυξης, από βιομήχανους, τραπεζίτες, ακαδημαϊκούς, επιστήμονες και οικονομολόγους.
    Τα μέλη της Λέσχης της Ρώμης ανά τον κόσμο απαρτίζουν μια κλειστή ελίτ (συμπεριλαμβάνονται πλείστοι βασιλείς, πρίγκηπες, πρόεδροι, πρωθυπουργοί κρατών, αρχηγοί κομμάτων και υψηλόβαθμα στελέχη του ΟΗΕ) που πρεσβεύει τον αποπληθυσμό προκειμένου να διασωθεί το οικοσύστημα και στην επίτευξη μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης.
    Το 1972 κατά παραγγελία της Λέσχης της Ρώμης το ζεύγος των επιστημόνων Denis και Donella Meadows, και οι Jørgen Randers, και William W. Behrens III, μαζί με ομάδα άλλων ερευνητών, βοηθούμενοι από πρόγραμμα ηλεκτρονικών υπολογιστών της εποχής, βασισμένο σε ένα διαδραστικό μοντέλο πληθυσμού, οικολογίας και ενεργειακών πηγών του Τεχνολογικού Ινστιτούτου της Μασσαχουσέτης (ΜΙΤ), συνέταξαν μια –υποτίθεται- εμπεριστατωμένη μελέτη με τίτλο «Τα όρια της ανάπτυξης» (The limits to growth) η οποία έκτοτε επικρίθηκε σφοδρά.
    Η μελέτη μεταφράστηκε σε 37 γλώσσες και πούλησε πάνω από 30 εκατομμύρια αντίτυπα. Υποστήριζε ότι η κατάρρευση του σημερινού πολιτισμού θα γινόταν περί το 2010, λόγω υπερπληθυσμού και εξάντλησης όλων των φυσικών πόρων του πλανήτη Γη. 
     Αναθεωρήθηκε από το Ινστιτούτο Σμιθσόνιαν το 2012 και αυτή τη φορά με τη βοήθεια των αλγορίθμων που της προσφέρουν οι σημερινοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, βεβαιώνει ότι η παγκόσμια κατάρρευση ακόμα και να αλλάξουμε τακτική σήμερα, δυστυχώς θα επέλθει μοιραία το αργότερο μέχρι το 2030, οπότε θα ζήσουμε πράγματι καταστάσεις …Μαντ Μαξ.
    Η Λέσχη της Ρώμης διαρκώς βεβαιώνει ότι η τάξη του κόσμου θα ανατραπεί πλήρως, διότι όλος ο σύγχρονος πολιτισμός είναι βασισμένος στα ορυκτά καύσιμα. Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και στην υποθετική περίπτωση που από σήμερα κιόλας χρησιμοποιούσαμε αποκλειστικά ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, η ανθρωπότητα πρέπει να μειωθεί κατά το ήμισυ και να σταματήσει να παράγει και να καταναλώνει, ελαχιστοποιώντας το οικολογικό της αποτύπωμα.
    Βέβαια ακόμα δεν είδαμε τους ίδιους τους «εκλεκτούς» της Λέσχης της Ρώμης να πωλούν π.χ. τα πανάκριβα αυτοκίνητα, τα μέγα-γιώτ, ή τα ιδιωτικά αεροπλάνα τους, να αποποιούνται των ενεργοβόρων μεγάρων τους και να μη μετακινούνται παρά χρησιμοποιώντας αποκλειστικά ποδήλατα, χάριν της διάσωσης του οικοσυστήματος.
  4. Σκοτεινός Διαφωτισμός (Dark Enlightenment) ή Νεοαντιδραστικό Κίνημα: πολιτικό κίνημα που αυτοπροσδιορίζεται ως αντιδημοκρατικό, φιλομοναρχικό, ελιτίστικο, μισανθρωπικό, μισογυνικό, στον αντίποδα του διαφωτισμού και βεβαίως διανθρωπιστικό. Ορισμένες από τις δράσεις του νεοαντιδραστικού κινήματος προέρχονται από νεοφιλελεύθερους, όπως ο δισεκατομμυριούχος, ιδρυτής του Paypal, Πήτερ Θιλ.
    Το Νεοαντιδραστικό Κίνημα είναι ένα πολιτικό σύστημα στο οποίο μια εταιρεία (λευκών Αμερικανών κατά προτίμηση) κατέχει μια χώρα η οποία δομημένη ως κοινή εταιρία συμμετοχών, τοποθετεί έναν Διευθύνοντα Σύμβουλο για τη μεγιστοποίηση του κέρδους της.
    Όσοι είναι μέτοχοι, μετέχουν στη διακυβέρνηση ανάλογα με τα μερίδιά τους. Σύμφωνα δε με τους νεοαντιδραστικούς, όσοι έχουν μεγαλύτερο δείκτη νοημοσύνης πρέπει να είναι παραπάνω στην ιεραρχία (π.χ. 160 έναντι 115 του μέσου όρου), επομένως όσοι γίνουν σάιμποργκ με δείκτη νοημοσύνης… 500 θα έχουν σαφώς το πάνω χέρι.
    Ο επίσης νεοαντιδραστικός Μάικλ Περιγιού (Michael Perilloux) που προάγει τον κοινωνινό δαρβινισμό, προτείνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να εκμεταλλευτεί περισσότερο την εξουσία, ακυρώνοντας το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών, κηρύσσοντας στρατιωτικό νόμο και αντικαθιστώντας την κυβέρνηση με τον …Οργανισμό Τραμπ (The Trump Organization).
    Ομοίως, το 2014 η πρώην ταλαντούχος χάκερ, και νυν μηχανικός της Google Tζάστιν Τιούνι (Justine Tunney) διακίνησε στο διαδίκτυο ένα ψήφισμα το οποίο ζητούσε να διεξαχθεί δημοψήφισμα για την απομάκρυνση όλων των μελών της αμερικανικής κυβέρνησης και την ανάθεση της εξουσίας στην τεχνολογική βιομηχανία και συγκεκριμένα να διοριστεί ο πρόεδρος της Google, Έρικ Σμιτ (Eric Schmidt) ως …μάνατζερ (CEO) της Αμερικής.
    Εν κατακλείδι οι ευγονιστές νεοαντιδραστικοί πιστεύουν ότι έτσι κι αλλιώς υπάρχουν δομικές διαφορές στη νοημοσύνη μεταξύ των υφιστάμενων ανθρώπινων φυλών και ότι τα αριστοκρατικά πολιτικά συστήματα είναι πιο σταθερά οικονομικά και λιγότερο σπάταλα από τα δημοκρατικά ή τα κομμουνιστικά και ότι έτσι κι αλλιώς ―δώστε βάση σ’ αυτό, έχει μεγάλη σημασία γι’ αυτά που θα επιχειρηθούν― η εποχή των μαζών έχει τελειώσει ανεπιστρεπτί

Πηγή https://aperopia.fr/10-2019/o-afanismos-ton-eyropaikon-ethnon-kai-oi-homo-dei/?fbclid=IwAR0bgNGDC_6Det39KrMnmL7OaWQeNNGVV7WddwX7iMqvF4yzDwYAO2i18Qs


attikanea

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικό το άρθρο της κ. Χρυσούλας Μπουκουβάλα , και πολύ ενδιαφέρον το σύνολο των άρθρων της!Πολύ καλό ιστολόγιο.
Ο κόσμος οδεύει σε πλανητικού εύρους τεράστιες ανακατατάξεις, και όσα εικάζαμε από τους τρομακτικούς συμβολισμούς της Αποκάλυψης, ωχριούν μπροστά στην πραγματικότητα.
Υπάρχει τεράστια δαιμονική διαστροφή στους παγκοσμιοποιητές!
Πολύ αποκαλυπτικό το βίντεο με τη συνέντευξή της που δημοσιεύεται στο ιστολόγιό της.

amethystos είπε...

Eξαιρετικός ιστότοπος. Ιδιόρρυθμη όμως η δημιουργός του. Εχει κάποια εμμονή μέ τήν πνευματική ιδιοκτησία. Η πληροφορία όμως ή η συγκέντρωση τής διαθέσιμης πληροφορίας ανήκουν στό πνεύμα; Γιά παράδειγμα τό βιβλίο Εγώ. Το παιχνίδι της ζωής,https://amethystosebooks.blogspot.com/2013/04/blog-post.html
είναι πνευματική εργασία καί καταπιάνεται ακριβώς μέ τίς αρχές καί τίς αιτίες τής νεωτερικότητος. Παρ' όλα αυτά ο ιστότοπος είναι εξαιρετικός.

Ανώνυμος είπε...

Ισχύει ότι έχει ένα κόλλημα με την πνευματική ιδιοκτησία, και με τους όρους χρήσης του ιστολογίου, ενώ γνωρίζει ότι δεν μπορεί να τους διασφαλίσει. Παρ΄όλα αυτά, στην πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξή της στην ΕΤ3 ακούγεται απλή και πρόσχαρη.
Πάντως δεν έχω συναντήσει κάτι αντίστοιχο στο διαδίκτυο. Πολλοί προσπαθούν να ερμηνεύσουν την πραγματικότητα (και να προβλέψουν το μέλλον) με κάποιες συνιστώσες και πλευρές που μέχρι σήμερα φάνταζαν αρκετές. Π.χ. ο πολύ καλός Π. Ήφαιστος, που ερμηνεύει τα πολιτικά συστήματα και φαινόμενα, και την σημερινή εκτροπή του ολοκληρωτισμού που παράγεται από την χρηματοπιστωτική κρίση (φούσκα), μέσα από την εξέλιξη της φιλοσοφίας και την εκτροπή της δυτικής θεολογίας.
Η Χ. Μπουκουβάλα προσθέτει και τα υπόλοιπα εμπλεκόμενα που ερμηνεύουν τα αίτια της τερατογένεσης του νέου κόσμου που ήδη βλέπουμε, τις επιδιώξεις του δια- και μετ-ανθρωπισμού την προσπάθεια διάσωσης και εξέλιξης της «ανθρώπινης νοημοσύνης» και όχι του Ανθρώπου (ως είδος πλέον), και την φιλοσοφική ρίζα τους τον γνωστικισμό, και τον συσχετισμό με την Κοσμολογία. Ερμηνεύει πολύ βαθύτερα τα πράγματα, με αποτέλεσμα να γίνεται σαφής και η συνέχεια.

Ανώνυμος είπε...

Η παράγραφος για την ερμηνεία της «αφασίας των νέων», είναι πάρα πολύ εύστοχη. Ας μην ψάχνουμε άλλες αιτίες. Όσο καλές προθέσεις και να έχουν είτε οι γονείς είτε οι παιδαγωγοί είτε ακόμα και οι πνευματικοί, μιλάμε πλέον για ένα βιολογικό φαινόμενο. Ο εγκέφαλος αποδιοργανώνεται από την διαρκή έκθεση στην τεχνολογία και τα φρικτά μηνύματα που δέχεται με μορφή πληροφορίας. Ο μέγιστος χρόνος συγκέντρωσής τους σε κάτι είναι 9 δευτερόλεπτα (!), με στοιχεία που έχουν δημοσιευτεί. Μέγιστος σημαίνει ότι υπάρχει και μικρότερος.
Αδυνατούν να διαχειριστούν οποιοδήποτε θέμα με συνεχόμενο τρόπο εξ ου και οι τυποποιημένες μικρές φράσεις, η γρήγορη εναλλαγή στα αντικείμενα παρατήρησης και το κλείσιμο όπως-όπως των θεμάτων.Φτάσαμε στην εποχή που ο διάβολος έχει πιάσει το μέλλον της ανθρωπότητας (τα παιδιά της) και τα χτυπάει σαν χταπόδι. Δεν μπορούμε ανθρωπίνως να κάνουμε τίποτα.Μόνο ο Κύριος!ΠΡΟΣΕΥΧΗ, με φόβο [μπροστά στο θέαμα που εκτυλίσσεται μπροστά μας], με πόνο, με δάκρυα, αλλά με ανδρεία. Και πίστη!Στο τέλος ο νικητής θα είναι Εκείνος.

Ανώνυμος είπε...

Συμπληρωματικά στην πρόταση «Όσο καλές προθέσεις και αν έχουν...». Πόσο μάλλον όταν ΔΕΝ έχουν, επομένως προστίθεται και αυτό στο αποτέλεσμα.
«Δεν έχουν» με την ευρεία έννοια άθεοι παιδαγωγοί ή αδιάφοροι γονείς ή πνευματικοί.

Ανώνυμος είπε...

Το βιβλίο «Εγώ-Το παιχνίδι της ζωής» είναι εκπληκτικό και καθηλωτικό απ΄ την αρχή ως το τέλος. Να πω για όποιον θέλει να το διαβάσει ότι πρόκειται για μοναδικό στο είδος του ως προς την αποκωδικοποίηση της φύσης του σημερινού χρηματοπιστωτικού συστήματος του ονομαζόμενου καπιταλισμού της πληροφορίας και του «homo economicus» (της ιδιοτέλειας απληστίας μπλόφας και καχυποψίας) ως μαθηματικού μοντέλου που δημιουργήθηκε μέσω της θεωρίας των παιγνίων κατά την διάρκεια του ψυχρού πολέμου, και «επιβλήθηκε» για λόγους προβλεψιμότητας στην οικονομία της αγοράς, διαστρέφοντας την έννοια του ανθρώπου μη αναγνωρίζοντας σε καμία πράξη αγαθά κίνητρα, καθιστώντας πλέον αυτό τον τρόπο ως φυσική κατάσταση των σύγχρονων κοινωνιών. Εξαιρετική πνευματική εργασία.

amethystos είπε...

Tεράστια η προσφορά του, μεγάλη η μόρφωσή του. Κάτι πού αναδεικνύεται καί στίς δύο νέες εργασίες του πού παρουσιάζουμε. Ιδιαιτέρως στήν διδακτορική του διατριβή πάνω στόν Κάφκα καί τήν αλλαγή τού λογοτεχνικού κανόνα. Δυστυχώς είμαστε όλοι μας παγκοσμίως εγκλωβισμένοι στήν εξίσωση τής γνώσης μέ τήν πληροφορία, πού μειώνει τήν μεταμορφωτική της αξία, όπως ανεπτύχθη στούς αρχαίους. Οπως φανερώνεται στό βιβλίο homo deus, καί στήν λυσσώδη προσπάθεια τής επιστήμης νά οδηγήσει στήν θέωση τόν κανονικό άνθρωπο, τής πτώσεως, ο οποίος ζεί ικανοποιώντας τά πάθη του. Οδηγώντας τήν ανθρωπότητα πίσω στήν ειδωλολατρεία τού δωδεκάθεου. Η εκκλησία τού Βαρθολομαίου απλώς θά προσθέσει τό Ιερό μέ τό κοινό ποτήριο πού θά προσφερθεί σάν θεική ολύμπια τροφή, σάν αμβροσία καί νέκταρ, σέ όλους, ματαιώνοντας τήν οικονομία τής Σωτηρίας τού Κυρίου. Αυτό τό δαιμονικό ένδυμα φωτός, αδιάκριτα, προσκυνούμε σήμερα.

Ανώνυμος είπε...

Θα διαβάσω και τα άλλα έργα του με την πρώτη ευκαιρία. Σχετικά με το ιστολόγιο «Απεροπία» ενώ έχει πολύ καλά άρθρα όπως ήδη είπαμε, είτε δικά της είτε μεταφρασμένα από άλλους συγγραφείς, στην ενότητα «Κοσμολογία» εντόπισα κάποια νεοεποχίτικα στοιχεία. Το λέω, όχι γιατί ο κόσμος δεν μπορεί να ξεχωρίσει τα πράγματα, αλλά για να υπάρχει γραμμένο, εφόσον επαινέσαμε το ιστολόγιο. Όποιος μπορεί να ξεχωρίσει το σωστό απ΄το λάθος ωφελείται απ΄όλα γιατί συλλέγει τα χρήσιμα και τα μεταφέρει αλλάζοντας τα λανθασμένα. Δεν μπόρεσα να καταλάβω ακριβώς τις πεποιθήσεις της, γιατί ενώ μιλά για την Πίστη μας και τους Ιερούς Ναούς που καταστρέφονται, για οικουμενισμό και πανθρησκεία, από την άλλη ανακατεύει εκφράσεις για «άνοδο σε ενεργειακές συχνότητες» του ανθρώπου κτλ... που παραπέμπουν στα γνωστά της Ν.Ε. του νεοβουδισμού. Θα διαβάσω όμως όσα μ΄ενδιαφέρουν γιατί είναι στοιχειοθετημένα με τις πηγές τους, και σχετίζονται με τις τελευταίες εξελίξεις της επιστήμης και τον τρόπο που σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν πάνω μας, είτε στο σώμα είτε στο μυαλό μας ως νέες κοσμοθεωρίες.
Το θέμα του homo deus (άνθρωπος-θεός) μόνο εφιαλτικό και διαστροφικό μπορεί να χαρακτηριστεί. Μπορούμε να μιλάμε ώρες γι΄αυτό. Όταν το πρωτοείδα σε ντοκυμαντέρ αμερικάνικου καναλιού φέτος την περίοδο του Πάσχα, ειλικρινά δεν μπορώ να περιγράψω πως ένιωσα.Σχεδόν αρρώστησα.
Σχετικά με το κοινό ποτήριο του Βαρθολομαίου θα έρθει τόσο «φυσικά», αφού θα έχουμε γεμίσει με μουσουλμάνους και εχθρικές διαθέσεις, και θα δημιουργηθεί τεχνητή ανάγκη «συσπείρωσης των Χριστιανών» καθώς συρρικνωνόμαστε, οπότε θα αρχίσουν οι επιθέσεις φιλίας από τους παπικούς και οι κοινές Λειτουργίες.
Πρέπει να ξέρουμε ότι σε τοπικό επίπεδο δημιουργήθηκαν τα τελευταία 2-3 χρόνια, παπικές «εκκλησίες» σε ακριβά κτήρια για τις ανάγκες Αλβανών και διάφορων άλλων εθνικοτήτων όπως Άγγλων και Γερμανών που ζουν μόνιμα ή περιστασιακά κυρίως σε τουριστικές περιοχές. Μου το είπαν οι ίδιοι και δεν το πίστευα μέχρι που τις είδα με τα μάτια μου.
Το επόμενο που περιμένω είναι κάποια επίσκεψη του επισκόπου τους σε Ορθόδοξους Ναούς, και σιγά σιγά κοινές Λειτουργίες και σύμπτυξη.
Επειδή οι απλοί ιερείς μπορεί να αντιδράσουν, θα φροντίσει ο Πατριάρχης να κάνει μια επόμενη σύνοδο με «δικές του» Αυτοκέφαλες Εκκλησίες, να περάσει αποφάσεις «κοινής πορείας» κτλ... (θα το στολίσουν όπως μπορούν), ώστε να έρθει η εντολή στον Επίσκοπο, και από αυτόν στους ιερείς. Κάπως έτσι θα πάει το πράγμα.
Στενοχωριέμαι πολύ και πολλές φορές κλαίω. Λέω Κύριέ μου μη μας στερήσεις την Εκκλησία. Αλλά ένιωσα μέσα μου ότι κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό. Η Εκκλησία θα φύγει στη νοητή έρημο. Θα μείνουν οι Ναοί κενοί από Θεία Χάρη. Όταν δούμε το βδέλυγμα της ερημώσεως, την πόρνη-εκκλησία εστώς εν τόπω αγίω, και αργότερα τον Αντίχριστο.
Πρέπει να δεθούμε με απόλυτο τρόπο με τον Κύριο. Με απόλυτο τρόπο.Όπως όλοι οι ασκητές που δεν είχαν τίποτα άλλο σε αυτό τον κόσμο, ούτε καν την παρηγοριά της ορατής Εκκλησίας παρά μόνο της επουράνιας.Και να είμαστε πια προετοιμασμένοι για όλα.

Ανώνυμος είπε...

Να διευκρινίσω ότι πρόκειται για Καθολικούς Γερμανούς (όχι προτεστάντες), όπως και Ελβετούς (γνωρίζω κάποιους). Να διορθώσω ως προς τους Άγγλους γιατί σ΄αυτό πιθανόν να κάνω λάθος.
Οι περισσότεροι πάντως είναι Αλβανοί, που έχουν πιαστεί στην Ελλάδα έχουν χρήματα κτλ..
Τα παιδιά των ξένων που είναι πλειοψηφία στα περισσότερα σχολεία πηγαίνουν ούτως η άλλως στην Ορθόδοξη Εκκλησία και κοινωνούν μαζί με τα Ελληνόπουλα. Δεν ξεχωρίζουν πια εξωτερικά, ούτε καν στην έκφραση ή την προφορά τους.