Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Ο Σταλινοφασίστας Πολάκης ξαναχτύπησε!



«Πήρε απ’ το ίδιο κουτάλι τη μετάληψη. Δεν μεταδίδεται γιατί είναι αγιασμένο! Έτσι. Αυτό είναι τώρα χριστιανοταλιμπανισμός»! [Παύλος Πολάκης]
Αυτά δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης στο «ναό της δημοκρατίας», θυμίζοντάς μας το Σοβιετικό παρελθόν της ιδεολογίας του. Τότε, που οι σταλινικοί άνοιξαν τις φυλακές στο Πιτέστι της Ρουμανίας για να «επανεκπαιδεύσουν» τους Χριστιανούς. Σε εκείνες τις φυλακές, «όταν έλεγες, ‘πιστεύω ακόμα στο Θεό’, μέσα σε 5 λεπτά ήσουν γεμάτος αίματα.» Τους Ορθόδοξους Χριστιανούς «….τους ανάγκαζαν να αναπαραστήσουν την Θεία Λειτουργία. Τα λόγια της Θείας Λειτουργίας αντικαταστάθηκαν από βλασφημίες και η Θεία Κοινωνία από ανθρώπινα κόπρανα.»

Ακούγοντάς τους να μιλάνε έτσι, λες και τόσα χρόνια ζουν σε άλλη χώρα και δεν ξέρουν τι συμβαίνει, αναρωτιέται κανείς, πόσο απομένει μέσα τους να διανύσουν για να κάνουν τα ίδια που έκαναν οι Σοβιετικοί παππούδες τους στους Χριστιανούς.
Το θέμα μας εδώ είναι το εξής. Υπάρχει ο Παύλος Πολάκης και τα συντρόφια του οι οποίοι είναι άθεοι, δεν πιστεύουν ή τέλος πάντων ανήκουν εκεί που θέλουν να ανήκουν. Και υπάρχει η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων η οποία με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ΠΙΣΤΕΥΕΙ.
Η συντριπτική πλειονότητα δεν έχει την απαίτηση από τον Πολάκη και τα συντρόφια του να πιστέψουν στην Ορθοδοξία, καθότι ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός είπε «Ὅστις θέλει ὀπίσω μου ἐλθεῖν, ἀπαρνησάσθω ἑαυτόν καί ἀράτω τόν σταυρόν αὐτοῦ καί ἀκολουθήτω μοι».
Ο Πολάκης όμως και τα συντρόφια του, παραδόξως, κι ενώ στρογγυλοκάθονται στα έδρανα μιας υποτιθέμενης «δημοκρατίας», υβρίζουν τα πιστεύω της πλειονότητας του Ελληνικού λαού. Μάλλον γι’ αυτό θέλουν να μας αντικαταστήσουν με μουσουλμάνους… για να μας εκδικηθούν που είμαστε πλειοψηφία.
Για να είμαστε όμως δίκαιοι και σωστοί, πέρα από τις πλειοψηφίες και τις μειοψηφίες, ουδείς έχει το δικαίωμα να επιβάλλει τις απόψεις του και τα πιστεύω του στους άλλους, αλλιώς είτε θα καταλήξουμε στα Σοβιετικά Γκουλάγκ, είτε στα Ναζιστικά στρατόπεδα.
Που βρίσκεται λοιπόν η λύση, όταν μάλιστα ασχολούμαστε με ένα θέμα το οποίο αποτελεί και αντικείμενο της επιστήμης; Όταν δε έχουμε να κάνουμε με άθεους / άπιστους από την μία πλευρά και Ορθοδόξους από την άλλη, τούτη η οδός είναι μονόδρομος για να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε.
Ο Πολάκης και ο εξίσου άπιστος -δήθεν φαν της επιστήμης- Τσίπρας μπορούν να μας παρουσιάσουν ΕΣΤΩ ΜΙΑ περίπτωση μόλυνσης από κάποιον ιό μέσω της Θείας Κοινωνίας;
Εάν μπορούν, να κάτσουμε να το συζητήσουμε βρε αδελφέ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ όμως, αλλά επικαλούνται την επιστήμη γενικώς για να μας επιβάλλουν την απιστία τους.
Ας παρουσιάσω όμως ξανά εδώ τι είχε απαντήσει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών σε έναν βουλευτή του ΠΑΣΟΚ την δεκαετία του ’80 όταν εμφανίστηκε το AIDS. Δεν είναι η πρώτη φορά βλέπετε που οι άθεοι «κόπτονται» για την υγεία των Ορθοδόξων.
«.. ιατρικώς δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ βεβαιωμένη περίπτωσις απλού πιστού στον οποίον να έχει μεταδοθεί αρρώστια με τη Θεία Μετάληψη. Ούτε και ιερέως, ο οποίος μάλιστα μετά την κοινωνία των πιστών κάνει την «κατάλυση» και καταπίνει όλα τα υπόλοιπα της Θείας Κοινωνίας μέχρι τρυγός [μέχρι τον πάτο], μαζί με ό,τι από το στόμα του κάθε μεταλαμβάνοντος δια της Αγίας Λαβίδας κατέληξε στο Άγιο Ποτήριο. Ούτε ακόμη και τότε που έβραζε η φυματίωση, εθέριζε η σίφυλλη και η λέπρα ήτανε ευρύτατα διαδεδομένη. Τα ίδια προφανώς θα ίσχυαν αν ετίθετο θέμα και για το AIDS. 
Δεδομένα τα οποία να οδηγούν την ιατρική σε παρέμβαση δεν υπάρχουν … Σύγκρουση μεταξύ επιστήμης και Εκκλησίας δεν υπάρχει παρά μόνο στους έχοντες τρικυμία εν κρανίω. Εφόσον αμφότερες εξυπηρετούν την αλήθεια, οπωσδήποτε δεν κινούνται επί διαφορετικής βάσεως και σε διαφορετικά επίπεδα. Χρειάζεται βεβαίως επίγνωση των ορίων εκάστης και αλληλοσεβασμός στην τήρηση των αποστάσεων εκατέροθεν
Να υπενθυμίσουμε στους, Θεός φυλάξοι, ανησυχούντες για την υγεία μας Τσίπρα και Πολάκη, ότι από την δεκαετία του ’80 κι έπειτα τίποτα δεν έχει αλλάξει. Οι ευσεβείς ιερείς μας συνεχίζουν βεβαίως να κοινωνούν τους βαριά νοσούντες (από οποιαδήποτε ασθένεια ανεξαιρέτως) και τους ετοιμοθάνατους στα νοσοκομεία, στα γηροκομεία, στα σπίτια, και όπου αλλού, κι έπειτα να καταλύουν οι ίδιοι ό,τι έχει απομείνει από την Θεία Κοινωνία. Τους ακούσαμε να παραπονιούνται; Τους είδαμε να παθαίνουν κάτι; Έμαθε κάτι ο Πολάκης και ο Τσίπρας και μας το κρατάνε μυστικό;; !!
Είναι απορίας άξιον πως άσχετοι με το θέμα εκφέρουν άποψη και μάλιστα με ύφος ξερόλα, δίχως να έχουν κάνει οι ίδιοι μία υποτυπώδη έρευνα. Βουλευτής είναι ο ένας άλλωστε, αρχηγός κόμματος ο άλλος. Το να επικαλούνται την «επιστήμη» γενικώς για να ικανοποιήσουν την ιδεοληψία τους προκαλεί θλίψη, καθότι μας υπενθυμίζεται ότι εκεί στην Βουλή συχνάζουν μάλλον συμμορίες και όχι άνθρωποι που σέβονται τον ρόλο που τους ανατέθηκε.
Είθε ο Τριαδικός Θεός να τους φωτίσει να καταλάβουν πριν να είναι πολύ αργά, ότι ο κορωναΐός δεν είναι τίποτα μπροστά στους ιούς της απιστίας και της ιδεοληψίας.

Φαίη.

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΑΒΕΛ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΔΥΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
 Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΖΗΣΕ  ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Η ΔΥΣΗ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΤΗΣ ΦΡΑΓΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΙΔΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛΑ.
 ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΙ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΗΤΙΣΜΟ.

Αμέθυστος

7 σχόλια:

Νίκος Κ. είπε...

Η Εκκλησία θα μπορούσε άμεσα να απαντήσει σε Πολάκη,Βαρεμένο,Τσίπρα,Ακρίτα και άλλους παρόμοιους με αυτούς τύπους, με την επίσημη αγιοκατάταξη του πατρός Γεωργίου Σκρέκα. Απόσπασμα από το βιβλίο του π.Λάμπρου Φωτοπούλου:" Κάποιες ἀντάρισσες τοῦ ἔλεγαν:«Γιατί δέν προσεύχεσαι στόν Χριστό νά ἔλθει νά σέ σώσει;» Τέλος τοῦ εἶπαν:«Ἐσένα πού πιστεύεις στόν Χριστό θά σέ σταυρώσουμε σάν Ἐκεῖνον τήν ἴδια ἡμέρα».Πρίν τόν σταυρώσουν, προσπάθησαν νά τοῦ δώσουν γάλα,ἀλλά ἐκεῖνος τέτοια μέρα τό ἀρνήθηκε. Ἔτσι τή Μ. Παρασκευή 11 Ἀπριλίου τόν σταύρωσαν σέ ἕνα ἔλατο πού εἶχε σχῆμα σταυροῦ."
https://www.impantokratoros.gr/6DC34B7C.el.aspx

amethystos είπε...

Aπίστευτο!!!!! Θά μπορούσε άν δέν σπαράσσονταν καί αυτή από τίς ίδιες φιλανθρωπικές ιδεολογίες. Μάλλον έχουμε χάσει τόν στόχο. Εάν διοικούμαστε από μιά ομάδα η οποία προίσταται ενός ιδρύματος ίσως τής ζητάμε πολλά. Νομίζω ότι η εκκλησία ετούτη ανιχνεύει μέ ιδιαίτερη ευαισθησία τό πολιτικό κόστος. Εχουμε νά μάθουμε πολλά από τίς φατρίες τους αλλά τίποτε γιά τήν σωτηρία μας. Είχα ακούσει τόν Θεσ/νίκης νά λέει στόν Γιανναρά σέ τηλεοπτική εκπομπή. Μάς απογοητεύσατε κ. Γιανναρά. Περιμέναμε όλοι μας νά έρθετε στήν εκκλησία. Στόν κλήρο, εννοούσε! Καί ο Γιανναράς απάντησε αποσβολωμένος. Γιατί τώρα πού είμαι;;;

Νίκος Κ. είπε...

Δυστυχώς βρίσκουμε σε τοίχο.Το ιερατείο κινείται σε άλλα μήκη κύματος.
Απ' την πάντοτε επίκαιρη συνέντευξη του μακαριστού μητροπολίτη Κοζάνης Αμβροσίου:
"΄Eνας Xριστός αδύναμος, που υποβαστάζεται από τον Kαίσαρα, από το νόμο, από το Σύνταγμα, ώστε να μπορεί να σταθεί στα πόδια του, είναι απαράδεκτος για κάθε χριστιανό σε όλες τις εποχές,αν είναι πράγματι Θεός Παντοδύναμος,δεν έχει ανάγκη από τα δεκανίκια του κράτους.Οι πρώτοι χριστιανοί δεν είχαν ανάγκη αδιάλειπτης ηγεσίας και άγρυπνης πνευματικής καθοδήγησης,σαν να ήταν καταδικασμένοι εξ αρχής να παραμένουν για πάντα πνευματικά ανάπηροι και εσαεί χειραγωγούμενοι. Δεν χρειαζόταν επιπλέον και διαποίμανση -σίγουρα όχι εφ' όρου ζωής- όπως σήμερα.Δεν πωλούσαν ποιμαντική εξουσία εν ονόματι του Xριστού, όπως τώρα...
https://amethystosbooks.blogspot.com/2020/02/blog-post_759.html

Ανώνυμος είπε...

σωστοοοοοοος...!!!ΑΠ.

Ανώνυμος είπε...

Aκομη χειροτερη Νικο Κ ειναι η δικαιολογηση που εγινε απο φιλοσταλινικα blogs στις ημερες μας της θανατωσης του ιερεως πατρος Γεωργιου Σκρεκα . Ειπαν λοιπον και ομολογησαν την εκτελεση του ανευ ουδεμιας δικης ( και πως θα μπορουσε να γινει δικη ? ) αλλα ειπαν οτι δεν ειναι αληθες οτι τον σταυρωσαν Μ.Παρασκευη . Ειπαν και γραψαν ξεκαθαρα οτι τον σκοτωσαν ως εχθρο του λαου ( ποιου λαου ? )με γροθιες στο κεφαλι Μ.Δευτερα . Προς αιωνια αισχυνη ιερεων και αρχιερεων που στις ημερες μας με το προσχημα της αντιπαγκοσμοιοποιησης κλεινουν φανερα το ματι στον σταλινισμο και τον επισημο φορεα του , γραφουν υμνους ακομη και στο καθεστως της Β.Κορεας ( συνταξιουχος Αιτωλοακαρναν ιερευς που στην δεκαετια του 80 για να ειναι αρεστος στον τοτε Πασοκικο Μπααθισμο κατηγορησε τον Μεγα Αλεξανδρο ως τυραννο και ιμπεριαλιστη και τωρα του εμεινε το χουι και ψιλουποστηριζει το Βορειοκορεατικο καθεστως ) αρχιερεις οπως ο μακαριστος Χριστοδουλος που δηλωσε με πασα επισημοτητα οτι στον Βολο οι καλυτεροι Χριστιανοι ηταν αυτοι που δηλωναν Αριστεροι λες και εταζε νεφρους και καρδιας . Και προσφατα κοιμηθεις λογιος ιερεας ( ο νοων νοειτω ) σε τηλεοπτικη εκπομπη την δεκαετια του 90 του φυγοστρατου Μακη Τριανταφυλοπουλου συμφωνουσε με την γελοια εκδοχη του επισης μακαριτη Ραφαηλιδη οτι στον καιρο του εμφυλιου τους αιχμαλωτους του ΔΣΕ τους ψαρευαν μυστικα μεσω της εξομολογησης . Βρε ειναι δυνατον η τοτε νομιμη οικουμενικη κυβερνηση Κεντρου και Δεξιας να επιανε επ αυτοφωρω ενοπλους ενοχους ανταρσιας και για να τους τιμωρησει να στηριζονταν σε μαρτυρια εξομολογου ? Με αυτα και αυτα η Εκκλησια απολογειται στους Πολακηδες και περιμενει σαν κανενα χαδιαρικο κανις γλυκο βλεμα απο τους νυν και αει σταλινομαοικους Καραμπελιαδες . ΑΜ

Ανώνυμος είπε...

Η επιστημονική απόδειξη ότι οι Συριζέοι είναι λοβοτομημένοι... https://theodotus.blogspot.com/2015/05/oi-e.html

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην είναι λοβοτομημένοι οι Συριζανέλ.. μια χαρά ευφυείς ειναι...απλώς ΤΡΩΝΕ...καθε "δικός" τους, ΤΡΩΕΙ. Και αφού ΤΡΩΕΙ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ το κομμα που τον ταιζει.