Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Εισαγγελική παρέμβαση και προκαταρκτική έρευνα μετά τις δηλώσεις Κούβελα για το ισχαιμικό επεισόδιο του Χαρδαλιά


 Ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας είχε υποστηρίξει ότι το επεισόδιο μπορεί να είναι «δυνητική παρενέργεια του εμβολίου»

Ο ισχυρισμός του καθηγητή Κλινικής Φαρμακολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και διευθυντή του Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας της Ιατρικής Σχολής Δημήτρη Κούβελα, ότι το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη ο Νίκος Χαρδαλιάς, μπορεί να είναι «δυνητική παρενέργεια του εμβολίου», προκάλεσε εισαγγελική παρέμβαση!

Ο κ. Κούβελας είχε υποστηρίξει ακόμα ότι πρέπει να υποβληθεί κίτρινη κάρτα στον ΕΟΦ, δυνητικής ανεπιθύμητης δράσης του εμβολίου κατά του COVID-19. Η εκτίμηση του καθηγητή προκάλεσε αντιδράσεις στην επιστημονική κοινότητα, αλλά και στα κοινωνικά δίκτυα.

Με βάση δημοσιεύματα στο ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προκαταρκτική έρευνα, για να διερευνηθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων. Η έρευνα ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Εισαγγελική παρέμβαση και προκαταρκτική έρευνα μετά τις δηλώσεις Κούβελα για το ισχαιμικό επεισόδιο του Χαρδαλιά (newsbreak.gr)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μετά από όσα απερίγραπτα συμβαίνουν στην χώρα, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης τα έβαλε με τον Κούβελα... Αφιερωμένο εις τους ''δικαστάς''
https://theodotus.blogspot.com/2016/09/blog-post_20.html