Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022

Κυβέρνηση και ειδικοί πήραν τους εμβολιασμένους στον λαιμό τους!

 

Τούς άφησαν έρμαια στην πανδημική έξαρση Οκτωβρίου - Νοεμβρίου, ενώ ήταν ήδη γνωστό πως τα αντισώματα από τα εμβόλια μειώνονται μετά το πρώτο τρίμηνο

Σε πείσμα της σκόπιμης απόκρυψης κρίσιμων πληροφοριών για την πανδημία από το Υπουργείο Υγείας, τον ΕΟΔΥ και τις Υγειονομικές Περιφέρειες (ΥΠΕ) της χώρας, η «κυριακάτικη δημοκρατία» συγκεντρώνει για πρώτη φορά και φέρνει στο φως όλα τα διαθέσιμα στοιχεία για νοσηλείες, διασωληνώσεις και θανάτους, τόσο για τους ανεμβολίαστους όσο και για τους πλήρως εμβολιασμένους.

  • Από τον Βασίλη Γαλούπη

Το επίπονο αυτό εγχείρημα ρίχνει φως σε μέχρι τώρα άγνωστες πτυχές της πανδημίας για το «μαύρο» τρίμηνο της κατάρρευσης του ΕΣΥ και των μαζικών θανάτων το διάστημα Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου. Τα στοιχεία αυτά είναι διαθέσιμα μόνο στο Υπουργείο Υγείας, στον ΕΟΔΥ και τις Υγειονομικές Περιφέρειες, αλλά όχι και στους πολίτες, που παραμένουν ανενημέρωτοι από την Πολιτεία για τους πλέον κρίσιμους δείκτες.

Προτού προχωρήσουμε στην παρουσίαση των στοιχείων, που είναι επίσημα, στη διάθεσή μας και δεν αμφισβητούνται, θα δώσουμε λεπτομέρειες για τον τρόπο που ενεργούν οι αρμόδιες πολιτικές και υγειονομικές Αρχές της χώρας, ώστε να μην καταφέρνει κανείς, εκτός από τους ίδιους, να αποκτήσει μια ολοκληρωμένη εικόνα. Τι φοβούνται και δεν ενημερώνουν σωστά τον κόσμο μόνο οι ίδιοι το γνωρίζουν.

Ο υγειονομικός χάρτης της χώρας χωρίζεται σε επτά περιφέρειες. Ιδού πώς δρουν:

  • 1η ΥΠΕ Αττικής: Δεν έχει δημοσιοποιήσει ποτέ κανένα στοιχείο για θανάτους εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων.
  • 2η ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου: Έπειτα από δημοσίευμα άλλου μέσου προ εβδομάδων για διασωληνώσεις – θανάτους και προφανώς έπειτα από πολιτικές πιέσεις, η 2η ΥΠΕ αφαίρεσε αμέσως από το site της όλα τα σχετικά στοιχεία.
  • 3η ΥΠΕ Μακεδονίας: Έως τις αρχές Δεκεμβρίου έδινε στοιχεία μόνο για νοσηλείες και διασωληνώσεις. Στη συνέχεια σταμάτησε.
  • 4η ΥΠΕ Μακεδονίας και Θράκης: Δίνει σταθερά ακόμα και σήμερα στοιχεία για διασωληνώσεις και νοσηλείες, ενώ έχει δημοσιοποιήσει τον Νοέμβριο κι έναν απολογισμό θανάτων.
  • 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας: Δεν δημοσιοποιεί κανένα ποιοτικό στοιχείο για την πανδημία.
  • 6η ΥΠΕ Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας: Αρχικά δημοσιοποιούσε και τους θανάτους, αλλά γρήγορα διέκοψε. Δημοσιοποιεί σποραδικά μόνο κάποια στοιχεία για νοσηλείες, διασωληνώσεις.
  • 7η ΥΠΕ Κρήτης: Μετά τον ντόρο που έγινε πρόσφατα στη Βουλή, διέγραψε από τον ιστότοπό της κάθε αναφορά σε στοιχεία για νοσηλείες, διασωληνώσεις και θανάτους εμβολιασμένων – ανεμβολίαστων.

Τραγικά λάθη στρατηγικής και ενίσχυση της δυσπιστίας

Μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα συστηματικής απόκρυψης στοιχείων για τη δημόσια υγεία από τις περισσότερες Yγειονομικές Περιφέρειες, τον ΕΟΔΥ και, φυσικά, το Υπουργείο Υγείας, προέκυψαν ολέθριες συνέπειες, κυρίως για τους εμβολιασμένους.

Από το καλοκαίρι τα κυβερνητικά στελέχη, προσπαθώντας να πείσουν για περισσότερους εμβολιασμούς, έδωσαν την ψευδαίσθηση ότι οι εμβολιασμένοι δεν κινδυνεύουν. Με επαναλαμβανόμενα και διχαστικά για τον λαό σλόγκαν περί πλήρους ελευθερίας και αχρείαστων μασκών ή για τείχη ανοσίας, που αποδείχθηκε ότι δεν θα μπορούσαν να χτιστούν ποτέ, και για τελευταία… μίλια της πανδημίας.

Αν, όμως, τα κυβερνητικά στελέχη και όργανα φρόντιζαν να ενημερώνουν σε καθημερινή βάση για την αύξηση των νοσηλειών και των θανάτων εμβολιασμένων από τις αρχές του φθινοπώρου, τότε οι πολίτες δεν θα ζούσαν παραπλανημένοι, βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία τους. Θα φρόντιζαν να προστατεύονται περισσότερο μέχρι την ενισχυτική δόση. Το ακόμα χειρότερο είναι ότι, παρά τη δραματική αύξηση νοσηλειών, διασωληνώσεων και θανάτων εμβολιασμένων τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, η κυβέρνηση και οι επιτροπές της… παρέμεναν προκλητικά άπραγες έως τις αρχές Δεκεμβρίου, προκειμένου να αποφασίσουν για την εσπευσμένη ενισχυτική δόση μετά το πέρας τριμήνου, όταν και μειώνονται τα αντισώματα.

Τα στοιχεία που φέρνουμε σήμερα στο φως επιβεβαιώνουν ότι το εμβόλιο προστατεύει σημαντικά από τις ΜΕΘ και τον θάνατο. Και αυτό δεν αμφισβητείται, αφού πράγματι οι ανεμβολίαστοι είναι περισσότερο εκτεθειμένοι. Ταυτόχρονα, όμως, αποκαλύπτει και την κυβερνητική πλάνη περί «θαυματουργού» εμβολίου ως μοναδικού και αποκλειστικού όπλου προς τους εμβολιασμένους, με συνέπεια εκατομμύρια άνθρωποι να κυκλοφορούν επί μήνες δίχως να νιώθουν ότι χρειάζονται να τηρούν άλλα μέτρα προστασίας και με τα αντισώματά τους να έχουν μειωθεί.

Η ίδια η κυβέρνηση, δηλαδή, με τις υπερβολές της, τις παλινωδίες και την κρυψίνοιά της «ακύρωσε» ένα μέρος από τα σημαντικά οφέλη των εμβολίων. Οι επί μήνες δηλώσεις από κυβερνητικά χείλη περί «πανδημίας ανεμβολίαστων», περί δήθεν μηδενικών πιθανοτήτων οι ανεμβολίαστοι να κολλήσουν, να νοσήσουν ή και να πεθάνουν αποδείχθηκαν άκρως επικίνδυνες.


Εξάλλου, το γεγονός ότι είτε δεν δόθηκαν καθόλου είτε εξαφανίστηκαν κρίσιμα στοιχεία για τις πραγματικές διαστάσεις της πανδημίας, δήθεν για να μην πληγεί το εμβολιαστικό πρόγραμμα, προκάλεσε τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα, με την ενίσχυση της δυσπιστίας, αλλά και των θεωριών συνωμοσίας. Τέλος, οι εντολές για να αφαιρεθούν άρον άρον ήδη δημοσιευμένα στοιχεία από τις Υγειονομικές Περιφέρειες είναι κινήσεις σκοταδισμού, τριτοκοσμικών αντιλήψεων και ενοχικών συμπεριφορών. Τέτοιες ενέργειες δεν συνάδουν με κανένα κλίμα εμπιστοσύνης μεταξύ κυβερνήσεων – πολιτών.

2η ΥΠΕ: 217 οι ανεμβολίαστοι νεκροί, 138 οι εμβολιασμένοι σε έναν μήνα

2H YPE

Ο πρώτος θάνατος εμβολιασμένου στην Ελλάδα ανακοινώθηκε επίσημα στις 15 Αυγούστου. Μέχρι τον Σεπτέμβριο, όπως φαίνεται από τα στοιχεία που παρουσιάζουμε σήμερα, οι πλήρως εμβολιασμένοι προστατεύονταν σε σχεδόν απόλυτο βαθμό. Η προστασία των εμβολίων άρχισε να φθίνει έπειτα από κάποιους μήνες, όπως, άλλωστε, επισήμαιναν από τις αρχές φθινοπώρου επιστήμονες στο εξωτερικό.

Όμως, μόλις στις 3 Δεκεμβρίου η κυβέρνηση και η επιτροπή των ειδικών της αποφάσισαν να επιταχύνουν την ενισχυτική δόση μετά τη λήξη του τριμήνου. Μάλιστα, η υγειονομική επιτροπή σύρθηκε στην απόφαση έπειτα από δημόσια… παραγγελιά του πρωθυπουργού, κάτι που δεν θα μπορούσε να δεχτεί κανένας επιστήμονας με αυτοσεβασμό.

Μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου, και ενώ αρκετοί πλήρως εμβολιασμένοι συμπλήρωναν πια εφτά και οκτώ μήνες από τότε που έκαναν το εμβόλιο, άκουγαν από κυβερνητικά και επιστημονικά χείλη ότι είναι ελεύθεροι να κυκλοφορούν όπως θέλουν, όποτε θέλουν και όπου θέλουν. Δίχως να έχουν ποτέ μια ξεκάθαρη ενημέρωση ότι μετά τους τρεις τέσσερις μήνες μπαίνουν στην γκρίζα φάση κινδύνου, παρότι υπήρχαν πολλές διεθνείς μελέτες που το επισήμαιναν.

Να σημειωθεί επίσης, ώστε να υπάρχει και μια πιο γενική εικόνα για την επικράτεια, ότι την 1η Δεκεμβρίου, και σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε στη Βουλή η αξιωματική αντιπολίτευση επικαλούμενη στοιχεία από τον ΕΟΔΥ και τον κ. Τσιόδραοι νεκροί πλήρως εμβολιασμένων έως τις 10 Οκτωβρίου ήταν 147. Από 10 Οκτωβρίου έως 7 Νοεμβρίου καταγράφηκαν συνολικά 1.118 θάνατοι, εκ των οποίων οι 346 αφορούν πλήρως εμβολιασμένους πολίτες. Παρατηρήθηκε, δηλαδή, μια μεγάλη αύξηση και για τους εμβολιασμένους.

Κυβερνητική και επιστημονική απραξία

Η εξέλιξη των νοσηλειών και των διασωληνώσεων στην Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιά και Αιγαίου είναι ενδεικτική της κυβερνητικής και επιστημονικής απραξίας. Στο διάστημα 8 Οκτωβρίου – 8 Νοεμβρίου οι θάνατοι των εμβολιασμένων ήταν 19, ποσοστό 20,5% επί του συνόλου των νεκρών. Το ίδιο διάστημα οι νεκροί ανεμβολίαστοι ήταν 74 (79,5%).

Συγκριτικά με το αμέσως προηγούμενο διάστημα, ήταν φανερό ότι όλο και περισσότεροι από τους πλήρως εμβολιασμένους είχαν αρχίσει να χάνουν τα οφέλη, και τα αντισώματά τους εξασθενούσαν. Το ποσοστό 20,5% ήταν ήδη αρκετά υψηλό, όμως ουδείς έκανε το παραμικρό για να προειδοποιήσει τους εμβολιασμένους ότι κινδυνεύουν πια περισσότερο.

Ετσι, από τις 9 Νοεμβρίου έως τις 9 Δεκεμβρίου οι θάνατοι, αλλά και τα ποσοστά εκτινάχθηκαν. Συγκεκριμένα, οι νεκροί εμβολιασμένοι έφτασαν τους 138, με ποσοστό 38,9% επί των συνολικών θανάτων! Οι νεκροί ανεμβολίαστοι ήταν 217 (61,1%), αφού παρέμεναν έτσι κι αλλιώς εντελώς απροστάτευτοι.

Να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο διάστημα δεν υπήρχε ακόμα ο κίνδυνος από τη μετάλλαξη Ομικρον, που πρωτοεμφανίστηκε με ένα κρούσμα στη χώρα μας στις 2 Δεκεμβρίου.

6η ΥΠΕ: «Σιωπή» από τα μέσα Οκτωβρίου

6H YPE 3

Αρχικά, η 6η ΥΠΕ δημοσιοποιούσε και τους θανάτους έως τα μέσα Οκτωβρίου. Στη συνέχεια έπαψε να δίνει τέτοια στοιχεία και περιορίζεται στις νοσηλείες και τις διασωληνώσεις.

Στις 30 Σεπτεμβρίου υπήρχαν 23 ανεμβολίαστοι και μόλις 4 εμβολιασμένοι στις ΜΕΘ, ενώ οι νεκροί ήταν 4 (3 ανεμβολίαστοι, 1 εμβολιασμένος). Οι νοσηλευόμενοι σε απλές κλίνες ήταν 239 ανεμβολίαστοι (77%) – 70 εμβολιασμένοι (23%). Στις 15 Οκτωβρίου οι θάνατοι ήταν 5 (3 ανεμβολίαστοι, 2 εμβολιασμένοι), ενώ στις νοσηλείες και τις διασωληνώσεις δεν υπήρχε κάποια διαφορά.

6H YPE 2

Σχεδόν έναν μήνα αργότερα, όμως, υπήρχε εκτίναξη στις νοσηλείες, με την τάση να παγιώνεται και για όλο το επόμενο διάστημα:

12 Νοεμβρίου

  • Νοσηλευόμενοι σε απλές κλίνες: 369 ανεμβολίαστοι (71%) – 151 εμβολιασμένοι (29%)
  • Νοσηλευόμενοι σε ΜΕΘ 36 ανεμβολίαστοι (75%) – 12 εμβολιασμένοι (25%)

26 Νοεμβρίου

  • Νοσηλευόμενοι σε απλές κλίνες: 520 ανεμβολίαστοι (71%) – 213 εμβολιασμένοι (29%)
  • Νοσηλευόμενοι σε ΜΕΘ: 31 ανεμβολίαστοι (73%) – 15 εμβολιασμένοι (27%)

23 Δεκεμβρίου

  • Νοσηλευόμενοι σε απλές κλίνες: 454 ανεμβολίαστοι (75%) – 148 εμβολιασμένοι (25%)
  • Νοσηλευόμενοι σε ΜΕΘ: 45 ανεμβολίαστοι (80%) – 11 εμβολιασμένοι (20%)

6H YPE

3η ΥΠΕ – Μακεδονία: Η «έκρηξη» στις νοσηλείες

Από τα στοιχεία για την 3η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας γίνεται σαφές πως υπήρξε μια έκρηξη κυρίως στις νοσηλείες και των εμβολιασμένων. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους για το διάστημα από 5 Οκτωβρίου έως 5 Δεκεμβρίου. Συγκεκριμένα:

5 Οκτωβρίου

  • Νοσηλευόμενοι σε απλές κλίνες: ανεμβολίαστοι 214, εμβολιασμένοι 57
  • Νοσηλευόμενοι σε ΜΕΘ: ανεμβολίαστοι 57, εμβολιασμένοι 6

5 Νοεμβρίου

  • Νοσηλευόμενοι σε απλές κλίνες: ανεμβολίαστοι 350, εμβολιασμένοι 102
  • Νοσηλευόμενοι σε ΜΕΘ: ανεμβολίαστοι 85, εμβολιασμένοι 6

5 Δεκεμβρίου

  • Νοσηλευόμενοι σε απλές κλίνες: ανεμβολίαστοι 501, εμβολιασμένοι 169
  • Νοσηλευόμενοι σε ΜΕΘ: ανεμβολίαστοι 111, εμβολιασμένοι 10

Παρατηρούμε ότι μέσα σε ένα δίμηνο οι ανεμβολίαστοι σε απλές κλίνες αυξήθηκαν από 214 σε 501, όπως ήταν αναμενόμενο. Οι εμβολιασμένοι, όμως, τριπλασιάστηκαν από 57 σε 169. Οσον αφορά τις ΜΕΘ, η αναλογία ανεμβολίαστων – εμβολιασμένων στις 5 Δεκεμβρίου ήταν 11 προς 1, κάτι που επιβεβαιώνει την αυξημένη προστασία των εμβολιασμένων συγκριτικά με τους ανεμβολίαστους.

4η ΥΠΕ: 459 νεκροί ανεμβολίαστοι, 83 εμβολιασμένοι

4H YPE

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που δόθηκαν στις 15 Νοεμβρίου από την 4η ΥΠΕ Μακεδονίας – Θράκης, στο διάστημα από 12 Σεπτεμβρίου έως 14 Νοεμβρίου οι νεκροί από κορονοϊό ήταν: 459 ανεμβολίαστοι (84,7%) – 83 εμβολιασμένοι (15,3%). Για το επόμενο διάστημα δεν έχουν δοθεί στοιχεία.

Ενδεικτικά συμπεράσματα, όμως, βγαίνουν και από την πορεία των νοσηλειών. Συγκεκριμένα, στο διάστημα από 10 Σεπτεμβρίου έως 10 Δεκεμβρίου οι ανεμβολίαστοι σε απλές κλίνες αυξήθηκαν από 192 σε 399 και στις ΜΕΘ από 47 σε 74. Σχεδόν διπλασιάστηκαν, δηλαδή.

Στο ίδιο διάστημα, όμως, υπήρξε και έκρηξη για τους εμβολιασμένους. Από 35 άτομα στις απλές κλίνες τετραπλασιάστηκαν και έφτασαν στους 138, ενώ στις ΜΕΘ από 1 τον Σεπτέμβριο αυξήθηκαν στους 16 τρεις μήνες μετά.

4H YPE 2

10 Σεπτεμβρίου

  • Νοσηλευόμενοι σε απλές κλίνες: ανεμβολίαστοι 192, εμβολιασμένοι 35
  • Νοσηλευόμενοι σε ΜΕΘ: ανεμβολίαστοι 47, εμβολιασμένοι 1

10 Οκτωβρίου

  • Νοσηλευόμενοι σε απλές κλίνες: ανεμβολίαστοι 197, εμβολιασμένοι 61
  • Νοσηλευόμενοι σε ΜΕΘ: ανεμβολίαστοι 57, εμβολιασμένοι 4

10 Νοεμβρίου

  • Νοσηλευόμενοι σε απλές κλίνες: ανεμβολίαστοι 358, εμβολιασμένοι 127
  • Νοσηλευόμενοι σε ΜΕΘ: ανεμβολίαστοι 59, εμβολιασμένοι 10

10 Δεκεμβρίου

  • Νοσηλευόμενοι σε απλές κλίνες: ανεμβολίαστοι 399, εμβολιασμένοι 138
  • Νοσηλευόμενοι σε ΜΕΘ: ανεμβολίαστοι 74, εμβολιασμένοι 16

7η ΥΠΕ – Κρήτη: 21 θάνατοι ανεμβολίαστων, 16 εμβολιασμένων

7H YPE 1

Από τα συνολικά στοιχεία της Περιφέρειας Κρήτης που πρόλαβαν να δουν το φως, προτού τα διαγράψουν, και που δημοσιοποιήθηκαν στο διάστημα μεταξύ 20 Οκτωβρίου και 10 Δεκεμβρίου, υπήρχαν 21 θάνατοι ανεμβολίαστων και 16 εμβολιασμένων. Οι περισσότεροι νεκροί μέσα σε μία μέρα ήταν 5 και καταγράφηκαν στις 3 Δεκεμβρίου (2 ανεμβολίαστοι και 3 εμβολιασμένοι). Υπήρχαν, μάλιστα, μέρες που οι διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ ήταν 50%-50%.

Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιες σημαντικές ημερομηνίες, όπου φαίνεται και η εξέλιξη σε νοσηλείες, διασωληνώσεις, θανάτους.

20 Οκτωβρίου

  • Νοσηλευόμενοι σε απλές κλίνες: 20 ανεμβολίαστοι (47,6%) – 22 εμβολιασμένοι (52,4%)
  • Νοσηλευόμενοι σε ΜΕΘ: 9 ανεμβολίαστοι (64,3%) – 5 εμβολιασμένοι (35,7%)
  • Θάνατοι: 1 εμβολιασμένος (100%)

2 Νοεμβρίου

  • Νοσηλευόμενοι σε απλές κλίνες: 32 ανεμβολίαστοι (68,1%) – 15 εμβολιασμένοι (31,9%)
  • Νοσηλευόμενοι σε ΜΕΘ: 5 ανεμβολίαστοι (50%) – 5 εμβολιασμένοι (50%)
  • Θάνατοι: 0

4 Νοεμβρίου

  • Νοσηλευόμενοι σε απλές κλίνες: 30 ανεμβολίαστοι (58,8%) – 21 εμβολιασμένοι (41,2%)
  • Νοσηλευόμενοι σε ΜΕΘ: 6 ανεμβολίαστοι (60%) – 4 εμβολιασμένοι (40%)
  • Θάνατοι: 2 εμβολιασμένοι (100%)

12 Νοεμβρίου

  • Νοσηλευόμενοι σε απλές κλίνες: 43 ανεμβολίαστοι (53,8%) – 37 εμβολιασμένοι (46,2%)
  • Νοσηλευόμενοι σε ΜΕΘ: 10 ανεμβολίαστοι (76,9%) – 3 εμβολιασμένοι (23,1%)
  • Θάνατοι: 1 εμβολιασμένος (100%)

15 Νοεμβρίου

  • Νοσηλευόμενοι σε απλές κλίνες: 54 ανεμβολίαστοι (62,1%) – 33 εμβολιασμένοι (37,9%)
  • Νοσηλευόμενοι σε ΜΕΘ: 10 ανεμβολίαστοι (76,9%) – 3 εμβολιασμένοι (23,1)
  • Θάνατοι: 1 ανεμβολίαστος (50%), 1 εμβολιασμένος (50%)

25 Νοεμβρίου

  • Νοσηλευόμενοι σε απλές κλίνες: 57 ανεμβολίαστοι (64%) – 32 εμβολιασμένοι (36%)
  • Νοσηλευόμενοι σε ΜΕΘ: 10 ανεμβολίαστοι (71,4%) – 4 εμβολιασμένοι (28,6%)
  • Θάνατοι: 3 ανεμβολίαστοι (100%)

1 Δεκεμβρίου

  • Νοσηλευόμενοι σε απλές κλίνες: 53 ανεμβολίαστοι (54,1%) – 45 εμβολιασμένοι (45,9%)
  • Νοσηλευόμενοι σε ΜΕΘ: 9 ανεμβολίαστοι (50%) – 9 εμβολιασμένοι (50%)
  • Θάνατοι: 2 εμβολιασμένοι (100%)

8 Δεκεμβρίου

  • Νοσηλευόμενοι σε απλές κλίνες: 63 ανεμβολίαστοι (68,5%) – 29 εμβολιασμένοι (31,5%)
  • Νοσηλευόμενοι σε ΜΕΘ: 13 ανεμβολίαστοι (65%) – 7 εμβολιασμένοι (35%)
  • Θάνατοι: 1 ανεμβολίαστος (100%)

10 Δεκεμβρίου

18 σχόλια:

χαλαρωσε είπε...

https://rumble.com/vrpzkv-dr-sucharit-bhakdi-.html

Ανώνυμος είπε...

Το αν το εμβόλιο τελικά προστάτευσε ή όχι θα το πει η ιστορία...Η ανάλυση παραγόντων στην επιστήμη είναι περίπλοκη και χρειάζεται χρόνος και ''ήρεμο περιβάλλον'' για να βγει το τελικό συμπέρασμα.

amethystos είπε...

Η διαχείρηση τής κρίσεως από τήν κυβέρνηση υπήρξε απολύτως υστερική καί στήν υστερία αυτή προστέθηκε η ανικανότητα τών εκκλησιαστικών παραγόντων οι οποίοι ένιψαν τάς χείρας τους.Προστέθηκαν καί οι ζηλωτές οι οποίοι βρήκαν θέμα γιά νά υπάρξουν καί χάσαμε τόν μπούσουλα.Ανακηρύχθηκε τό εμβόλιο δαιμονικό.Ο Αντίχριστος πήρε τήν θέση του καί ετοιμαστήκαμε γιά τήν δευτέρα παρουσία. Φυσικά σέ ορισμένες ηλικίες χρησίμευσε. Σέ ορισμένα επαγγέλματα. Αλλά καταργήθηκαν οι γιατροί καί η υγεία έγινε δημόσια. Καταργήθηκαν οι προφυλάξεις ακόμη καί απέναντι στό εμβόλιο. Τρέλλα η οποία θά κοστίσει ακριβά διότι θά χαθεί καί η διαφθορά όλων τών λειτουργημάτων πού ήλθε στήν επιφάνεια.

χαλαρωσε είπε...

Γι’ αυτήν την πλαστή «πανδημία», αντί για έρευνα για ιατροφαρμακευτική προστασία σε πρώτο και σε δεύτερο βαθμό, επεβλήθη στον παγκόσμιο πληθυσμό μια σειρά από γονιδιακές θεραπείες που ονομάστηκαν «εμβόλια» για να αντιμετωπίσουν δήθεν τον ιό και να τον εξαφανίσουν, με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα. Γεγονός ότι οι μαζικοί εμβολιασμοί με τα σκευάσματα αυτά του τύπου τεχνολογίας mRNA έφεραν αντί της εξαφάνισης του ιού, την απόλυτη επικράτηση του με σχεδόν οκταπλάσια κρούσματα ημερησίως από πέρσι

Η ανάλυση παραγόντων στην επιστήμη είναι περίπλοκη και χρειάζεται χρόνος και ''ήρεμο περιβάλλον'' για να βγει το τελικό συμπέρασμα.
Επισης χρειαζεται και επιστημονες. Σκετα δεδομενα και παρατηρησεις και πειραματα ειναι απλα σκετα. Η επιστημη ποδηγετειται. Αναρωτιεται κανεις αν υφισταται ως τετοια.
Τεσπα. Καλη χρονια.

amethystos είπε...

Καί εμείς μέ τήν σειρά μας αδελφέ πήγαμε στό άλλο άκρο.

amethystos είπε...

Ἦχος δ´. Ἐπεφάνης σήμερον

Δαπέργολας
βαθιωτης

Κωνσταντῖνον Κύριε, σὺν Δημητρίῳ, Ἰησοῦ περίσκεπε, καὶ Νεκταρίῳ ἀσφαλῶς, ἀπὸ κινδύνων καὶ θλίψεων, ἵνα τὸ θεῖον, τιμῶσί σου ὄνομα.

Τὴν τριάδα φύλαττε, ἐπιστημόνων, ὦ Τριὰς ἀμέριστε, σὺν Νεκταρίῳ ἐκ δεινῶν, καὶ Κωνσταντίνῳ Δημήτριον, ἵνα ἐν λόγοις, πιστοὺς καταρτίζωσι.

Μεγαληνάριον

Σὺν τῷ Νεκταρίῳ Λόγε Θεέ, σκέπε Κωνσταντῖνον, καὶ Δημήτριον ἀσφαλῶς, ἐκ τῆς παραλόγου, μανίας τῶν θελόντων, τὸν κόσμον ὑποτάξαι, ἐχθρῷ ἀλάστορι.

Ιωάννης Τσιλιμιγκάκης

χαλαρωσε είπε...

εδω αμεθυστε οι υμνολογοι σηκωνουν τα χερια αναζητωντας το ελεος του Κυριου.

ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΦΡΟΝΗΣΕΙ. ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Τι γελιο !!!
Μα ποσο το εχουμε χασει...
Απο το χωρις νοημα,αντιεπιστημονικο,"κρυφοπροπαγανδιστικο" μακρυναρι του Γαλουπη ( ελεγα μα τι ανεβαζει τωρα ... )στο καλυτερο σχολιο του Αμεθυστου !
AV

amethystos είπε...

Aδελφέ δέν αντέχεται νά ξαναβρούμε μπροστά μας τούς αποτειχισμένους.Δές τήν γλώσσα τού Δαπέργολα, τόν μεσσιανισμό τού Βαθιώτη. Είμαστε στά άκρα. Πρέπει νά μαζέψουμε τό νού μας.

Ανώνυμος είπε...

Το πράγμα κατάντησε κωμικοτραγικό.Ενώ το θέμα «εμβόλιο» όντως περιλαμβάνει στο τέλος του δρόμου και το «ψηφιακό πιστοποιητικό», την «ψηφιακή ταυτοποίηση» και το άνοιγμα για το τελικό χάραγμα, από την άλλη ο ιός είναι πραγματικός, απρόβλεπτος και θανατηφόρος σε πολλές περιπτώσεις. Καθώς περνά ο καιρός γινόμαστε μάρτυρες αυτού.
Από την άλλη δεν είδαμε τις «εκατόμβες εμβολιασμένων» για τις οποίες μας διαβεβαίωναν ορισμένοι.
Επειδή ο διάβολος είναι πάντοτε ένα βήμα μπροστά από μας (γι΄αυτό έχουμε επιφορτιστεί με την υποχρέωση της διακρίσεως των πνευμάτων αν είναι ή όχι εκ του Θεού), προσπαθεί να διακωμωδήσει τις υγιείς αντιδράσεις φωνάζοντας π.χ. μέσω μιας δαιμονισμένης ότι οι εμβολιασμένοι «είναι δικοί του», όπως έγραψε ο μητροπολίτης Αμβρόσιος. Προφανώς ο διάβολος είναι ψεύτης και ο πατήρ του ψεύδους.
Να ξέρετε ότι αυτά θα είναι η αιτία που στο τέλος δεν θα θέλει άνθρωπος να ακούσει ότι καλό και ότι πνευματικό έχουμε να του πούμε. Εκεί ακριβώς στοχεύει ο διάβολος.
Δεν είναι απλές οι καταστάσεις που ζούμε. Το έργο έχει πολλά επεισόδια ακόμα.
Ναι το εμβόλιο είναι ένα εργαλείο του συστήματος για να ωθήσει κάπου τα πράγματα.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όποιος εμβολιάστηκε (για διάφορους λόγους) έχει χάσει την αθάνατη ψυχή του.
Κατάντησε το πράγμα να θεωρούνται σωσμένοι οι ανεμβολίαστοι.
Εν τω μεταξύ (λυπάμαι ειλικρινά που το λέω), στις συγκεντρώσεις των αντιεμβολιαστών, στις οποίες έχω πάει, πρωτοστατεί κάθε καρυδιάς καρύδι. Ακόμα και δωδεκαθειστές.

Ανώνυμος είπε...

Ένα σχόλιο από Ανώνυμο σε άλλο ιστοχώρο

Τα εμβόλια δε τα κάνω όχι τόσο γιατί τα φοβάμαι αλλά για λόγους Αρχής, Δημοκρατίας, σεβασμού Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Δεν είναι θέμα υγείας ή μη υγείας ή αν είναι δηλητήρια. Είναι ζήτημα ξεκάθαρα πολιτικό και ζήτημα ελευθερίας του Ανθρώπου. Αδυνατώ για το ρίσκο να συναινέσω στη μετατροπή μου σε ραγιά και στην εγκαθίδρυση παγκόσμιας δικτατορίας. Δεν είναι ανάγκη “να είναι το χάραγμα” για να μη τα κάνω.Το χάραγμα του θηρίου της Αποκάλυψης, είναι συνειδητή άρνηση του Θεού, και όχι απλά ένα τρύπημα. Ακόμη κι αν κάποιος έχει κάνει το εμβόλιο, δε παύει να είναι αυτόματα Χριστιανός και να πιστεύει και να αγαπάει το Χριστό. Μπορεί να εκβιάστηκε. Μπορεί να πείστηκε από αφέλεια πως έτσι κάνει καλό στους συνανθρώπους του. Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Μη γεμίζουμε θλίψη και απελπισία αυτούς που παρασύρθηκαν και το έκαναν. Γιατί αυτό θέλει να πετύχει ο διάβολος. Να μας κάνει να απελπιστούμε, να πιστέψουμε πως χάσαμε τη Σωτηρία, λες και ο Χριστός που πέρασε τα πάνδεινα για εμάς, έτσι απλά θα μας εγκαταλείψει επειδή κάναμε ένα εμβόλιο. Όποιος ακούει τι λένε οι δαίμονες μέσα από δαιμονισμένους, είναι ανόητος. Οι δαίμονες λένε αλήθεια μόνο αν τους δεσμεύσει το Άγιο Πνεύμα. Ο Χριστός έδωσε εντολή στους δαιμονισμένους να μιλήσουν, τους εξουσίαζε.
Στο περιστατικό που αναφέρει ο Αμβρόσιος, έκανε κανείς την δαιμονισμένη να πει αλήθειες; Όχι. Μόνη της ξεκίνησε να φωνάζει. Άρα μη πιστεύετε όσα λέει, ακόμη κι αν το περιστατικό είναι αληθινό. Μην απελπίζεστε, δε χάσατε την Σωτηρία επειδή μπορεί να εμβολιαστήκατε. Το θέμα είναι πως θα σταθείτε απέναντι στις προκλήσεις απο δω και πέρα.

Ανώνυμος είπε...

Η ανεκδιήγητη Καλυψώ Δημητριάδη στα καθημερινά πλέον βίντεο που κάνει λέει ότι «δεν υπάρχει μετάνοια για τον εμβολιασμένο», και άδικα πασχίζει για την σωτηρία του. Είναι ήδη κολασμένος από εδώ (στο 38.30).
Στο 51.50 λέει ότι η δική μας «περιτομή» είναι να κόψουμε κάθε επαφή με εμβολιασμένους ακόμα και αν είναι δικοί μας άνθρωποι, αδέλφια μας ή παιδιά μας.
https://www.youtube.com/watch?v=PQm1-4KVT6E

Καταλαβαίνετε ότι ο διάβολος μας πάει σε εμφύλιο.

amethystos είπε...

Ξαναζωντάνεψε η αποτείχιση, παλαιού καί νέου. Οποιος αποτειχίζεται σώζεται μέ τήν χάρη τής αποτειχίσεως. Είμαστε διαλυμένοι σέ όλα τά επίπεδα. Καί πρώτος μεταξύ ίσων ο Αμβρόσιος.

Ανώνυμος είπε...

Den yparxoun dodekatheistes file ton 4 Kai 24 Osous exo gnorisei einai apantes opadoi tou Hitler. An itan I parataxi tous stin exousia o emvoliasmos tha epivalontan me to EKTELESTIKO APOSPASMA. To idio Kai oi kommounistes. Osoi xristianoi symaxoun esto Kai eykairiaka me olous aytous einai arnites tou Xristou. AM

Ανώνυμος είπε...

Η αντίθεση ως προς το όλο θέμα του «εμβολιασμού» από πιστούς ανθρώπους και ευσεβείς Γέροντες, στηρίζεται σε 2 βασικά σημεία. Ο ένας είναι η δημιουργία της υγειονομικής χούντας με όλα τα παρελκόμενα, και ο άλλος τα θέματα βιοηθικής που ανακύπτουν ως προς την χρήση εμβρυικών κυττάρων.
Ως προς το δεύτερο, στο διαδίκτυο υπάρχουν αρκετά άρθρα (ένα εξ αυτών είναι του μητροπολίτη Νεκταρίου βιογράφου του Αγίου Λουκά) που υποστηρίζουν ότι δεν τίθεται κανένα ηθικό θέμα εφόσον οι εκτρώσεις δεν έγιναν γι αυτό τον σκοπό, και ότι η Ιατρική πάντοτε χρησιμοποιούσε νεκρούς για έρευνες (και ο Άγιος Λουκάς έκανε έρευνες σε νεκρά σώματα).

Ας πάμε σε αυτό το άρθρο (γροθιά στο στομάχι για όποιον αντέχει να το διαβάζει) που είναι γραμμένο από 2 γιατρούς-ερευνητές από τους πλέον αντίθετους σε αυτή την χρήση, για να δούμε ποια στοιχεία προκύπτουν.

Σοκαριστικά στοιχεία για την προέλευση των εμβρυϊκών κυτταρικών σειρών και τη σχέση τους με τα εμβόλια!
https://enromiosini.gr/arthrografia/sokaristika-stoicheia-gia-tin/

Τι παρατηρούμε:

1.Δυστυχώς αυτή η χρήση (με αυτό τον αποτρόπαιο τρόπο) υπάρχει εδώ και δεκαετίες. Ήδη περιγράφεται από το 1952 για τα εμβόλια της πολιομυελίτιδας!
Αυτά ισχύουν και για όλα τα υπόλοιπα εμβόλια τα οποία είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ εδώ και δεκαετίες για να φοιτήσει ένα παιδί στο σχολείο, και τα οποία ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

[Οι Thicke και συν. περιγράφοντας το 1952 στο Canadian Journal of Medical Science τη μέθοδο με την οποία πραγματοποίησαν την μελέτη τους που αφορούσε και πάλι το εμβόλιο έναντι της πολιομυελίτιδας, αποκάλυψαν πλήρως αυτά που επιμελώς αποσιωπώνται: “Ανθρώπινα έμβρυα δυόμισι έως πέντε μηνών κύησης ελήφθησαν από το Γυναικολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου του Τορόντο. Τοποθετήθηκαν σε αποστειρωμένο δοχείο και μεταφέρθηκαν αμέσως στο εργαστήριο ιώσεων του παρακείμενου Hospital for Sick Children. Δεν χρησιμοποιήθηκαν τραυματισμένα έμβρυα και σε πολλά από αυτά η καρδιά εξακολουθούσε να χτυπά κατά την παραλαβή τους στο εργαστήριο ιών!!!”]

2.Επιπλέον η χρήση επεκτείνεται και στην έρευνα για παραγωγή φαρμάκων!Άρα πρέπει να αποφεύγουμε ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ, αν θεωρήσουμε ότι είμαστε συνυπεύθυνοι για τον τρόπο της έρευνας!

3.Διαβάζουμε ότι «Από τα τέσσερα εμβόλια που κυκλοφορούν στην πατρίδα μας, τα δύο (AstraZeneca και Johnson & Johnson) χρησιμοποιούν εμβρυϊκές κυτταρικές σειρές στα στάδια της παραγωγής τους και των επιβεβαιωτικών ελέγχων και τα άλλα δύο (Moderna και Pfizer) μόνο στο στάδιο των επιβεβαιωτικών ελέγχων. Τα εμβόλια τα οποία κατά το στάδιο της παραγωγής τους χρησιμοποιούν εμβρυϊκές κυτταρικές σειρές, είναι σχεδόν βέβαιο ότι περιέχουν κυτταρικά υπολείμματα από το έμβρυο που εκτρώθηκε, τα οποία δεν είναι δυνατό να απομακρυνθούν 100% κατά τη διάρκεια της διαδικασίας καθαρισμού.

Εδώ βλέπουμε ότι ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΥΤΤΑΡΙΚΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ τα εμβόλια που ΠΡΩΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ, και ΜΕΤΑ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ σε ανθρώπινα κύτταρα για να ελεγχθούν.

Το επιχείρημα «της χρήσης εμβρυικών κυττάρων» εμπλέκεται με ολόκληρο το οικοδόμημα της Ιατρικής ιδιαίτερα των τελευταίων δεκαετιών (εμβόλια, φάρμακα, γονιδιακές θεραπείες).
Όποιος απορρίψει αυτή την χρήση πρέπει να απορρίψει τα πάντα.
Η αλήθεια είναι ότι ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι εκτρώσεις γίνονται έτσι κι αλλιώς.
Στην Ελλάδα οι γεννήσεις ήταν επί δεκαετίες γύρω στις 150.000 και οι εκτρώσεις πάνω από 350.000 ετησίως!
Σε αυτό τον απαίσιο κόσμο ζούμε.

Αυτά όμως τα έγραψα όχι για να υποστηρίξω (σε καμία περίπτωση) τον συγκεκριμένο εμβολιασμό, αλλά για την ακρίβεια των πραγμάτων και δεύτερον για ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΤΟΥΝ όσοι εμβολιάστηκαν.

Καλή Χρονιά σε όλους

amethystos είπε...

Καλή χρονιά αδελφέ. Η χρήση συστατικών εμβρύων έχει επεκταθεί καί στήν διατροφή. Επίσης στήν βιομηχανία καλλυντικών, εδώ καί πάρα πολλά χρόνια. Πληρώνουν μητέρες στίς φτωχές χώρες καί τά αφαιρούν μέ καισαρική. Εχουμε αναρτήσει ένα κείμενο τής Αρεντ γιά τό θέμα τής συλλογικής ευθύνης. Τήν οποία εκμεταλλεύθηκε η πολιτική ηγεσία προκειμένου νά αποδεχθούμε τά μνημόνια. Ετσι ο Πάγκαλος μάς σόκαρε λέγοντας μαζί τά φάγαμε. Τήν ΤΑΚΤΙΚΉ αυτή τής πολιτικής ανέλαβαν ευσεβέστατοι ΚΑΘΑΡΟΙ Ιερείς ισχυριζόμενοι ότι βάζουμε στό σώμα μας προιόντα εγκλήματος. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ώς πρός τήν προσπάθειά τους νά δημιουργήσουν ενοχή. Τήν βασική έννοια τού υπαρξισμού. Επρεπε νά πάρουν σάν οδηγό τους αυτό πού συνέβη στήν πρώτη εκκλησία μέ τά ειδωλόθυτα.Παιχνίδια εξουσίας αδελφέ γιά μιά στάλα αναγνώριση. ΣΈ ΜΙΆ ΕΠΟΧΉ ΣΤΉΝ ΟΠΟΊΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΎΝ ΟΙ ΦΥΤΟΦΆΓΟΙ, ΟΙ ΒΈΓΚΑΝ, ΟΙ ΟΠΟΊΟΙ ΔΈΝ ΘΈΛΟΥΝ ΝΆ ΤΡΈΦΟΝΤΑΙ ΜΈ ΚΡΈΑΣ ΣΚΟΤΩΜΕΝΩΝ ΖΩΩΝ. Τό τέλος τής αριστεράς ιδεολογίας γέμισε τόν κόσμο ιδεολογίες. Φτάσαμε καί στήν νεοορθόδοξη. Τό κτιστό ζεί μέ τόν τρόπο τού ακτίστου.

Ανώνυμος είπε...

Και δεν είναι μόνον οι παρανοϊκοί ζηλωτές, αλλά και οι επίδοξοι «μεταρρυθμιστές» της Εκκλησίας, οι οποίοι θα βρουν πάτημα σε αυτήν την παράνοια για να επιβάλουν την περαιτέρω εκκοσμίκευση της πίστεώς μας. Δεν υπάρχει νηφαλιότητα, κυριαρχούν οι ακρότητες.

Ανώνυμος είπε...

Σωστά, έτσι έχουν τα πράγματα φίλε Αμέθυστε. Πρέπει λοιπόν να έχουμε ακρίβεια και διάκριση.

Να διορθώσω στην πρώτη πρόταση το τμήμα «2 βασικά σημεία» με το «2 βασικά σημεία-πυλώνες» όπως το είχα γράψει εξαρχής γι΄αυτό στην δεύτερη πρόταση γράφω «ο ένας κτλ...», σε γένος αρσενικό.

Το κυριότερο όμως που θα ήθελα ακόμα να πω, είναι ότι πρέπει να δώσουμε την μεγαλύτερή μας βαρύτητα στο να μάθει ο κόσμος (είτε εμβολιασμένοι είτε ανεμβολίαστοι), τι έρχεται μέσα απ΄όλα αυτά.
Πρέπει να διαφωτίσουμε όσο μπορούμε τους ανθρώπους και ένας καλός τρόπος είναι η εκτύπωση διαφωτιστικών λόγων και η διάδοσή τους.
Ένα ολοκληρωμένο κείμενο είναι αυτό για παράδειγμα:
https://www.eyewideopen.org/wp-content/uploads/2021/05/PLANET_LOCKDOWN_Catherine-Austin-Fitts.pdf
Είναι φοβερό να βλέπεις πως ολοκληρώνεται σταδιακά το τελικό θηρίο με τους 7 πυλώνες-κεφάλια (σε μια ακόμα ερμηνεία), που όχι μόνο θα σκλαβώσει τους ανθρώπους αλλά ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙ-ΕΝΩΣΕΙ σε μια Κεντρική τεχνητή Νοημοσύνη, που θα εξουσιάζει πάνω τους.
Ένα Σώμα Εωσφόρου με κεφαλή τον ίδιο, κατά αντιπαράσταση προς το έργο του Κυρίου.

Αυτοί οι πυλώνες στην υπηρεσία του οικοδομήματος είναι:

1.Yψηλή τεχνολογία με επικεφαλής κυρίως την «αυτοκρατορία» του Μπιλ Γκέιτς, που δημιουργεί τον τρόπο διασύνδεσης και την ψηφιοποίηση του ανθρώπου.
2.Διαστημική τεχνολογία του Στρατού (ο Έλον Μασκ έχει στείλει μόνο τον τελευταίο χρόνο εκατοντάδες δορυφόρους τηλεπικοινωνιών, και όχι βέβαια για να έχουμε πιο γρήγορο ίντερνετ!)που θα υποστηρίξει τεχνικά την λειτουργία τους.
3.Μεγάλη Φαρμακοβιομηχανία για την «κάλυψη» όλου αυτου με τον υγειονομικό μανδύα (το κείμενο μας μιλά για ΕΝΕΣΙΜΗ διασύνδεση ανθρώπου-μηχανής)
4.Τραπεζικό Σύστημα που θα εγκαταστήσει ψηφιακό οικονομικό σύστημα συνδεδεμένο με το ανθρώπινο σώμα και το υπολογιστικό νέφος.
5.Κυβερνήσεις-Μαριονέτες για να εξασφαλίσουν το κλείδωμα του κόσμου και την καταστολή.
6.ΜΜΕ για την δημιουργία της απαραίτητης πλαστής εικόνας των πραγμάτων.
7. Πνευματική «καθοδήγηση»-παραπλάνηση από εκκοσμικευμένους θρησκευτικούς ηγέτες ανά τον κόσμο.

Προσοχή όμως. Σε αυτή την πρώτη φάση του εγχειρήματος τα πράγματα είναι κρίσιμα.
Οι ίδιοι διασπείρουν τα λεγόμενα fake news για να μπερδέψουν τον κόσμο. Έχει γεμίσει το διαδίκτυο με απίθανα πράγματα από διάφορους «ειδικούς».
Και ως προς τις πνευματικές τοποθετήσεις, αν κάποιος αναρωτηθεί, πως γίνεται π.χ. ένας άνθρωπος αντισυστημικός να «δουλεύει» τελικά για το σύστημα με τις ακρότητες που λέει όπως κάποιοι ζηλωτές με την κακή έννοια, μα είναι πολύ απλό. Ο ΕΓΓΈΦΑΛΟς ΠΊΣΩ ΑΠ΄ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΠΝΕΎΜΑΤΑ ΠΛΆΝΗΣ Ο ΔΙΆΒΟΛΟΣ. Όπως στην Καλυψώ Δημητριάδη. Για να μας διαλύσουν σε όλα τα επίπεδα.
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ λοιπόν να είμαστε ελαστικοί απέναντι σε όσους φοβούνται και γι αυτό εμβολιάζονται είτε απέναντι στους ηλικιωμένους γονείς παππούδες κτλ.. παρά να υιοθετήσουμε την άτεγκτη στάση που θα γυρίσει τελικά ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ με τόσους θανάτους!
Κάνω ΕΚΚΛΗΣΗ για ψυχραιμία και διάκριση σε όλους μας!
Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Τα μάτια μας ανοιχτά.