Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Έχουν κλειδώσει 300 στόχοι σε ΗΠΑ και Ευρώπη για πυρηνικό χτύπημα

 

Ο Πρόεδρος.Πούτιν έδωσε εντολή για «άμεση ετοιμότητα προς πυρηνικό πλήγμα» στις στρατηγικές δυνάμεις της Ρωσίας!

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν διέταξε την ρωσική "πυρηνική τριάδα" στρατηγικών όπλων να τεθεί σε επίπεδο μέγιστης ετοιμότητας προκειμένου να υποστηρίξουν τις συμβατικές δυνάμεις.

Η εντολή δόθηκε στην διάρκεια της συνομιλιών του Ρώσου προέδρου με ανώτατους αξιωματούχους της κυβέρνησης μετά τις εξελίξεις που υπήρξαν στον τομέα των κυρώσεων αλλά και της ρητορικής της Δύσης έναντι της Ρωσίας ή όπως αναφέρθηκε μετά τα «επιθετικά σχόλια» των χωρών του ΝΑΤΟ

Όπως είχε μεταδώσει ήδη κατ'αποκλειστικότητα το pronews και το defencenet.ru, στην αρχή της επέμβασης, είχαν τεθεί σε αυξημένη επιφυλακή, αλλά όχι στο ανώτατο επίπεδο.

Πλέον η Ρωσία είναι έτοιμη να εξαπολύσει 6.500 πυρηνικά όπλα στους εχθρούς της και έχουν κλειδώσει 300 στόχοι σε ΗΠΑ και Ευρώπη (Νέα Υόρκη, Ουάσιγκτον, Σικάγο, Λος Άντζελες, Σαν Φραντσίσκο, Μαϊάμι, Βερολίνο, Παρίσι, Λονδίνο, Ρώμη, Μιλάνο, Αλεξανδρούπολη, κλπ.).

Η εντολή δόθηκε στον Α/ΓΕΕΘΑ των ρωσικών δυνάμεων Γ.Γερασίμοφ ο οποίος διατάχθηκε να θέσει τα πυρηνικά όπλα σε «καθεστώς πολεμικής ετοιμότητας».

«Ανώτεροι αξιωματούχοι των κορυφαίων χωρών του ΝΑΤΟ επιτρέπουν επίσης επιθετικές δηλώσεις εναντίον της χώρας μας, επομένως διατάσσω τον Υπουργό Άμυνας και τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου [των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων] να μεταφέρουν τις δυνάμεις αποτροπής του ρωσικού στρατού σε ειδική κατάσταση μαχητικού καθήκοντος», είπε ο Πούτιν στη δήλωση, την οποία μεταδίδει το ρωσικό κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS.

Έκτακτο Παράρτημα: Έχουν κλειδώσει 300 στόχοι σε ΗΠΑ και Ευρώπη για πυρηνικό χτύπημα (yiorgosthalassis.blogspot.com)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την χώρα του που την αγάπησε όσοι λίγοι άλλοι ηγέτες, θα έχει την τραγική μοίρα να την δει αιματοβαμμένη.

χαλαρωσε είπε...

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/1061365_adianoito-esteilan-ston-zelenski-tis-royketes-ton-rm-70-toy-es

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΘΙΚΙ

Ανώνυμος είπε...

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/1061417_kroyei-ton-kodona-toy-kindynoy-o-aloykasenko-oi-kyroseis