Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Το ΝΑΤΟ ζητά από τα κράτη μέλη να δηλώσουν τι « μπορούν να δώσουν στην Ουκρανία»! Τι θα κάνει η Ελλάδα;


Το ΝΑΤΟ έχει ζητήσει από τα κράτη μέλη του να δηλώσουν τι «υλικά» μπορούν να δώσουν στην Ουκρανία και όλοι καταλαβαίνουμε ότι η βοήθεια που ζητείται περιλαμβάνει από κουβέρτες μέχρι οπλικά σσυστήματα.

Το ερώτημα είναι τι θα πράξει η Ελλάδα που έχει πάρει σαφή θέση στην κρίση καταδικάζοντας τη ρωσική επέμβαση.

Θα δώσει η Ελλάδα «υλικό» στην Ουκρανία; Και τι θα είναι αυτό; Είναι δύσκολες οι αποφάσεις ,γιατί είναι άλλο να στείλεις υγειονομικό υλικό κι άλλο όπλα.

Χθες πάντως ο ΥΕΘΑ δέχθηκε τον Πρέσβη της Ουκρανίας, κ. Σεργκίι Σουτένκο (Sergii Shutenko).

Ο Υπουργός υπεγράμμισε ότι ο σεβασμός του Διεθνούς Δικαίου, της εδαφικής ακεραιότητας, της κυριαρχίας και της ανεξαρτησίας όλων των κρατών, καθώς και η απαγόρευση της χρήσης ή της απειλής χρήσης βίας, που προβλέπονται στον χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, αποτελούν θεμελιώδεις αρχές για την Ελλάδα.

Επίσης, ο κ. Παναγιωτόπουλος τόνισε πως η Ελλάδα στέκεται στο πλευρό της Ελληνικής Ομογένειας στην Ουκρανία


ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟΣ
https://theodotus.blogspot.com/2014/08/blog-post.html#more

Ανώνυμος είπε...

Όλα αυτά που "υπογράμμισε ο υπουργός" πως "αποτελούν θεμελιώδεις αξίες για την Ελλάδα" μάς οδηγούν στο εξής θεμελιακό ερώτημα: τί δουλειά είχαν και έχουν λοιπόν οι ΗΠΑ (και) στην Ουκρανία, καταπατώντας κυριολεκτικά όλες αυτές τις αξίες; Κι αμέσως μετά: Πώς λοιπόν η Ελλάδα υπογράφει τέτοιες συμφωνίες απόλυτης υποταγής σε μια χώρα-καταστροφέα όπως οι ΗΠΑ; Μήπως οι "πολιτικοί" μας είναι κι αυτοί... ΗΠΑ;