Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

π. Κωνσταντίνος Στρατηγόπουλος: Η Ευρώπη διοικείται από ένα δαιμονο-μασονικό κίνημα

                              

Η Ευρώπη διοικείται από κατεξοχήν κέντρα μασονικά, πρόσωπα μασονικά· απόδειξη όλοι όσοι προβάλλονται μέσα από την ταραχή, τη βαβούρα, ως υπουργοί και πρωθυπουργοί των διαφόρων χωρών της Ευρώπης ανήκουν σε μασονικές λέσχες…

 του π. Κωνσταντίνου Στρατηγόπουλου 
  Δρ. Θεολογίας και Οικονομικών 


Ο π. Κωνσταντίνος Στρατηγόπουλος κάνει μια μνημειώδη αναφορά στην ευρωζώνη, το ευρώ, τις αδηφάγες τράπεζες ως μασωνο-δαιμονικές δομές και στην αντίδραση μας έναντι τους στις κάλπες. Απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα:

Για χίλιους λόγους, διάφοροι φορείς όλο αυτόν τον καιρό τρομοκρατούν το λαό μας, με διάφορους εκφοβισμούς. Και αυτός ο εκφοβισμός είναι διπλός. Ο ένας εκφοβισμός είναι τι θα γίνει αν θα φύγουμε από την ΕΟΚ και ο άλλος είναι τι θα γίνει αν δεν θα φύγουμε.

Θέλω να σας τονίσω τα εξής. Πρώτα-πρώτα, η θέση μου για τα μνημονιακά είναι σαφέστατη, την έχω πει χίλιες φορές. Το είπα πριν από λίγο, το θεωρώ βαθύτατη προδοσία του λαού και του τόπου. Αυτό είναι δεδομένο. Αλλά αυτό δεν μου αρκεί. Αυτή είναι η βασική μου αντίδραση. Τι παρακάτω έχω να προσθέσω, για να προσέξει ο λαός.

Κοιτάξτε, το δαιμονομασονικό κίνημα το οποίο διοικεί την Ευρώπη, όπως το λέω είναι -καθαρά έτσι- δεν είναι μια γενική ιστορία.

Η Ευρώπη διοικείται από κατεξοχήν κέντρα μασονικά, πρόσωπα μασονικά· απόδειξη όλοι όσοι προβάλλονται μέσα από την ταραχή, τη βαβούρα, ως υπουργοί και πρωθυπουργοί των διαφόρων χωρών της Ευρώπης ανήκουν σε μασονικές λέσχες….

Κοιτάξτε, κι αν ακόμη για μια στιγμή ξεφύγω από τη δουλεία του μνημονίου -που δεν μπορώ να ξεφύγω, με κυνηγάει συνέχεια γιατί είναι η δουλεία του εργάτη, όπως είπα πριν από λίγο, και δεν μπορώ να δεχτώ νοήμονα Έλληνα που δέχεται την υποδούλωση της Ελλάδος σε συστήματα, προσέξτε, τα οποία ούτε τα σκέφτηκε, σε συστήματα που δεν τα σκέφτηκε ποτέ.

Δεν θα επικαλεστώ το άρθρο 120 του σημερινού Συντάγματος. Δεν θα το επικαλεστώ. Εγώ το Χριστό επικαλούμαι, αλλά απλώς θυμίζω ότι αυτό το άρθρο λέει ότι η τήρηση του Συντάγματος αυτού επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων.

Δεν το επικαλούμαι, αλλά το λέει το Σύνταγμα, απλώς το θυμίζω, ήταν το παλιό 114, είναι στο άρθρο 20, όχι ως ακροτελεύτιο. Άρα εδώ υπάρχει μια επίκληση για τον πατριωτισμό των Ελλήνων.
Πρέπει να αναλογιστεί ο καθένας πόσο έχει πατριωτισμό.

Αν αυτός ο τόπος προετοιμάζεται να ενταχθεί σε ένα γενικότερο σύστημα δαιμονομασονικό, όπως το αποκάλεσα υπεύθυνα -γιατί αυτά είναι τα κέντρα σήμερα, είναι αυτά τα κέντρα που λειτουργούν το σήμερα, τα οποία έχουν ως καίριο, προσέξτε δεν είναι τυχαίο, άξονά τους το τραπεζικό σύστημα.

Μην ξεχνάτε την Αποκάλυψη.

Ότι θα έρθει ένα σύστημα το οποίο θα είναι τελείως εγκλωβιστικό για τον άνθρωπο.

Δεν θα μπορεί ο άνθρωπος να σηκώσει κεφάλι και δεν θα μπορεί να ψωνίσει ή να αγοράσει.

Όλα τα χρήματα σήμερα λειτουργούν μέσα από τις τράπεζες. Γι ‘αυτό οι τράπεζες είναι τα ”καλά παιδιά” της ιστορίας.

Εν μέσω κρίσεως δεν ξέρω πόσα δισεκατομμύρια πήραν αυτό τον καιρό οι τράπεζες στην Ελλάδα, για να είναι τα καλά παιδιά αυτού του συστήματος.

Ευχαριστώ, δεν θα πάρω.

Σημαίνει πως αυτή η Ευρώπη, με αυτό το ευρώ, είναι πουλημένη εκ προοιμίου.

Κι εγώ συντασσόμενος μαζί τους, παίρνω την ευθύνη, η Ελλάδα να έρθει σε αυτό το σύστημα το οποίο ετοιμάζει την κόλαση και την πολιτεία του Αντιχρίστου.

Εγώ έτσι νιώθω. Και νιώθω ότι πρέπει να το πω στο λαό του Θεού.

Όποιος αντιδράσει, θα πονέσει. Αλλά εγώ ξέρω ότι σε αυτόν τον τόπο υπάρχει μια ιστορία αντιδράσεως και δεν ζητώ να αντιδράσετε σε οτιδήποτε.

Να αντιδράσετε σε αυτό που σας είπα. Τι σας είπα;

Δαιμονο-μασονοκρατία σας είπα και το λέω υπεύθυνα.

Όλοι οι κεντρικοί φορείς αυτού του τόπου και της Ευρώπης είναι αυτοί και απεργάζονται αυτό το σχέδιο για την Ευρώπη. Η Ευρώπη, εγκλωβισμένη σε ένα παγκόσμιο δήθεν κράτος το οποίο εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα με άξονα το τραπεζικό σύστημα, το οποίο αναφέρεται στην Αγία Γραφή, στην Αποκάλυψη.

Εγώ δεν θα πάρω, ευχαριστώ.

Υπ’ αυτή την έννοια, φυσικά δεν δέχομαι τα κόμματα τα μνημονιακά, δεν δέχομαι οποιονδήποτε θέλει η Ελλάδα να συνεχίζει μες στην Ευρώπη και στο ευρώ.

Το φωνάζω επίσημα. Είναι κι αυτό πούλημα της Ελλάδας.

Δεν μπορώ εγώ προσωπικά να συνεργήσω και να μην το πω στο λαό του Θεού ότι έχετε ευθύνη. Για το αύριο, το οποιοδήποτε τραγικό, δεν με φοβίζει η φτώχεια. Σας τρομοκρατούν με τη φτώχεια. Όχι, αυτός ο λαός έζησε και φτωχός.

Αλλά εγώ κινούμαι μέσα απ᾽ την Ορθοδοξία μας. Σας τρομοκρατούν με τη φτώχεια κάθε μέρα. Αυτό σας λένε: τι θα πάθει η Ελλάδα.

Η Ελλάδα θα ναι ελεύθερη, αλλά θα ναι πιο φτωχιά. Αν δέχεστε αυτή τη σύμβαση, μην πουλήσετε την Ελλάδα πια στις καρδιές σας, έχετε ευθύνη.

Δεν μπορείτε να κρυφτείτε πια. Δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό το πράγμα πια.

Έχετε ευθύνη για το αύριο της Ελλάδας αν παιχθεί αυτή η ιστορία του οποιουδήποτε Αντιχρίστου μέσα και από την Ελλάδα.

Εμείς ως Έλληνες Ορθόδοξοι πρέπει να πούμε όχι. Δεν ξέρω τι θα πουν οι άλλοι.

Άρα αντιδρώ και στα μνημονιακά και σε όσους χαϊδεύοντας και τα αυτιά των ψηφοφόρων, λένε είμαστε αντιμνημονιακοί, αλλά εμείς θα μείνουμε εκεί.

Μας κοροϊδεύουν και αυτοί. Συγχωρέστε με.

Εγώ δεν έχω να πω κάτι άλλο, αλλά ένιωσα σ’ αυτή την τελευταία συνάντηση σήμερα -δεν ξέρω πως θα είμαστε τον Οκτώβριο- ένιωσα ότι πρέπει αυτό να το πω.

Άλλο τίποτε δεν θα πω, δεν έχω να κάνω άλλο κήρυγμα, εγώ σωπαίνω, είπα ο,τι είπα, πείτε με ηλίθιο, πείτε με βλάκα, αλλά μπρος στην τρομοκρατία που σας κάνουν κάθε μέρα, εγώ δεν σας τρομοκρατώ, σας ελευθερώνω.

Και θέλω ένα λαό που είναι στην Εκκλησία και είναι ελεύθερος και δεν τρέμει το φυλλοκάρδι του γιατί φοβάται τις καταθέσεις του, που θα κρύψει τα δικά του, που θα κρύψει ο,τι έχει. Εδώ δεν μπορείς να κρυφτείς πια….

Το σύστημα είναι δαιμονιώδες. Τι θα ψηφίσετε θα πάρετε την ευθύνη του!
_____________________________________________

π. Κωνσταντίνος Στρατηγόπουλος
Δρ. Θεολογίας και Οικονομικών

Απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα ομιλίας του πρωτοπρεσβυτέρου Κωνσταντίνου Στρατηγόπουλου που έγινε στα πλαίσια των κατηχητικών αναλύσεων της προς Τιμόθεον επιστολής του Αποστόλου Παύλου, στο χωρίο Κεφάλαιο 1, στίχοι 6-11, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου, Δικηγορικών Γλυφάδας, την Πέμπτη 24-05-2012. (floga.gr)

Πηγή

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στις μέρες αυτές που μυρίζει μπαρούτι... Στα σύνορα Λευκοθρωσίας και Ουκρανίας εμφανίζεται Αχειροποίητος Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ σε τοίχο Ιεράς Μονής.
”Το θαύμα έγινε στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως, στα σύνορα Λευκορωσίας και Ρωσίας.
Μάλλον η μονή βρίσκεται κοντά στα σύνορα και των τριών χωρών.
Το συμπεραίνουμε από την αναφορά στην περιοχή Bryansk, που είναι ρωσική, αλλά κοντά στις δύο χώρες.
Συγκλονισμένοι οι μοναχοί για το πώς εμφανίστηκε η εικόνα του Χριστού στο μοναστήρι;
Αυτό είναι μεγάλο θαύμα», λέει ο Ιερομόναχος Ιλαρίων.
Το παλιό μοναστήρι είναι ερειπωμένο εδώ και σχεδόν ενενήντα χρόνια.

Οι ντόπιοι υπενθύμισαν ότι την πρώτη φορά που το Πρόσωπο του Σωτήρος, μη φτιαγμένο από ανθρώπινα χέρια, εθεάθη στο μοναστήρι το 1942 στην Γερμανική Κατοχή από μαθητές του παιδικού οικοτροφείου, που βρίσκεται στο έδαφος του μοναστηριού στο κτίριο της πρώην εκκλησίας.
Η εικόνα εμφανίστηκε στον λευκό από ασβέστη τοίχο της τάξης, όπου πριν από την επανάσταση κρεμόταν ένας μαυροπίνακας (μια τρύπα το μαρτυρεί ακόμα), και στους τοίχους δεν φαινόταν ποτέ άλλη μπογιά εκτός από ασβέστη.
Το προσκύνημα άρχισε.
Σ' αυτό αντέδρασαν άμεσα οι κατοχικές αρχές, οι οποίες διέταξαν την καταστροφή του προσώπου στους τοίχους.
Ο τοίχος ξύστηκε μέχρι τα τούβλα, στη συνέχεια σοβατίστηκε και ασβεστώθηκε ξανά…

Η εικόνα του Σωτήρος αυτές τις μέρες εμφανίστηκε ξανά.
Αυτή τη φορά στο ίδιο μέρος, επίσης μέσα σε μια νύχτα.
Οι τεχνικοί που ήρθαν στο κτίριο έμειναν έκπληκτοι:
Το πρόσωπο του Ιησού Χριστού τους κοίταξε από τον τοίχο!

Οι μοναχοί δεν βρήκαν ίχνη μπογιάς στον τοίχο, δεδομένου ότι η εικόνα δεν είναι φτιαγμένη από ανθρώπινο χέρι.
Οι έκπληκτοι και ευχαριστημένοι Ορθόδοξοι προσκυνητές είναι αναρίθμητοι.
Η απόδειξη του θαύματος που δημιούργησε ο Θεός ήταν η έκχυση μύρου σε μια μικρή φωτογραφία, όπου αποτυπώθηκε ένα ή εικόνα του Σωτήρος.
Αυτή η φωτογραφία προήλθε από το χωριό Lokot, στην περιοχή Bryansk. Η προφητεία των Πατέρων εκπληρώθηκε.
Είθε η ειρήνη και οι ευλογίες του Θεού να είναι μαζί σας, αδελφοί και αδελφές εν Χριστώ.”
(ΧΏΡΑ ΤΟΥ ΑΧΩΡΗΤΟΥ)

"Γιατί ο Χριστός μέσα στο Ευαγγέλιο λέγεται οδός;
Για να μάθεις, ότι μέσω Αυτού ανεβαίνουμε στον Πατέρα.
Γιατί λέγεται θεμέλιος λίθος;
Για να μάθεις, ότι Αυτός όλα τα βαστάει.
Γιατί λέγεται ρίζα;
Για να μάθεις, ότι χάρη σε Αυτόν ανθίζουμε.
Γιατί λέγεται ποιμήν;
Για να μάθεις ότι Αυτός μας τρέφει.
Γιατί λέγεται αμνός;
Για να μάθεις, ότι Αυτός θυσιάστηκε για μας και μας έσωσε.
Γιατί λέγεται ζωή;
Γιατί, ενώ είμαστε νεκροί στην αμαρτία, μας ανέστησε.
Γιατί λέγεται φως;
Γιατί, μας απάλλαξε από το σκοτάδι.
Γιατί λέγεται ιμάτιο;
Γιατί τον ντυθήκαμε με το βάπτισμα.
Γιατί λέγεται τράπεζα;
Γιατί τον εσθίουμε με τα άγια μυστήρια.
Γιατί λέγεται οίκος;
Γιατί ζούμε μέσα σε Αυτόν.
Γιατί ένοικος;
Γιατί είμαστε ναοί Του!"
(Ιερός Χρυσόστομος)
ΥΜΝΟΥΜΕΝ ΔΟΞΟΛΟΓΟΥΜΕΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ.!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ti na ton kano ton Stratigopoulo pou pethane. Leei o makaritis. Na ziseis ftoxos kai na min fovasai gia tis katatheseis sou. Pou borei na einai olo kai olo 5000 euro. As ta elege ston Gontikaki pou diaxeirizotan ekkatomyria ekkatomyrion eyro kai pio prin epi draxmis disekatomyria draxmes. Kai ston Efraim Vatopaideiou. Ouai ymin grammateis kai farisaioi ypokrites pou vazete dysvaktakta vari alla den thelete eseis oute me to daktylo na ta kounisete. AM

Ανώνυμος είπε...

Enoeitai oti oloi aytoi oi igoumenoi kai despotes diaxeirizontai disekatomyria san aktimones kai etsi exoun oli tin ofeleia tis diaxeirisis kai kanena varos tis idioktisias. Ouai ymin gramateis kai farisaioi toso oi fanariotofiloi san ton makariti Stratigopoulo oso Kai oi organosiakoi san ton episis makariti omologiti tis TV Sotiropoulo pou gyrise sto tzampa eis ygeian ta koroida olon ton planiti eno alloi pathainan karkino kai egefalika apo ta viotika provlimata. AM

Ανώνυμος είπε...

Se oli tous tin zoi den doulepsan oute misi imera na doun sto petsi tous ti tha pei taoeinosi. Akousia tapeinosi I moni alithini. Na niosoun ti tha pei anxos ayto pou se skotonei pou to vrady pairneis zanax min tyxon kai paei I piesi sto 20. Milame gia pragmatika douleia oxi ierapostoli kai trixes. O idios o Xristos prin tin dimosia drasi ergastike opos leei to evaggelio san tektonas diladi oikodomos. Pragmatiki douleia oxi pneymatikos pateras kai anoisies gia xapata kai afeleis. Kai dialexe gia apostolous anthropous pou eixan skistei stin pragmatiki douleia kai oxi na einai argosxoloi pneymatikoi pateres me thesfata. Oles oi tromaktikes antiklirikes exegerseis se Gallia Rosia kai Ispania an Kai katadikastees stin viaiotita tous ostoso exoun mia poly isxyri vasi dikaiou AM

Ανώνυμος είπε...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!